Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam305
Toplam Ziyaret1679424

Şekerci önce MHP Karaisalı Belediye meclis üyeliğine aday adayı oldu, daha sonra istifa dilekçesi verdi

ŞEKERCİ ÖNCE ADAY OLDU, SONRA İSTİFA ETTİ
2009 yılında MHP'den Belediye Meclis üyesi seçilen ve 5 yıldır da Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdüren ve bu seçimde yeniden Belediye Meclis üyeliğina aday olan fakat sonradan adaylıktan istifa eden Ahmet Mahmut Şekerci, belediye personeli ile vedalaştı.

30 Mart'ta görev süresi dolacak olan Şekerci, Başkanlık makamında personel ile toplantı gerçekleştirerek 5 yıl süre içinde birlikte görev yaptığı personele teşekkür ederek veda etti.



1382 kez okundu

Yorumlar

güvençli cuma günü meydanda ol kardeş.     12/03/2014 11:49

güvençli kardeşim madem ki altın gibi degerli diyorsun cuma günü ögledne önce çarşı meydanında ol kardeş.görelim bakalım kaç kişi gelecek.söz 25 kişi toplansın güvence gelecem hepinizin elini öpecem.görelim bakalım güneş balçıkla sıvanıyor mu sıvanmıyor mu?
Misafir - ayakıflı seçmen

BREHHHHH BREHHH BREHHHHHHHHH     12/03/2014 11:16

BREEH BREH BREHHHHHHH BREHHHHHHH
Misafir - ÇAKALLIDAN

     12/03/2014 09:31

Güneş balçıkla sivanmaz değerli hemşerilerim. Bu insanlar altın gibi ne kadar çamur atarsan at değeri kaybolmaz. Adamlar hırsız değil satıcı değil varsın altyapıyı çalarlar yapsın.
Misafir - Guvençli

çayı üstüme döktüm     12/03/2014 08:31

çok çok gıcıksınız gülecem diye çayı üstüme döktüm sami tekrar çay getir kardeşim.parasını da şekerci ödeyecek hayatta ödemem.
Misafir - çay bahçseinden çay içen seçmen

yüzbinler gelecek      12/03/2014 08:19

karapınarlı genç cuma ögleden önce çarşı meydanına gel şekerciye destek için pankartı düşünme.pankartı b elediyede hazırlayacak arkadaşlar var merak etme.sadece meydana ben şekercie destek olmak için geldim de biz anlarız.erken gel ama çünkü meydan da yer kalmyabilir çünkü yüzbinlerin geleceği hesaplanıyor.
Misafir - yüzbinlerden olmayan birisi

gene koca ilçeyi güldürdünüz arkanızdan.     12/03/2014 08:58

karapınar parkını babacan durak ile rifat köroğlu beyler meclis oturumunda yan gelip yatarken karaisalı caddesinin adını değiştiren ilçe düşmanı vekil zhni aldırmaz yaptı.yerköprü yaptı ozaman dersen de orayı da orman işletmesi ile kaymakamlık ortaklaşa yaptılar.gene koca br ilçeyi güdürdün arkandan.
Misafir - araplarlı seçmen

gene güldük sabah sabah     12/03/2014 08:23

Hayatımda çok yalanlarla karşılaştım ama senin söylediğin gibi yalanlarla ilkkez burda karşılaşiıyorum.İlçenin alt yapısı günay yüce ve mehmet gildir ile birlikte yıllar önce çözüldü.4 trilyonluk borç lafı ise saffasatan ibaret oldugu defalarca kanıtlandı.ve bu yalana artık çocuklar dahi gülüp geçiyor.bunlar hikaye diyorlar.parkesiz köy yollarına gelice gülmekten kırıldım.çünkü köy yollarını kaymakamlık kend bütçesi ile yaptırdı.Ama seni tebrik ediyorum adam gibi adamsın gene de neden mi?Başkan yeni gelir gelmez ben 2 yaşından büyük makam arabasına binmem dedi ve gitti kendisine o yokluk içinde hyeni bir makam aracı aldı.ve aylarca işçi memurların maaaşı ödenemedi.Haaaaaaaa makam aracını aldı mı aldı?doğru mu doğru.Gelelim en son yalanına tekrar aday olsalardı seçilirlerdi yalanına.kardeşim eger ki deve iğne deliğinden geçerse bunlarda tekrar seçilirlerdi.ÇÜnlü ilçede bittiler.hizmet üretemediler.sen hala uzayda mı yaşıyorsun?gerçeğe bir dönebilsen.
Misafir - Çay bahçesi objektij yorumcusu

