Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret1667742

Başkan Sadi Çetin yeniden aday olduğunu açıklarken, Yonetim Kurulu Üyesi Orhan Canatar'ın da aday olması bekleniyor

Karaisalılılar Derneği 19 Nisan 2014 Cumartesi günü saat 16.00'da olagan kongresini yapacak.

2 yılda bir yenilenen kongrede, geçen dönem başkan seçilen Sadi  Çetin 19 Nisanda yeniden aday olacağını söyledi. Çetin'in karşısına ise yönetim kurulu üyesi olan Orhan Çanatar'ın bir liste çıkarması bekleniyor.

VAHİT ŞAHİN, "ADAY DEĞİLİM"
Yönetim Kurulu Üyesi olan Vahit Şahin,  bu dönemde hiç bir şekilde görev almayacağını, hatta dernek üyeliğinden de ayrılacağını açıkladı.

1193 kez okundu

Yorumlar

der seçimi     12/04/2014 03:42

Arkadaşlar lütfen buraya yazdıgınız masajlarda degişik rumuzlarla kimseye yakışık almayan atıflarda bulunmayalım,,,Misafir Dernek yazan Hemşerim Benim adım Orhan Canatar beni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama dernege başkan o hiç omasın dediginde uslubun iyi degil bizler bir kaç arkadaş dernegi nasıl bir strateji ile üye sayısını artırıp Adana da söz sahibi yaparız işsizimize iş,ögrencilerimize burs,muhtaçlarımıza nasıl yardımcı oluruz bunun kaygısını çekiyor iken sizlerin dernek yönetimine yardımcı olacak alternatifler üretmeniz gerekir kanısındayım ama sizlerin ürettigi şekil A da oldugu gibi sataşma olmasın bu mesaj panosunda daha iyi konular paylaşalım. Ben karaisalılı olmaktan her zaman gurur duydum Der Yön Baş ile ilgili olarak iyi bir ekip dinamik,saygın bütün kesimleri kucaklayan Partiler üstü bir yönetim ile gelmeyi isterim,,ama ayrı ayrı 6 STK da görevli olmam beni yorar kaınısındayım.
Misafir - orhan

     11/04/2014 21:32

DERNEGE BAŞKAN OLAN KİŞİ BİRAZ PARALI OLMALI.DERNEGİ GÜZEL BİR YERE TAŞIMALI. BURASI DERNEKMİ KÜMESMİ LÜTFEN. DERNEK DEDİGİNMİ 10 VEYA 15 GARİBAN COÇUGA BURS VERMELİ.KENDİ VEYA PARTİ REKLAMI YAPMAYACAK.DUYRULUR SAYGILARIMLA
Misafir - ADANALI

Başkanmı?     11/04/2014 11:13

Sadi çetin başkanmı? ya bırakın Allah için dernekte ondan başka herkesin sözü geçiyor. derneği kimin yönettiğini herkes biliyor. başkan büyük abilerinden icazet almadan bir adım atmaz.
Misafir - başkanmı?

Derneğe ne faydanız olmuş onuda yazınız!!!     11/04/2014 10:47

Sayın Başkan Sadi beye başarılar dilerken yorumculara seslenmek istiyorum, eleştirmek kolaydır. Sayın Başkan Sadi beyi eleştiriyorsunuz, Allah bilir çoğunuz derneğin yerini dahi bilmezsiniz. Sadi başkanı bundan önceki dernek başkanlarına bir sorarsanız vefakarlığını ve fedakarlığını öğrenirsiniz belki, Sadi bey işini gücünü bıraktı bu dernek için, bilenler bilir. kusur varsa geçen seçimde vekil hanımın müdahalesi ile listeye giren ve ona sahip çıkmayarak yalnız bırakan yönetimindedir. Eleştiri yaparken derneğe ne faydanız olmuş, ne zamandır üyesiniz, ne zaman aidat ödeyerek faydada bulundunuz, ne zaman başkanı arayarak başkanım Karaisalı için yapılacak birşey varsa yanındayız dediniz veya Karaisalı için iyi birşey yapalım dedinizde Başkan koşmadı mı? lütfen bunları da yazınız. El insaf, El vicdan. T.T.K.
Misafir - Karaisalılı

Sadi, yeter artık     11/04/2014 10:56

Sadiyide gordük, öncekidleride. Bir gane aklı başında bir başkan gelmedi daha. Bilgili, kultürlü, eğitimli biri başkan olursa dernek ileri gider.ilkokul mezunundan baskan olursa gelecegi nokta ancak buraya kadardır.Bizce SadiCetin de çekilmeli, orhan canatar hele hic cıkmamalıdır. Bunların ddışında kültürlü biri gelmelidir.
Misafir - dernek

