Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam872
Toplam Ziyaret1669258

Sözlü'ye Kırıklı Köyu girişinde Yörükler tarafından keçi peyniri ve bazlama ikram edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'nın merkez ilçesi Karaisalı’da köy gezilerine başladı. Sözlu, 15 yıllık Belediye Başkanı olarak bugününe kadar enkaz edebiyati yapmadığını belirterek,"Bundan sonra da yapmayacağız"dedi.

  Karaisalı’ya giderken yolda durdurulan Sözlü’ye Yörükler tarafından bazlama denilen sıcak köy ekmeği ve keçi peyniri ikram edildi.  Sözlü, Karaisalı'nın Kırıklı Köyü girişinde ise, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz ve MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan ve partililer tarafından karşılandı.  Kırıklı Köy kahvehanesinde halka seslenen Sözlü, kendisi gibi Saadettin Aslan'ın da ziraat mühendisi ve çiftçi çocuğu olduğunu ifade ederek "İki mühendis olarak Karaisalı’nın kalkınmasını sağlayacağız. Bu bölgenin tarımsal altyapılarını güçlendireceğiz. Karaisalı Belediyesi’nin imkanları cok geniş değil, ama Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek sizlerin emrinde olacağız. İlçenin mevcut Belediye başkanının soyadının Durak olması nedeniyle çok çile çekmiştir, bunu da biliyoruz ve telafi edeceğiz" dedi.

  Daha sonra eskiden üzümleri ile ünlü olan Bekirli Köyüne gecen Sözlü, üreticiler tarafından kurutulan üzümlerin tadına baktı. Bekirli üzümünü hakettiği yere taşıyacaklarını, Karaisalı Belediyesi ile üzüm festivali düzenleyeceklerini vurgulayan Sözlü, ayrıca gerekli üzüm tesislerini kuracaklarını söyledi

  Körüklü Köyünü de ziyaret ederek bir konuşma yapan Sözlü, daha sonra köy mezarlığında okunan Kuran-ı Kerimden sonra, şehitler için yapılan duaya iştirak etti. Eğlence Köyünde de büyük bir coşkuyla karşılanan Sözlü vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Daha sonra Torunsolaklı, Cingöz, Kaledağı, Etekli, Boztahta, Çukur, Çevlik köylerine geçen Hüseyin Sözlü,  buralarda yaptığı konuşmalarda Hükümete KCK parelel devlet yapılanması üzerinden yine yüklendi.

  Sözlü şunları söyledi:

  "Bugün kendi milletimizin birliğini sağlayamayanlar, Kürdistan'ı kurmaya hizmet etmişlerdir. Milletimizin otuz altı parçaya bölündüğü bir dönemde, KCK parelel devlet yapılanmasına seyirci kalmayacağız. 30 Mart, ecdadımıza ihanet edenlere cevap vereceğimiz gün olacaktır. Türkiye bugün kutuplaştırılmaya çalışılmaktadır. Kutuplaşmayı önlemenin yolu sandıktan geçer. Sandıkla bunu çözemez isek Türkiye bir Suriye bir Mısır, bir Afganistan gibi olur, ama biz olmayacağız. Çağdaş Avrupa ülkelerindeki gibi sandıkta gereğini yapacağız. Bu olgunluğu göstermeliyiz.”

  ENKAZ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIZ

 Gücünü halktan alan siyasetçinin kimseden çekinmeyeceğini belirten Sözlü, “Bugün kadar enkaz edebiyatı yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Ceyhan’da nasıl 12 kat büyütüsek Adana’nın ve diğer ilçelerin de önünü açacağız. İktidar nimetlerinden bahsediyorlar. Bunlar Sarıçam’ı, Yüreğir’i, Seyhan’ı yönettiler. Borç batağına saplanmışlar, personel maaşlarını ödeyemiyorlar. Biz Ceyhan’da üç dönemdir iktidar yüzü iktidar nimeti görmedik ama, her türlü hizmeti de yaptık."

   BİZ HER YERDE AYNIYIZ”

   MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,  “Karaisalı'da milliyetçi, başka yerlerde etnik ayrımcı olanlardan degiliz” diyerek, “Adaletten şaşmadık. Hak, hukuk, adalet, milliyetçi hareket diyoruz. Adında adalet olupta adaletsizce davrananlara benzemeyiz. Yüreğinde hizmet sevdası olanlar ile yüreğinde ayakkabı kutusu olanları Cenab-ı Allah da ve halkımız da biliyor" şeklinde konuştu.

  ASLAN, PROJELERİNİ AÇIKLADI

  MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Sadettin Aslan da konuşmalarında, Karaisalı’ya hayvan pazarı kuracaklarını, ayrıca kesimhane de yapacaklarını ifade ederek, “Eğlence ve Torunolakl’da ticaretin daha rahat ve iyi yapılabilmesi için buralara bir çeki düzen vereceğiz. Sulama sistemi sorununu çözeceğiz. Etekli Köyü’ndeki ünlü Keçi Kalesi’ni turizmin hizmetine açacağız, Bu yerin tanıtımına ağırlık verip reklamını yapacağız. Bu sayede Etekli’deki esnaflarımıza katkılar sağlanmış olacağız” diye konuştu.



1724 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339