Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret1681159

Sadi Çetin'in dışında aday yok

Karaisalılılar Derneği 19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 16.00'da kongresini yapıyor.

Alınan bilgilrer göre, şuana kadar Sadi çetin dışında başka bir adayın olmadı. Mevcut yönetimden Vahit Şahin ve Ziya Polat tekrar yönetimde görev almayacağını açıkladı.

Yeni yönetim kurulunun kimlerden oluşacağı merak konusu oldu.



1108 kez okundu

Yorumlar

Herşey karaisalı için     19/04/2014 11:53

Herşey karaisalı için herşey murtçu kardeşliği için ilçemiz en iyilerini hakediyor insallah güZel günler gelecek...dernekçi rumuzlu arkadasım senşn ne demek istediğini anladık ama katılmadık tek anlaştıgımız nokta karaisalının menfaatleri eyvallah bu mesajlar elbette birileri okur ders cıkarır dernekçi saygılar istanbuldan ...
Misafir - Emelcikli

eyvallah     19/04/2014 10:49

Neyse arkadaşlar yazarak anlaşmak zor iş. antatilmak istenilen tam anlatilamiyor yanlış anlamalara meydan veriyor. İlçemizin geleceğinin mutlu huzurlu olmasını ve herşeyin hemşerilerimizin gönlüne göre olmasini diliyorum.
Misafir - dernekci

Komiksin dernekçi     18/04/2014 23:40

Tabikş eleştiri yapılır bu herkesin en doğal hakkıdır fakat siz eleştiri yaparken hakaret etmeye hakkın yok dernekği içkici ayyaş gibi göstermeye hakkın yok orda fedakarlık yapıp bişeyler yapmaya calısan insanlara ayyaş demeye hakkın yok baskan içki içebilir buda onun en doğal hakkı nerde görülmüş dernek adına içki masası kuruldugu veya sizin tabirinizle dernekteki 3-5 kişinin ayyaş oldugu kimsenin hakkına girmeyin eleştiri yap sana eleştiri yapma diyen yok ama hakaret eyme ayyaş diye..
Misafir - Emelcikli

     18/04/2014 23:50

MİSAFİR DERNEKCİ SEN ALKOL KULLANMIYORMUSUN.HOVARDALIK YAPMIYORMUSUN ÇOKMU NAMUSLUSUN .HERKES İLK ÖNCE İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI KARŞISINDAKİNE BATIRACAK SÜTTE LEKE VAR SENDE YOKMUUUUU BEYEFENDİ.BÖYLE ELEŞTİRME OLMAZ SENIDE BİR ARAŞTIRIRCAK GÖRÜRÜZ.
Misafir - KAŞOBALI

sanane     18/04/2014 22:31

Cumhurbaşkanından başbakana belediye başkanına kadar en üst makamlara kadar tutunda siradan herhangi bir vatandaş bile eleştirilirken herrkes eleştirilirken,eleştirirken benim eleştiri yapmamdan sanane? Karaisalilar derneğini yönetenler neden eleştirilmesin? Karaisalilar derneği facebook sayfasında kurduğu içki masası resimlerini paylaşmak ne zamandan beri özeli olmuş bunların sen doğru bulsanda bunları ben doğru bulmuyorum ve eleştiriyorum. Karaisalilar adini kullan eleştiri oldumu özelin olsun. Karaisalilar derneği kimsenin özeli değildir.
Misafir - dernekci

     18/04/2014 21:36

HERKES ADIYLA YORUM YAPSA DAHA ÇOK DELİKANLI OLUR.KENDİNE GÜVENEN LİSTE ÇIKARIR ŞEÇİME GİDER.SADİ BEY ELİNDEN GELDİGİ KADAR BAŞKANLIK YAPIYOR ÇOK TEŞEKKÜRLER.ZAMANINDA KARAİSALI DERNEGİNDE ABLALARI İÇİN ÇALIŞAN ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİTEM EDİYORLAR. KENDİNE GÜVENEN ŞEÇİME GİRER AGZI OLAN KONUŞUYOR. HERKES DELİKANLI OLSUN
Misafir - KAŞOBALI

it ürür kervan yürür     18/04/2014 21:08

sayın başkanım sizin ilce menfatları dogrultusunda gövdenizi bastınızı karaisalı halkı bilir takma kafanı it ürür kervan yürür
Misafir - kestepel,

sanane milletin içki masasında dernekçi     18/04/2014 15:13

sadi başkanın ne yalakasıyım nede muhabbetim var adam kendine güvenip cıkıyor aday oluyor işini yapıyor veya yapmıyor kimine göre şu partinin peşinden kosuyor su partiye çalısıyor falan filan kardeşim adama güvenmiyorsanız aday cıkarın karsına alın elinden başkanlıgı.dernekte değerli insanlar var onların adına içki masası kurup diye konusamazsınız nerde dernek adına içki içilmiş veya içirtilmiş içki içen varsada kendine içer kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.oyüden kim secilirse seçilsin karalamaya çalısmayın saygı gösterin destek olun ayıptır..
Misafir - emelcikli

kaç üyesi var?     17/04/2014 21:57

Bu derneğin kaç üyesi var? Karaisaliyi ve karaisalilari ne kadar temsil ediyor? 20-30 kişinin oyuyla seçilmiş bir başkan tüm karaisalilarin oyunu almiş gibi temsil hakkini nasil bulabiliyor derneğin bir kaç kişinin güdümünde yönetildiğini bilmeyen zaten yok. Derneğin ismini degiştirmelerini tavsiye ediyorum kimin oyuyla seçilmiş iseler onlarin derneği olsunlar o isimle içki masaları kursunlar karaisalilarin adiyla kimsenin içki masası kurmak hakkida değil? Haddi de değil? Karaisalilik bir kaç içkici ayyaşin tekelinde olmamalidir!
Misafir - dernekci

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398