Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam504
Toplam Ziyaret1685259

10 bini aşkın Karaisalılı Kuvayı Milliye şenliğinde bir araya geldi



Kuvayı Milliye Şenlikleri Karaisalı Kaykamı Mustafa Köleoğlu ve Tertip Komitesinin Karaisalı Stadına gelişi ile başladı. Şenlik daha sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan gelişi ile devam etti. Sözlü ve beraberindekiler yörök çadırlarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler. Çadırlarda kendilerine ikram edilen sıkma ve ayranlardan içtiler.


Kuvayi Milliye Derneği Adana ve Tarsus Şubesi üyelerinin stada topluca girmesi heyacana neden oldu. Kuvvacıların gecidine vatandaslar alkışlarla eşlik ederken, planorle havada gosteriler yapıldı.

Yaklaşık 10 bin katıldığı Şenlik  Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının konseri ile devam ederken, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, Karaisalı Eski Kaymakamı olan Diyarbakır/Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, Kuvayı Milliye'yi Karaisalı'da ilk kez ortaya çıkaran Emekli Edebiyat Öğretmeni Hüseyin Seyirci eşi ve cocuğu ile Karaisalı Stadına geldi. Şenliğe Adana Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve çok sayıda bürokrat katıldı.

AÇIŞ KONUŞMALARI 12.30'DA BAŞLADI
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Törende Adana Milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Fatoş Gürkan, Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ile Halil Atılgan'ın telgrafları okundu.

KAYMAKAM KÖLEOĞLU,"BURADA GÖREV YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Karaisali Kaymakam Vekili Mustafa Köleoglu, bir cok güzelliği içerisinde barındıran Karaisalı'da görev yapmaktan gurur duydugunu ifade etti. Köleoğlu, her yıl Nısan ayında kutlanan bu günün, miras gelecek nesillere aktarılması gerektiğini söyledi. Köleoğlu, "Şüphe yoktur ki, Karasalı insanı bu gorevi gelecek nesillere bırakacaktır" dedi. 
Köleöğlu, ayrıca bu organizasyonu gerçekleştireren, emek veren herkese teşekkür etti.

MEHMET GİLDİR, "KUVAYI MİLLİYE KARAİSALI'DA DOĞDU"
Günün anlamı uzerinde uzun konuşmasına şiirle başlayan Kuvayı Milliye Dernegi Yönetim kurulu Üyesi Mehmet Gildir, "Hoşgeldin"şiirini okudu.

ASLAN, "ÇUKUROVA'NIN KURTULUŞ ATEŞİ KARAİSALI'DAN BAŞLADI"
Karaisali Belediye Başkanı Saadetin Aslan da kısa konuşmasında ,Türkiye'nin ve Çukurova'nın kurtuluş ateşinin Karaisal'dan başladığını soyledi.

SÖZLÜ, "NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZDIR"
Adana Bùyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de,Türkiye'nin kurtuluşu için Samsun'a çıkan Atatùrk'e en büyük desteğin Toroslardan, Karaisalı'dan geldiğini ifade ederek, "Her yerde Kurtuluş günleri düzenlenirken, düşmanın ayak basmadığı yer olan Karaisalı'da anma günleri düzenlenmektedir. Ne kadar övünseniz azdır"dedi.

VARLI, "BU TOPRAKLARA GÖZ DIKENİN GÖZÜNÜ OYARIZ"
MHP Adana Milletvekili Muharem Varlı,ise, Karaisalı'da Kuvayı Milliye gününü kutladıklarını ifade ederek, "Allah bize bu günleri bir daha yaşatmasın"dedi.
  Varlı, "Bu topraklara gözünü dikenleri gözünü oyarız İnşallah"dedi.

VALİ COŞ KONUŞMADI

Vali Coş'uCoş'un da katıldığı ve konuşma yapmadığı şenlikte Karaisalı Belediyesi Güreş Takımının final mücadelesi izlendi.

