Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam1087
Toplam Ziyaret1687596

“Aday tespitlerinin yapımında çok ciddi çalışmaların yapılmadığını, kefaletlerle adaylarla ilgili kabahatlerin örtüldüğünü düşünür olduk”

AK Parti Karaisalı Belediyesi başkan aday adayı Müslüm Öveç,sosoyal medya üzerinden eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor.

 Öveç, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum çok sıkıntılı cemaat olgusu iyi irdelenmeli 4 gurubun bulunduğu cemaat kendi içinde de çıkar ilişkilerinin var olduğu paralel yapı içinde bulunabileceği gibi, Ak Parti içinde de siyasi uzantılarının çıkar ilişkilerinin var olduğunu unutmayalım. Aday tespitlerinin yapımında çok ciddi çalışmaların yapılmadığını, kefaletlerle adaylarla ilgili kabahatlerin örtüldüğünü düşünür olduk. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen, parti kurulurken garip gurabanın fikrinin alındığı şimdilerde parası olan siyaset yapsın olgusunun ak partide yer bulmayacağını düşünmekteyim. Adaletli adil olacağımızı her platformda söylerken kefaletle adaylıkların alınması ustaca oyunların oynandığı bir siyasi parti asla olamaz Ak Parti” dedi.

 

“Ak Parti kişilerin kabahatlerinin örtüldüğü, cemaat olgusuyla veya çıkar ilişkileriyle adayların tespit edildiği bir parti olamaz” diyen Öveç sözlerini şöyle sürdürdü:

  “Kimseler Recep Tayyip Erdoğan’a oyun oynayamaz bizler liderimize güvenen. Varsa bir yanlış hesap Bağdat’tan döneceğine inanan insanlarız.

 

Bilerek veya bilmeyerek aday tespitinde nefsine yenik düşmüş yanlış karar almış vekil veya teşkilatların vicdanını sorgulayarak toplum nezdinde yüz kızartıcı suç veya davranışların arkasına düşmemeleri gerektiğini, vicdanen rahatsız olmuyorlarsa bile, gelecek nesiller için kararlarını yüce Yaradan huzurunda hesap vereceklerini unutmamalıdırlar. Bu ülke bizim alınan kararlar hepimizi ilgilendirir.”



1247 kez okundu

Yorumlar

$$$$$     24/01/2014 01:29

Ak Parti: 31 4CHP: 25,2 MHP: 35,5
Misafir - DOLRCI

at izi it izi birbirine karışmış ilçede.     23/01/2014 15:59

10 gündür ilçede adım atmadığım mahalle kalmadı.Sohbet etmediğim esnaf kalmadı.Sabah erkenden gelip çay bahçesinde ve sögütlü kahvede sohbet etmediğim ve inceden inceye nabzını yoklamadığım seçmen kalmadı.Siyasi part yöneticileri ile hepsi ile de sohbet ettim.Sonuç olarak şuna kadar verdim:Bu ilçede at izi ile it izi birbirine karışmış ,bir türlü çözemedik.Onun için tüm lobilerle ortak karar aldık.Ortalık durulana kadar siyasi yorumlarda bulunmayacağız.LObi üyesi dostlarıma duyarlı olacakları için tşk ediyorum.Tüm adaylara başarılar diliyrum.Allah hepsinin yardımcısı olsun.Hepsininde işi o kadar zor ki anlatamam.Türkiyenin en zor siyaset yapılan yerinin adı KARAİSALIDIR.ben onu anladım.
Misafir - İlçe Konfederasyonları ortak kararı.

     23/01/2014 14:34

müslüm beyin suyu ısınıyor.ak partiye daha ne kadar zarar verecek göreceğiz.
Misafir - N.GENÇ

Fazla konuşuyorsun     23/01/2014 11:44

Müslüm başkan kendisini çok namuslu görüp dürüstlük timsali taslamasın susuyorsak asaletimizden demiş varsa asaleti ortaya koysun.Fazla hoplayıp zıplamasın otur oturduğun yerde şükret.Susulunluk bozulursa ki bozulmasın,çoluğun çocuğun var adam gibi ol işine gücüne bak kendini bitirmek için zorlama.sana kim gaz veriyorsa alet olup kendini kullandırtma.yalanlarına ve iftiralara son ver.
Misafir - Kral çıplak

     23/01/2014 11:47

ak parti hala sahaya inmedi.İnmeyecek mi?ne olursunuz sahaya inin çünkü bizler tek kale maç yapmak istemiyoruz.sizlerle mücadele etmek istiyoruz.
Misafir - mhp liler

AKP ile MHP nin farkı nedir?     23/01/2014 10:38

MHP ile AKP arasındaki fark nedir diye kafa yormuştum,sanırım o farkı buldum.MHP nin derdi leyli deresindeki fatma teyze ile naneli köyündeki yaşlı amcaların derdi ve sıkıntılarına çare olmak onları adam yerine koyup dinlemek,AKP nin derdi ise başkan adayı yapılmayanlarının twetlerini ve sitemlerini okumak.MHP nin derdi birlik beraberlik içinde adaylarına sahip çkmak ve etrafında kenetlenmek.AKP nin derdi ise YUSUF İYİ yi ben mi aday yaptım te başına leyli deresine mi gider naneli köyüne mi gider yoksa tatık kelebek kuşçusofuluya mı gider ne yaparsa yapsın ben bu işte yokum demek.
Misafir - Çay Bahçesi tarafsız gözlemcisi.

