Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam274
Toplam Ziyaret1685029

AK Parti geçersiz oylara itiraz etti

AK Parti Karaisalı Belediye Başkanlığı seçimini 10 oyla kaybetti ama, bu kez de geçersiz oylara itiraz ederek  seçimi almayı planlıyor.

Bu konuda destek olmak için Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik in ilçeye geleceği ifade ediliyor.

1026 kez okundu

Yorumlar

     04/04/2014 01:33

Her ne olursa olsun Biz vekilimiz fatoş hanımın, Ünal başkanımın ve Yusuf hocamın arkasındayız. Şu saate kadar dik durdukları için onları tebrik ediyorum. Seçimi kaybetmiş olabiliriz ama. Biz herşeye (hasan hüseyin kuşçu, müslüm öveç,veysel güngör, paralel yapı, chp, saadet, büyük birlik, MHP bunların birleşmesine) rağmen yine mhp ile hemen hemen aynı oyu aldık. yani biz tekiz ama karşı taraf belki de 10 kişi olmasına rağmen başa baş kaldıysak eğer çok büyük bi başarı elde etmişizdir.
Misafir - ak partili

cevap     01/04/2014 19:10

madem tamam kazandık diyorsun niçin sandıkların açılıp tekrar sayılmasına itiraz ediyorsun. elektrik keserek oy çalma işini aytaç durak daha iyi yapan olmaz.
Misafir - murtçu

     01/04/2014 18:29

akp nin sindiremediği yenilginin sonucu bütün bu kargaşa.. etekli köyünde emeklilere maaşlarının kesileceği söylenmiş.çatalanda genç bir seçmene çalıştığı kurumdan çıkarılacağı söylenmiş.yani tamamen akp nin oyunu..
Misafir - tarafsız

Ömer Çelik,Adana Valisi,Soylu Beyler neden devlet memurlarına baskı yapıp seçimin selametini tehlikeye sokuyorsunuz?%45 bunu mu gerektiriyor?     01/04/2014 17:45

Atralarımız ne demiş:Bükemediğin bileği öpeceksin.10 farkla da olsa kaybetmek her yerde geçerli...Bakanı,valiyi,Parti genel başkan yardımcısını devlet memurları üzerinde demoklasin kılıcı gibi durdurarak mobbing yapmak yakışık almaz.Aytaç Bey'e yapılanları unutmadı gene mühürü 3 hilale bastı Adanalı...İktidar olmanıza rağmen Adana ve Karaisalı'yı alamamak mı gocunduruyor sizi?Hiç yakışmıyor doğrusu...Önce şu elektrik kesintilerinin nedenlerini,oy kaçırmları,elektronik ve manuel hilelerin bir hesabını verin.Milletine "Gavat diyen vali Bey'in bu seçime etkisini de göz ardı etmeyin lütfen.Dobra dobra her tartışmaya varım.Küfür ve argo söz olmazsa tabiki...
Misafir - Yılmaz ÖZDİL

.....................     01/04/2014 13:50

gönderdiğim yorumlar niye yayınlanmıyor
Misafir - murtçu

akp niye oy kaybetti     01/04/2014 13:31

1-saadettin aslanın köylere dağıttığı makarna- çay şeker-pirinç seçime yansımıştır. 2-akpartili adaya yapılan hakaret politikaları 3-bir çok köyde sandık başkanlarımızın seçmeni tam aydınlatamamış olması. seçmen 3 pusuladan en üstteki meclis üyeliğinde akp vermiş ve diğer pusulalar oy kullanmadan yanlışlıkla zarfa öylece katmıştır örnekleri çok etekli ve torunsolaklı da özellikle. 4-akpartinin meclis üyesi göstermedeki hatası. etkili olmuştur.
Misafir - murtçu

dedik mi dedik??     01/04/2014 13:16

2 yıl önce ne demiştik.Bu ilçede Günay YÜĞCE kimin elinden tutarsa o başkan olur dedik.Yılar önce Hasan Hüseyin KUŞÇU’nun elinden tuttu gel seni başkan yapayım dedi,yaptı ve yıllarca başkanlık yaptı.Daha sonra Babacan DURAK fabrikasında sıkılıyor gel seni başkan yapayım dedi.Elinden tuttu destek oldu ilk seçimini Günay YÜCE sayesinde kazandı.Şekerciye muhtarlıkla ne işin var gel meclis üyesi ol dedi.Elinden tuttu meclis üyesi seçilmesini sağladı.Şimdi ise Saadettin ASLAN kardeşimizde bir ışık gördü,gel başkan ol dedi gece gündüz çabaladı az bir farkla da olsa başkan yaptı.2 yıl önce de buradan yeri göğü inlettik.AKP ilçe başkanı aramasın Günay YÜCE nin emekliliği doldu ikna edin elinden tutun emekli olsun AKP ilçe başkanı yapın dedik mi dedik,o olmazsa asla ilçede belediye başkanlığını kazanamazsınız dedik mi?dedik.2 yıl önce söylediğimiz gerçek oldu mu?oldu.ABDullah SAKARYA ve ABDulcelil SAK ilk 2 sıraya yazmakla belediyeyi asla kazanamazsınız dedik mi?dedik.Peki biz hep haklı mı çıkmak zorundayız.
Misafir - Söğütlü Kahveden Anti Günaycı gençlik

hak ve hakikat ne ise o olsun.     01/04/2014 12:46

kardeşim ben geçerli geçersiz oy bilmem.Kim hakkkı ile seçimi kazandı ise o kazansın.Geçerli oylarda geçersiz oylar da yeniden sayılabilir.Hiç önemli değil.ÖNemli olan gerçek ne ise o çıksın ortaya.Yoksa bizler Saadettin ASLAN da olsa Yusuf İYİ de olsa farketmez bağrımıza basarız önemi yok.Nihayetinde her 2 adayda bu ilçenin okullarında okumuş,havasını solumuş,suyunu içmiş kardeşlerimizdir.
Misafir - adaleti arayan seçmen

     01/04/2014 12:33

karaisalı eskilerden kurtuldu.ilçe yeni 2 tane pırlanta gibi genç aday kazandı.Saadettin Aslan 5 yıl o kadar hata yapacak ki millet 5 yıl sonra adeta Yusuf İYİ ye yalvaracak gel aday ol diye göreceksiniz.
Misafir - eğlenceden cumali

her ik adayda kaybetmedi.ilçe kazandı.     01/04/2014 11:44

Sayın Yusuf İyi Bey seçimin kaybedeni asla sen değilsin.Bu seçimle ispatlandı ki artık ilçenin genç bir sahibi var.Sayın Saadettin Aslan bey sizde seçimin kazananı değilsiniz.İkinizde çok değerli insanlarsınız.İlçe için yiğitçe meydana çıktınız biriniz burun farkı ile yarışı gögüsledi.Saadetttin bey siz de çok dürüst ve delikanlısınız.Sizi de tebrik ederiz.İnşallah ilçe için faydalı olursunuz.Bu seçimin AKP nin kaybetmesinin nedenlerine gelince.Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK ilk 2 sıraya yazılması AKP için sonun başlangıcıdır.Saadettin ASLAN ise Ahmet ŞEKERCİ beyi meclis üyeliğine yazmayarak akıllıca bir strateji uyguladı.Şekerci listede olsaydı AKP tarihi fark atardı.Saadetttin gerçekten de bu işi biliyor.Halkın duygularına tercüman oldu.Ama aynı şeyi AKP yapamadı.
Misafir - Çay Bahçesi Analizcisi

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231