MEHTERAN COŞTURDU
Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımının muhteşem gösterisi coşku ile izlendi.Vali Coş, Milletvekili Muharrem Varlı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mehteran gösterisinden sonra stadtan birlikte ayrıldılar.

ALİ TOPAK'TAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Daha sonra sahneye çıkan Ali Topak, "Karaisalı'nın yolları dolamaç dolamaç"türküsü başta olmak üzere birbirinden güzel türküleri ile izleyenlerini coşturdu.

KEKİLLI 12 YIL SONRA YENİDEN KARAİSALI'DA
Topak'tan sonra sahne alan ünlü Rock şarkıcısı Adanalı Murat Kekilli, 12 yıl sonra Karaisalı'ya geldigini belirterek, "Bugün çok özel bir gün. Tüm şehitlerimize ve geçmişlerimize selam olsun"dedi.

Kekilli, "çılgın" şarkısı ile başladı Ayrılık Vakti ile konserini tamamladı. Kekilli, Karaisalılıların kendisine eşlik etmesine ise hayran kaldı. Kekilli, kendisine Karaisalı'da konser vermesini sağlayan başta Karaisalı Kaymakamı ve Tertip Komitesine teşekkür etti. Kamakam Köleoğlu da konser sırasında 
Kekilli'ye Alman Köprüsünün tablosunu hediye ttti.


 H


1515 kez okundu

Yorumlar

     01/05/2014 08:19

Değerli KARAİSALI Kaymakamı Mustafa Köleoglu Karaisalı da yeni olmanıza rağmen çok güzel bir Kuvayi milliye şenlikleri oldu elbeteki bazı eksikler olabilir buda eksik sayilmaz sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum böyle etkinliklerin devamını bekleriz Allah emeğini zayetmesin Allah yardımcınız olsun kötülerden korusun ..
Misafir - kuvayi miliye

EKIP TOPLUMDA SEVILMEYENLER ILE DOLUYDU .     30/04/2014 19:30

ADANA ilceleri icinde hangi Belediye baskan adayinin ekibi tutarsiz komik suni ve cakma idi .
Misafir - SELAMPINARLI

VEKILIMIZ BUNU HAKETMIYOR     30/04/2014 19:11

Yalanlari ile Ankara yi hangi ilce baskani parmaginda oynatiyor . Tek yaptigi Vekilim sizin hakkinizada varya varya diye diye yaniltiyor .
Misafir - KURUCU

VEKILIMIZ BUNU HAKETMIYOR     30/04/2014 19:55

Yalanlari ile Ankara yi hangi ilce baskani parmaginda oynatiyor .
Misafir - KURUCU

PLANLI YENILGI     30/04/2014 18:58

PAREL BASKAN NEYI PLANLADI VE YAPTI . YENILGIYI ADIM ADIM NASIL YURUTTU ? KENDI KOYUNDE NASIL PAZARLIK YAPTI .
Misafir - CUKURLU

PARALELCI BASKAN     30/04/2014 18:01

HANGI ILCE BASKANI PARALELCI ARKASINDA KIM DURUYOR ?
Misafir - Gurkan Yilmaz

     30/04/2014 17:24

YERELSEÇİMİ KAYBETMEYİ HAZMEDEMEYEN VE BU YENİLGİYE SUÇLU ARAYAN AYNI ZAMANDA BAŞKANI OLDUĞU İLÇEDE OY KULLANAMAYAN BAŞKAN KİM BİLİ YORMUSUNUZ
Misafir - RESSAM

     30/04/2014 10:39

KARAİSALI PARTİNİN TÜM YAZİŞMALARINI YAPAN BİRİ VARMIŞ SORUN HEP ONDAYMIŞ...
Misafir - AKPARTİLİ

RESİM     29/04/2014 23:37

BU PARALELCİ ADAMLAR EN ERKEN ZAMANDA BU PARTİDEN AYRILMALILAR BUNU TÜM YETKİLİLERE SESLENİYORUM....................
Misafir - AKPARTİLİ

