Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam472
Toplam Ziyaret1680679

Aytaç Durak Saadettin Aslan icin, Fatoş Gürkan da Yusuf İyi için ilçe merkezinde gezdi

Seçime 2 gün kala Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ilçe merkezinde seçmenlerle buluştu.
AK PARTİLİLER YOLU KAPATTI, AMA
Öte yandan sabah saatlerinde Fatoş Gürkan taraftarları Yanık Değirmen mevkiinde karşılama için ilçeye giden sağ güzergahı araçlarla tamamen kapattı. Salbaş'ta esnaf ziyareti yapan Aytaç Durak ve MHP'liler ise Karaisalı girişinin kapalı olduğunu görunce karşı yönden, ters istikametten yoldan giderek ilçe merkezine ulaştılar.
İlçe merkezine gelen Aytaç Durak, MHP İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz,  Mhp Karaisalı İlçe Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan ile birlikte esnaf ziyaretlerine başladılar. Caddelerde vatandaşlarla da sohbet eden Aytac Durak'a halk  büyük ilgi gösterdi.
  Daha sonra ilçeye giriş yapan Fatoş Gürkan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ünal İşık ve Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi ve meclis üyesi adaylarla esnaf gezisi gerçekleştirdi.  Gürkan ve bereberindekliler, daha sonra Bucak, Durak köylerini ziyaret ettiler.

977 kez okundu

Yorumlar

fark     29/03/2014 17:20

aytaç durak a olan ilgi daha yoğundu fatoş hanım ve arkadaşları asık suratla esnaf gezisi yaptı asık suratla yapılan esnaf gezisinin getirisi ne olacak ki aytaç başkan yaşlı olmasa anlaşılan bu seçimi bağımsız olarakta alır bu görüldü birde bir detay vardı ki gözden kaçmadı fatoş hanım yusuf hoca ve ünal ışık ı murtçular lokantasına varmadan kenara çekerek fırçaladı acaba organize olmadıklarından mı yoksa mhp nin daha dinamik olmasından mı kaynaklandı akşama kadar bunun yorumu yapıldı
Misafir - tarafsız seçmen

     29/03/2014 11:49

saadetttn kazasndığı seçimi eli ile yusuf iyiye dün teslim etti.aytaç durakın ilçeye gelmessi ve sadetttine destek olması saadetttine ilçede öldürücü darbe vurdu.pazar akşamı daaha geniş açıklama yapacam.tşk.
Misafir - güvenç lobisi adına

     29/03/2014 10:01

aytacin ilcrye gelmesi mhp ye zarar verdi.gorexeksimiz
Misafir - haci

     29/03/2014 10:31

simdide ilceseki aesaalarami goz diktinniz.artik kenara cwkilaem be dedem
Misafir - murtcu

Müsait yerde inecek var!     29/03/2014 00:45

AKP'liler az sonraki durakta inecekler az kaldı.Liderleri RTE Türkiye'yi rezil etme rekoru kırarken İstiklal Marşı'yla Dombıra'yla milliyetçi kesimden oy devşirme peşinde.Alo'ları,rüşvetleri,kasları,kutuları,adam kayırmaları unutmadık evvel ALLAH!
Misafir - Muhsin Yayla

DOĞRU OLANDA BU     28/03/2014 22:57

HELAL SANA GÖNÜLLERİN BAKANI, BAĞIMSIZ ADAYLIKTAN ÇEKİLEREK KENDİ FARKINIZI GÖSTERDİNİZ, EZDİRMEDİNİZ. KENDİNİZE GÖRE DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ADAYI DA AÇIKCA DESTEKLEDİĞİNİZİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ VE SÖYLÜYORSUNUZ, BENCE YAPMANIZ GEREKENDE BÖYLE BİR DAVRANIŞTI, SİYASETTE ENGİN TECRÜBELERİNİZDEN AKTARMANIZ TEMENNİSİ İLE..............
Misafir - BYPİPO

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     28/03/2014 22:39

AKP Karaisalı da her seçim yüzde 55-60 oy aldı kaç işsiz kardeşimi işe aldırdı.AKP 12 yıldır iktidar A.DURAK ın işe yerleştirdiği insanların yüzde biri kadar insan işe yerleştirdi mi bunu sorgula. A.DURAK yolsuzlukla suçlayıp 4 yıldır görevden uzaklaştırıp onca müfettişe onca savcılık soruşturmasına rağmen hala bir suçtan ceza almamış olmasını sorgula. Kendileri ve çocukları milyon dolarları götürenlerin hala yargılanamamasını ve hatta onları soruşturacak polis,savcı,hakim, vs. başına gelenleri göz önünde bulundur. Adanada kaç kamu kurumu müdürü, m.yard. şube müd. nereli kaç tane Karaisalılı var bunu sorgula. AKP ilçeye şu kadar bina yaptı bu kadar yatırım yaptı deniyor Allah aşkına kaç Karaisalılıyı bu binalarda çalıştırıyor. Eski binaları yenilemekten başka katma değer olarak iş imkanı yaratacak ne yaptı. O yüzden hazırki işe girmiş arkadaşlarımızın pozisyonlarını Diyarbakırlılara kaptırmayalım. Karaisalı milliyetçisi olalım.
Misafir - Karaisalılı

Karaisalı Milliyetçisi olalım.     28/03/2014 21:03

Karaisalı kard.kendini ve bir şekilde b.şehir de işe girmiş hemşerini düşün.Karaisalı da kime verirseniz verin kazanan Karaisalılı olur ama b.şehir de Diyarbakırlı APO ya sakın oy verme. Zaten Karaisalı işsizlik sorun bu işsizlere ekleme yapma. Diyarbakır lı nın şu sözünü hatırla B.şehir de DURAK ın izlerini sileceğim. Bunun anlamını sorgula ve ona göre oy kullan. Selahattin Çolak dönemini hatırla Karaisalılının başına ne gelmişti. Tokatlı nın şu sözünü hatırla Karaisalının nüfusu kaçki 7000 değilmi yi Tokatlı kaç Karaisalılıyı işe almış onu sorgula.
Misafir - Karaisalılı

     28/03/2014 19:18

ne yaptin sadwttin.intihar rttun
Misafir - euhi

NE YAPARSA YAPSINLAR      28/03/2014 19:09

İNLERİNE GİRECEĞİZ İNLERİNE VAHİT BEY MHP ADANADA KAZANAMAYACAĞINI DUYUNCA YÜREĞİRDE MECLİS ÜYELERİNİ TOKATLAMIŞ AMAN ALLAHIM EĞER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLURSA ÖNÜNE GELENİ DÖVER ONUN İÇİN GELİN ABDULLAH TORUNU KAZANDIRALIM DAYAK YEMEK İSTEMİYORSANIZ
Misafir - yanık değermen bekçisi

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407