Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam873
Toplam Ziyaret1669259

Pozantı’da seçim çalışmalarına katılan AK Parti Milletvekili Av.Fatoş Gürkan vatandaşlarla bir araya geldi sorunlarını dinledi


 AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, 30 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin çalışmalarını Pozantı ilçesinde sürdürdü. AK Parti Pozantı Belediye Başkan Adayı Ramazan Demir ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerine katılan Gürkan; “Adayımız Ramazan Demir, herkes tarafından sevilen beyefendi kişiliğinin yanı sıra ilçe başkanlığı döneminde göstermiş olduğu üstün performans ile Belediye Başkanlığını layıkıyla yerine getireceğine ve Pozantı’nın çehresini değiştireceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Pozantı ilçe girişinde coşkulu bir konvoy tarafından karşılanan Milletvekili Gürkan, ilçe teşkilatı ile kahvaltı programında bir araya gelerek 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Daha sonra Pozantı Kaymakamlığı ziyaret eden Gürkan İlçenin ihtiyaçları, yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alırken sorunları, eksiklikleri not alarak anında ilgili mercilere iletti. Gürkan, yine Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezine giderek buradaki personel ve ekipman eksikliklerle ilgilendi. 

ÖNEMLİ SEÇİM

Aynı gün, Gökbez köyünde düzenlenen geniş çaplı toplantıda vatandaşlara bir araya gelen Fatoş Gürkan, iktidarın Pozantı ilçesi yapılan yatırımlar hakkında bilgi aktardı.30 Mart Yerel seçimleri ülkemizin yakalamış olduğu istikrarın ve büyüyen Türkiye’nin kaderini tayin edecek önemli bir seçim olduğunu vurgulayan Gürkan, “Bunun yanında Pozantı İlçemizin çehresini değiştirecek, ürettiği projeler ile ilçemize Belediyecilik hizmetleri açısından farklı bir boyut kazandıracak Belediye Başkan Adayımız Ramazan Demir, sizin desteğinizle 1 Nisan günü Belediye Başkanı olarak çalışmalarına büyük bir hızla başlayacaktır. Bizlerde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Pozantı ilçemizin sorunlarını çözmeye, yeni projeler üretmeye, ilçelerimizden gelen projelerin ilgili makamlarda takibi ve olumlu sonuçlandırılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

MİLAT OLACAK

AK Parti Pozantı Belediye Başkan Adayı Ramazan Demir de yapmak istedikleri ve hazırladıkları projeler hakkında seçmeni bilgilendirdi. Ramazan Demir; “Daha güzel, yaşanabilir bambaşka bir Pozantı’yı hemşerilerimizle birlikte inşa etmek için yola çıktık. Herkesin görüş ve talepleri yapılan hizmetlerde birinci önceliğimiz olacak. Pozantı’nın gelişmesi, sorunlarının çözülmesi, proje odaklı büyük düşünen, halkın söz sahibi olduğu bir belediyecilik anlayışı ile gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız”  şeklinde konuştu.

Milletvekili Fatoş Gürkan, Belediye Başkan Adayı Ramazan Demir, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ağca ve beraberinde ki heyet programa aynı gün akşam ev toplantıları ile devam ederken, engelli Coşkun Yücel ve Şenel Yücel’i de evlerinde ziyaret etmeyi ihmal etmedi.Taziye ziyaretlerinde de bulunan Gürkan ve beraberindeki heyet, vefat eden eski Pozantı Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ın yakınlarına ve vefat eden babası için gazeteci Hayriye Eroğlu’na taziyede bulundu.Yoğun bir programın ardından Pozantı Seçim Koordinasyon Merkezine de giden Gürkan;  “Pozantı’mız da oldukça yoğun ve verimli geçen çalışmalarımızda Pozantı ilçemizin AK Belediyecilik ile buluşmasının çok yakın olduğunu görmekteyiz. İnşallah 30 Mart, Pozantı ilçemiz için bir milat olacaktır” şeklinde konuştu.  Fotoğraflı…

752 kez okundu

Yorumlar

AK mı? KARA mı ?     13/03/2014 17:13

Ak olan birşey kaldımıki belediye Ak olsun. Her yeri kararmış, çürümüş, bozulmuş bu zihniyeti gönderme zamanı geldi. Tüm bu yaşananların hesabı mutlaka soracaktır.
Misafir - Karaisalılı

MİKROSKOP     13/03/2014 12:51

KİME NASIL OY VERELİM ARKADAŞ: ÜYELERE BAKIYORUM, BENİ YÖNETECEK KİŞİLER İLKOKUL MEZUNU, ORTAOKUL MEZUNU, BUNLARIN UFKU NE KADARDIR Kİ, OLSA OLSA BUĞDAY TÜCCARI OLUR BAŞKA DA BİR HALT OLMAZ BUNLARDAN, BUNLAR BELEDİYE DE BİZİ YÖNETECEKLERİNE GİTSİNLER KENDİLERİNE BİR ''LONCA'' KURSUNLAR. ALLAH BİLİR BUNU DA BİLMEZLER AMA. NEYSE.........
Misafir - DOKTOR

