Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam193
Toplam Ziyaret1684290

Karaisalı Belediyesi Başkanvekili Ahmet Mahmut Şekerci’nin oğlu Alican Şekerci Emine Sak ile hayatını birleştirirken nikah şahitliğini ise Sözlü yaptı

   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı’da nikah şahitliği yaptı. Karaisalı Belediyesi Başkanvekili Ahmet Mahmut Şekerci’nin oğlu Alican Şekerci hayatını Mustafa Sak’ın kızı Emine Sak ile birleştirdi.

  Aşırı izdihamın yaşandığı ve Karaisalı Belediyesi Düğün Salonunda Karaisalı Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Özcan tarafından kıyılan nikahta MHP Adana Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ve İdil Emniyet Müdürü İsmet Gündüz nikah şahitliği yaptı.

  Nikah törenine Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz, MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan şahin, AK Parti Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı Müslüm Öveç, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Veysel Güngör, Tatlıcı Köse’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Karahan ile çok sayıda muhtar ve davetli katıldı.



1578 kez okundu

Yorumlar

     27/01/2014 08:25

Allah Hayırlı Uğurlu etsin.Bir ömür boyu mutlu olsunlar
abdullah küçükyücel

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351