Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam901
Toplam Ziyaret1669287

At, Yılmaz'ı düşürmedi

Sözleri rahmani yaptıkları şeytani

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz MHP’li belediye başkan adaylarına destek için bulunduğu Seyhan, Sarıçam, İmamoğlu ve Kozan ilçelerindeki toplantılarda iktidarı sert bir şekilde eleştirdi.

“AKP iktidarının battığı rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık çamurundan kurtulmak için yargıya ve adli kolluk güçlerine yardımcı olmak yerine, görevlerini yapan bu unsurları tasfiye ederek görev yapamaz hale getirmeleride göstermektedir ki bir suçluluk psikolojisi içerindeler ve kurtulmaya çalıştıkça milletin vicdanlarında daha büyük yaralar açıyorlar.” Şeklinde konuşan MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İktidar sözcülerinin söylemlerinin rahmani olmasına rağmen eylemlerinin tam tersi olduğunu ve şeytani olduğunu iddia ederek,  “ Söylemlerinde parlak laflar eden ve milletimizin dini hassasiyetlerine hitap eden Başbakan ve diğer AKP’li yöneticiler,  yaptıklarıyla milletimizin öz değerlerine son derece aykırı bir davranış içerisindeler. İçerisinde bulundukları yolsuzluk ve rüşvet sarmalından güdümlerindeki yandaş medyanın yayınlarıyla gündemi değiştirip kurtulmaya çalışıyorlar. Bu beyhude çabaları da kendilerini kurtaramayacaktır. Milletimiz tüm gerçeklerin farkındadır ve önümüzdeki yerel seçimlerde bütün bunların hesabını soracaktır. Bu yerel seçim, ülkemizin bir kısmı vatan hainlerinin kontrolüne geçerken iktidar mensupları ve onların çocukları, bacanakları, yandaşları... Devletin malını hamuduyla götürmekle meşgul olanlara büyük bir ders olacak ve AKP iktidarı için sonun başlangıcı olacaktır. Bunlar devlet malını talan etmenin hesabını bu aziz milletimize vermekten kurtulamayacaktır.”

Sarıçam ilçesinde MHP kadın kolları çalışma ekibiyle bir toplantı yapan MHP’li Yılmaz, daha sonra Mustafalar köyünde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bu arada köylülerin ısrarıyla bir ata binerek gezinti yaptı ve renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra İmamoğlu ilçesinde MHP Belediye Başkan Adayı Gazi Adamhasan’la seçim çalışmalarında bulundu. Buradan Kozan’a geçen MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’le beraber 3 bin kişinin katıldığı mitinge dahil oldu ve bir konuşma yaptı. Kozandaki konuşmasında Kozan ilçesinin merhum Başbuğ Alparslan Türkeş için çok özel bir ilçe olduğunu bizzat kendisinden defalarca duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu;  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin gözünde ayrı bir yeri olan Kozan ilçemiz MHP’nin kalesidir. Ülkemizin içerinde bulunduğu karanlık tabloya adım gibi eminim ki Kozanlı hemşerilerim en büyük tepkiyi göstermektedir. Bu tepki, sandıklara oy olarak yansıyacaktır. Ben burada bu ışığı fazlasıyla gördüm. MHP’nin kalesi Kozan’da belediye başkanının MHP’li olmasının artık zamanı gelmiştir. Adayımız Musa Öztürk’le Kozan kalesine 3 hilalin dikileceğine yürekten inanıyorum.”

Kozan’dan Yumurtalık ilçesine geçen MHP’li Yılmaz geceninilerleyen saatlerine kadar bu ilçede kalarak taziye ve ev ziyaretlerinde bulundu.



813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339