Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam260
Toplam Ziyaret1685015

Aslan,”Karaisalımızın yiğit halkı takdir eder ve yüce Rabbimiz nasip eder seçilirsem, vatandaşını unutan, bir daha onların semtine dahi uğramayan ve sorunlarını dinlemeyen bir belediye başkanı olmayacağım” dedi.

Aslan seçim vaatleri arasında halk gününde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Her ayın belirlenen bir gününde köylerimizde ve şehir merkezimizde halk toplantısı yapacağız. Bu toplantılarda halk konuşacak, bizler belediye personelimizle birlikte dinleyeceğiz. Halkın sorunlarına kulak vereceğiz. Çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirip en kısa zamanda sorunlarımızı çözmeye çalışacağız.”



1427 kez okundu

Yorumlar

     19/03/2014 08:08

çok haklısınız saadetttin aslan haram yemez yemeyede tenezzül dahi etmez.yetim ve kul hakkına da yan gözle bakmaz.ama bu temiz kalpl insanı kendilerine benzetirler ve değiştirirler diye korkularım var.şayet öyle olursa bu ilçe bitmiştir.çünkü ilçede temiz insan olarak son kale saadettin aslan ve yusuf iyidir.bunları da bazıları kendilerine benzetirlerse vay başımıza gelenlere derim.
Misafir - halkın içinden halk çocugu

sana Guveniyoruz Haram Yemezssin     18/03/2014 21:25

BASKAN SANA GUVENIYORUZ SEN ZATEN HALK COCUGUSUN HALKIN ICINDEN CIKAN BIR SAHSIYETSIN ALLAH CC YOLUNU ACIK ETSIN.
Misafir - HALK

boşa konuşma.     18/03/2014 13:25

anaları cep dikmemişlere boşuna çeneni patlatma
Misafir - kemal

Tşk.DUrdane ÇOPUROĞLU ablamıza     18/03/2014 09:29

Arkadaşlar geçen hafta yaptığımız yorumlar meyvesini çok az da olsa vermeye başladı.Ak Parti Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi Durdane ÇOPUROĞLU ablamız çocukları sevindirmeye başlamış,ne verdiği ne kadar verdiğinin hiç önemi yok.Akşam facesinde çocuklara bir şeyler verirken resimleri vardır.Kendisine duyarlı bir anne gibi yaklaştığı için o çocukları az da olsa sevindirdiği için ne kadar tşk etsek azdır.Şimdi sıra elini cebine atmayanlarda sıra kimler mi onlar? MUSTAFA EKİCİ,MUSTAFA DURAK,RİFAT KÖROĞLU,ABDULLAH SAKARYA,ABDULCELİL SAK,BEKİR ŞİMŞEK,İLYAS KARABULUT,OSMAN KURDAK hadi beyler sıra sizlerde o köylerdeki çocukları ve yaşlı insanları sevindirin.havadan meclis üyesi olacaksınız.hamama giren terler derler ama sizler nasılsa benim meclis üyeliğim garanti diyerek elinizi cebinize attığınızı dahi görmedik.Köylerde içilen çayların parasını dahi Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beylere ödettiriyorsunuz.Nefesim ensenizde takipteyim unutmayın.
Misafir - İlçe Sevdalılar Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

intihar ettitn başkan     18/03/2014 08:55

mustafa durakı babacan durakın emirleri doğrultusunda aday yaparak tek kelime ile siyasi sonunu hazırlayıp intihar ettin.
Misafir - b.gildir

     17/03/2014 23:43

Slam arkadaslar syn sadettin aslan sen sekerciyi meclis uyeligine koymayarak en dogrusunu yaptin ama sekercinin halan kollari belediyede baskan sen bu sahsi silmedigin taktirde kazansanda baskan olamazsin
Misafir - ceceli

     17/03/2014 23:29

az kaldı karaisalıda durak ve kuşçu devri bitecek ikiside bir torbada zor yakalanır böyle
Misafir - uzun adam

     17/03/2014 23:10

başkanım yolun açık oksun ithal meclis üyelerine karşı yerliler süper oldu alacaz inşallah
Misafir - subattığı arena

     17/03/2014 23:58

başkanım yolun açık oksun ithal meclis üyelerine karşı yerliler süper oldu alacaz inşallah
Misafir - subattığı arena

