Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam294
Toplam Ziyaret1681379

"Her karara karşı çıkan olmayacağım"

Ak Parti Adana Büyükşehir ve Karaisalı İlçe Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sakarya, “Her karara karşı çıkan değil, tüm ilçeleriyle birlikte Adana’nın ve Karaisalı’nın yararına olan tüm kararları destekleyen bir çizgide olacaklarını” söyledi .

Yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı birinci sıra meclis üyesi adayı olan ve yapılan seçimler sonucunda, Karaisalı İlçe Belediye Meclis üyeliğinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Abdullah Sakarya, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada,“Karaisalı ve tüm ilçelerimizin yanı sıra Adana’ya yapılacak tüm hizmetler konusunda yüklendiğimiz sorumluluğun farkındayız. İradelerini Belediye meclislerinde temsil edeceğimiz halkımızın, bizlere verdiği görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağız.” dedi.

1315 kez okundu

Yorumlar

AYNA     12/04/2014 00:01

AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ, ATALAR BOŞA SÖYLEMEMİŞTİR, NUMUNESİ GÖRÜLMÜŞ KİŞİLER, İLGENELMECLİSİ ÜYESİ VE BAŞKANI OLDULAR BU İLÇEYE NE VERDİLERKİ, SADCE KÜPLERİNİ DOLDURDULAR. AMA GEÇMİŞTE İLÇEYİ BÜYÜKŞEHİR SINIRLARINA DAHİL EDENLERİ BİR DÜŞÜNELİM NELER GELDİ BİR DÜŞÜNELİM BUNLARA KİMLER VESİLE OLDU ACABA.............
Misafir - FOTO

bu ilçenin sırtı yere gelmez     11/04/2014 13:12

karapınara bıraksan kaybolacak insanlar benim ilçemden de aday oldu ya bu ilçenin daha sırtı yere gelmez.
Misafir - hacı dayı

kendini başkan sanma.sadece bir oyun var.     11/04/2014 13:10

karaisalının kaderi ile oynamışsın bir de çıkıyorsn her karara karşı çıkmayacam diyorsun.ya her karar karşı çıksan ne yazar her karara evet desen ne yazar.bir oyun var. o kadar.
Misafir - halil

     11/04/2014 10:27

SAYIN BEKİR KARDEŞİM BİZ YAPTIĞI HİZMETLERİ ELEŞTİRMİYORUZ Kİ.ÇÜNKÜ DAHA GÖREVE DAHİ BAŞLAMADILAR.AMA AKP İLÇEDE ABDULCELİL SAK VE ABDULLAH SAKARYA YZÜNDEN SEÇİMİ DE KAYBETTİ DİYELİM HAKLI OLARAK.ELBETTEKİ İLÇE İÇİN GÜZLE HİZMET YAPACAKLAR NEDEN SEÇİLDİLER O ZAMAN.SÜS BİTKSİ OLARAK SEÇİLMEDİLER DEĞİL Mİ?
Misafir - HAKAN

eleman aranıyor      11/04/2014 09:13

Karaisalı Ak Parti ilçe teşkilatına bir tane kadın kolları başkanı aranıyor karaisalı merkezde oturan ve kendini karaisalı da sevdiren birisi aranıyor aylık 1000 lira maaşı ve siğortada dahil yemek -servis de dahil. kadın kolları başkanı olmak isteyen ilçe başkanlığına başvurmaları önemle rica ederiz .
Misafir - kzıldağ sakinlerinden

isimler hatalı idi.     11/04/2014 08:49

sapla saman gene karıştırılmasın.ben nihai hedefe bakarım.seçimi kaybettiniz mi kaybettiniz mi?sakın başarıdan bahsetmeyin.ak partinin kaybetmesinin ana sebebi meslis üyelerinin hatalı isimlerden olmasıdır.
Misafir - kamuran

