Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam535
Toplam Ziyaret1668177

“Hizmetlerimizle tarihe geçmek istiyorum”

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimin kazanan Hüseyin Sözlü,  sonuçların gayrı resmi olarak kesinleşmesinden sonra kendisine destek veren tüm hemşerilerine teşekkür etti.

  Ziyapaşa Bulvarındaki seçim İletişim Merkezine saat 08.20’de gelen Sözlü’yü burada seçmenleri ve partilileri davul-zurna eşliğinde karşıladı. Burada tebrikleri kabul eden Sözlü, balkona geçerek bir konuşma gerçekleştirdi. Sözlü’nün konuşması sık sık “Adana seninle gurur duyuyor” sloganları ile kesildi. Yoldan geçenlere ve klakson sesleri ile kendini selamlayanlara el sallayan Sözlü, Babasının elini de öptü. Oldukça duygulu bir konuşma yapan Sözlü, “Bu çetin ve meşakkatli bir çalışmadan sonra Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki, bugün bu saatte bu anı sizlerle yaşamayı lütfetti. Allah sizlerden razı olsun. Elbette duyguluyum ama, tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış olmamdan ziyade sizlerin samimi, azimli, inançlı çalışmalarınız sonucunda, sonuçları beklerken bile bu kadar heyecanlı ve kararlı duruşunuz sabahlara kadar uyumadan bekleyişiniz ve bu atmosferdeki davranışlarınızdır beni duygulandıran” dedi.

“KARŞIMIZDA SİYASETÇİLERİN DEĞİL DEVLETİN GÜCÜNÜ GÖRDÜK”

  Bir taraftan sevinçli iken tabi ki bir taraftan üzüntülü anlar yaşadıklarını kaydeden Sözlü, ”Değerli arkadaşlarınız değerli çalışmalar ortaya koydular. Sahanını tümünde vardık. Şerefli bir mücadele verdiler. Ama tabi ki bir sadece halk nezdinde, halktan destek isteyerek bir mücadelenin içerisine girmedik. Karşımızda devletin gücünü sabahlara kadar gördük. 15 yıldır belediye başkanıyım, özellikle son 10 yılımı iktidar partisinin siyasetçilerinden ziyade hükümet bürokrasisi ile bir mücadele yaşadım. Hele bugün okul okul fırdöndüm hepsini ve karşımda siyasetçiler yoktu, devlet bürokrasisinin olması gerekirken, hükümet bürokrasisinin adamı olmayı yeğleyen memur siyasetçiler vardı. İşte bu şartlarda varlık mücadelesi verdik” diye konuştu.

  SEÇİMİ KAYBEDEN ADAYLARA TEŞEKKÜR

  MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim kaybeden MHP Adaylarını da teşekkür etmeyi unutmadı.

  Sözlü şunları söyledi: 

  “Arkadaşlarımız başaramamış gibi görünse de aslında onlar çok önemli başarılar yakaladılar. Haysiyetli, dik bir şekilde mücadele ettiler. Ve hiç birisi de bölgesinde ezilmeden, önceki seçime göre oyları en az yüzde 50 artırmadan sahadan ayrılmadılar. Ben onları da tebrik ediyorum. Onlarla, hep beraber çalışan siz değerli arkadaşlarımıza dava arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımıza ve bizlere teveccüh gösteren tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”

  Sözlü daha sonra şöyle devam etti:

“KAVGA ETMEYECEĞİM, ANCAK HAKSIZLIK KARŞISINDA DA SUSMAYACAĞIM”

“Tabi ki bu saatten sonra da dün yaşadıklarımızla ilgili olan kavgaları en azından kendi adıma ifade ediyorum, ya da devam ettirmek durumunda olmayacağım, ta ki birileri üzerimize gelene kadar. ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ hadisi şerifi benim hayat felsefemdir. Kim bize haksızlık yaparsa o zaman yine Hüseyin Sözlü’yü bir mücadele adamı, hakkını arayan olarak halktan aldığı güçle Allah’ın lütfettiği bu sorumlulukla kimseden korkmayacağımı dünya alem bilsin. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum ki, bizimle hazımsızlık yaşayıp, kavgayı devam ettirmek isteyenler olursa, emin olun ki onlar zararlı çıkar.

“HİZMET EDEREK TARİHE GEÇMEK İSTİYORUM”

  Biz, Cenab-ı Allah’ın lütfuyla, hemşerilerimize, şehrimize ve ülkemize hizmet etme yolunda yine Cenab-ı Allah’ın bize vermiş olduğu bir fırsat olarak sayıyoruz. Bunu verimli bir şekilde değerlendirmek, herkesle iyi bir diyalog içerisinde olmak Adamamıza faydalı hizmet üretmek ve vadettiğimiz projeleri hayata geçirmek arzusu benim için her şeyden önemlidir. Birileri ile mücadele ederek, kavga ederek değil, hizmet ederek tarihe geçmek istiyorum. Ama bozkurtlar da üzerlerine gelenlerin karşısında sinmezler.

  KAYBEDEN ADAYLARA TEŞEKKÜR

  Bizimle mücadeleye giden arkadaşlarımıza yüreğimiz açık. Kaybetseler de biz onların yanındayız. Onlarla birlikte çalışma yürüttüğüm değerli arkadaşlarım. Onları olmadığı yerde biz üzülmeyiz, biz varız, sizinle birlikteyiz.

  “YETER Kİ ADANA KAZANSIN”

  Söz veriyorum, hiçbir siyasi kompleks içerisinde olmadan Adana’ya hizmet için herkesle işbirliği yapmaya, onların önünü açmaya hazırım, yeter ki Adana kalkınsın, büyüsün. Bu konuda bir tereddüt ve hazımsızlık içeresinde olmayacağım.

  Nasıl ki seçilişimizde halk iradesi deyip bunu kabul ediyorsak Cenabı-Allah’ın nasip hanesini ve hemşerilerimizin teveccühünü kararını saygıyla karşılamak durumunda olduğumuzun farkındayız. Şimdilik meseleyi böyle değerlendirdiğimizi ve sevincimizi sizlerle paylaşmak istedim.

  “BU BAŞARI HEMŞERİLERİMİZN DEVLET BAHÇELİ’YE ARMAĞANDIR”

  Bu başarı aynı zamanda hakiki bir Adana çocuğu ve gerçek bir memleket evladı olan, hala kendisini ifade ederken Adanalıyım diyen Türkmen Beyi hemşerimiz, muhterem liderimiz Devlet Bahçeli’ye hemşerilerimizin bir armağanıdır.

  SÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR

  Bu seçimde teşkilatların emeği geçmiştir. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ederim. İl ve ilçe başkanlarımıza, sandık kurullarında görev yapan bütün arkadaşlarımıza, Ülkü Ocaklarımızın il Başkanına ve ilçe başkanlıklarına, Kamu-Sen, Ülküm İşçileri Derneğine ve adını saymasam da emek veren herkesi biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.”

 



1073 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339