Haklı Sözü Dinlemek     11/04/2014 09:13

Bu sitede yayınlanan haberlere çoğu kez çok haklı yorumlar yazılmaktadır. Elbette haksız yorumlar da gelmektedir... Dernek Başkanı hakkında yazılanlara tamamen katılıyorum. Kocaman bir 2 yıl boşa gitti. Karaisalı'yı temsil edemeyen bir kişi tarafından. Karaisalı kökenli saygın, tecrübeli, aksaçlı bir hemşehrimiz yok mu bu basiretsizliğe son verecek,, Karaisalı'yı bilerek anlatacak, tanıtacak, gururla temsil edecek? Yani adam yokluğu mu çekiliyor?
Misafir - Doğrucu Davut

eleman aranıyor      11/04/2014 09:30

Karaisalı Ak Parti ilçe teşkilatına bir tane kadın kolları başkanı aranıyor karaisalı merkezde oturan ve kendini karaisalı da sevdiren birisi aranıyor aylık 1000 lira maaşı ve siğortada dahil yemek -servis de dahil. kadın kolları başkanı olmak isteyen ilçe başkanlığına başvurmaları önemle rica ederiz .
Misafir - kzıldağ sakinlerinden

BAŞKAN ORHAN CANATAR OLMALI     11/04/2014 00:07

BU GÖREVİ EN İYİ ORHAN BAŞKAN YAPAR. ORHAN CANATAR GİBİ İLKELİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR.
Misafir - KARAİSALILAR DERNEĞİ BİNASI

karaisalı sevdelısı     10/04/2014 21:38

sayın baskan karaisalı dernek baskanlıgı görevini yüz akıyla yaptınız insallah yine kazanırsınız sizi elestiren y niye plotformu elestirmiyor arka bahce gibi kulalanıyorlar ondan bundan katkı istiyorlar sonrada bilmem ne gececen oraları kutus almadan hizmet eden baskan sadi cetin
Misafir - baskanım emrinizdeyiz

adaymi o kukla adayi     10/04/2014 15:36

Arkadaşın yorumuna katiliyorum derneği kimin yönettiğini herkes biliyor o kukla başkan şimdide kukla aday olmuş. Dernek ali babanın çiftliğine dönmüş demek bile az çiftliğin ta kendisi olmuş. Dernek baskaninin içip bozkurt işaretli resimleri en çok MHP lileri rahatsız etmelidir etmiştirde.göstermelik başkan yerine derneği yönetenler aday olmalidirlar.
Misafir - alibaba çiftliği

dernek     10/04/2014 12:14

Dernek mi sadi Çetine muhtaç çetin mi derneğe muhtaç? Bu kadar tartışmalı bir başkan seçimi uzak ara kazanır hatta tek aday bile olabilir. Adam gibi adamları küstürdüler. Dernek, Başkanı gibi üyelerin elinde oyuncak olmuş. Sadece adı karaisalili onun dışında her icraat karaisalilik duruşuna ters bu haliyle dernek sadece vagon olur. Kimin lokomotifine vagon olabilirse artık.
Misafir - derneksadi

Ali Babanın Çiftliği     10/04/2014 12:07

Derneği Ali Babanın çiftliğine çevirdiniz. Başkan mı ne başkanı sadece göstermelik derneği yönetenler belli. Derneği birilerinin çiftliği haline getirdiniz. Derneği Mhp li gibi gösterenlere bir sözümüz var' Mhp'li olmak içki masası kurup derneğin paralarını savurmak değildir.''
Misafir - plaketçi

PARTİZAN     10/04/2014 10:56

SAYIN ÇETİN SEN GİT YENİ BİR DERNEK KUR VE ADINI KARAİSALI MHPLİLER DERNEĞİ KOY
Misafir - MİSAFİR

artı boş işleri bıraksan     10/04/2014 08:10

yıllardır her partinin peşinde koştun ne elde ettin söylermsin?en sonunda da azim öztürkten lafı yedin oturdun.artık boş lafları bıraksan.
Misafir - karaisalılı

O koltuğu bırakın gidin.     10/04/2014 08:17

Gelmiş geçmiş en başarısz başkan olarak sizde Karaisalının tarihin e adınızı altın harflerle yazdırdınız helal olsun.Ne yüzle bir daha aday olduğunu dahi anlamakta zorluk çekiyoruz.Tüm partilerin peşine kuyruk olup takıldınız durdunuz.Ne yaptığınızı da hniç kimse anlamadı siz zaten anlamadınız.Ltfen o koltuğu bırakın gidin.
Misafir - Tellidereden cumali

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339