bizi de dinlemiyor     23/01/2014 09:27

müslüm bey ak partide kendi sonunu kendisi hazırlıyor.yazık olacak kendisine.oysaki kendisini seviyoruz.birisi bu kardeşimizi uyarsın.gitiği yol yol değil.sonra üzülen kendisi olur.çünkü kendisi bizleri bile dinlemiyor.
Misafir - galalı seçmen

ak delege     22/01/2014 22:37

ak delege kardeşim şimdi bizde yusuf hocam için mi üzülelim fatma hanımın eğemenliğinde çıkamayacağı belediye meclisini fatma hanımın yazacağı belediyeyi seçilirse fatma hanımın yöneteceği fatma hanım kızıldağda ağa olsundu diye uğraşacağı için üzülelimmi adaylar ortaya çıkar ekibini deklare eder bırak halk kimi desteklerse desteklesin önce kendi partinin derdine düş bak kimler meclis üyesi yapılacak
Misafir - karaisalının KARAİSASI

ak delege     22/01/2014 22:03

ak delege arkadaşım saadettin aslana abimiz dediğine göre seviyor sayıyorsun bu kadar mustafa durakın etkili olacağından üzülüyorsan bırak ak delegeliği var saadettin aslanın yanına yada hiç üzülme dert etme kimse saadettin aslanın üzerinde eğemenlik kuramaz merakta etme
Misafir - karaisalının KARAİSASI

a, k ve p zorda.     22/01/2014 19:04

Müslüm Öveç geçen seçimde olduğu gibi bu seçimde de doğruyu söylemiş.Yakında partiden ihraç edilir Çünkü AKP,artık otokritik yanlısı değil.Yusuf en fazla %30 alır. adettin ASLAN için artık tohum,gübre,su borusu devri bitti,Şimdi büyük işler yapma zamanı.
Misafir - ali kütük

GEÇECEN BUNLARI     22/01/2014 17:44

EL İNSAF HEM ADAY YAPMA FATURAYI DA ŞİMDİDEN GARDAŞIMA PEŞİNEN KES .OLUR HAY HAY BAŞKA DERDİNİZ KALDIMI ONUDA GARDAŞIM MÜSLÜM ÖVEÇE YÜKLEYİN DERT KÜPÜ DOLDU TAŞTI YETERRRRRRRR.
Misafir - metehan

     22/01/2014 16:05

Ak seçmen kardeşim şahıslar üzerinden lütfen yorum yapmayalım.Mustafa Durak genç bir insandır siyasete girmek istiyorsa bırakın bir yerden başlasın.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

mesele mustafa durak meselesi değil kardeş     22/01/2014 16:03

bizler mustafa durak beye bişe diyemeyiz.demeye de hakkımız yok.kendisini severizde.her partinin içişlerine karışmayız.ama rakip parti olunca da söyleyeceklerimizi söyleriz.babacan durak gelmiş geçmiş en başarısız başkandır.5 yıldır bu ilçede taş taş üstüne koymadı.peki mustafa durakın meclis üyesi olmasının sebebi nedir?bizi burası ilgilendirir.sadettin abimiz üstünde egemenlik kurmak ve her dediklerini saadettin beye yaptırmak olacaksa eleştirme hakkımız vardır.dimi?yoksa mustafa durakla alıp veremediğimiz olamayacagı gibi.kendisini de çok severiz.
Misafir - AK_DELEGE

ak delege     22/01/2014 15:26

bir şey soracağım mustafa durak size ne yaptı sahi karaisalıda uygunsuz bir halini gören varmı edepsiz mi terbiyesiz mi ahlaksız mı antalyada otel odasında sekreterini mi öptü
Misafir - seçmen

     22/01/2014 15:52

müslüm öveçi eleştirenler yazıyı okudunuz mu adam haklı beyler akp yanlış yaptı bu seçimde başbakanın karizmasına güvenerek adaya değil başbakana oy veriliyor kimi aday yapsak seçilir mantığıyla milletvekillerinin emir kullarını seçti adana il başkanı neden istifa etti ceyhanda 21 tane aday adayı neden partiye resti çekti müslüm öveç dik duruyor gerçekleri söylüyor seçim sonrası ağlayacağınıza şimdiden tedbirinizi alın diyor
Misafir - seçmen

     22/01/2014 15:03

saadettin aslan leyli deresine nerde ise 2.tur gezilerine ve yaşlı teyzelerin ellerini öpmeye gidecekler.bizimkiler ise selamın deresini daha geçemediler.peki nasıl seçim kazanmayı düşünüyorsnuz.söyleyinde bizlerde bilelim.saadetini seversin sevmezsin ama şapka çıkartıyorum çalışmaları karşısında.Yusuf İYİ abimizde bir anda kendisini parti iç işleri çekişmelerinde buldu kendisini.yoksa gerçek milliyetçidir kendisi.ama partide çekişmelerden başını kaldıramıyor.
Misafir - çakallı lobisi

