Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam444
Toplam Ziyaret1685199

Salbaş'ta konuşan Sözlü, 30 Mart’tan sonra Kürdistan’ının sınırlarını çizecek olanlar ile bunlara ses çıkarmayan Hükümete “30 Mart’ta “Hadi oradan “ diyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30 Mart’tan sonra Kürdistan’ının sınırlarını çizecek olanlar ile bunlara ses çıkarmayan Hükümete “30 Mart’ta “Hadi oradan “ diyeceğiz” dedi.

  Sözlü, Çukurova’nın eski adı Salbaş olan Yeni Mahalle’de düzenlediği açık hava toplantısında, Hükümete yüklendi. Sözlü, “Mardin’de birileri çıkıyor 30 Mart’ın Kürdistan’ın sınırlarının çizildiği tarih olacaktır diyor. Bu milletin, bu vatan coğrafyasının milli birliği, beraberliği Milletimizin namusudur. Böyle bir kasıtla söylenmiş söze ülkeyi yönetenler sesini çıkarmıyor. Hükümet onlara ”hadi oradan” demesi gerekmiyor mu? Ama demiyorlar. Niye demiyorlar. Çünkü Fırat’ın doğusu ve batısı olarak anlaşmışlardır. Başta Ceyhan olmak üzere her yerde anket yaptırıyorum. PKK yanlısı bu partilere yüzde 1 bile oy çıkmıyor” dedi.

   Salbaşlılara,  “Bu kötü gidişat karşısına MHP’yi kale gibi dikmeye var mısınız?” diye soran Sözlü, halktan “Varız” yanıtını alınca, “Yüce Türk Milleti olarak 30 Mart’ta onlara “Hadi oradan” diyeceğiz” dedi.

  "SALBAŞ'IN ADI ESKİSİ GİBİ OLACAK"

  Salbaş adının bir kültür olduğunu kaydeden Sözlü, "Salbaş2a Yenimahalle adını vermişler. Seçildiğimizde eskisi gibi buranın adını Salbaş olacaktır" diye konuştu.

  AKBAŞ, “SALBAŞ’A BİR ÇİVİ ÇAKMADILAR”

  MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ise, CHP’li Belediyenin Salbaş’a beş yıl içerisinde hiçbir çivi çakmadığını, tüm Çukurova’yı olduğu gibi Salbaş’ı da beş yıl geriye götürdüğünü belirterek, Salbaş’ın kendi döneminde hizmete doyacağını söyledi. Akbaş, geçen ay trafik kazasında ölen Salim Kandırmaz’ın adının bir cadde veya sokağa vereceklerini ifade ederek, projelerini anlattı.

  ASLAN, “SALBAŞ’I KARAİSALI’NIN BAĞRINDAN KOPARDILAR”

  MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan da,  Salbaş’ın Karaisalı bağrından koparıldığını söyledi. Ulukışla-Pozantı arasında iki şehidin olması sebebiyle fazla konuşamayacağını söyleyen Aslan, “Bu hainlere ve onların işbirlikçilerine fırsat vermeyeceğiz” dedi.

 

 

 

 



663 kez okundu

Yorumlar

TARAFSIZ.     23/03/2014 20:49

VAHİT BEY E TARAFSIZ HABER YATIĞI İÇİN TEŞEKÜR EDİYORUZ. TARAFLI YAYIN YAPSA İDİ KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERİ BURADA GÖREMEZDİK.BEKÇİ KARDEŞ.
Misafir - Karaisalılı

ne alaka     20/03/2014 23:27

Wahit bey hicte oyle biri degildir.adindanda anlasikacagi gibi karaisalidaki haberlere daima oncelik vermistir ve herkeside yazmistir.acaba bu aralar akp nin karaisali da herhan gibi bir faliyeti var mi? Oldugundada gecmiste okdugu gibi haber yapmistir.siz haber değeri taşiyan faliyetlerde bulunduğunuz Zaman sizi ve ötekileri hiç farketmez mutlaka haber yapacaktır .wahit Şahin kimseden kormaz.Ayrıca Hüseyin Sözlüden Niçin Korksun?
Misafir - cakici

sus     20/03/2014 19:33

vahit şahin MHP nin haber sitesi olmuştur daha hiç bir tane Ak parti Haberi Görmedim ...işte bende tarafsız bir gazeteciyim der birde yalan makinasıymış manesef .vahit şahin .hüseyin sözlüden korktuğu için ak partinin haberlerini yapmaya korkuyor ..
Misafir - yanık değermen bekçisi

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351