Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam723
Toplam Ziyaret1669109

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın abisi olan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Adnan Arslan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.


Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan’ı ağırladı.

Ziyarette, basının önemine değinen Albay Arslan, “Gaziantep’te de fiziki olarak güzel bir mekan oluşturan Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Gerçekten kurumsal bir yer olmuş. Yönetim kurulu ve başkanımızda genç ve dinamik insanlar. Güzel hizmetler yapacaklarını umut ediyorum. Basın gerçekten zor ve meşakkatli bir görev yapıyor. Tüm basın çalışanlarına da bu vesileyle başarılar diliyorum” dedi. 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, konuşmasında cemiyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Albay Adnan Arslan’a bilgi verdi. Ay, “Sayın İl Jandarma Komutanımıza ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla örnek bir diyalog içerisindeyiz. Bu diyaloglarımızı artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyaret sonrası GGC’nin yeni hizmet yerini inceleyen Albay Arslan, GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.



942 kez okundu

Yorumlar

KOMIK     30/04/2014 21:51

ULKEMIZDE KOLAY MAKAMLARDA OLUP SANAL ORTAMDA YEREL ULUSAL VE ULUSLARARASI SIYASET UZMANLIGI YAPAN SIYASI YAKINI KIM ? ILCE ADINA AHKAM KESIP BILGI EKSIKLIGI YASIYAN VEKIL ESI KIM ? KARAISALI YI BILMEDEN KENDINI ARAYAN DALKAVUKLAR ILE BILIYORUM SANAN AMA BILEMEYEN KIM ?
Misafir - ASIMCI

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339