AT DEĞİŞTRİLMEZ     22/01/2014 14:23

MÜSLÜM ÖVEÇ BİR MARKADIR.AMA BU ELEŞTİRİLERİNİ SEÇİM SONUNA ERTELEMELİ BENCE.ÇÜNKÜ DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTRİLMEZ.ÜSTELİK RAKİP ATLAR NERDE İSE KARAYA ÇIKACAKLAR.
Misafir - AK-GENÇ

     22/01/2014 14:37

müslüm öveç kardeşimiz bu ilçeye lazımdır.uyarını dikkate almakta fayda var.
Misafir - kenan

     22/01/2014 14:48

sayın arkadaşlar ak partiyle ilgili çok büyük hayallerim vardı..Yusuf İYİ abimizin etrafında kenetlenemediniz.Leyli deresinin kelebek döşekevinin altını üstüne getirmeliydiniz.Adım atmadık bir santim toprak bırakmamalıydınız.EL öpmedik nene teyze amca dede bırakmamalıydınız.Başını okşamadığınız çocuk bırakmamalıydınız (oy verip vermemsi önemli değil).Yusuf İYİ abimizi yalnız bıraktınız.Lakin bunların hesabın seçimden sonra mutlaka vereceksiniz.İlçede bitmiş taban y7apmış MHP sizlerin sayesinde ilçede destan yazacak.Bunda da Saadettin beyin özverili çalışmasını unutmamak lazım.Sezarın hakkı sezara yani.Arınç''''''''ın dediği gibi akşama kadar twett atmalarla seçim kazanılmaz.Sahada olacaksın.Adım adım pres yapacaksın.Nefes aldırmayacaksın rakibe.Sizler ne yapıyorsunuz.Rakibin önünü açıyorsunuz daha rahat oynasın diye.Helal olsun siyaset buysa şayet sizlere..24 yaşındayım sizlere siyaseti ben değil szler bana öğreteceksiniz.ama görüyorum ki daha çok şavkının fırınından ekmek yemeniz gerekecek.
Misafir - 24 yaş seçmenleri adına

partinin durumu iç açıcı değil.     22/01/2014 14:26

AKP de sular durulunca-ne zaman durulacağını da hiçkimse bilmiyor,seçim çalışmaları başlayacak kısmet olursa.Sadettin Leyli deresinde Naneli köyünde bizmkiler ise hala neden o aday oldu neden ben aday olamadım derdindeler.Bu parti ilçede bu duruma düşürülmeyecekti.
Misafir - saypınarlı ahmet

AKP nin ruhu için.     22/01/2014 14:32

Bismillahirrahmanirrahim. "Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."
Misafir - Cemaatçi Hoca

flaş flaş flaş sorumlu bulundu.     22/01/2014 14:11

ak parti ilçede seçimi kazanamazsa sorumlusu anamdır.hiçkimse değildir.çünkü genç yaşta ölmeyecekti.
Misafir - öksüz genç

BIRAKIN ARTIK BU AYAKLAR KARDEŞİM.     22/01/2014 14:30

BU İLÇEDE NEDEN KİMSE GÜNAY YÜCE ABİMİZİ ÖRNEK ALMIYOR AKLIMIN UCU ALMIYOR.ABİMİZE CHP İLÇE BELEİDYE BAŞKANLIĞINI ALTIN TEPSİDE SUNUYOR.AMA KENDİSİ BEN HALKIMIN 24 SAAT HZMETKARIYIM BELEDİYE BAŞKANI OLMAM ŞART DEĞİL DİYOR.DİĞER ADAYLARDA ADAY OLAMAYINCA ORTALIĞI YAKIP YIKIYORLAR.BİZİM PARTİCİLİK BU DEĞİL.DAVAYA SAHİP ÇIKMA DA BU DEĞİL.İLÇEDE KİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ÇÖZEMEDİK.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GENÇ LOBİ ÜYESİ

Seçimin yeniligisi kimden sorulacak.     22/01/2014 14:14

hadi bu dönem farklı diyelim ya da haklı eleştirileri var diyelim.Ya kardeşim geçen dönemde de hasan Hüseyin KUŞÇU'nun adaylığında çalışmadı ve Babacan DURAK'ın belediye başkanlığının kazanmasının önünü açtı.Peki söyler misin?ne yapmak istiyorsun?.BU seferde MUstafa DURAK'ın belediye başkan vekillliğinin mi kazanmasına mı çalışıyorsun?sahi sen ne yapmaya çalışıyorsun?Misyona zarar veriyorsun.Peşinen söyleyim AK PARTİ ilçede seçimi kazanamazsa (ki bu şartlar altında çok zor) tüm sorumluluk sizde ait olacaktır.
Misafir - AK_DELEGE

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406