Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam830
Toplam Ziyaret1681915

YUSUF İYİ, AK PARTİ GENEL MERKEZİNİN KENDİNİ ARAYARAK, ADAY OLDUĞUNU SÖYLEDIKLERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Genel Merkezi tarafından aranarak, Karaisalı İlçe Başkan Adayı olarak belirlendiğini Sitemize açıklayan Yusuf İyi, "en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız" dedi.

2145 kez okundu

Yorumlar

ZAMAN BİRLİK ZAMANI     18/01/2014 11:17

ELEŞTİRİYİ BOŞ KONUŞMALARI VE KISKANÇLIĞI BİR KENARA BIRAKALIMDA BİRLİKTE YUSUF MÜDÜRÜME DESTEK OLALIM .. BUNDAN SONRA BU SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERMELİYİZ.. İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ BASİT GÖREV SAYAN ÖRÜMCEK BEYİNLİLERE 2 TANE KOYUN VERSEN GÜDEMEZLER.. ONUN İÇİN BU TİP LAFLARA KULAK ASMADAN İŞİMİZE BAKALIM.. KAZANILACAK BİR SEÇİM VAR ÖNÜMÜZDE..
Misafir - ZEYNEP

Bu siyaset mi politikamı     18/01/2014 00:54

Sabah akşam ahkam kesenler aha şöyle olacak aha böyle olacak biz siyasetin hocasıyız diyenler ne oldu sus pus oldunuz ezberiniz mi bozudu nutkunuz mu kesildi .Yoksa çalışmadığınız yerden sorular test beklerken klasik mi soruldu.Penaltıyı atanın kaleciyi sağa yatırıp topu solamı çaktı.. Kim kime gol attı kim kime çelme taktı sel gidp kum kalınca görecik..Bakalım bakalım kimler bulunduğu yerde kalacak kimler ben küstüm gullemi verin oynamıyorum diye cıılızacak.Siyaset buysa eğer vay halimize.Ali fakıya yazdırrdım daha beter azdırdım olacak herhalde........
Misafir - ögeday

     17/01/2014 21:40

bazılarıda amma abartmış daha çocuk esirgemenin ilmüdürlüğünü bile becerememiş biri nasıl koca ilçeyi yönetecek sadece fatoş hanımın çantasını taşımakla anca aday olabilmiş ki birde seçilecek hayal iyidir iyidir
Misafir - karaisalının KARAİSASI

HAYIRLI OLSUN     17/01/2014 16:13

HAYIRLI OLSUN YUSUF KARDEŞİM İNŞALLAH BAŞKAN SEN OLACAKSIN SEN BAŞKANLIĞA LAYIKSIN SENİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ KARAİSALININ GENİŞ AİLESİ OLARAK ARKANDAYIZ BİZM OYUMUZ SANA YETRDE ARTAR BİLE HADİ ŞLİMDİDEN SENİ TEBRİK EDİYORUM.
Misafir - KARAİSALI SEVDALISI

PLAYBOY     17/01/2014 15:54

HALKIN ADAYIMI ? ANKARANIN ADAYIMI ?YOKSA ENISTENIN ADAYIMI ? CEVAP SANDIK.
Misafir - Adalet ve ... zaaflar

     17/01/2014 14:40

SAYGIYI SONUNA KADAR HAK ETMİŞ DEĞERLİ ÖĞRETMENİM YUSUF İYİ.MÜJDELİ HABERİNİZİ ALDIM FAKAT ŞEHİR DIŞINDAYIM. ALLAH'A ŞÜKÜR Kİ KURTLAR SOFRASINDA MEZE OLMADAN TAHTA ÇIKTINIZ . KARAİSALININ MAKUS TARİHİNİ YENMESİ İÇİN SİZE İHTİYACI VARDI.YOLUNUZ BAHTINIZ AÇIK OLSUN.ŞİMDİDEN BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI OLSUN.SAYGILARIMLA.
Misafir - ELİF

Belediye çalışanları çok mutlu sevinçli.     17/01/2014 10:01

ALlahıma binlerce kere şükür.AK PARTİ hayatında ilkkez güzel bir karar verdi.Babacan DURAKla 5 yıldır anamız ağladı.15 Ocak 2014 memur maaşları hala ödenmedi.Eskisi GÜnay YÜCE nin zamannda olduğu gibi maaşlarımız zamanında ödenecek Yusuf İYİ ile.İLçe işçi ve memurları çok sevinçli.Güzel günler bu ilçe için olacak.
Misafir - Bir grup Belediye çalışanı