     11/03/2014 18:34

Ya bu adamlar geldiğinde 4 trilyon borç vardı. Bak sayıyorum 1.altyapiyi tamamladılar. 2.karaisali ve köylerinde asfaltsiz parkesiz yol kalmadı 3.karapinar parkını yaptılar 4 belediyeye kamyon aldılar 5.makam arabasi aldılar 6.cop kamyonu ve çöp toplama alanı yaptılar. Imarı duzenlediler. Ben bir daha aday olmalarını çok isterdim aday olsalar oy verirdim biz Babacan duraktan da vekildende memnunduk aday olsalar yusuf yusuf olursunuz. Şimdi adamlar yok konuşun bakalım.
Misafir - Karapinarli genc

     11/03/2014 18:29

Ya bu adamlar geldiğinde 4 trilyon borç vardı. Bak sayıyorum 1.altyapiyi tamamladılar. 2.karaisali ve köylerinde asfaltsiz parkesiz yol kalmadı 3.karapinar parkını yaptılar 4 belediyeye kamyon aldılar 5.makam arabasi aldılar 6.cop kamyonu ve çöp toplama alanı yaptılar. Imarı duzenlediler. Ben bir daha aday olmalarını çok isterdim aday olsalar oy verirdim biz Babacan duraktan da vekildende memnunduk aday olsalar yusuf yusuf olursunuz. Şimdi adamlar yok konuşun bakalım.
Misafir - Karapinarli genc

     11/03/2014 14:11

SAYIN ABİM SEN KENDİ ADINA TŞK EDEBİLİRSİN SERBESTSİN.AMA BİZİ KARIŞTIRMA.ÇÜNKÜ ŞEKERCİ ABİYİ BİZDE SEVERİZ AMA KABUL EDİN Kİ EN BAŞARISIZ VEKİLDİR KENDİSİ.TIPKI BABACAN DURAK GİBİ BİR TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOYMADI.BİZİM KAVGAMIZ ŞAHSİ DEĞİL.HİZMET ÜRETEMEDİ YAN GELİP YATTI.LAYLAYLOMLA GÜNLERİNİ GEÇİRDİ BELEDİYEDE.SEN ANLAMAZSIN ABİCİĞİM.SEN KARIŞA BU İŞE.
Misafir - SELAMPINARLI GENÇ

yeter artık     11/03/2014 14:17

Bu ilçede gene sapla saman karışıyor sanırım.Ya sayın yorumcular herşeyi tadında bıraksanız artık.Ahmet Beyin üstüne daha fazla gelmeyin ne olursunuz.Yaptığı yapacagı hizmetler için tşk edelim ve konuyu kapatalım artık.Yorumlarda seviye sınırı aşılıyor artık.İnsanları sevsekte sevmesekte herkese saygı göstermek zorundayız.Ahmet beye yaptığı tüm hizmetler için kendim ve sizler adına tekrar tşk ediyorum.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

varmısınız?     11/03/2014 14:34

evet 600 tıklama var ama yorumların çogu eleştiri.3 tane şekerciyi öven yazı var diğerleri hep aleyhine.bu nasıl destek ve sevgi birisi bana anlatsın.hacılılı kardeş cuma günü ögleden önce meydanda olun şekercinin elini öpmeszsem namerdim.hadi cuma günü 20 kişi meydana şekerciye desteek için gelsin.ögleden sonra da şekerciyi meydana getirip öpecem elini.varmısınız?
Misafir - ayakıflı

100 ŞEKERCİ 1 GÜNAY ETMEZ     11/03/2014 14:12

SAYIN HACILILI HİÇ BÜYÜK ADAM GÖRMESEK HADİ NEYSE.BU İLÇEDE BÜYÜK ADAM MI ARIYORSUN İŞTE ORDA GÜNAY YÜCE YETER.GÜNAY YÜCE BU İLÇENİN EN BAŞARILI MUHASEBECİSİDİR.100 TANE AHMET ŞEKERCİ BİR TANE GÜNAY YÜCE ETMEZ KARDEŞ.
Misafir - GÜVENÇLİ SEÇMEN

     11/03/2014 12:42

Adam büyük adam haberi iki günde 600 kere okundu. İyi ki meclis adayı olmadı hakkı belediye başkanı olmaktı. Feragat etti. Saadettin e kıyak yaptı.
Misafir - Hacilidan

     11/03/2014 12:36

Adam büyük adam haberi iki günde 600 kere okundu. İyi ki meclis adayı olmadı hakkı belediye başkanı olmaktı. Feragat etti. Saadettin e kıyak yaptı.
Misafir - Hacilidan

artık şekerci dönemi kapandı.     11/03/2014 12:04

şimdi son sözü söylüyoruz.bu lçede artık ahmet şekerci dönemi açılmamak üzere kapandı.çünkü ahmet şekerci gittiği partinin elinde patlar bu saatten sonra.Allah hiçbir siyasetçiye böyle acı trajik bir son yaşatmasın.acısı ile tatlısı ile şekerci dönemi kapandı artık.
Misafir - gen aktaş lobisi