ZORAKI YANDAS PARTILILER     12/03/2014 16:49

AK PARTI DE GORUNEN , ADAYLA GEZENLERIN COGU GORECEKSINIZ YUSUF BEYE OY VERMEYECEK.
Misafir - ALNI AK KARAiSALI GENCLIK

     12/03/2014 15:26

Sayın başkan adayları ortaya bir laf attım kim üstüne alınırsa alınsın hiç mi hiç umurumda değil.Sözüm Saadettin bey ve Yusuf beye değil.Onlar söylediğim gibi yeterince boğazlarına kadar borca girdiler.Sözüm MUSTAFA EKİCİYE,MUSTAFA DURAKA,ABDULLAH SAKARYAYA,ABDULCELİL SAKA,AĞIR ABİ RİFAT KÖROĞLUNA,OSMAN KURDAKA,DURDANE ÇOPUROĞLUNA,BEKİR KARAKUŞA,İLYAS KARABULUTA,evet gittiğiniz köylerdeki çocukların ceplerine okul harçlıkları koyun,ayakkabılarına bir bakın ne haldeler,onlara çizme yada kışlık parkeler alınız,okulda yemek için navaleler alınız,daha da küçüklere oyuncak alınız ve sevindiriniz.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyiniz.O çocukları sevindirmenin ne kadar hayırlı bir iş olacağını sizler benden de iyi biliyorsunuz. Ben sadece uyarı görevinde bulunuyorum.Mustafa EKİCİ ve Osman KURDAK kardeşlerim ne olacak sanki 3-5 kamyon çakıl parasına feda ediverin artık.Bu işin takipçisi olacağım.Yarın tüm facelerdeki resimlerinizde çocuklara hediye verirken resimlerinizi görmek istiyorum.Elimden kurtulamazsınız.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

cebinizde akrep yok dimi     12/03/2014 14:45

Sayın analist kardeş bizlerde senin görüşüne katılıyoruz.Benim köyüme misafir gelmiş kim olursa olsu resim çektirrim ama ertesi günü bakıyoruz o resimler boy boy facelerde bize destek olanlar diye yazılıyor.Milleti rahat bırakın.Herkes kime vereceğini biliyor zaten.Çocuklara hediye konusunda ısrarlıyım.İster gizli olksun ister açık olsun farketmez.Nihayetinde çocuk oy kulanmayacak.Ama bunu Saadettin ve Yusuf İyi beyler değil yanındaki anasının cep dikmedikleri yaparsa memnun oluruz.2 adayda zaten yeterince boğazlarına kadar borca girdiler eminim.Ama Mustafa EKİCİ,Osman KURDAK,Abdulcelil SAK,Abdullah SAKARYA,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,Rifat KÖROĞLU beyler artık elinizi cebinize atın.Cebinizde akrep var gibi durmayınız.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

ilçe sevdalilari     12/03/2014 11:37

Arkadaşım yorumuna büyük ölçüde katılıyorum ama yardımın gizlisi güzel olur birde şu önerim olacak ya herkesle resim çekilip paylasmayin her fotograf çekildiğiniz sizi desteklemiyor belki diğer adaya soz vermiş zaten yüzünden anlaşılıyor bir mahcubiyet var sizi kiramadigindan fotograf çekilmiş yok diyememis insanlari mahcub etmeyin özellikle yusuf hocam sizin ekip abartiyor fotografa bakiyorsun bir seçmen bir aday dört tanede resim çeken
Misafir - analist

FLAŞ FLAŞ FLAŞ GERÇEK YORUM BU     12/03/2014 10:31

Sevgili Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beyler;.Her ikinizde canla başla yiğitçe çalışıyorsunuz.Şimdiye kadar sizlere kötü diyen olmadı olamazda diyen de olsa karşısında İlçe Sevdalıları Grubunu bulur.Lakin bazı eleştirilerde biz bulunacağız.Köy köy geziyorsunuz çok ta memnunuz köy halkları da seçmen.Çünkü şimdiye kadar hiçbir aday o insanların ayağına gidip derdiniz nedir diyen olmadı.Benim sizlerden isteğim o köylerdeki çocukların eline resimlerinizi verip reklamınızı yaptırıyorsunuz,ama o çocukların eline bir tane oyuncak verdiğinizi görmedik,okul navalesi olarak hşç bir yiyecek verdiğinizi görmedik,ceplerine okul harçlığı verdiğinizi de görmedik.(asla parayla oy satın alın demiyoruz.yanlış anlasılmasın).Sizleri maddi durumunu bildiğim için sizlere bişe diyemem.Peki bunları Mustafa EKİCİ,Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,İlyas KARABULUT beyler avantadan meclis üyesi olacaklar bunlar neden karşılamıyor maddi olarak.Çok şey mi istiyoruz?O çocukları sevindirmek bu kadar mı zor?
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339