Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam824
Toplam Ziyaret1681909

Yemeğe Aday Adayları İlyas Karabulut, Aziz Özcan, Ali Metin, Kemal Işık, Hacer Ceylan, Ali Yücel Katıldı

Yusuf İyi yaptığı konuşmada 30 mart yerel seçimlerinde Akparti olarak ipi göğüslemek istediklerini ve bunu başaracak güçte olduklarını belirterek  "içimizde bölünmelerin olduğunu sananlar 30 mart akşamında yanıldıklarını görecekler" dedi.


"Ak Parti ilçe teşkilatı olarak birliğimizden, beraberliğimizden ödün vermeden centilmence bir süreç yaşamak istediklerini" söyleyen İyi, "Bana verilen bu görevi halkımızla birlikte tüm aday adaylarımız, meclis üyelerimiz, Kadın kollarımız, Gençlik teşkilatımız ile el ele, kol kola hedefe ulaşıp bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" dedi.


Toplantıya katılan aday adayları yaptıkları açıklamada adaylık sürecinin sona erdiğini bundan sonra partilerinin  ve adaylarının yanında olup birlikte çalışacakları mesajınıverdiler.


Yemeğe Karaisalı belediye başkan adayı Yusuf İyi nin yanısıra İlçe Başkanı Ünal Işık, Kadın Kolları Başkanı Durdane Çopuroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Sami Öveç,  Aday Adayları İlyas Karabulut, Aziz Özcan, Ali Metin, Kemal Işık, Hacer Ceylan, Karaisalı  Meclis Üyeleri  Ali Yücel ve Ayhan Yüce Katıldılar.

  Yemeğe Belediye Başkan Aday Adaylarından Hasan Hüseyin Kuşçu, Müslüm Öveç


1171 kez okundu

Yorumlar

     26/01/2014 15:19

YEMEKTEN BAŞKA ŞEY BİLMEZ BUNLAR BAŞKAN AÇ GÖZÜNÜ MECLİSE DİKTİLER GÖZLERİNİ SEN İYİ DÜŞÜN ONA GÖRE ÜYELERİNİ BELİRLE YOLUN AÇIK OLSUN
Misafir - AK KADIN

USTA AK LAMAYA CALISMA YOLSUZLUK YAPMISLAR     25/01/2014 23:08

Son başladı, devam ediyor. Oradaki bilmem kaç bin sıradan insanın fikirlerinin ve oylarının bir kaç günde değişebileceğini öngöremiyor. At gözlükleri sağı solu görmesine engel oluyor. Kendisini iktidar yapanın öz kerameti olduğunu sanıyor. Üstündeki boyanın bir yağmurla döküleceğini anlayamıyor. "yapmayın ben sizin babanızım" diyen Kaddafi ve ben “Ben sizin annenizim” diyen Elena Çavuşesku'da kendilerini göklerde sanmışlardı. O mitingin çoğunluğunu oluşturan sıradan insanlar yönlendirildiklerinde ne yaptıklarını kendileri bile anlayamazlar.
Misafir - YOL SUZ

BİLİYORUZ BİZ     25/01/2014 22:25

FOTOĞRAFTA GÖRÜNEN ŞU Kİ : KATILANLAR YEMESİNİ ÇOK İYİ BİLEN ARKADAŞLAR. ÇOK YABANCI DEĞİLİZ BİZ BU ARKADAŞLARA, GEÇMİŞTE YAPTIKLARI İCRAATLARI BİR ÇOK İNSAN YAKINEN BİLİYOR.
Misafir - GENÇ SEÇMEN

Ye babam ye!     25/01/2014 18:14

Karaisal'da ne kadar çok yemek yeniyor yahu?Çok yenmesine rağmen icraat yok denecek kadar az.AKP'nin Karaisalı'da kazanma şansı çok az.Sadettin ASLAN maaşallah,Karaisalı köylerine nerdeyse evi gibi sık sık ziyaret ediyor. Kendi aranda yemek yemek değil önemli olan yemeği halka yedirmek.
Misafir - Muhsin Yayla