HERŞEY KARAİSALI İÇİN     10/04/2014 23:48

DEGERLİ ARKADASLAR GAYET DEMOKRATİK BİR SEÇİMİ DE GERİDE BIRAKTIK.BENCE MECLİS UYESİ ARKADASLARIMIZI ELEŞTİRMEYİ BIRAKALIM PARTİ AYIRT ETMEDEN SADECE KARAİSALI MECLİS UYESİ OLARAK GÖRELİM.ARKADASLARIMIZ DAHA YENİ GÖREVLERİNE BASLADILAR.İNŞALLAH KARAİSALIMIZA HAYIRLI UGURLU OLUR.ARKADASLARIMIZIN ŞİMDİDEN BİR İCRAAT YAPMADAN ELEŞTİRİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUM.ABDULLAH SAKARYA BEY ,ABDULCELİL SAK BEY,MUSTAFA DURAK BEY, İLYAS KARABULUT BEY VE DİYER MECLİS ÜYESİ ARKADASLARIMIZDA KARAİSALI İÇİN GAYRET EDECEKLERİNİ VE KARAİSALI MİLLİYETÇİLİĞİ YAPACAKLARINI BİLİYORUMM.HEPSİNE BASARILAR DİLİYORUM.
Misafir - BEKİR

akp meclis üyeleri görevini yapmıstır     10/04/2014 21:41

mırtcı isimli yorum yapan arkadasımızı kutluyorum dogrudur akp meclis üyeleri görevini yapmıstır yapmasa mhp 6 akp 9 olmaz baskanlıkta fatos hanım ve ünal ısık kaybetmistir insanlara hep tepeden bakmıslar dır akp meclis üyelinde basarılıdır basarısız olan mhp dir agır abi köyünde bile oy alamamıstır sadettin bü meclis üyeleriyle secim nasıl aldılar hala anlamıs deyilim sadettin baskan seni allah korudu sen hic siyasetten anlamazmıssın arıcının rıfat hocanın arıcının kösenin sen oy getirdinimi sanıyon yazık olan bizim baskan adayına oldu
Misafir - dogru tektir

meclis üyeleri     10/04/2014 18:21

Yorum yazanlar seçimi meclis üyeleri yüzünden kaybedildiğini yazıyorlar ama bir gerçek var oda akparti meclis üyeliğinde mhp den daha çok oy aldı demek oluyorki halk meclis üyelerini onayladı başkanlığı onaylamadı buna göre ders alması gerekenler kendisini hesaba çeksinler.
Misafir - mırtçı

EN BÜYÜK ALİ ALTNTOP     10/04/2014 15:06

ALİ ALTINTOP SİZLERİ BİN KERE UYARDI AMA KAFANIZI KUMA GÖNDÜNÜZ ALİ ALTINTOP GİBİ DEGERLİ ABİMİZİ KÖYÜMZÜN EN SEVİLEN ABİSİNİ DİNLEMEMENİN CEZASINI HEM SİZLER HEMDE İLÇE 5 YIL BOYUNCA ÖDEYECEK.
Misafir - ALİ ALTINTOP TARAFTARLARI

nal topladınız.     10/04/2014 15:10

ali altıntop abimizin sözünün binde birini tutsaydınız şimdiye seçimi kazanmıştınız.ama ali amcanın sözünü tutmadınız köylerde de merkez de de nal topladınız.
Misafir - etekliden ibrahim

haklı çıktık mı çıktık.     10/04/2014 15:45

perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler.bu meclis üyeleri ile de belediyeyi kazanamazsınz dedik mi dedi.peki haklı çıktık mı çıktık
Misafir - haklı olan seçmen

Ali ALTINTOP abimizi harcadınız.sizde harcandınız.     10/04/2014 14:42

Ali ALTINTOP abimizi bozuk para gibi harmanızın cezasını çekşyorsunuz dimi?
Misafir - etekli seçmenleri

