Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam597
Toplam Ziyaret1681682

“ Kırk yıldır Adana’ya ne yaptılar?”

Adana’da Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin yerinin 1974 yılında Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan tarafından tespit edilerek hayata kazandırıldığının altını çizen Yakup Budak, “ Aradan kırk yıl geçmesine rağmen Adana’ya ikinci bir organize sanayi bölgesi yapılmadı. Ama, çevre illerde ise bir çok organize sanayi bölgeleri yapıldı. Adana’da ise fabrikalar ya satıldı. Ya da çeşitli gerekçelerle satılmadı. Tarım ve Sanayi kenti Adana bu iktidar döneminde işsizliğin kenti oldu. Allah nasip ederse ikinci organize sanayi bölgesini Adana’nın batısına bizler birlikte yapacağız.” Dedi . “

MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Karaisalılar Derneği’ni ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti ifade eden Saadet Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yakup Budak, Saadet Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Fikret Çam, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Suaklıer, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Cuma Şahin, Seyhan İlçe Başkanı Durmuş Sarıgül, Karaisalılar  Derneğini Başkanı Şadi Çetin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

“HİZMETTE EŞİTSİZLİĞİ ORTADAK KALDIRACAĞIZ”

Daha önce Adanalıların teveccühü ile 2 dönem milletvekilliği yaptığını bu dönemde Adana’da adil bir belediyecilik yapmak için yola çıktıklarını söyledi. Yakup Budak,“ Güney ve kuzey arasında eşitsizlik var. Biz bu eşitsizliği de ortadan kaldıracağız .Yeni Belediye yasası ile İl Özel İdarenin yetkileri ortadan kalktı. Yeni yasa ile Adana’nın tamamı Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanı içerisinde. Yeni yasa ile Tarımdan hayvancılığa , madenciliğe bir çok alanda belediye yetkileri daha da fazlalaştı. Şimdiye kadar kentte adil bir belediyecilik yapılmadı.Kentin birçok yerinde farklılıklar var. Eşitlik yok. Biz adil ve eşit bir belediyecilik yapacağız. Adana’nın tamamına hizmet için geliyoruz.“ diye konuştu.

“BELEDİYELERİN KASASINI KEVGİRE ÇEVİRDİLER”

“Yerel seçimlerde yerel hesaplar, genel seçimlerde genel hesaplar yapılmalı.” Şeklinde konuşan Yakup Budak, Ak Parti’li belediye başkan adaylarının ,” Bizlere oy vermezseniz hizmet alamazsınız” ifadelerine tepki gösterdi. Yapılan söylemleri vatandaşa yapılan bir saygısızlık olarak nitelendiren Yakup Budak, Milletin iradesine ipotek konulduğunu belirtti. Yakup Budak, “Adana belediyelerinin bir çoğunu mevcut iktidarın partisine mensup belediye başkanları yönetiyor. Gelinen noktaya bakıldığında yolsuzluklar diz boyu. Adana’da istikrar sürsün diyenlerin belediye kasaları kevgire dönmüş durumda. Üstelik belediyenin kasasında para da yok. Belediyeleri borç harç içerisindeler. Ama ; Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan belediyeler şehirlerinin çehresini değiştirdiler. Haklının yanında, mazlumun yanında yer aldılar. Vatandaşın parasını vatandaşlara hizmet olarak aktardılar. Üstelik belediye başkanlığı görevlerini borçsuz bir şekilde üstelik kasada para ile devir ettiler. “ şeklinde konuştu.

“ADANA’YI İŞSİZLER KENTİ YAPTILAR”

Adana’nın işsizlikte Türkiye’nin ilk iki sırasında yer aldığına dikkat çeken Yakup Budak, Bunun sebebininse yatırımların önünün kapanması olduğunu belirtti. Bu işsizliğin beraberinde farklı tehlikeleri de getirdiğini söyleyen Yakup Budak, Adana’da suç oranında ve uyuşturucu kullanımında giderek artış yaşandığını öne sürdü. Türkiye’nin on yıl öncesine kadar güvenlik bakımından

zafiyetinin olduğunun altını çizen Yakup Budak, Bu bayrak , Bu devlet için Saadet Partisi ‘ne vatandaşların oy vermesi çağrısında bulundu.

“DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Saadet Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Fikret Çam ise kendisini tanıtarak Adana Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığı dönemde yaptığı çalışmaları anlattı. ASKİ’nin yönetimde belli bir dönem görev yaptığını ifade eden Fikret Çam, “ Bilgi birimim ve tecrübemle Milli Görüş belediyeciliğini Çukurova İlçesi ve Adana halkı ile tanıştırmak için desteğinize ihtiyacımız var.” Dedi.

“TEK ÇATI ALTINDA TEK SES TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Karaisalılar Derneği Başkanı Şadi Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. , Budak’ın Milli Görüşün Türkiye’ye önemli kazanımlarından biri olduğunu söyleyen Şadi Çetin, Karaisalıların tek çatı altında her zaman Adana siyasetinde söz sahibi olmaya devam etmesinin önemine değinerek yerel seçimlerde partinin değil de adayın önemli olduğuna dikkat çekti.



647 kez okundu

Yorumlar

AKP Lİ ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN!     09/03/2014 14:07

AKP li arkadaşlar sonu gelmiş hırsız, haramzade, kokuşmuş, çürümüş bu zihniyeti en ağır şekilde cezalandıracaktır. AKP nin sonu geldi bu iş bitti, millet bunların gerçek yüzünü halk gördü. Az önce izlediğim bir haber bizleri çok üzdü. İmralıdaki APO yu ziyaret giden PKK temsilcilerini devlet her türlü imkanını kullanarak korumalar eşliğinde adaya ziyarete götürüyor. Erzurum da dershane öğrencilerini evine bırakıp, velileri ziyarete giden öğretmenler AKP li grup tarafından tehdit ediliyor ve bir öğretmen darp ediliyor. Bu nedir AKP li ler uyanın PKK ve yandaşlarına yapılan ile dershane öğretmenlerine yapılanı karşılaştırın. AKP hizmet hareketine açtığı savaşı neden PKK'ya açmıyor bunu düşünelim. Yazık bu ülke bunları haketmiyor.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704