Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam498
Toplam Ziyaret1682485

Karaisalı belediye başkan adayları ve muhtar adayları, 30 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

OĞUZ KUŞÇU'NUN HABERİ

Karaisalı Selampınar Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Durmaz'ın organize ettiği toplantıda bir araya gelen belediye başkan adayları ve muhtar adayları seçimler öncesi Karaisalı'nın sorunlarını masaya yatırdılar.
Sorunların nasıl çözüleceği hakkında fikir alışverişinde bulunan adayların ortak fikri ise birlik beraberlik içerisinde bir seçim geçirmek ve Karaisalı'nın kalkınmasını sağlamak oldu.
AK parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi: ''Kazanan Karaisalı Olsun'' Adalet ve Kalkınma Partisi(Ak Parti) Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi yaptığı konuşmasında, '' Başkan adaylarını ve muhtar adaylarını tek çatı altında toplayan Mahmut Durmaz'a böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. İlçemizde önceki seçimlerde bu birlik beraberlikleri hiç göremedik. Bu açıdan Karaisalı tarihinde bir ilk yaşanıyor. Karaisalı halkı bir araya gelirse hiçbir güç önümüzde duramaz. Bu toplantı ilçemiz adına milat olsun. Seçimi hangi parti adayı kazanırsa kazansın, küskünlükler olmasın, birbirimizin kalbini kırmayalım. 30 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi bütün belediye başkan adaylarına ve muhtar adaylarına başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, kazanan Karaisalı olsun'' dedi.
Toplantıya, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf İyi'nin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Işık, Selampınar, Karapınar ve Yeni Mahalle Muhtar Adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


1368 kez okundu

Yorumlar

sogutlu kahve lobisi üyesi     22/01/2014 13:15

Yeğenim demissin bende amca deyim amcam öyle değil ışte bir insan bir partiye uye ise o partinin plan tüzük uygulamalarını kabul etmiştir yusuf hocama akpm dediyse bu garabet işleri kabul etmiştir hem ne mutlu türküm diyeceksin hemde türklüğü ayaklar altına aldım diyen bir adamın partisinde siyâset yapacaksın hemde eski ülkücü olduğunu vurgulayacaksin olmaz böyle bir insan her şey olamaz bize oy istemeye gelince soracağız
Misafir - karaisalinin karaisasi

     22/01/2014 12:52

Güzel dostlarım ben burda kimse aleyhinde yada lehinde yazı yazmadım.Sadece 4 gündür ilçe merkezindeyim ve onlarca esnafla ve seçmenle sohbet etttim.Gördüklerimi duyduklarımı mizaha dökmek istedim.Senin kendi görüşün ne derseniz ben CHP liyim.Ama Partim havlu attı bu seçimde.Ve diskalifiye edildi.Yada ben bu maça çıkmam rakipler çok güçlü dedi deyim.Yani bu liğde benim partim yok korkudan giremedi deyim.
Misafir - İlçe SPor Yazarı

Anladın mı yegenim.     22/01/2014 12:08

Arkadaşlar gene sapla samanı karıştırdınız.Yusuf İyi abimiz dünde TEK BAYRAK-TEK VATAN-demiştir.Buğünde bunları ilçe meydanında bağıra bağıra söyler.Üsttekiler ne söylerse söylesinler alltakileri bağlamaz.Beni Yusuf İYİ nin ilçeye ne verebileceği ilgilendirir.Gerisi teferruaattır.vatan Millet sakarya diyenleri de gördük.Belediyey ne hale getirdiler.İşçiler memurlar maaş alamaz durumdalar.Gelen ödenekler EMEKLİ ENİŞTE ve Yegenlere aktarılıyor.Peki Sadetttin abimizin ne suçu var?sence varmı?bence de yok.Ben Saadettin beyin gelince ne yapacağına bakarım.Projesinde ne var ona bakarım.Yusuf İYİ nin çantasında ilçe için neler var ona bakarım.Leyli deresindeki Yusf Amca ile Naneli Köyndeki yaşlı teyzelerimin sorunlarına kim çare olacak oa bakarım.Şivan Pervere gelince onun ismini bile ağzıma aldığım için kendimden nefret ediyorum.Anladın mı şimdi yegenim.
Misafir - Söğütlü Kahve Lobisi Üyesi