     11/03/2014 12:53

Oyu olmadığı için mi fark ata ata seçildi? Burada yazan gizli yorumcular hep hayran adama cekemeyen adamlar. delikanlı gitsin yüzüne konuşsun. Yusuf iyi ve ak partililer adaylıktan çekildiği için çok sevinçli çünkü adam tek başına şimdiki 10 meclis üyesine bedel.
Misafir - Hidayet

60-70 OYU DAHİ YOK.     11/03/2014 11:24

SAADETTTİN ASLAN BİLE ŞEKERCİDE KERAMET OLMADIGINI ANLADI VE LİSTESİNE DAHİ ALAMADI.ŞEYET ŞEKERCİNİN 60-70 TANE OYU DAHİ OLSAYDI SAADETTİN LİSTEYE ALIRDI VE ADAY YAPARDI.DEMEKK Kİ GERÇEKLERİ GÖRDÜ VE ALMADI.
Misafir - YENİ MAHALLEDEN HACI

SİZİ GİDİ SİZİ.     11/03/2014 11:18

SAYPINARLI MEMOLİ CUMA GÜNÜ ÇARŞI MEYDANINDA ŞEKERCİYE DESTEK MİTİNGİ YAPILACAK ŞU 500 PARA ALMADIĞI ÇOCUKLARA VE YAKINLARINA SÖYLESEN DE ÇARŞI MEYDANINA GELSELER VE ŞEKERCİ ŞEKERCİ DİYE YERİ GÖGÜ İ,NLETSELER NASIL OLUR? VARMISIN?CUMA ÖGLEDEN ÖNCE BEKLEYECEĞİZ KAÇ KİŞİ GELECEK.SİZİ GİDİ HAYALİCİLER SİZİ.
Misafir - İBO

senden iyi çar çakal olmaz     11/03/2014 11:35

saypınarlı mehmet çar çakal derken sanırım aynaya bakıyorsun ve karşındakine söylüyorsun.
Misafir - karapınarlı cumali

     11/03/2014 10:31

Allah Ahmet abiden razı olsun bizi dershanesinde 5 kuruş para almadan okuttu cebimize harçlık koydu. Okuyup bir yerlere gelen çok insanda emeği var allah ondan razı olsun burada onu eleştiren çar çakallar onun tırnağı olamaz. Ahmet abim dersane açtıktan sonra 500 genç kazandı bunlar karaisalının gençleri. Peki siz karaisalı için ne yaptınız???
Misafir - Saypınarlı Mehmet

Bayanlar varmısınız?     11/03/2014 10:31

Selampınarlı bayanlar ne kadar da naziksiniz.Sözlerinizin bir çoğu doğru.Ama AHmet Şekerci için cuma günü çarşı meydanında Şekerciye destek mitingi yapılacak.Rica etsek pankartlarınızı alıp gelseniz.Ve Şekerciye yanlış yapana bizde yanlış yaparız deseniz.Çünkü artık boş laf zamanı değil.lak lak vakti çoktan geçti.Hadi yüreginiz yetiyorsa ve hayali de değilseniz CUma günü öğleden önce çarşı meydanında toplanın.Varmısınız?
Misafir - sögütlü kahve seçmeni

Ahemet seni unutmayacağz ülke halkı her zaman yanınızda     11/03/2014 09:03

Ahmet bey ülkemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size minettarız sizin sayenizde ilçede ekonomik durumu olmayan yüzlerce çocuk üniversiteyi kazandı ben biliyorumki fakir ailelerin hiç birinden para talebinde bulunmadınız sizin sayenizde ilçemizden en az 500 çocuğumuz üniversiteyi bitirerek işe başladlar size ölünceye kadar minnettarız bi sizin aday olmanzı çok bekledik sadettin arslan hayatının yanlşını yaptıı BABACAN durak bile sayende yüksek oyla seçilmişti size tekrar teşekkür ediyorum ilçemizde bulunan hrsızların sizin gibi değerli bir insanın alehinizde yazmalarna üzülmeyin çünkü onlar aç kaldlar biz bayanlar olarak her zaman yannızdayız destekleyeceğiniz her türlü adayı size güvendiğimiz gibi onada güvenerek destekleyeceğiz ALLAHIM sizi kötü insanlardan korusun siz çok değerli birisiniz ..
Misafir - selam pınarlı bayanlar

the end     11/03/2014 09:14

bir filmin sonu böyelşe acı ve trajik bitmemeliydi.
Misafir - senarist

     11/03/2014 09:23

şekerci mhp den meclis üyesi olsaydı saadettin beyin seçilmesi büyük tehlikeye girerdi.o da mecbur kaldı ağlaya ağlaya istifa ettti.
Misafir - k.eren

