Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam635
Toplam Ziyaret1686068

“Her mahalleye taziye ve köy evleri kuracağız. Atalarımızın huzur içinde yatması için her köye temiz ve bakımlı mezarlıklar sağlayacağız. Karaisalı’ya yakışır düğün salonumuz olacak.”

AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi’den sosyal belediyecilik projelerini sitemize açıklamaya devam ediyor.

İyi, 5 yılda yapacakları sosyal belediyecilikte Çocuk Gençlik merkezi, çocuk oyun parkı yapacaklarını, yürüyüş parkurları, her semte spor aletleri parkı kuracaklarını belirterek, “İlçe Merkezinde Her Mahalleye Pazar Yeri yapacağız. Misafirhane, Konut Evi yapacağız. Çiftçi Kayıt Sistemi Dosyaları Hazırlama Birimi oluşturacağız. Hayvanat Bahçesi kuracağız. Şehit yakınları iletişim merkezi açacağız. Her mahalleye taziye ve köy evleri kuracağız. Atalarımızın huzur içinde yatması için her köye temiz ve bakımlı mezarlıklar sağlayacağız. Karaisalı’ya yakışır düğün salonumuz olacak. Merkez mahallelerine halı saha yapacağız. Karaisalıspor’un yanında olacağız ve takımımızın alt yapısını güçlendirmek için futbol okulu açacağız. Ayrıca yaşlı kayıt ve engelli yardım merkezi oluşturacağız" dedi.

 



1033 kez okundu

Yorumlar

MİKROSKOP     23/03/2014 21:59

HER ŞEY ORTADA, GÖSTERİLEN DAYLARIN HANGİ ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ VAR. BİRİLERİ BANA ANLATSINLÜTFEN YOKSA BENMİ TANIMIYORUM DOĞRUSU ANAMAKTA HAYLİ ZORLANIYORUM. BİR ÇOĞU TÜCCAR, ÇERÇİ, BOYACI, BADANACI.....BENİ BUNLARMI YÖNETECEK ALLAH AŞKINA BIRAKIN BU LAGA LUGAYI CANIM, LÜTFEN HERKES NASIL OLMASI GREKTİĞİNİ BİLSİN ...........
Misafir - DOKTOR

Mehmet KARAUZUM ; MHP'YE GEÇTİM ÇÜNKÜ     23/03/2014 21:05

"AKP Adana İl yönetiminde bulunan Mehmet Karaüzüm, partideki ayrıştırıcı tavrın kendisini rahatsız ettiğini bildirdi. Karaüzüm, "Adalet ve kalkınma adı altındaki partiden MHP'ye geçmemdeki amaç burada söylemlerin aksine yolsuzluğun tam odağı olduğu izlenimi oluştuğundan. Başbakanın birleştirici mesajları yerine ayrıştırıcı tavır takınması beni ve ailemi sevdiklerimi rahatsız etmesinden dolayı MHP saflarına geçmeyi uygun gördüm." dedi.
Misafir - EMEKLI USTA

SAKINCALI PARTİ     23/03/2014 20:37

AH HOCAM AH BU SAKINCALI PARTİYİ NEREDEN BULDUN .BİZ SENİN EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİNE İNANIYORUZ AMA PARTİN HARAMZADE NE YAPALIM BİLMİYORUM.
Misafir - Karaisalılı

AK PARTIYE IHANET     23/03/2014 19:45

Başbakanın, kendisine ülkeyi yönetmek için verilen yetkiyi, kendisi, çocukları ve yakınlarına maddi imkanlar sağlamak için kullandığı, ihalelere, medyaya ve yargıya illegal müdahaleler yaparak anayasal suç işlediği ortaya çıktı. Bu durumda yapılması gereken, mevcut hükümetin meclis tarafından görevinden alınması, Başbakan ve işlenen suçlara dahil olan herkesin, yargının önüne çıkarılması ve AKP’nin temiz yeni bir hükümet çıkararak, yoluna devam etmesiydi. Böyle yapılabilseydi, hem AKP adına hem ülke adına bu skandal olabildiğince az zararla atlatılabilirdi. Kirlerinden temizlenmiş AKP, daha güçlü olarak yoluna devam edebilirdi. Fakat böyle olmadı.
Misafir - CALISKAN

IYIMISIN USTA     22/03/2014 14:51

Korku ve panik artık ne kadar büyükse bir ailenin ve Erdoğan rejiminden nemalananların kurtuluşu adına koca bir ülkenin prestiji yerle bir ediliyor. Ne var ki artık çok geç. Takke düştü, kel göründü. Bu saatten sonra mesele bu otoriter rejimin ayakta durup durmayacağı değil, sonunun nasıl olacağıdır. Bu son da maalesef Erdoğan’ın daha ne kadar çıldıracağına ve hesap vermemek için neleri göze alacağına bağlıdır.
Misafir - KUTUISALI

YASAKCI POLITIKA ISTEMIYORUZ     21/03/2014 11:02

GALİBA durum ciddi...Bu iş galiba bel altına inecek.*Nereden mi çıkarıyorum bunu?Şuradan:*İktidar yandaşı gazetelerde dün bir haber yayınlandı.Şöyle deniliyor haberde:Silikon maske yöntemini deneyecekler.“Görevimiz Tehlike” filmlerindeki gibi silikon maskeyle birilerinin kılığına girecekler.Video çekecekler.İtibar suikastı yapacaklar.*Yani demek istiyorlar ki:Yakında bizimkilerin seks kasetleri çıkacak.Sakın inanmayın.Ses kasetleri nasıl montajsa bunlar da silikon.*Kısacası...Adamlar, daha çıkıp çıkmayacağı bile belli olmayan seks kasetleri hakkında söyleyecekleri ilk kelimeyi bulmuşlar.“Silikon” deyip geçecekler.Nasıl ses kasetlerine “montaj” dedilerse... Seks kasetlerine de “silikon” diyecekler.
Misafir - KUTUISALI

YOLSUZLUK BIR AYAGIDA KARAISALI DAMI ?     21/03/2014 11:27

HICBIR KURUMDAN NEMALANMAMIS HARAM YEMEMIS RUSVET ALMAMIS YOLSUZLUGU YUZKIZARTICI UNSURU OLMAYAN INSANLAR NEKADAR SANSLI . KORKU ILE TITREYEREK TWETERE KAPATMANIZ HARAMZADELIGI ORTMEZ.
Misafir - ARTIK COK GEC USTA

yusuf diyorsa yapar.     21/03/2014 08:45

yusuf iyi diyorsa yapar.çünkü hizmet adamı.gönül adamı.ilçe sevdalısı
Misafir - ilçe seçmeni

$$$$$     20/03/2014 23:50

YOLSUZLUGUN RAKAMI 247 MILYAR DOLAR OLDUGU SOYLENIYOR.YURT DISINDAN BORC ALINSIN ,SONRA RUSVET Sonrasi YETIMLER ODESIN.
Misafir - 247 milyar

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231