ilçe spor yazarı kardeşim     21/01/2014 17:58

Yusuf hoca kendisini iyi hazırlasın tribünlere mesala NE MUTLU TÜRKÜM diyebilecekmi eski ülkücü olarak yada türkiyenin doğusuna ne diyor başbakan gibi Kürdistan mı diyor TÜRKÜM DOĞRUYUM ÇALIŞKANIM demenin ne sakıncası vardı ki kaldırdılar metin şirinkayaylamı düet yapacak yoksa şiwan perwerlemi en çokta ayakkabı kutularından bir tane karaisalı spor için ayarlayacak mı hala amatör kümedeyiz
Misafir - karaisalının KARAİSASI

ilçe spor yazarı     21/01/2014 17:09

akp yine şike yaptı desene 2 tane penaltıyla beraberliği yakaladı diye ama sen yanlış maça bakıyorsun izlediğin o maç amatör kümede Saadettin aslan şampiyonlar liğinde oynuyor gösterdiği performansla bir bakmışsın en uzak köyde bir bakmışsın akşam ilçe merkezinde
Misafir - karaisalının KARAİSASI

     21/01/2014 11:12

Sadettin beye öyle bir müthiş tezahürat var ki:naneli köyünden teyzeler,öemerli köyü leyli deresinden yusuf emmi,kahyalar tatık köyü eski mhtarı hasan amca,tümenli köyü aksakallı amcalar,döşekevli muhtarlığı,tatıktan 102 yaşındaki kçük elif nenemiz,döşekevi emekli öğretmen ahmet ünlü abimzin eşi,kuşçusofulu ahalisi,sarıkonak fettahlı talip demirdağ amcamız,kelebekten 84 yaşındaki hamit dede,çevlikten 76 yaşındaki mehmet amca maça renk katıyorlar.Allah hepsinden de razı olsun.Bakalım bakalım Yusuf iyi kardeşimiz maça kşmleri getirecek.Çünkü şu ana kadar YusUF iyi abimize AYhan IŞIK kardeşimiz destek oluyor türibinlerde tek başına.
Misafir - İLçe spor yazarı

arzu edilen resim buydu.     21/01/2014 11:27

İLçe halkının arzu ettiği fotoğrafı görmek ne güzel.Hakikaten de kim kazanırsa kazansın ama kazanan KARAİSALI olsun.İLçe seçmenlerinin yıllardır birbirine düşman edildiği seçimler son bulur inşallah.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

maç kırsan kırana devam ediyor.     21/01/2014 11:28

Saadettin ASLAN kardeşimiz maça 2-0 önde başlamıştı lakin buğün sabah ilçede halk ile nabız yokladım.Kendi aklımca küçük bir anket yaptırdım.maçın 72.dakikasında 2-2 olmuştu ve Saadettin maçın 74.Dakikasında kazandığı penaltıyı gole çevirememişti.Tam topa vuracağı anda dışardan birisi ısılık çalınca ıslığa bakacam diye topu kale yerine dışarıya salmıştır.Şu an maçın 89.dakikası ve Yusuf İYİ saha da tek başına kaldı tüm oyuncuları kırmızı kart görsede maça müthiş asılıyor.Tek başına adeta sahada adım atmadık yer bırakmıyor.Nefes nefese maç oluyor.Hakem 4 dakika uzatma verdi.Bu maçın sonucu uzatmalarda belli olacak sanırım.Saadettin beyn köylerden getirdiği seyirciler müthiş bir tempo ile destek veriyorlar.
Misafir - İLçe spor yazarı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398