     10/04/2014 14:52

AK PARTİ BÖYLESİ MECLİS ÜYELERİNİ ÇOK MU ARAMIŞ.
Misafir - CHP Lİ

SENİ GÖRMEDİM.GÖRMEK TE İSTEMEM.     10/04/2014 14:50

SENİ İLÇEDE HİÇ GÖRMEDİM.BU SAATTEN SONRA DA HİÇ Mİ HİÇ GÖRMEK İSTEMEM.
Misafir - SİNAN

ALİ ALTINTOP ADAY YAPILSA SEÇM FARKLI OLURDU     10/04/2014 14:00

SAYIN DEGERLİ ABİMİZ ALİ ALTINTOP DEFALARCA HER ORTAMDA SİZLERLE BU İŞ OLMAZ DEMEDİ Mİ?NE OLURSUNUZ İLÇEYİ SEVİYORSANIZ İSTİFA EDİN ADAY OLMAYIN DEMEDİ Mİ?SİZLERE ETEKLİDEN 20 TANE BİLE OY ÇIKMAZ DEMEDİ Mİ?KÖYÜMDE SİZLER İÇİN OY İSTERSEM BENİ KÖYDEN KOCARLAR DEMEDİ Mİ?PEKİ SİZLER NE YAPTINIZ HEM ALİ AMCAYI YAKTINIZ,HEM İLÇEYİ YAKTINIZ.HEMDE İLÇENİN 5 YILINI ÇALDINZ.SAHİ GECELERİ RAHAT BR UYKU ÇEKİYOR MUSUNUZ?
Misafir - ETEKLİ CEMAATİ

etekliden ali amca sen çok büyüksün.     10/04/2014 14:13

etekliden ali amcamız defalarca sizleri uyardı.kendisini arabaların önüne attı.sizler bu meclis üyeleri ile yemin ederim ki belediyeyi göranızda görürsünüz dedi.ne oldu eteklili ali amca haklı çıktı mı çıkmadı mı?
Misafir - etekliden osman oğlu

     10/04/2014 13:58

BU SECİMİN KAYBINI SAYIN FATOŞ GÜRKAN DÜŞÜNSÜN KARAİSALIDA HİÇ KİMSEYİ DİNLEMEDİ SADEÇE İLÇE BAŞKANI ÜNAL İŞİK KİRİKLILI RAMAZAN AYDIN VE KILIKLILI ÖKKEŞİ DINLEDİ BU ADAMLARDA YUSUF İYİ NİN PEŞİNE TAKİLDILAR HEMİ YUSUF İYİ YE HEMDE FATOŞ GÜRKANA ÇOK YALAN SÖYLEDİLER BUNADA İNANDILAR NE YAPALIM SİYASET BÖYLE OLURMUŞ BİZDE BUNU BİLMİYORUZ BUNLAR BİR ARAYA GELSİNLER NERDE NE YAPTIK DİYE DÜŞÜNSÜNLER............AMA İLÇEYE YAZIK..OLDU
Misafir - karaisalı

     10/04/2014 12:00

SEÇİM SENİN YÜZÜDEN KABEDİLDİ.ARTIK SNEİ GÖRMEK VE ADINI DAHİ DUYMAK İSTEMİYORUZ.
Misafir - AKP Lİ

olmayacağı aşikardı.     10/04/2014 11:07

kral çıplak diye diye dilimizde tüy bitti.bu meclis üyeleri ile olmayacağı aşikardı bilmeyen mi var?
Misafir - ilçe seçmeni cuma

mhp liler göbek attı.sizleri görünce.     10/04/2014 11:54

ben bir çok mhp liden ak partinin meclis üyeleri açıklandığında göbek attığını gördüm.çünkü hepsi de biliyordu b meclis üyeleri ile ak parti seçimi kazanamayacaktı.nihayetinde de söyledikleri gerçek oldu.
Misafir - sebahatttin

resmini görmek istemiyorum.     10/04/2014 11:09

lütfen ama lütfen bende akp li olarak bu adamın resmni bir daha görmek istemiyorum artık.
Misafir - ak seçmen

yenilginin mimarları sizlersiniz.     10/04/2014 11:00

ak partinin ilk iki sırası ilçeden birileri lsaydı mhp tarihi yenilgisini alacaktı.ama abdullah sakarya ve abdulcelil sak yenilğinin tek mimarlarıdır.
Misafir - genç aktaşlı