     11/03/2014 09:48

Ak gençlik denilen şahıslar önce kendinizi temizleyin sonra mhpli başkanıma gelin. Siz o 30 milyon euroyu sıfırladınız mı ? önce onu söyleyin. koyunlar, hüloooo diye bağırın anca. kafa hiç yok. nato kafa nato mermer.
Misafir - Yorumsuz

     11/03/2014 08:29

Adam üç dönem muhtarlık yaptı bir kez olsun ikametgah parası almadı yardımları fakirlere eşit dağıttı kul hakkı yemedi allah razı olsun buradan onu eleştirenlerin normal akılda olduklarını dusunmuyorum belediyede hizmet verebilmek için adamın olacak ki hizmet yapacak bundan daha doğal ne var
Misafir - Karaisali

     11/03/2014 08:24

Adam üç dönem muhtarlık yaptı bir kez olsun ikametgah parası almadı yardımları fakirlere eşit dağıttı kul hakkı yemedi allah razı olsun buradan onu eleştirenlerin normal akılda olduklarını dusunmuyorum belediyede hizmet verebilmek için adamın olacak ki hizmet yapacak bundan daha doğal ne var
Misafir - Karaisali

     11/03/2014 07:35

işin bitti ahmet bey oğlun tamamda sözleşme bu biliyosun dahası var bunun kadro alma alamama gibi...
Misafir - ak kefenliler

     11/03/2014 01:28

Adam gibi adam olmak kişilik ister ahmet efendi senin çıkardan başka bir düşüncen yok,yıllardan beri ilçe için ne yaptın oğlunun hayatını garantiye aldın senin için tamam,birazcıkta milleti düşün,gençlerimizi düşün,Dürüst ol temiz ol ,ahlaklı ol
Misafir - harbi siyaset

ahmet şekerci     11/03/2014 01:34

İnsan oğlu nekadar doyumsuz daha nekadar yemeyi düşünüyon ahmet efendi ,yıllardan beri ilce için neyaptın,varsa yoksa çıkarın yeter artık bırak şu boş palavra siyasetini adam gibi adam ol
Misafir - ak gençlik

     11/03/2014 00:44

Ahmet abi neden alel acele istifa ettin. Bi yere mi kaçıyorsun. Yoksa seninde mi kasetini çıkaracaklar?
Misafir - Yüz Numaralı Adam

uzun adam ve musafir adanalı     11/03/2014 00:38

misafir adanalı haberi dikkatli okumanı tavsi ederim MHP istifa etmedim beleye meclis üyelinden adaylar açıklanmadan önce adaylıktan ayrıldım uzun adam ben MHP partiliyim oyumda MHP sen doğru bi adamsan adam gibi ismini yaz biz senin gibi adımı gizlemem ayrıca bizim ağaç kölgemiz bize ölünceye kadar yeter ama senin gibiler hangi ağaç dibi olursa yayılabilirler
Misafir - ahmet mahmut sekerci

     10/03/2014 22:27

başka evladın yok heralde ahmet şekerci neden istifa ettin
Misafir - misafir adanalı

     10/03/2014 22:11

syn ahmet şekerci çor çocuğunu garantiye aldın tekrardan seçilmeyince istifa edip kendine yenibir ağaç kölgesimi aramaya başladın bizim buralardan sana bir yapraklık kölge yok
Misafir - uzun adam

     10/03/2014 21:20

Sizi gidi hırsızlar sizi sizi gidi kuyruğu kistirilmis kediler sizi. Sizi sizi sizi siz ahmet abinin kılı olamazsınız. Siz anca tayyipin kılı olursunuz o da ne kılı siz anlarsınız sizi gidiler sizi.
Misafir - Objektif secmen

     10/03/2014 21:14

Sizi gidi hırsızlar sizi sizi gidi kuyruğu kistirilmis kediler sizi. Sizi sizi sizi siz ahmet abinin kılı olamazsınız. Siz anca tayyipin kılı olursunuz o da ne kılı siz anlarsınız sizi gidiler sizi.
Misafir - Objektif secmen

     10/03/2014 18:27

ŞU AN OKUDUĞUM YORUMLARDn anlıyorum ki hırsızların kuyruk acısı olanlartın bagırdığını ve bunların da el parmagını ğeçmiyecek kadar az olduğunu tahmin ediyorum sen ahmet abi ilçemizde haksızlığa hiç bir zaman ğöz yunmayan birisin halk zaten sizi sevdiğini 3 kere 100 de 90 lara varan oylarla 3 kez muhtar 1 kezde belediye meclisine seçti bu dönem başkan adayı olmalıydın abim her zaman emrindeyiz asrdadaşlar aşırı eleştiri ğizli hayranlıktır bir kez inceleyin hangi haberde bu kladar okunup haber yapılıyor
Misafir - KADİR

ahmet beye     10/03/2014 17:30

Arkadaşlık çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneş vurunca kurusun. Bizim arkadaşlığımız deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi ki varsın. AHMET ABİM
Misafir - kadir

