Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam612
Toplam Ziyaret1668998

“Birileri çıkıyor. Hiçbir yerde olmadığı halde her yerde varmış gibi, hiçbir şey yapmadığı halde her şeyi yapmış gibi, bir internet tuşu ile veya birkaç fotoğraf karesiyle her şeyi hallettiğini zannediyor ve sahipleniyor.”

“Sizin üzerinize basıyor, sizin yaptığınız çalışmalarla kendilerine yol haritası çiziyor. Yani biz, yüce heyetiniz geçen 5 yıl boşuna koşmuş, boşuna konuşmuş, boşuna yorulmuşuz. Boşu boşuna Sayın Ali Dinigüzel ve Sayın Mustafa Halaçoğlunu dinlemişiz. Biz BİR hiçmişiz meğer.   “

 

 

İl genel meclisinin 2014 yılı mart ayı 4.birleşimi gündem dışı konuşma gerçekleştiren AK Partili Veysel Güngör,  veda gibi konuşmasında, İl Genel Meclisi’nin ve kendisinin yaptığı hizmetleri anlattı. Çalışmalarında kendine destek olanlara teşekkür eden Güngör, isim vermeden de AK Partililere de sitemlerini eksik etmedi.

  Güngör’ün “Kahır mektubu” gibi konuşmasını aynen sunuyoruz:

 “Sayın Başkan, Sayın Divan, İl Genel Meclisinin Sayın Üyeleri, Meclisimizin olmazsa olmaz daimi görevlileri, güzide heyetinizi saygı ile selamlıyorum

Sizlerle birlikte olduğum ve bu birliktelikten onur duyduğum, geçen 5 yılla ilgili duygu, düşüncelerimi paylaşmak ve kısa bir değerlendirme yapmak üzere, şahsım adına söz aldım. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

2009 Mart yerel seçimlerinde Karaisalımızın çok değerli halkı şahsımı seçerek Adana İl Genel Meclisine gönderdi. Bu onurlu temsil görevini, şerefimle, seçen insanları mahcup etmeden, edebimle, şaibesiz, adil, dürüstçe, vergilendirilmiş kutsal kazancımla, sabah tarlada, öğlen mecliste, gece akaryakıt tankeriyle, günde üç beş yüz kilometre yaparak, yollarda sabahlayarak.. Avradımın sağdığı ineğin sütünü, nasır tutmuş elleri ile topladığı zeytinleri satarak, kızımın akaryakıt istasyonunda denkli denksiz insanlara hizmet ederek kazandığı, emeği harcayarak, yapmaya çalıştığım siyasi temsili, yüce milletime ve yüce devletime yapmaya çalıştığım hizmeti, hangi zorluklarla nasıl yaptığımı bir Cenabı Allah, bir ben bir de ailem bilir.

“YOLUN SONUNA GELDİK”

Gösterdiğim çabayı, güttüğüm gayreti, gördüğü halde görmezden gelen gözler kör, doğruyu bildiği halde, söylemeyen diller lal, duyduğu halde duymazdan gelenlerinde kulakları sağır olsun diyerek böylece geldik yolun sonuna. Koskoca 5 yıl. Kızgın bir korun üzerinden koşarak geçtiğimiz 5 yıl veya bir ömrün önemli bir bölümünü feda ettiğimiz 5 yıl. Bu 5 yılda Adana genelinde yüce heyetinizle yaptığımız çok önemli çalışmaların tamamını birkaç satıra veya dakikaya sığdırmak tabiî ki mümkün değil. Bu nedenle özellikle yüce heyetinizin katkıları ve kişisel çabamla ikametgahım olan Karaisalı’da yaptığımız çalışmalardan kısa örnekler vermek istiyorum.

KARAİSALI’YA HİZMETLERİ

5 yılda tarihi ve doğal güzelliklerin yeniden değerlendirilmesi, turizme kazandırılması ve gelecek nesillere aktarılması, milli ve manevi değerlerin yaşatılması ve bu kutsal duyguların zinde tutulması. Tarım, hayvancılık ve Çatalan barajı içme havuzu havzasından zarar gören çiftçilerimize destek olan organik tarım çalışmaları, ana yollar, köyler arası yollarımız ve köy içi parke çalışmalarımız, ayrıca büyük şehir yasası henüz hayata geçmeden büyük şehir belediyemizden alınan parke, yol ve toplu taşıma hizmetleri. Yine içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında yüce heyetinizin ve büyük şehir belediyemizin katkıları,,    ilçemiz Karaisalı’yı ve ürettiklerini tanıtmak adına yaptığımız, basın, yayın, televizyon ve festival etkinlikleri Adana il genel meclisinin ve şahsımın yaptığı başarılı çalışmalar geçmiş yıllara nispet, gelecek yıllara örnek çalışmalardır.

GÜNGÖR’DEN TEŞEKKÜR

 Bu çalışmalara katkı koyan yüce heyetinize, ilçe kaymakamlarımıza özellikle şuan Diyarbakır’da bulunan Hidayet Sarı beye, büyük şehir başkan vekili Sayın Zihni Aldırmaz ve büyükşehir belediye meclisine ve ilgili bürokratlara, il özel idaresi,  ilgili daire başkanlıklarına ve bürokratlara, il tarım müdürlüğü ve Karaisalı ilçe tarım müdürlüğüne sonsuz teşekkür ediyorum.  Ayrıca 5 yılda ilçemiz genelinde yaptığımız tüm milli manevi ve toplumsal etkinliklere katkı koyan; orman bölge müdürlüğü ve Karaisalı orman işletme müdürlüğüne ve ilçe belediyesine, vefakâr cefakâr muhtarlarımıza, Çatıkur, Karsiad ve KÖSE yönetim kuruluna huzurunuzda teşekkür ediyorum.