     10/04/2014 11:04

Halktan oy isteyeceksiniz ama halkın istediği kişileri aday göstermeyeceksiniz, Aday gösterdiğiniz adaylar kendilerine bile oy kullanamayacak biz bunları aday gösterdik sizde bunlara oy verin mantığı hiç bir zaman kabul görmedi görmeyecek hiç mi kimse yoktu Karaisalı nın sesi kulağı olan insanlar dururken neden bunları aday gösterdiniz size soruyorum bu adayların getirdiği oy miktarı ne kadar götürüsü ne kadar bunları değerlendirdiniz mi tabiki hayır bunda ilçe teşkilatının da hiç bir suçu yok çünkü büyükler öyle istedi onlarda kabul etmek zorunda kaldı bu da seçim kabusu yaşattı
Misafir - ANALİZ

sizleri duyan mhp ye koştular     10/04/2014 11:40

merkezboztada defalarca bangır bangır bağirdığımızı ilçede kimseye duyuramadık.çünkü abdullah sakarya ve abdulcelil sak adını duyan yüzlerce seçmen mhp dedi.yoksa öldürsen mhp oy vermeyeceklerdi.tepki için mhp dediler.peki şimdi mutlumusunuz?
Misafir - merkezboztahtalı

kaybedilir dedik mi dedk.o zaman mesele yok.     10/04/2014 11:32

meclis üyelikleri açıklandığı gün hem yusuf iyi beye hemde ünal ışık başkana bu meclis üyeleri bze asla seçim kazandırmaz kaybetirir dedim.yalvardım inat ettiler.nesine iddiasına varsanız varı dedim.bu seçim kaybedelir dedim.dediğim çıktı mı çıktı.o zaman mesele kapanmıştır
Misafir - ak-genç üyesi

yenilgini sebeb sizlersiniz.     10/04/2014 11:02

ben bu adamı görmek mi zorundayım çünkü resmini dahi göründe tüyleri diken diken oluyor.belediyeyi kaybetmenin tek sorumlu ABDULLAH SAKARYA İLE ABDULCELİL SAK BEYLERDİR.geris fasafisodur.
Misafir - ak delege

tarih asla sizleri affetmeyecek.     10/04/2014 10:31

torun yazdrmı morun yazdırdı ben onu bilmem.kim yazdırdı ise çarşıdaki deli cumaliye bile sorsa onunla seçim kazanılamayagın söylerdi sizlere.çünkü deli cumali bile aday yapılsa kesin belediye başkanlığı kazanılırdı.tarih siz affetmeyecek asla.ilçeyi mahvettiniz.
Misafir - ilçe aşıkları

egoizm     10/04/2014 10:20

SAKARYA KARDEŞ SEN PARTİNE BAĞLI DEĞİLMİSİN Kİ TEK BAŞINA KARAR VERİYORSUN VE DİYORSUN ŞÖYLE YAPACAĞIM ZATEN BU SEÇİMİN TEK SORUMLUSU SEN VE ADAŞIN TORUNDUR.BÖLGENE BİR BAK SADIKALİ KIRIKLI BEKİRLİ MÜSAYİT TOPKARALI HEZİMET DAHA ÇIKMIŞ KONUŞUYORSUN
Misafir - misafir

SAKARYA'YI TORUN YAZDIRDI     10/04/2014 10:20

Abdullah Sakaryayı meclis üyeliğine Abdullah Totun yazdırdı. Onun adamı. Dolayısıyla omef çelikin adamıdır. Siz onu anladınız.
Misafir - süha

AYNADA GÖRÜNEN     10/04/2014 10:42

SİZLERİN SAMİMİYETİNE GÜVENMİYORUM. ÇÜNKÜ AYNAYA BİR BAKINIZ. BENİM GÖRDÜĞÜM 1, 2, 3, 4, 5 HEPSİDE CEMAATİN MENSUPLARISINIZ, BELKİDE PARTİNİN SEÇİM KAYBETMESİ İÇİN ÇALIŞTINIZ, BELKİ BU NEDENLE CHP Lİ ADAMI GETİRDİNİZ ÜYE YAPTINIZ. ADAM SEÇİMDEN SONRA BİLE CHP LİLER İLE BİRLİKTE KOLKOLA GEZİYOR VE KUCAKLAŞIYOR. BU SORUYA NASIL CEVAP VERİLMELİ Kİ ACABA..........
Misafir - FOTO