     10/03/2014 17:35

ben orda olacam.yeri gogu inletecem.
Misafir - belediye calisani

işini yaptı     10/03/2014 17:28

oglunu işe girdirdi işi bitti pek umrunda oldugunu sanmıyorum meclis üyeliginin bence seçilmemesi çok iyi olmuş
Misafir - misafir

cuma olsun     10/03/2014 15:10

Salı sallanır, gelin cuma günü yapalım protesto eylemini. Cuma bizim buranın pazarıdır
Misafir - cebrail

varmısınız?     10/03/2014 15:36

yarın saat 10 da ilçe meydanında şekerciyi sevenleri gösteri ve destek olmaya çağırıyorum.tüm şekerci taraflarları orda olsun.pankartlarımızı hazırlayın.yeri gögü inletin.
Misafir - mitingci

     10/03/2014 15:25

Ulan amma çekemeyen varmış adamı be. anten taktırın hacılar :)
Misafir - saypınarlı

     10/03/2014 15:26

ilçe gerçekten de tarihi günler yaşıyor.Ahmet ŞEKERCİ böylesine 1 saniyede oğullar için bozuk para gibi harcanmayacaktı.Şekerci ilçede domino taşıydı.40 yıllık milliyetçiliği bu kadar basit yöntemlerle harcanmamalıydı.
Misafir - güvençli

devmi?     10/03/2014 15:36

Ulan hiç dev görmesek neyse. O kendini dev aynasında görùyor olabilür
Misafir - başkıflı

     10/03/2014 15:01

ŞEKERCİ BUNU ONLARI YANINA KOYMAZ.
Misafir - SEFA

dev çöküyor     10/03/2014 15:36

bir devin çöküşüne tarih tanıklık ediyor.
Misafir - beydemirli

     10/03/2014 14:10

gerçekten yazık oldu.daha çok gençti.böyle harcanmayacaktı.
Misafir - kerim

     10/03/2014 14:10

Yeni kurulan bir grup olarak Ahmet Mahmut ŞEKERCİ beyi hiç eleştirme şerefine erişemedik.Lakin kendisi bu ilçenin yetiştirdiği gerçek milliyetçi bir karaktere sahiptir.Başkan vekilliği süresinde ilçeye çok şeyler vermiş bir kardeşimizdir.Keşke Rifat KÖROĞLU beyin yerine bu kardeşimiz aday yapılsa idi.Çünkü kendisi tüm köylerde sevilen ve tanınan bir abimizdi.Rifat KÖROĞLU beyi köylerde 3 kişi tanımaz,ama bu kardeşimizi 10000 kişi tanır ve destek verir.Neyse kendisine ilçeye verdiği 5 yıllık emeklerinden dolayı grubu bulunduğumuz arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.Biz şimdilik bu konuda siyasi detaylara girmek istemiyoruz.Çünkü detaylara girersek bazıları eleştirilerimizde boğulurlar.
Misafir - İlçe Sevdalıları Grubu (18 Şubatta Kuruldu)

gerçek milliyetçi idi.     10/03/2014 14:35

siyasi hayatı trajik şeklde sonn buldu.35-40 yıllık gerçek milliyetçinin sonu böyle olmamalıydı.
Misafir - karaisalılı

mefta     10/03/2014 14:47

arkadaşlar herşeyi tadında bırakın dinimiz meftann arkasından konuşmasını arzu etmez.
Misafir - imam

yapacak bişe yok.     10/03/2014 13:56

söylenecek bişe yok Allah rahmet eylesin.Ama sanırım şekercinin taraftarları da abilerini harcayanları harcayacaktır.ve 30 mart akşamı ALAH rahmet eylesin diyeceklerdir.
Misafir - O.EREN

     10/03/2014 13:07

babacan durak oğlun meclis üyeliğinde yer açabilmek için şekerciyi saf dışı bıraktı.şekerci de oğlunu işe aldığı için babacan duraka hey neler oluyor sen yaylada kiraz toplarken ben bu partide gece gündüz çalışlıyordum 40 yıllık milliyetçiyim beni bu meclis üyeliğinden atamazsınız diyemedi.her zaman şun söylüyoruz siyasette babanda olsa kimseye gebe kalmayacaksın.gebe kaldıgın sürece bozuk para gibi harcanırsın.
Misafir - galalı

