Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam87
Toplam Ziyaret1681172

Çelik, İlçe ziyaretinde 1912 yılında Almanlar tarafından inşa edildiği için Alman köprüsü olarak da bilinen Varda Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Geçen hafta Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere memleketi Adana’ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Karaisalı İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Çelik ünlü Alman Köprüsünü de görmeden gitmedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, beraberinde Vali Hüseyin Avni Coş, Adana Milletvekilleri Prof.Dr. Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakamımız Mustafa Köleoğlu’ndan İlçenin durumu hakkında brifing alan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İlçede gezerek vatandaşları selamladı. Vatandaşlar ile sohbet eden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, esnafları da ziyaret ederek, kendine iletilen talepleri dinledi.




870 kez okundu

Yorumlar

     12/03/2014 15:19

Sayın başkan adayları ortaya bir laf attım kim üstüne alınırsa alınsın hiç mi hiç umurumda değil.Sözüm Saadettin bey ve Yusuf beye değil.Onlar söylediğim gibi yeterince boğazlarına kadar borca girdiler.Sözüm MUSTAFA EKİCİYE,MUSTAFA DURAKA,ABDULLAH SAKARYAYA,ABDULCELİL SAKA,AĞIR ABİ RİFAT KÖROĞLUNA,OSMAN KURDAKA,DURDANE ÇOPUROĞLUNA,BEKİR KARAKUŞA,İLYAS KARABULUTA,evet gittiğiniz köylerdeki çocukların ceplerine okul harçlıkları koyun,ayakkabılarına bir bakın ne haldeler,onlara çizme yada kışlık parkeler alınız,okulda yemek için navaleler alınız,daha da küçüklere oyuncak alınız ve sevindiriniz.Bunu eleştiri olarak kabul etmeyiniz.O çocukları sevindirmenin ne kadar hayırlı bir iş olacağını sizler benden de iyi biliyorsunuz. Ben sadece uyarı görevinde bulunuyorum.Mustafa EKİCİ ve Osman KURDAK kardeşlerim ne olacak sanki 3-5 kamyon çakıl parasına feda ediverin artık.Bu işin takipçisi olacağım.Yarın tüm facelerdeki resimlerinizde çocuklara hediye verirken resimlerinizi görmek istiyorum.Elimden kurtulamazsınız.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

FLAŞ FLAŞ FLAŞ GERÇEK YORUM BU     12/03/2014 10:36

Sevgili Saadettin ASLAN ve Yusuf İYİ beyler;.Her ikinizde canla başla yiğitçe çalışıyorsunuz.Şimdiye kadar sizlere kötü diyen olmadı olamazda diyen de olsa karşısında İlçe Sevdalıları Grubunu bulur.Lakin bazı eleştirilerde biz bulunacağız.Köy köy geziyorsunuz çok ta memnunuz köy halkları da seçmen.Çünkü şimdiye kadar hiçbir aday o insanların ayağına gidip derdiniz nedir diyen olmadı.Benim sizlerden isteğim o köylerdeki çocukların eline resimlerinizi verip reklamınızı yaptırıyorsunuz,ama o çocukların eline bir tane oyuncak verdiğinizi görmedik,okul navalesi olarak hşç bir yiyecek verdiğinizi görmedik,ceplerine okul harçlığı verdiğinizi de görmedik.(asla parayla oy satın alın demiyoruz.yanlış anlasılmasın).Sizleri maddi durumunu bildiğim için sizlere bişe diyemem.Peki bunları Mustafa EKİCİ,Abdullah SAKARYA,Abdulcelil SAK,Mustafa DURAK,Bekir KARAKUŞ,İlyas KARABULUT beyler avantadan meclis üyesi olacaklar bunlar neden karşılamıyor maddi olarak.Çok şey mi istiyoruz?O çocukları sevindirmek bu kadar mı zor?
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

DEVLET ADAMI.     12/03/2014 05:28

Devlet adamı olamamış, kirli siasetin adamı olmuş. Adam devlet adamı olmayınca siyasetle devlet adamlığını birbirine karıştırıyor.
Misafir - Karaisalılı

ünal ışık     11/03/2014 13:47

ya arkadaşlar oradaki fotoğrafta devletin kaymakamlık binasında ünal ışık ile o kim olduğunu ilçenin bilmediği meclis üyesi adayı ne geziyor...
Misafir - kurt seyit

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398