Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam842
Toplam Ziyaret1686275

ADANA TARAF GAZETESİNİN YORUMU

Aytaç Durak hiiçbir partiye; "Beni aday yapın" demedi.Ama partiler ise kapısını aşındırıp; "Bizden aday olur musunuz?" diye, teklif üzerine teklif getirdi.Kimler mi?"O bir markadır" diyen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu bir teklif yaparak, "Partimizden aday olur musun?" dedi,Aytaç Durak ise;"İhtiyaç var ise neden olmasın" demişti.

30 Mart seçimleri için dağa taşa aylardır isimlerini yazdıran adayların aksine, Aytaç Durak yerinde durdu. Adanalılar ona ‘'duran adam'' dedilerAday adaylarının ise, Durak durduğu yerde, korkulu rüyası oldu.Çünkü araştırma şirketlerinin yaptığı her sonuçta, Aytaç Durak açık ara önde çıkıyordu.İşte korkunun nedeni buydu.

Türk siyasetine damgasını vuran Aytaç Durak, CHP'nin adayını belirlemesinin ardından, iki dönem meclis üyeliği ve beş dönemde halkın iradesiyle belediye başkanlığı yapmanın gönül rahatlığında. 

Sonuç olarak;Durak tatile çıktı, CHP' liler bugün moral bozukluğunda, AKP ile MHP' liler ise oh çekerek, çalışmalarına devam ediyorlarİşte Adana'da ki siyasi tablonun fotoğrafı bu.

912 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382