GÜNGÖR’DEN SİTEMLER

Yukarıda arz ettiğim olumlu gelişmelerin yanı sıra yaşadığımız olumsuzluklarla ilgilide birkaç cümle etmek istiyorum. Çünkü her şeye kusursuz olarak bakmak, bakan kişinin bakışında kusur olduğunu gösterir. Kısaca filmin sonu yukarıda arz ettiğim gibi güzel bitmiyor. Birileri çıkıyor. Hiçbir yerde olmadığı halde her yerde varmış gibi, hiçbir şey yapmadığı halde her şeyi yapmış gibi, bir internet tuşu ile veya birkaç fotoğraf karesiyle her şeyi hallettiğini zannediyor ve sahipleniyor. Sizin üzerinize basıyor, sizin yaptığınız çalışmalarla kendilerine yol haritası çiziyor. Yani biz, yüce heyetiniz geçen 5 yıl boşuna koşmuş, boşuna konuşmuş, boşuna yorulmuşuz. Boşu boşuna Sayın Ali Dinigüzel ve Sayın Mustafa Halaçoğlu’nu dinlemişiz. Biz BİR hiçmişiz meğer.   Biz yüce milletin hesabını yaparken kendi hesabını yapan birileri her şeyi sahiplenmiş.   

O zaman herkesin kendi hesabını yaptığı bir ortamda benim herkesin hesabını yapmam matematik olarak mümkün olmadığı gibi aptallık değil mi? Saygı değer meclis üyeleri padişahların neden çok hapşırdığını biliyor musunuz? Çünkü her hapşırdığında yanındaki yalakalar padişahım çok yaşa diyorlardı da ondan. İnanın tüm hayatım boyunca ne çok hapşırıp çok yaşa dedirttim ne de çok hapşıranlara çok yaşa dedim. Velhasıl velkelâm Bu duygu ve düşüncelerimi de sizlerinde duygularına tercüman olacağına inandığım birkaç satırlık şiirle arz edip sözlerimi tamamlıyorum.

VEYSEL GÜNGÖR

ADANA İL GENEL MECLİS ÜYESİ

 



1352 kez okundu

Yorumlar

AKP Lİ KARDEŞİM İYİ DÜŞÜN!     12/03/2014 04:07

AKP li arkadaşım sonu gelmiş hırsız, haramzade, kokuşmuş, çürümüş bu zihniyeti en ağır şekilde cezalandıracaktır. AKP nin sonu geldi bu iş bitti, millet bunların gerçek yüzünü halk gördü. Az önce izlediğim bir haber bizleri çok üzdü. İmralıdaki APO yu ziyaret giden PKK temsilcilerini devlet her türlü imkanını kullanarak korumalar eşliğinde adaya ziyarete götürüyor. Erzurum da dershane öğrencilerini evine bırakıp, velileri ziyarete giden öğretmenler AKP li grup tarafından tehdit ediliyor ve bir öğretmen darp ediliyor. Bu nedir AKP li ler uyanın PKK ve yandaşlarına yapılan ile dershane öğretmenlerine yapılanı karşılaştırın. AKP hizmet hareketine açtığı savaşı neden PKK'ya açmıyor bunu düşünelim. Yazık bu ülke bunları haketmiyor.
Misafir - Karaisalılı

     11/03/2014 14:15

Veysel bey altını iyisini sarraf bilirmiş inanın hayatta hep iyi olan kazanmıyor oyüzden üzülmeyin sizingibi düşünen çok insan var onlar yaptı iyiliği attı denize balık bilmese halık bilir elbet
Misafir - seferi

     11/03/2014 14:15

Veysel bey teşekkürler biz sizi anlıyoruz yiğit ölür kalır eseri eşek ölür kalır semeri demişler bu memlekette semerden geçilmez olmuştu siz ve hala burda olmasada ismi zikredilen kişi ak partinin size verdiği imkanları doğru bir şekilde kullanarak gerçekten ilçemize
Misafir - seferi

     11/03/2014 07:19

Veysel bey kimi kastettiğinizi de bi anlasak daha güzel olurdu ben fazla takip etmediğim için kimler sizin omuzlarınıza basıyor kimler sizin işlerinize sahip çıkıyor bunları öğrenmek bi Karaisalılı olarak en doğal hakkımız sanırım...
Misafir - MUHAMMET

     11/03/2014 00:10

Veysel Bey bence siz Adanayı bırakın gidin Diyarbakır-Hani'ye yerleşin. Hem bak çok sevdiğiniz Hidayet Sarı beyler de orda...
Misafir - cabbar

     10/03/2014 15:06

Veysel bey bugn akşama kadar AKP ye gelirsen bir kişilik yer var gemide.yarına kalırsan geç kalmış olursun.ayağını çabuk tut.yoksa açıkta kalırsın
Misafir - akp li

VEYCEL BEY ARTIK İSTİFA ET     10/03/2014 14:42

Değerli Veycell Bey, siz Akp'ye zaten yakışmıyordunuz. İstifa etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Artık yuvaya dönün. Herkes seni 4 gözle bekliyor. Bölücülüge hizmet eden partidadaha ne kadar kalacaksınız? Ayakkabı Kutu PPartisi'ndd durarak onlara hizmet etmiş oluyorsunuz. Seçimden sonra gelmenin bir anlamı yok.Tüm cesaretinizi toplayın.Daha fazla bekletmeyin insanları.
Misafir - hasan hüseyin

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339