TAPLO     29/04/2014 22:05

PARALEL YAPI MENSUBU BİR İLÇE BAŞKANI, TAHMİNEN BU ZATI İLÇEBAŞKANI YAPAN FATOŞ ZOPCUP DA BU OLUŞUMA HİZMET ETMİŞ DURUMDA; HEP BİRLİKTE BU İLÇEDE AKPARTİYİ EDEBİLECEK EN ALT SEVİYEDE REZİL ETTİLER VE SECİMİ ELBİRLİĞİ İLE KAYBEDİLMESİNE ZEMİN HAZIRLADILAR VE BEKLENEN SONUÇ: KAYBEDİLDİ, VE ŞİMDİ ÇOCUKLAR KADAR SEVİNİYORLAR, BENCE TAPLO APACIK ORTADA.
Misafir - RESSAM

hareket     29/04/2014 12:19

merhaba yorumlar ne kadar basit bir cümle tonunda yazılmaktadır.Eğitim seviyesi ilçemizin ne kadar düşük olduğunu göstermektedir.İlçe stadımda yapılan etkinlik gerçekten karnaval havası estirmesini ne çok isterdik ama siyasetten uzak durun diye çığırtğanlık yapan gazetecide görmüş olacak ki ne yazık ki siyaset damarlarına işlemiş bu ilçenin. Kendi evladı fatoş gürkan a bile sahip çıkamamktadır.En az siyaseti bu etkinlikte iktidar partisi yapmıştır ilçe başkanı herkesi çadırları sade bir şekilde gezmiş ve etkinliğe icap etmiştir. Başkaları gibi buldumcuk gibi şovanist hareketlere girmemiştir.. 10.000 rakamından bahsediliyor sayı saymasını da bilmiyor bu ilçe bence... garip ....
Misafir - yagdan

ÇERÇEVE     29/04/2014 11:16

AKPARTİDE ARTIK FİYASKO TAMAMEN ORTAYA ÇIKTI. TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ, ARTIK KRAL ÇIPLAK MEYDANLARDA DOLAŞIYOR. ARTIK İLÇEYE İÇİMİZDEN BİRİ BAŞKAN SEÇİLMELİ. TAŞIMA SUYLA DEĞİRMENİN DÖNMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. EĞİTİMLİ, PARTİLİ VE İÇİMİZDEN BİRİNİ BAŞKAN SEÇMELİYİZ. DAHA FAZLA BEKLEMEYE GEREK YOK...........
Misafir - AKPARTİLİ

ZATI MUHTEREM ISTIFA VEKILIMIZI YIPRATTIGIN YETER     29/04/2014 09:23

NEYI DOGRU YAPTIN ?
Misafir - HACI FRANTUZ

     28/04/2014 20:35

Kuvayi miliye şeliklerine katildim akpartii yim ama çok çok üzgünüm sebebi ak partili birini gördüm ak partiyi temsil eden kimseyi göremedim yosa ak partiyi Karaisalı da fesmi etiler ne ilçe başkanı nede beledlye meclis üyesi vardı vatandaşın bırı baktım bir kenarda ağlıyor adama sordum hayırdır amca bir inimi kaybettin yoksa kardeş ne olacak bizim teşkilattan yani ak parti den görünür yerde kimse yok ona aglıyom bu parti bu duruma düştü dedi bende düşürenler düşünsün ağlama dedim teselii ettim başka yapacak bir şey yok olmayanın yerini birileri doldurur kimse kusura bakmasın.......
Misafir - AKPARTİLİ

AYNA     28/04/2014 13:37

ARTIK BU İKTİDAR PARTİSİ SİLKİNİP KENDİNE GELMELİ, ARTIK TAZE BİR KAN OLMALI, GENÇ DİNAMİK ÖZ VE ÖZ PARTİLİ BİRİ İLÇE BAŞKANI OLMALI VE PARTİYİ AYAĞA KALDIRMALI
Misafir - AKP GÖNÜLLÜSÜ

