Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam298
Toplam Ziyaret1679417

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan oyunu Eşi Erhan ve oğlu Ali Mert Gürkan ile birlikte Yurt mahallesi Meryem Mehmet Kayhan ilköğretim 2295 nolu sandık da kullandı.

 Ailesiyle birlikte oyunu kullandıktan sonra bir açıklaya yapan Milletvekili Gürkan, sonuçların memlekete ve Adanalılara hayır getirmesi dileğinde bulundu.

Gürkan; “Bu seçim Ülkemiz ve Kendimiz için önemli bir seçim. Seçim çalışmaları sırasında ve oy günü olumsuz bir olayın olmaması sevindiricidir. Seçimlerin Milletimize barış kardeşlik içinde geçmesini dilerim. Bugün, huzur iradenin hakim olmasını arzu ediyoruz. Temennimiz Milli irade, istikbal ve istiklalin güçlenerek devam etmesidir. Sonuçlar, Ülkemiz, Milletimiz için iyi olacağına inanıyoruz. Yoğunluk ve ilgiden anlaşıldığı gibi vatandaşımızın sandığa gitme oranının yüksek olacağını düşünüyoruz.  Sonuç ne olursa olsun kazan Ülkemiz ve milletimiz olacaktır. Sandık başına gidip demokratik hakkını kullanan Adanalı hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.



1271 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613