     10/04/2014 09:04

ilçedeki seçimin tek faturası ilk 2 sıra meclis üyelerine keslmelidir.
Misafir - hacı

ak parti tarihi hata yaptı sizlerle     10/04/2014 09:09

ak parti ilçede bu kişileri meclis üyesi adayı yapmakla tarihi yenilğiye imza atttı.
Misafir - ak seçmen

     10/04/2014 09:17

akp sizler yüzünden kaybetti artık bunu kabul edin.çünkü ilçede sizleri tanıyan bir tane seçmen görmedim.
Misafir - salih

görmek istemiyorum.     10/04/2014 08:05

sayın vahit bey bir ak parti üyesi olarak bu meclis üyesinin resmini br daha görmek istemiyourm.çünkü seçimi bunlar yüzünden kaybettik.
Misafir - ak-seçmen

haydaaaaaaaaaaaa bir de karara karşı çıkmayacakmış.     10/04/2014 08:28

bu saaten sora her karar karşı çıksan ne yazar çıkmasan ne yazar Allahını kitabını seversen.
Misafir - cumali

tarih sizi yazacak.     10/04/2014 08:44

tarih bir gün sizi yazacak emin olun.akp neden ilçede kaybetti.baş aorumlu olarak sizleri yazacak.
Misafir - saypınarlı

bu gemi sizler yüüznden batttı.     10/04/2014 08:55

Sayın abulah sakarya yemin ediyorum ki sizin hiç bir suçunuz yok.Çünkü meclis üyelikleri açıklandığı gü burda yazılan size tepki yorumlarını bir okuyorunz.Sİzlerle seçimi kazanamayacağı defalarca haykırdık.Bu sesimizi duymayan yada duymak istenmeyen DURDANE ÇOPUROĞLU-HASAN KÖYLÜ-GÜLHAN KASAP-YUSUF İYİ-OSMAN KURDAK VE ÜNAL IŞIK beylere deliler gibi yalvardık.ne olursunuz yapmayın etmeyin dedik.elinizi masaya vurun ve ilk 2 sıra meclis üyelerinizle bu gemi yürümez su alır dedik.gemi deil su almak tek kelime ie batttı.b geminin batmaması için uyardığımız içimz ferah gersini ben değil sizler düşünün.
Misafir - ilçe kaptanı

rahat uyuyabiliyor musun?     10/04/2014 08:53

Sayın Abdullah SAKARYA senden bir isteğim var.BU gece evine gidince bir düşün lütfen ben ve ABdulcelil SAK b eyler olmasaydı ilçede seçimin sonucu ne ollurdu diye bir düşün.Eminim aldığn ceva karşısında uykuların kaçacak için daralacak.Peki bu ilçenin sizler yüzünden neler kaybettiğini düşündükç.e benm halimi bir düşünsene.Bu ilçe halkının 5 yılı ile oynamaya ne hakkınız vardı peki.SOn bir soru gerçekten rahat uyuyabiliyormusun?
Misafir - ilçesini seven genç seçmenler

TANIYAN VARSA EL KALDIRSIN.     10/04/2014 08:08

AK PARTİ KARAİSALI BİRİNCİ SIRA MECLS ÜYESİ BU ARKADAŞMIŞ TANIYAN VE İLÇEDE GÖREN VARSA EL KADLRSIN DİYECEĞİM AMA SANIRIM BİR KİŞİ DAHİ BEN TANIYORUM DİYEMEZ.AMA AK PARTİYE İLÇEDE SEÇİM KALDIRAN ABDULLAH SAKARYA DEĞİL Mİ DESEM SANIRIM 6500 KİŞİ PARMAK KALDIRIR.
Misafir - MECLİS ÜYESİNİ İLÇEDE GÖRMEYEN SEÇMEN