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK     28/04/2014 13:01

AKP KARAİSALIDA BİTMİŞ GÖRÜNTÜSÜ VERDİ, BU VEKİLLER BİZİ TEMSİL ETMİYOR MU Kİ BÖYLE BİR ETKİNLİKTE YOKLARDI. FATOŞ ZOPCUK KARAİSALININ BÖYLE BİR GÜNÜN DE NEDEN ARAMIZDA DEĞİLDİ, YOKSA YÜZÜ MÜ YOKTU, YADA İLÇE BAŞKANI NERELERDE ODA BALIK TUTMAYA MI GİTTİ Kİ YOKTU, OLTASINA SAZAN MI TAKILDI ACABA. YAZIKLAR OLSUN SİZLERE, BU İKTİDAR PARTİSİNİ TEMSİLEN MEYDANLARDA KİMSELER GÖZÜKMEDİ, HEPSİ YOK OLMUŞ GİTMİŞLER. BU ORGANİZASYON SADECE MHP NİN ORGANİZASYONU DEĞİLDİ. YAZIKLAR OLSUN SİZLERE, GERÇEKTEN SİZLER BİZLERİ TEMSİL ETMİYORMUŞSUNUZ Kİ BİZLERİN ARASINA KATILMAKTAN KOKMUŞSUNUZ.................ÇOK YAZIK
Misafir - MİLLETİN TEMSİLCİSİ

OLDU OLMADI OLDU OLMADI     28/04/2014 12:24

KIMLER ETKINLIGE GITMEYELIM ANKARA YA FARKLI YANSITALIM POLITIKASI GUTTU BASARISIZ DURUMUNU HEP ANKARA YA FARKLI HISSETTIRMEYE CALISTI UYUMA UZAK OLDUGU GORULMUYOR MU ? DIYE SOTULUYOR.
Misafir - TERAZI

DAHA IYIYI GUZELI NASIL YAPILIR     28/04/2014 11:57

Kulisler hic kimseye birsey kazandirmaz Daha Guzelini yapmanin hesabi yapilmali . Emegi gecenlere tesekkur ediyoruz . Kulisi yapan kaybeder her daim .
Misafir - ILCE ESRAFI

     28/04/2014 08:02

Vefalı dost Karaisalı eskİ centirmen kaymakamı gece gündüz demeden çalışan Haniyi birakıp Karaisalı nın sembolü kuvayi miliye deldi Karaisalıları mutlu etti bu konuda kaymakam Hidayet beyi kutluyorum ve bu şenliği en güzel şekilde başta yeni kaymakamımız Mustafa beye de tebrik eder Görevinde başarılar dilerim emeği gecen herkese teşekkür ederim ....
Misafir - karaisalıdan

mehmet     27/04/2014 23:46

mehmet bey şu farkı iyi görün lütfen siyasilerin konuşması ayrı siyasi konuşma ayrı ikisi farklı şeyler sadeettin başkan ev sahibi olduğu için hoş geldiniz dedi başka bir şey demedi hüseyin başkan karaisalılara teşekkür etti milletvekili karaisalılara teşekkür etti siyasi bir konuşmaları yoktu ayrıca millet iyi görüyor demişsiniz evet iyi gördüğünü gördük hüseyin başkan saadettin başkan anons edildiğinde gelen alkış tufanı fatoş hanım vali bey anons edildiğinde sustu gerçekten halk görmüş
Misafir - kenannn

mehmet     27/04/2014 23:56

mehmet arkadaşım mhp alanda şov yaptı diye yazmışsın mhp alanda şov yapmadı karaisalıların bu mutlu günü paylaştı mhpliler hiç kimseyi ayırmadan çadır çadır dolaşarak her kesimle kucaklaştı sen kendi partine kız neden alana gelmediniz diye neden halka küstünüz diye neden 4300 oy farkını kapattırdınız diye sen meydanı boş bırakırsan biri mutlaka doldurur ALLAH var dolduranda iyi doldurdu çok yakıştı
Misafir - kenannn

mehmet     27/04/2014 23:55

mehmet arkadaşım mhp alanda şov yaptı diye yazmışsın mhp alanda şov yapmadı karaisalıların bu mutlu günü paylaştı mhpliler hiç kimseyi ayırmadan çadır çadır dolaşarak her kesimle kucaklaştı sen kendi partine kız neden alana gelmediniz diye neden halka küstünüz diye neden 4300 oy farkını kapattırdınız diye sen meydanı boş bırakırsan biri mutlaka doldurur ALLAH var dolduranda iyi doldurdu çok yakıştı
Misafir - kenannn

