Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam777
Toplam Ziyaret1686210

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 99. yılı dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe toplantı salounda tören düzenlendi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, öğrencilerin Çanakkale Zaferi ile ilgili konuşmaları, şiirleri ve söyledikleri türkülerle devam etti.

Törene damga vuran olay ise ailesi Karaisalı'da olan şehit askerlerden Piyade Çavuş Mehmet Nuri Bakıcı, Jandarma Onbaşı Bekir Yapar, Jandarma Er İlker Karakuş, Jandarma Er Yaşar Beler ve Jandarma Er Ali Gümüştop'un ailelerine Kaymakam Mustafa Köleoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse tarafından hediye ve çiçek verilmesi oldu.

Karaisalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen ''Çanakkale Ruhu'' adlı tiyatro oyunu izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı ve uzun süre alkışlandı. Tören sonu, Karaisalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde törene katılanlara, Çanakkale Savaşı sırasında askerlerin yediği buğday çorbası, üzüm hoşafı ve kuru ekmek ikram edildi.

Törene; Karaisalı Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Babacan Durak, Garnizon Komutanı Muhammed Mert, Emniyet Amiri Nasuf Talo, Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse, Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adayları, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
(Haber ve fotoğrafkar:Oğuz KUŞÇU )



745 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231