çok çabuk harcandı.     10/03/2014 13:56

bu ilçede adam harcamak 1 dakika değil sadece 1 saniyedir.şekerci abimizde 1 saniyede gözyaşlarına bakılmadan harcandı.oysa seversin sevmezsin ama adam işini yapıyordu.etliye sütlüye karışmıyordu.
Misafir - başkıflı seçmen

MHP güçlendi.     10/03/2014 13:51

aday olmamasına AKP hiç sevinmedi aksine çok üzüldü.ÇÜnkü Şekerci beyin oldugu yerde bin tane eleştiri olurdu.AKP bu şansını kaybettti.Şayet aday olsa idi MHP çok oy kaybederdi.Şİmd ada yapılmamakla MHP güçlendi.
Misafir - Cemaatten birisi

     10/03/2014 13:47

ALLAH TAHSİRATINI AFFETSİN.GERÇEKTEN REENKLİ ADAMDI.YORUMCULAR KARA KARA DÜŞÜNÜYORDUR.İLÇEDE NEYİ ELEŞTİRECEĞİZ DİYE.
Misafir - m.genç

evet düğün kalabalıktı.     10/03/2014 13:24

başkıf lobisi neden ahmet şekerci için br protesto mitingi düzenlemediniz bu adamı harcamayın diye.o zamna görürdünüz arkanızda kaç kişi olacaktı.koca ilçeyi gene arkandan güldürdünüz.ya adamın herşeyi olay.gidiyor gene olay.geliyor gene olay.şekercinin düğününde bende vardım evet kalabalıktı.çünkü siyasisler için seçim yatırımı şarttı.yani oraya gelen şekercinin adamı o ne derse oraya oy verir diye düşünütorsan rüyadan uyan derim.yusuf iyi almış başını gitmiş.durdurabilene aşkolsun.şekerci 5 yıldır aynı babacan durak gibi ilçede taş taş üstüne koymadı.laylaylomla geçti 5 yıl.ilçeye bakın bir tane eser var mı?sakın belediyenin pimapenleri felan değişti deyip elalami arkanızdan güldürmeyiniz.
Misafir - N.ŞAHİN

allah rahmet eylesin     10/03/2014 13:06

İyi adamdı Allah rahmet eylesin
Misafir - suha

     10/03/2014 13:51

Aday olmamasına en fazla Akp sevindi. Adam 3 dönem muhtar seçildi. Hep fark attı kimleri devirmedi ki çok adamın kuyruk acısı var.
Misafir - Selampınarlı

     10/03/2014 13:11

Ahmet Şekerci yazın güreşte Fatoş hanım ve akp yandaşlarına tek başına direndi bu güreş karaisalının güreşi akpnin değil dedi. dik durdu yıkılmadı. adam gibi adamdı.
Misafir - Başıf Lobisi

     10/03/2014 13:27

Ayakkıftan cemal denilen şahış sen hiç Ahmet Şekercinin oğlunun düğünündeki kalabalık kadar başka düğün gördünmü. sen o izdihamı görsen oturacak yer yoktu. adamın nikah şahidi 5 tane belediye başkanıydı biriside hüseyin sözlü. en az 2.000 oyu var bu adamın.
Misafir - Ayakkıfttan Cemal

     10/03/2014 13:04

şimdi artık rahat rahat özeleştirilerini yapabilir.Neler yapmak istemiştim neleri yapamadım ve kimler neyi yapmamı neden engelledi.Bütün bu sruların cevabını önce kendisine sonra da gelsin çay bahçesinde bizlere rahat rahat anlatsın.
Misafir - çay bahçesi analizcisi

anılarını anlatsın.     10/03/2014 13:02

sögütlü kahveye gelsin anılarını anlatsın.bizleri güldürsün.1 yıl çay parası ödetmeyeceeğiz söz.(misafirlerine yok sadece kendi çay parası)
Misafir - kahve yöneticilerinden

     10/03/2014 13:25

Günay Yüce de Atatürk gibi çıkmış resimde gördünüz mü?
Misafir - İspet Paşa

Acaba neden aglıyordu?     10/03/2014 13:10

yıllardır kahkaha atmasına şahit olduğumuz Seba TÜMER dün pazarkeyfinde gözleri yaşlı idi.Spker neden ağlıyorsunuz Seba Hanım dedi.Ay ben aglamayımda kimler ağlasın dedi.
Misafir - İLçe magazincisi.

harcadılar.     10/03/2014 12:55

bu kadar basit harcanmayacaktı.yılların deneyimi vardı.harcananlar harcar.
Misafir - TC.İBO