beleşten meclis üyesi oldunuz.     10/04/2014 08:47

ak partinin içinden dahi siz olduğunuz yüzlerce insan ak partiye oy vermedi birde çıkmışsınız açıklama yapıyorsunuz.pes doğrusu.ilçe için ne verebileceksiniz.çünkü sögütlü kahveye gelseniz sizi bir tane tanıyan çıkmaz.akl parti karaislaı ilk iki sıra meclis üyesi yüzünden ilçede seçimi kaybettti.bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz merak ediyorum.beleşten meclis üyesi oldunuz.
Misafir - sögütlü kahve seçmenleri

ilçenin 5 yılı çalındı.     10/04/2014 08:49

Sayın Abdullah SAKATRYA ne demek herşeye itiraz etmeyeceğim.Elbetteki etmeyeceksiniz.Şnu da sakın aklınızdan çıkarmayınız AKP ilçede belediye başknalığını SENİN ve ABDULCELİL SAK beylerin yüzünden kaybettti.ÇÜnkü bu halk sizi çarşıda görse tanımaz,Çay bahçesinde görse tanımaz.Görüştüğüm birçok köy ve ilçe seçmeni inan bana sırf size tepki olsun diye AKP ye oy vermedi.Gitti MHP ye oy verdi.AVantadan meclis üyesi oldunuz.ÇÜnkü Sandıkçı mustafanın bahçesine bıraksak alo 155 polis arasın kayboldum diye.İnanın SEN ve ABDULCELİL SAK beyler olmasa AKP açık ara seçimi alırdı.Yani kısaca bu ilçenin 5 yılını çaldırdınız.Bu saaten sonra mecliste ona evet desne ne yazar hayıor desen ne yazar.Çünkü ilçenin babacan durakla 5 yılı çalınmıştı bir 5 yılı da sizin yüzünüzden çalındı.
Misafir - çay bahçesi analizcisi

     10/04/2014 07:10

Helel olsun sana abdullah sakarya. 1. sırada olup yerin % 100 garanti iken bile adliye önünde 3 gün nöbet tuttun. Diğer ak parti meclis üyesi adayları gibi gidip tatlıcı kösede kahkaha atmadın. Ya da birileri gibi eve gidip yatmadın.
Misafir - hakan

PARDON SİZ KİMSİNİZ? TANIYAMADIK.     10/04/2014 02:54

PARDON SİZ KİMDİNİZ? KARAİSALI DA YAŞAYAN TÜM İNSANLARI BIRAK AKP Lİ ARKADAŞLARIN ÇOĞU BİLE TANIMIYOR. İŞTE KARAİSALI DA AKP NİN KAYBETME NEDENLERİNDEN BİRİ BU KİMSENİN TANIMADIĞI BELKİ HAYATINDA HİÇ KARAİSALIYI GÖRMEMEMİŞ VEYA İŞİ NEDENİYLE KARAİSALIYA ŞÖYLE BİR UĞRAMIŞ İNSANI GETİRİP LİSTENİN ÖN SIRASINA KOYARSANIZ SONUÇ BU OLUR. AYRICA SADECE BU ARKADAŞ DEĞİL BUNUN GİBİ BİRKAÇ TANE DAHA HİÇ KİMSENİN TANIMADIĞI VE GÖRMEDİĞİ İNSANLAR NASIL OLDUDA LİSTEDE EN ÖNDE YER ALDI ANLAM VEREMEDİK. AKP İŞTE BU YÜZDEN KAYBETTİ. BU ADAMLAR SEÇİMDE BIRAK ÇALIŞMAYI NEREDEYSE KARAİSALIYA UĞRAMADILAR. YAZIK OLAN GARİBAN LİSTENİN SONLARINA KONUP CANLA BAŞLA ÇALIŞAN GERÇEK KARAİSALILI LARA OLDU. UMARIM BU HATALAR GELECEK SEÇİMLERDE TEKRARLANMAZ.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704