Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam184
Toplam Ziyaret1684281

Sözlü, Salbaş, Topaktaş, Emelcik, Ayakkıf ve Çakallı koylerine gitti.

Gıttiği her yerde coşkuyla karşılanan MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü,  yaptığı konusmalarla alkışlarla büyük destek alıyor.
Sozlü için Çakallı Köyünde 3 koç kesildi. 
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  seçim çalışmalarını Karaisalı'da sürdürüyor. 

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ve Sözlü,  MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, Kraisalı Belediye Başkan Vekili Ahmet Mahmut Şekerci tarafından Çukurova İlçesine bağlı Salbaş Mahallesinde karşıladılar.

  "3 HİLALİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TEPESİNE DİKECEĞİZ"

  MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş’ın seçim bürosu önünde halka hitap eden MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Hüseyin Sözlü ile Adana Büyükşehir Belediyesi tepesine 3 hilali dikeceklerini belirterek, "30 Mart her ne kadar bir yerel seçim olsa da gelecek iktidarı belirleyecektir. Yeni Büyükşehir Belediye Yasası  batı bölgelerinde fazla bir değişiklik yapmaz ama Güneydoğu çok şeyi değiştirecektir.Türkiye eyaletlere bolünecektir, iktidar bunun önünü açmıştır.  Buna dur diyecek olan yine sizlersiniz. İnşallah MHP olarak bir tarih yazacagız" dedi.

  SÖZLÜ,  "SALBAŞ'IN ADINI YAŞATACAĞIZ"

  MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de konuşmasında, "Salbaş'ın Çukurova ya bağlanması ne kadar dogrudur bilemiyorum ama, Salbaş bir kültürdür. Salbaş'ın adının değiştirilmesi köksüzlüktür. Salbaş'a Yeni Mahalle denilmesi yanlıştır.  Bu konuda sizlerinde düşüncelerini alarak, seçilince Salbaş adını tekrar yaşatacağız" dedi.

  "METROPOL MİLLİ KÜLTÜRÜ ERİTİR"

  Her bölgeyi kendi içerisinde büyüteceklerini söyleyen Sözlü, "Metropeller milli kültürümüzün düşmanıdır. Biz milli kültürümüzü yerinde yaşatacağız" dedi.

  “KARAİSALI BİBERİNİ MARKALAŞTIRACAĞIZ”

  Sözlü,  daha sonra Topaktaş, Emelcik, Ayakkıf, Çakallı, Beydemir, Hacılı, Cevherli, Sarımehmetli köylerine gitti. Sözlü buralarda yaptığı konuşmalarda, Karaisalı Pozantı yolunu açacaklarını, Karaisalı biberini markalaştırıp, Türkiye pazarlarında yerini aldıracaklarını ve yakın yerlere de açık ve kapalı pazarlarda satışına imkan sağlayacaklarını belirtti. Sözlü,  "Hedefimiz en az 50 bin nüfuslu bir Karaisalı oluşturmaktır" dedi.

  Bu bölgede tarımsal altyapıyı güçlendirerek kalkınmanın önünü açacaklarını kaydeden Sözlü, geçmişte Türkiye'nin  kalkınmışlıkta ilk dört şehri arasında olan Adana'nın şimdi 16. Sıraya gerilediğini, dün Adana’ya tarım işçisi veren komşu il G.Antep'in ihracat rakamlarının  6.8 milyar dolar olduğunu, Adana'nın ise ihracat rakamının 1.8 milyar dolar seviyesinde bulunduğunu ifade ederek,"Gaziantep’i kesinlikle kıskanmıyoruz. Aksine takdir ediyoruz. Biz, Adana’da sorun nereden kaynaklanıyor, onun peşindeyiz. Ama Adana'yı yine eski günlerine döndürecegiz" diye konuştu.

  “AYAKKABI KUTULARIMIZ OLMADI”

  Tek dava dosyası olmadan, alnı açık,başı dik bir kişi olarak Ceyhan’I 15 yıl idare ettiğini vurgulayan Sözlü, “Kimseye diz çökmedik, etimizi, kemiğimizi kemirtmedik, gücümüzü Allah’tn ve halktan bir kişi olarak  kimseye komplo kurdurtmadık, darbe yaptırtmadık. Gizli gündemimiz, ayakkabı kutularımız ve yatak odalarında kasalarımız olmadı” dedi.

  DÖŞEKEVİ KÖYÜNÜN ULAŞIM SORUNU

  Akşam saatlerinde Karaisalı’nın Ömerli, Döşekevi ve Tatık köylerine giden MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, köylülerin ulaşımla ilgili yakınmalarını dinledi. Sözlü, 30 Mart’tan sonra altyapı çalışmalarına Seyhan Nehri üzerine  köprü yapımını da ekleyeceklerini, Çatalan Bölgesindeki köylerde  yaşanmakta olan bu sorunu çözme sözü verdi.


2184 kez okundu

Yorumlar

Hacıbeleş     02/02/2014 22:05

Akkoyun Kara koyun can derdinde siysetçide oy peşinde.karaisalıda oy içiin çalışanlar umarım seçim bitince de kazansın yada kaybetsin gelip sağ olsun derlerse inandırıcı olur.
Misafir - Akcelil

OYLAR MHP YE.     31/01/2014 22:59

Ayakkabı kutucularının konuşmaya hakkı yok. Beydemir Köyü olarak Sadettin başkan ve Hüseyin başkana tam destek, oylar MHP ye AKP ayakkabı kutularından çıkan paraları saymaya devam etsin.
Misafir - BEYDEMİRLİ.

     31/01/2014 14:50

SADETTİN ASLAN BEY AHMET ŞEKERCİYİ RİFAT KÖROĞLUNU VE MUSTAFA DURAKI MECLİS ÜYESİ OLARAK YAZMAZSA İLÇEDE VE KÖYLERDE OY PATLAMASI YAPAR.AKSİ TAKDİRDE BABACAN DURAKIN DEVAMI DİYE NAL TOPLAR.BENDEN UYARMASI.SONRA NEDEN ÜLKÜCÜ DOSTLARIM BENİ UYARMADI DEMESİNLER.
Misafir - ÇAKALLI ÜLKÜCÜLERİ

     30/01/2014 22:45

Ayakkabı kutusundan gelmiyor ilyas bey halkin ozledigi adaylara ilgisi ikrami sorgulayacaksan koylerde eski parayla karaisaliya 1 trilyon getirdik diyenleri sorgula
Misafir - murtcu

Bu değirmenin suyu gönüllü ülkücülerden geliyor,ayyakkabı kutusundan değil....     30/01/2014 20:47

Sorunuzun cevabını aldınız mı İlyas Bey?Başkalarına laf yetiştirmeden önce kendi partinin eleştirisi yapacaksın önce.
Misafir - Muhsin Yayla

     30/01/2014 14:44

bu değirmenin suyu nereden geliyor diye bir soru aklınıza geliyor mu?sanırım kaz gelecek yerden yumurta (pardon koyun)esirgenmiyor sanırım.
Misafir - ilyas gildir

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351