Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam537
Toplam Ziyaret1668923

Parti Meclisi'nde (PM), Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan olarak belirlendi.



CHP Yerel Seçim Komisyonunun çalışmaları sabah saatlerinde Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) değerlendirildi.

MYK'da partinin bazı il ve ilçeler için belirlenen belediye başkan adayları da öğleden sonra yine Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM'nin onayına sunuldu.

Yaklaşık 5,5 saat süren PM'de, partinin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı halen Çukurova Belediye Başkanlığını yürüten Yıldıray Arıkan oldu.

Çukurova ilçesinde ise Soner Çetin aday gösterildi.

Bu karar,Adanalıve karaisalılılar tarafından,"Hüseyin Sözlü'ye hayırlı olsun" şeklinde değerlendirildi

İL    İLÇE ADAYIN ADI SOYADI
1 ADANA BÜYÜYKŞEHİR: YILDIRAY ARIKAN
2  ADANA Aladağ HASAN ERKAN 
3 ADANA Çukurova SONER ÇETİN  
4 ADANA Feke HÜSEYİN AYDOĞDU
5 ADANA İmamoğlu ERTUĞRUL İNCEDERE
6 ADANA Karaisalı İLHAN ŞAHİN
7 ADANA Karataş BOĞAÇHAN ÜNAL
8 ADANA Kozan MEHMET BÜYÜKYILMAZ
9 ADANA Pozantı ABDULKERİM ÖZKUL 
10 ADANA Saimbeyli MEHMET CENGİZ
11 ADANA Sarıçam CUMALİ YAKAN
12 ADANA Seyhan ZEYDAN KARALAR 
13 ADANA Tufanbeyli AHMET AKTÜRK
14 ADANA Yumurtalık DURAN GÖÇER
15 ADANA Yüreğir ORHAN

Ceyhan Belediye Başkan Adayı Arif Sezer olarak belirlendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye Göre Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan,Çukurova Belediye Başkan adaylığına Av. Soner Çetin,Yüreğir Belediye Başkan Adaylığına Orhan Bayram Ceyhan Belediye Başkan Adaylığına ise Eski Orman Bakanı Arif Sezer olarak açıkladı.



1200 kez okundu

Yorumlar

AYTAÇ BEY SÖZLÜNÜN ELİNİ KALDIRMALI     17/01/2014 11:20

AYTAÇ DURAKIN BU İLE VE İLÇEYE BORCU VAR.ONU YERİNE GETİRMEK VE TARİHE ALTIN HARFLERLE ADINI YAZDIRMAK İSTİYORSA.ADANADA HÜSEYİN SÖZLÜNÜN ELİNİ HAVAYA KALDIRMALI.YOKSA TARİHİN TOZLU YAPRAKLARI ARASINDA KAYBOLUR GİDER.
Misafir - İLÇE VE TELLİDERE ÜLKÜCÜLERİ

     17/01/2014 08:44

CHP Aytaç Durakı koysa da kaybedecekti koymasa da kaybedecekti.Değişen bişe olmayacaktı.Millet eskileri istemiyor.Millet eli titreyen yolda yürümekte zorlanan adaylar istemiyor.Millet genç ve dinamik adaylar istiyor.Şu ana kadar tüm partiler halkın isteklerine göre hareket etmişlerdir.Hepsine ayrı ayrı tşk ederiz.
Misafir - Telliedereden tamirci hacı

Zihni ile hesdap açık mı kalacak?     17/01/2014 08:15

Ya hani Aytaç DURAAAK kapışılıyordu ne oldu dediğimize geldiniz mi?Aytaç DURAK kendi tabanına güveniyorsa gider BBP-DP-DSP yada bağımsız aday olur.CHP yi doğru karar verdiği için ayakta alkışlıyorum.Ama üzüldüğüm bir nokta oldu keşke herhangi bir parti de Zİhni beyi aday gösterse idi.Çünkü biz murtçuların Zİhni ile görülecek küçük bir hesabı vardı.Bibercilerin telliderede barakalarını yaktırdı.Karaisalı Caddesnin adın bir gecede değiştirtmişti.Onların hesabı sandıkta görülecekti.Neyse artık inşallah 5 yıl sonra day olurda o hesap mutlaka kapanır.Yoksa biz murtçulara ölüm haramdır.
Misafir - Öz Murtçular

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339