Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam571
Toplam Ziyaret1668213

Emekli polis memuru eşini öldürdü



Mhp Çukurova Il genel meclisi eski üyesi Aytan Köylü'nün kız kardeşi emekli polis memuru olan eski eşi tarafından öldürüldü.

Adana'da şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan eşini nafaka istediği içi çalıştığı işyerinin önünde 4 kurşunla öldüren emekli polis memuru yakalandı.

Adana'da şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisinden boşanmak isteyen ve ayrı yaşayan eşini nafaka istediği içi çalıştığı işyerinin önünde 4 kurşunla öldüren emekli polis memuru yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 25 yıl önce evlenen polis memuru Cemal D. (54), Sevgi D. (46) boşanmaya karar verdi. 2.5 yıldır Sevgi D. nafaka istediği için Cemal D.'de vermediği için boşanamadı. Bu sabahta Cemal D., Sevgi D.'yi işyerini önünde öldürüp kaçtı.

Cemal D. iki oğlunu ve kayınbiraderini öldüreceğini söyledi. Polis bunun üzerine zanlını iki oğlunun ve kayınbiraderinin yaşadığı Belediyeevleri Mahallesi'nde önlemi artırarak art arda burada operasyon yaptı. Ayrıca polis 3 kişiyi korumaya alıp, çok sayıda yere operasyon yaptı. Polis Yapılan operasyonlar sonucunda akşam saatlerinde Cemal D.'nin kaçtığı otomobil terk edilmiş halde bulundu. Huzurevleri'nde otomobili bulan polis operasyonu buraya kaydırdı. Yapılan operasyonda 30 dakika sonra 17.30 civarında da katil zanlısı yakalanarak emniyete götürüldü. Polis zanlıyı yakalayıp öncesinde de tehdit edilen 3 kişiyi koruma altına alarak facianın önüne geçti. 

1990 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339