Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam766
Toplam Ziyaret1680973

“İLÇE BELEDİYELERİMİZİN LOKOMOTİFİ OLACAĞIZ”

Yerel seçimlerin yapılmasına sayılı günler kala, adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdüren Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, mitinge dönüşen mahalle toplantılarında ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların ilettikleri sorunları dinledi ve çözüm sözü verdi.

ADANA’NIN TÜM İLÇE VE MAHALLELERİNDE

EN GÜZEL HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Adana gibi büyük kentlerde, halkın gereksinim duyduğu hizmetlerin gerçekleştirilebilmesi için ilçe belediyelerinin, büyükşehir belediyeleri uyum içinde çalışması gerektiğine dikkat çeken Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, bir araya geldiği vatandaşlara yaptığı açıklamalarda, “Sürekli vurguladığım, şu anda görev yapan ilçe belediye başkanlarımızın da ifade ettiği üzere; ilçe belediyelerimiz, Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli desteği olmadan, yapabileceği hizmetlerin ancak yüzde 30’unu yapabilir.  Bu yüzden gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe belediyelerinde de partimizi desteklemelerini istiyoruz. Halkımız, biz Ak kadroları desteklesin ki ilçe belediyelerimiz ile uyum içinde Adana’nın tüm mahallelerine hak ettiği hizmeti götürelim” cümlelerine yer verdi. 

BÜYÜKŞEHİR; İLÇE BELEDİYELERİNİN

HİZMETLERİNDE,  LOKOMOTİF OLACAK

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 30 yıldır yöneten zihniyetin kendi siyasi ikbali için sürekli kaos ve kavga ürettiğine, ilçe belediyeleri ile hiçbir dönemde uyum içinde çalışmadığına dikkat çeken Abdullah Torun, vatandaşlardan büyük alkış ve destek alan sözlerini şöyle tamamladı;“Bu seçimler ile birlikte, halkımızın teveccühüyle kavgalar ve kısır çekişmelerle geleceği çalınan Adana’nın makus talilini değiştirmeye kararlıyız. Bizim dönemimizde 30 yıllık kavgacı zihniyetin aksine Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimizin hizmet üretebilmesi için lokomotif göreve üstlenecek. Her açıdan destekleyeceğimiz, ayaklarında pranga değil, hizmet kapılarının anahtarı olacağımız ilçe belediyelerimiz ile Adana’nın tüm mahallelerine hak ettikleri hizmetlerin en güzelini gerçekleştireceğiz. 30 Mart Adana için umudun adıdır, hizmetin adıdır”.



786 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704