     27/04/2014 23:15

hasan koylu adanadan gelenlerin gozunde saaahanin yildizi.gelecegn rakipsiz baskan adayi.
Misafir - ak secmen

     27/04/2014 23:01

senlik degil sov bitti
Misafir - alperen

     27/04/2014 23:13

sadettin abi ilk siinavdaa sinifta kaldi
Misafir - cumali

     27/04/2014 23:51

120 gunay yuce gencligi katilmayinca cok sonuk ve ciliz gecti.
Misafir - nihat

KRAL ÇIPLAK     27/04/2014 23:57

1- Ben MHP camiasının basın danışmanlığını yapmadım. Ben, yerel seçimlerde Sayın Hüseyin Sözlü’nün 8 kişilik Basın Ekibinde yer aldım. Benim görevim sadece haber yazmaktı. 2- Görevim Sayın Sözlü’nün mazbatasını alana kadardı. Ondan sonra Büyükşehir Belediyesi’ndeki basın ekibi başkanın emrinde çalışmaktadır. 3- Ben profesyonel bir gazeteciyim. Herkesle çalışırım. Nerede görev verilirse orada işimi yaparım, ücret karşılığında. 4- Fatoş Hanımın gelip gelmemesi benim sorunum değil. Onun sorunu. Ne acıdır ki, şenlikte şunu gördüm. AK Partili diğer milletvekillerinin telgrafları okunduğunda hepsi alkışlanırken, Fatoş hanımın mesajı okunduğunda tek bir kişi dahi alkışlamamıştır. Orada Fatoş Hanımı seven bir kişi bile mi yoktu? Beni eleştiren şahıs, sen niye alkışlamadın o zaman? 5- Ben boşuna kral çıplak demedim.
Misafir - Vahit Şahin

Platform Belediyeye oyunoynadi     27/04/2014 22:05

MUSTAFA YILDIZDOGAN suya dustu platform gene siyaset yapti . Mhp nin elinden programi aldi . Ak parti gene yapacagini yapti . Saadettin baskan platformun oyununa geldi .
Misafir - BASTURK

     27/04/2014 21:54

Doğru yazmışsın dört dörtlük şenlik diye. Basın danışmanlığını yaptığın MHP camiası şov yaptı. Siyasiler konuşma yapmasın dediniz bütün MHP camiası kareoke yaptılar. Sizin karaisalı hassasiyeti de bu zaten. Fatoş Zopcuk gelemediği için mi dört dörtlük geçti şenlik senin açından.. ama vatandaşımız kimin çalıştığını kimin çalışıyor göründüğünü iyi biliyor. merak etmeyin.
Misafir - mehmet

     27/04/2014 21:18

siyasiler konuşturmasın diye bas bas bağıranları duyamıyorum. demek ki asıl söylemek istediğiniz AK Partili siyasiler konuşmasın mış. Sayın Vahit Şahin yorumlarınızı bekliyoruz
Misafir - mehmet

misafir     27/04/2014 21:24

malesef en kötü şölendi.gafar ve ismail bu akşam rahat bir uyku çekerler efendilerine hizmet etmenin huzuruyla
Misafir - misafir

AK PARTIYI KIM BITIRIYOR      27/04/2014 21:07

Basbakanimizin , Fatos Hnmin yuzunu egdirenlere yaziklar olsun . Ak Partili olarak Kuvvai Milliye de koseye cekildim agladim . Ak Partiyi ilcede bitirenlere yaziklar olsun . Teskilatin eksiklerini goremiyenlerede artik ne diyelim . Omurga gidiyor . Son uyari .
Misafir - GERCEKCI

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231