     10/03/2014 12:11

kocaman dev gibi adamı bir top bezle yolladılar.
Misafir - cemaatten

belediye     10/03/2014 12:01

istifamı etti attılarmı acaba getirisinden çok götürüsü vardı bu adamın partiye
Misafir - karaisalı

     10/03/2014 12:35

Mustafa durakla beraber Saadettin Aslana en çok oy getirecek adamdı olmaması bizi şaşırttı
Misafir - Cay bahce lobisi

     10/03/2014 12:41

İsmi ne kadar büyük bir adam ki insanlar bu kadar ahmet beyi konuşuyor. Büyük adam. Siyaset için fazla iyi bir adamdı. Zaten siyasette iyi olan harcanıyor.
Misafir - Mantikli

torun söz vermiş.     10/03/2014 11:10

abdullah torun başkan olursam karaisalı cennet gibi olacak ve ilçeden ve köylerinden 500 tane işsiz genci işe alacam diye söz vermiş.
Misafir - murtçu

şekercinin bir tek oyu var.     10/03/2014 11:17

şekercinin 3000 tane oyu nerde.rüyadamı gördün?rüya ise uyan artık sabah oldu.şekercinin şahsi oyu ilçede 15-20 arasıdır.o da çok zorlarsa şayet.normalde bir tek oyu vardır.
Misafir - ayakıftan cemal

geçmiş olsun     10/03/2014 11:08

aytaç durakın mhp ye katksından çok zararı oldugunu anladığnızda seçim bitmiş ve yusuf iyi başkanlık koltugunda oturuyor olacak.
Misafir - AK_SEÇMEN

trajik oldu sonu.     10/03/2014 11:56

siyasi hayatını trajik bir şekilde de olsa sonlandırması iyi olmadı.
Misafir - yakışıklı berber

     10/03/2014 10:51

ağlasanda sızlasanda bir daha vekilliğe bu kadar yakışan bir adam gelmeyecek. kimse şekercinin değerini bilemedi. şekerciyle şimdiki meclis üyeleri birmi. şimdiki meclis üyeleri hiç oy getirmez. şekerci 3000 oy demek.
Misafir - gala lobisi

     10/03/2014 10:02

MHP de kalsaydı Saadettin beyin seçimi tehlikeye girerdi.
Misafir - veli

     10/03/2014 10:11

BİR KEZ OLSUN ELİNİ MASAYA VURUP GİTMESİNİ ÇOK İSTERDİK.
Misafir - SAYPINARLI

BAŞINIZ SAĞOLSUN.     10/03/2014 10:44

OF OFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFF BİZ ŞİMDİ KİMİ ELEŞTİRECEĞİZ.aHMET ŞEKERCİNİN OLDUÜU YERDE BİN TANE ELEŞTİRİ OLURDU.YORUMCULARIN ARTIK İŞİ DAHA DA ZOR.ÇÜNKÜ ELEŞTİRİ DÜNYASI ÇOK DEĞERLİ MALZEMESİNİ KAYBETTTİ.BABACAN DURAKTA ABBAS YOLCU BİZ ARTIK KİMİ ELEŞTİRECEĞİZ YA.YUSUF İLE SADETTİN İSE PIRLANTA GİBİLER.ŞU ANA KADAR ELEŞTİRECEK BİŞEYLERİNİ BULAMADIK.ELEŞTİRİ DÜNYASININ BAŞI SAĞOLSUN.
Misafir - GALA-KEŞTEPE GENÇLİĞİ

     10/03/2014 10:57

5 yıldır Karaisalı Belediyesi Başkan Vekilliği yapan arkadaşımız Ahmet Şekerci beye ilçeye yaptığı tüm hizmetlerden dolayı tşk ederiz.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

üzüldüm.     10/03/2014 09:23

üzüldüm ya.bugün akşama kadar daha da kendime gelemem artık.
Misafir - bırakın beni ağlayacam

yolu açık olsun.     10/03/2014 09:30

5 yıldır tüm eleştirileri üzerinde toplayan bu değerli abimize yaptığı hizmetlerden dolayı tşk ederiz.Kendisi hakkında yapılan tüm eleştirilere haklı eleştiri olduğu için sesini çıkartamamıştır.Yolu bahtı açık olsun.Keşke Laylay Mehmetin muhtar azası olsaydı.
Misafir - ilçe esnafı seçmen

Dokunmayın Şabanıma     10/03/2014 09:13

Adam oğlunu belediyede işe dıktı. O alacağını aldı. Ona acımayın. Sadece teşekkür edin hizmetlerinden dolayı. Ona çok bile
Misafir - Selampınar lobisi

Barak havası eşliğinde yolun açık olsun     10/03/2014 09:36

Gitmeden önce İbrahim ŞEN kardeşimiz ALi YAĞCI ile AYfer BEBEKin ara taksimi eşliğinde son bir kez bara havası dinletmişlerdir bence.
Misafir - Genç AKTAŞ LObi üyesi