     17/03/2014 23:54

saadettin başkan yolun yarısını zaten meclis üyeliği seçiminde aldın şekerciyi koymayarak diğer adaylar iyi seçim
Misafir - murtcu

arkasına bakmadan ikiledi.     17/03/2014 15:59

akp nin ilk 2 adayın da yeterince eleştirdik.hemde ne eleştirme kardeş.onları da ilçede yaşayan seçmen olarak asla kabul etmiyoruz.bana inan ne abdullah sakaryayı nede abdulcelil sak beyleri görsem tanımam.geçenlerde birisi bana elimi sıkıyor dedim ya sen de kimsin.ben seni ilçede ilkkez görüyorum inan bana kıpkırmızı oldu arkasında bakmadan ikiledi.
Misafir - a.ışık

a.ışık     17/03/2014 14:48

aynen dediğin gibi ilçe siyasetimize giren geçmişi tertemiz bir insan duruşuyla art niyeti olmayan bir insan oda seçilmesine yeter mustafa durakta karaisalıda yaşan iş hayatı karaisalıda olan geçmişinde kötü bir referansı yok akp düşünsün adanadan ithal ettiği adayları kim nerede görüp bir derdini anlatacak
Misafir - murtcu

kim yönetecek?     17/03/2014 11:00

Sayın Saadetttin gerçekten çok temiz ve safsın.İLçe senin gibi temiz bir ssiyasetçiye kavuştuğu için ne kadar da şanslı.lakin Babacan DURAAAK'ın oğlu Mustafa DURAK kardeşimizi 1.sıraya meclis üyesi yazdırmasının faturası size pahalıya patlayacaktır.Seçimi kabedersen başka hiçbir neden arama sakın.Belediyeyi fazet ki kazandın sen mi yöneteceksin?babacan durak mı yönetecek?yoksa da mustafa durak mı yönetecek?
Misafir - A.IŞIK

Fato§ Hanım kağıttan kaplan     17/03/2014 09:51

Ya siz ne diyorsujuz? Fatoş hanımın parti içinde bir ağırlığı yok Büyükşehiri nasıl belirleyecek. O en yakın arkadaşı sitki polatı Seyhana aday yapamadı ki, Büyükşehiri belirlesin. Onun gücü ancak Karaisalıya yetebildi.ondada zorlandı.yani anlayacağınız o kağıttan bir kaplandır.
Misafir - kağıt

KARAİSALILAR İÇİN AKP THE AND OLDU ARTIK.     17/03/2014 05:03

HELAL SANA YİĞİT BAŞKAN. KARAİSALIMIZDA SADETTİN, SEYHANDA BİZİM ABDULLAH, ÇUKUROVADA ALİ BAŞKAN VE İNŞALLAH BÜYÜKŞEHİRDE HÜSEYİN BAŞKAN KARAİSALILAR OLARAK ADANADA TARİH YAZACAĞIZ. KARAİSALILARI HOR GÖREN TOKATLI BAŞTA OLMAK ÜZERE AKP NİN KÖKÜN KİBRİT SUYU DÖKÜLECEK ADANADA. ADANA DA ADAM BULAMAYIP DİYARBAKIRLIYI TERCİH EDEN BU ZİHNİYET ADANADA KATILDIĞI TÜM SEÇİMLERİ KAYBEDECEK. KARAİSALI AKP ARKADAŞLAR ADANA DA KAÇ TANE AKP SEÇİME GİREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VEYA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI VAR BİR DÜŞÜNÜN BİR TANE BULABİLECEKMİSİNİZ. KARAİSALILI VE KARAİSALI MİLLİYETÇİSİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN FATOŞ ABLANIZA BİR SORUN BAKALIM BUNUN SEBEBİ NEDİR. KARAİSALI BUGÜNE KADAR AKP YE % 60 LARDA OY VERDİ KARŞILIĞI BUMU OLMALI. YAZIK BU İNSANLARI YOK YERİNE KOYAN BU ZİHNİYET BİZ KARAİSALILARDAN CEVABI EN AĞIR ŞEKİLDE ALACAKTIR. BİZİ DÜŞÜNMEYENİ BİZ HİÇ DÜŞÜNMEYİZ. ANLAYACAĞINIZ AKP KARAİSALILAR İÇİN BİTMİŞTİR.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231