Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam223
Toplam Ziyaret1684978

Esnaf ve STK Temsilcilerine ziyarette bulunan Çalışkan emekçilerin seçimde kendi geleceklerini oylayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Seyhan’da her kesimi kucaklamak istediğini her zaman dile getiren Çalışkan, esnafın yoğun olduğu Ali Münif Yeğenağa Caddesi ve Tenekeciler çarşısı olarak bilinen Ayakkabıcılar çarşısında esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Çalışkan gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılaştı. Esnaf Çalışkan’a tarihi makinalarla yaptıkları ürünlerle ilgili bilgi sunarken destek sözü verdi. Esnaf ziyareti sırasında sokak ortasında açık hava toplantısı da yapan Çalışkan, emekçilerin seçimde kendi geleceklerine oy vereceklerine dikkat çekerek, “vereceğiniz oy kendi geleceğiniz, aileniz ve çocuklarınızın geleceği için. Bu nedenle oyunuzu verirken seçici olun” dedi.  

KENT KONSEYİ KADIN MECLİS ÜYELERİNE ZİYARET
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Baltacı ve üyelerini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, her zaman STK temsilcilerine kapılarının açık olacağını söyledi. Kendilerine ulaşamayan vatandaşa STK temsilcileri ve Muhtarlar aracılığıyla ulaşacaklarını ifade eden Çalışkan, “STK temsilcileri bizim göremediğimiz sorunları görebiliyor ve çözüm önerisi getiriyor. Biz Belediye Başkanı olduğumuzda bu fikirlerden istifade edeceğiz. Belediyeyi Muhtarlar ve STK temsilcileri ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

ŞAKİRPAŞA’DA STK ZİYARETİ
Şakirpaşa’da bulunan Aksaraylılar Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne de ziyarette bulunan Çalışkan,  burada sosyal adaletten bahsetti. Seyhan’ı yönetirken 771 bin Seyhanlı’ya eşit şekilde yaklaşacaklarını belirten Çalışkan “Eşit ve adil hizmet yapacağız. Böylece sosyal adaleti sağlayacağız” diye konuştu. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’ni (ASKON) ziyaret eden Çalışkan işadamlarına Seyhan’da yapacaklarını anlattı. Çalışkan işadamlarına Seyhan’ın olumsuz yönlerini pozitife çevirmek için yapacağı ekonomik sosyal ve kültürel değişimden örnekler verdi.  

701 kez okundu

Yorumlar

     12/03/2014 15:47

Sayın başkan adayları ortaya bir laf attım kim üstüne alınırsa alınsın hiç mi hiç umurumda değil.Sözüm Saadettin bey ve Yusuf beye değil.Onlar söylediğim gibi yeterince boğazlarına kadar borca girdiler.Sözüm MUSTAFA EKİCİYE,MUSTAFA DURAKA,ABDULLAH SAKARYAYA,ABDULCELİL SAKA,AĞIR ABİ RİFAT KÖROĞLUNA,OSMAN KURDAKA,DURDANE ÇOPUROĞLUNA,BEKİR KARAKUŞA,İLYAS KARABULUTA,evet gittiğiniz köylerdeki çocukların ceplerine okul harçlıkları koyun,ayakkabılarına bir bakın ne haldeler,onlara çizme yada kışlık parkeler alınız,okulda yemek için navaleler alınız,daha da küçüklere oyuncak alınız ve sevindiriniz.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyiniz.O çocukları sevindirmenin ne kadar hayırlı bir iş olacağını sizler benden de iyi biliyorsunuz. Ben sadece uyarı görevinde bulunuyorum.Mustafa EKİCİ ve Osman KURDAK kardeşlerim ne olacak sanki 3-5 kamyon çakıl parasına feda ediverin artık.Bu işin takipçisi olacağım.Yarın tüm facelerdeki resimlerinizde çocuklara hediye verirken resimlerinizi görmek istiyorum.Elimden kurtulamazsınız
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

yeterki azim kazanmasın.     12/03/2014 15:02

seyhanda azim kazanmasında isterse de bd kazansın.ama biz murtçuların oyu elbetteki MHP ye.
Misafir - sefa

akp THE END     12/03/2014 14:00

Mhp li degilim ama seyhan da oylar Mhp ye...Caliskan karakterli ciddi bir siyasi, her defasinda yaninda yeni bir adam turetip yapay espirilerine gulecek isan degil.Seyhan da rekor kirilacak.
Misafir - caliskan

FLAŞ FLAŞ FLAŞ GERÇEK YORUM BU     12/03/2014 10:42

Sevgili Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beyler;.Her ikinizde canla başla yiğitçe çalışıyorsunuz.Şimdiye kadar sizlere kötü diyen olmadı olamazda diyen de olsa karşısında İlçe Sevdalıları Grubunu bulur.Lakin bazı eleştirilerde biz bulunacağız.Köy köy geziyorsunuz çok ta memnunuz köy halkları da seçmen.Çünkü şimdiye kadar hiçbir aday o insanların ayağına gidip derdiniz nedir diyen olmadı.Benim sizlerden isteğim o köylerdeki çocukların eline resimlerinizi verip reklamınızı yaptırıyorsunuz,ama o çocukların eline bir tane oyuncak verdiğinizi görmedik,okul navalesi olarak hşç bir yiyecek verdiğinizi görmedik,ceplerine okul harçlığı verdiğinizi de görmedik.(asla parayla oy satın alın demiyoruz.yanlış anlasılmasın).Sizleri maddi durumunu bildiğim için sizlere bişe diyemem.Peki bunları Mustafa EKİCİ,Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,İlyas KARABULUT beyler avantadan meclis üyesi olacaklar bunlar neden karşılamıyor maddi olarak.Çok şey mi istiyoruz?O çocukları sevindirmek bu kadar mı zor?
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

çok zayıf kalıyor.     12/03/2014 10:53

çalışkan çok yetersiz kalıyor.sahaya sanki zorla indirilmiş gibi bir hali var.oysa birazcık kıprasa yüzbinler peşine takılacak.birde birazcık gülümsemeyi öğrense.
Misafir - ilçe seçmeni

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351