     10/03/2014 09:29

keşke benim kzımda belediyede işe girse daha ne .Şekerci oğlunu işe yerleştirdi rahatladı.
Misafir - gariban seçmen

ÇOK SEVİLİYORDU.     10/03/2014 08:25

AHMET ŞEKERCİNİN MHP DEN SAFDIŞI EDİLMESİ HOŞ OLMAMIŞ.MECLİS ÜYELİĞİNDE ALT SIRALARDA OLSA KENDİSİNE YER VERİLMELİ İDİ.ÇÜNKÜ BİR AHMET ŞEKERCİ İLÇEDE KOLAY YETİŞMİYOR.MHP BU ABİMİZİ SAFDIŞI ETMESİNİN CEREMESİNİ ÇEKECEKTİR.ÇÜNKÜ YAZIN BABACAN DURAK YAYLADA YAN GELİP YATARKEN KENDİSİ BURDA CANLA BAŞLA ÇALIŞTI BAŞARILI OLDU.RÜŞTÜNÜ İSPATLADI.BEN BABACANDAN DAHA İYİ BU İŞİ YAPIYORUM DEDİRTTİ MİLLETE.BELEDİYE PERSONELLERİ KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORDU.YAZIK OLDU BENCE.
Misafir - ÖZ MURTÇU

Seni Seviyoruz Abi.     10/03/2014 08:30

Sayın başkan vekilim memurlar şubat maaşlarını alamadılar.mart zaten ödenmeyecek çünkü orda koltukta oturan saadettin ödesin ben anca kendi maaaşımı alır giderim diyecek.peki aylardır elini masaya vur diyenleri dinlemedin ve bozuk para gibi harcadılar seni.Oysa sen başarılı idin.Karaisalı caddesinin adının değiştirildiğinde Mecliste olsaydın Rifat KÖROĞLU gibi yan gelip yatmazdın sus pus olmazdın.Sen elini masaya vurur bu KARAİSALI CADDESİNİN ADINI DEĞİŞTİRECEK ADAM DAHA ANASINDAN DOĞMADI diyebilirdin.Seni çok özleyeceğiz.Senin böylesine harcanmana ilçe gençliği olarak gönlümüz razı değil.
Misafir - Selampınar gençliği

     10/03/2014 08:36

Allah var Ahmet abiden memnundum. Adaylıktan çekilmesine üzüldüm. Ne işimiz düşse yardım etti kendi işi gibi sahiplendi.
Misafir - Güvençli

Gel gel köylere gel kardeş.     10/03/2014 08:03

sevgli kardeşim ilçede 8 dönüm arazim v ar başkada hiçbir toprağım yok.Seninle 8 dönüm toprağım üzerine iddaya girerim ki Saadettin beyin seçimi kaybedecek Neden mi?ÇÜnkü o çay bahçesinin ordaki arabadaki resimlerde Aytaç DURAK beyin Saadettin ASLAN ile yanyana.İŞte bu resim ilçede seçimin AKP Ye geçmesine vesile oldu.Çünkü 10 gün öncesine kadar MHP açık ara önde idi.Ama ne zaman Aytaç DURAK MHP ye destek olacam dedi.;İşte o zaman İlçede MHP erimeye başladı.8 dönüm araaim üzerine iddaya giren varsa parmak kaldırsın.Tarlam suludur.İÇinden kanal geçiyor.Çünkü Aytaç DURAK gittiği partiye faydasından çok zararı olmuştur.Millet ne karşılıgında hangi ihalelerin sözünü aldı diyor.Millet daha neler diyor söyleyim mi?En iyisi Çakallıya gel,Ayakıfa gel,yada Kuzguna gel neler söylendiğini anlarsın.
Misafir - bahtsız bedevi

yorum lobisi     09/03/2014 23:23

burada mhp aleyhine yorum yapmakla görevli bir kaç arkadaş var galiba ahmet şekerci aday oldu mhp bitti aday yaparsan seçimi kaybedersin sayın aslan oğlunu işe başlattı diye yerden yere vurulmadımı şimdi harcandı yazık oldu diyorsunuz aynı aytaç durak bağımsız aday olduğunda mhp kaybetti aytaç durak mhp lehine çekildiğinde yine mhp kaybetti diyen arkadaşlar gibi
Misafir - karaisa

     09/03/2014 23:50

bu kada boyle harcanmayacakti.
Misafir - serpil

     09/03/2014 23:57

renkli simaydi pisi pisine harcadilar.yazik oldu
Misafir - esat

     09/03/2014 23:33

jubilesi hic hos olmadie
Misafir - salim

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613