Halk TAYYEB ve AKP değil sana oy verecek Hocam.     25/01/2014 14:18

Yusuf hoca iyi yapmış arkadaşlarına yemek vermek le ama unutmasın ki oyu halk verecek oradakilerin Kemal bey hariç herbirinin derdi meclis üyesi olabilmek. Yusuf hocanın kazanıp kazanmaması ile işleri yok. Yusuf hoca onlara yemek vermek yerine Barakdağı, Çatalan, Kaledağı, Gala, Çakallı, Yeniköy vs vs gezmeli o gariban köylülere partisini değil kendini anlatmalı, çünkü çok az zamanı kaldı ve partisinden dolayı işi çok zor. Çünkü partisi ve onun lideri tarafından aldatılmış gariban köylüler var. Yusuf hocanın iyi olması dürüst olması güzelde karşısındada kuvvetli bir aday var. Neredeyse köyleri ikinci defa geziyor. Yusuf hocam Tayyip ve AKP karizması bitti artık ne yaparsan sen yapacan o yüzden sen sıkı çalış o yemek verdiğin arkadaşları geç. Köylü Ali ağaya, Ayşe nineye kendini tanıt neler yapacağını anlat Allah kolaylık versin sana işin zor başarılar.
Misafir - ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM

Ah de vefa     25/01/2014 13:15

Sayın Karaisalıda söz sahibi olan hemşehrilerim.Sizler çok olgun davranarak bir araya geldiniz ve size yakışanı yaptınz sağ olun.Bir de Karaisalılı B.Şehir Belediye Başkanı Aytaç Duraklğın seçimle gelip seçimle gitmesi gerektiğini açılarmsınız.Kolay gelsin.
Misafir - öziş

USTA KOMIKSIN     25/01/2014 11:15

COK KOMIK NEFRET SOYLEMLERINI HERKESE KARSI KULLANMAK
Misafir - KUTUCU

USTA KAHRAMANIMDIN AMA SUAN SOKTAYIZ     25/01/2014 07:14

'Paralel devlet diyelim ki vardı. Niye 17 Aralık’a kadar bir şey yapılmadı? Gezi döneminde kahraman ilan edilen polisin şimdi paralel olarak yansıtıldığının altını çizelimi: 'Sen paralel devlet dediklerinle geziyi biber gazına boğdun ve polis destan yazdı dedin. Ondan sonra o polislere paralel devlet dedin. 6 ay içinde paralel devlet değildi. Ne zaman oldu? 17 Aralıkta. Çünkü yolsuzluk operasyonu başladı. Şimdi deniyor ki biz yolsuzluklara oğlum bile olsa reddederim. Kimsenin oğlunu bulamayız ki bu durumda. Yolsuzluk operasyonunun yapılmasına imkan yok Türkiye’de. Niye yok? Yolsuzluk diyen savcı ve polis ışınlanıyor tayin cikariliyor. Nasıl yapilacak yolsuzluk operasyonunu? Usta artik hatipliginde kurtaramiyor ikna olmuyoruz bizi hayal kirikligina ugrattin.
Misafir - YOLLU YOLSUZ

SUREKLI KELIME URETEN HUKUMET     25/01/2014 07:22

Paralel yapı sözüne inanmıyorum. Bu hırsızlığı örtme jargonudur.Operasyon sonrası ortaya çıkanları yan yana koyan herkes pis kokular geldiğini anlar.ADAYLARINA NE DEMELI.
Misafir - KUTUCU

TAVSİYE     24/01/2014 23:06

size kolay gelsin ama nasıl seçim kazanılır sanırım bunu daha bilmiyorsunuz. yola birlikte çıkacağın adamları iyi seçip sağlam basmalı, sabunun üstüne basmamak gerekir.
Misafir - DOÇENT

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398