UYANMAMIZ GEREK     17/01/2014 10:57

GEÇMİŞTE KARAİSALILI HEMŞERİLERİNE MİLLİYETCİ RUHUYLA YAKLAŞTIGI İÇİNBAŞKALARI TARAFINDAN OYNANAN KİRLİ OYUNLARA İNANACAK KADAR CAHİL OLMAYALIM LÜTFEN BİZLER ARTIK ZAMANINDA NASIL YUSUF BEY MİLLİYETCİ RUHUYLA HEMŞERİLERİNE NASIL SAHİP ÇIKTIYSA ŞİMDİDE SIRA BİZLERDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM HEP BERABER HİÇ BİR PARTİ GÖZETMEKSİZİN YUSUF BEY E SAHİP ÇIKALIM KARAİSALI ARTIK KÖY OLMAKTAN ÇIKIŞSIN DİGER İLÇELER GİBİ BÜYÜSÜN İL OLMAYA ADAY OLSUN İNŞALLAH KİRLİ SİYASET ARTIK OLMASIN TEMİZ SİYASET OLSUN VE KAZANAN İLÇEMİZ OLSUN
Misafir - RAMAZAN

KOLTUĞA YAKIŞAN ADAM     17/01/2014 10:20

ÇOK AMA ÇOK DEĞERLİ HOCAM ABİM MÜDÜRÜM.. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.. SONUNA KADAR HAK EDİYORSUN BU BAŞKANLIĞI.. SENİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİYKEN BİLİYORUZ.. KARAİSALIDAN GELEN ÇOCUKLARA HARÇLIK VERİRDİN.. DERSLERİNDE YARDIMCI OLURDUN.. SAHİP ÇIKAR ABİLİK YAPARDIN.. ALLAH YOLUNU SONUNA KADAR AÇIK ETSİN HOCAM
Misafir - NURDAN

HANİ ŞAİBESİZ ADAY OLACAKTI     17/01/2014 10:10

Bu AKP'yi anlamak güc.Hafta başı şaibesiz aday olacak dediler, hafta sonu yaptıkları adayabakın. Bunların topu yalan makinesi olmuş. Bu işin sorumlusu Fatoş abladır, sonucuna katlanır
Misafir - hasan hüseyin

% yıldır MHP'li belediye ne yaptı?     17/01/2014 10:36

Babacan Durak reis ne diyordu sürekli iktidar partisinden olmayınca belediyenin parası personele maaş ödemeye yetmiyor.Karaisalılar artık belli ailelere değil Karaisalıya hizmet istiyor.Karaisalıda Ak Parti uzak ara kazanır.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Misafir - Şefik

Sonucu meclis üyeleri belirleyecek.     17/01/2014 09:35

Yusuf Bey ilçede görülmemiş bir sevinç ve mutluluk yarattı.SIra geldi meclis üyelerine.Saadettin bey meclis üye seçimlerinde Babacan DURAKın etkiainde kalacağı için hata üstüne hata yapacaktır.lakin aynı hataları asla Yusuf Bey de yapmamalı.YOksa kendisi kaybeder.İnce eleyip sık dokumalıdır.Davulunda tokmağında kendisinde olacağı imaji bu seçmene verebilirse MHP ye tarihi fark atar.Yoksa 1 oyla da olsa kaybeder.
Misafir - N.GENÇ

HATASIZ KUL OLMAZ, HATAMLA SEV BENİ     17/01/2014 09:45

Yusuf bey, birkaç yıl önce bir hata yaptı diye, bunu ömùr boyu öne sürmek ne derece doğru olur? Herkese düşen hataları ve kusurlar örtmek olmalıdır.
Misafir - cebrail

     17/01/2014 09:17

sonunda karaisalımız kazandı eskiler eskidi yeniler ümit verici tabiki 2,aşama meclis üyeleride toplumun benimsdiği olursa çok daha iyi olacak
Misafir - furkan

HAYIRLI OLSUN     17/01/2014 09:16

SAYIN HOCAM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN BİZ KARAİSALILARIN HEYACANLA BEKLEYİŞİ BOŞA ÇIKMADI TAM DESDEK YANINIZDAYIZ.DİGER ADAYLARIN KORKTUKLARI ADAY SİZDİNİZ ODA OLDU YAPACAK BİR ŞEY YOK ŞU SAATTEN SONRA ONLARINDA HAYIRLI OLSUN DEMELERİ GEREKİR...
Misafir - RAMAZAN

Maçın sonucu?     17/01/2014 09:57

evet ne demiştik maçın 72.dakikası ve Sadettin 2-0 önde demiştik.ŞU an AK PARTİ üst üste 2 penaltl kazanarak maçı 2-2 yapmayı başarabilmiştir.Şu an maçın 88.dakikası ve maç 2-2 olmuştur.Her iki takımda harika maç yapıyor.Sanırım ya uzatlara gidecek ya da iş penaltılara kalacak.Ama seyirciye kalırsa bu maçın sonucunu Saadettin ASLAN beyin tavrı belirleyecektir.Davul da kendisinde tokmakta kendisinde olacak mı ?yoksa davul kendsinde tokmak ise Babacan DURAK yada oğlunda mı olacak.Maçın sonucunu bu etkileyecektir.
Misafir - K.ŞAHİN

taşlar şimdi oturdu artık.     17/01/2014 08:54

Babacan DURAKın bu ilçeye ve belediyeye verdiği tahtibat çok çok büyük olsa da Yusuf İYİ ile ilçe şantiyeye dönecektir.5 yıldır b ilçede taş taş üstüne konmadığı gibi ilçe hep geriye hep geriye gitti.Şİmdi ilçede taşlar yerli yerince oturmaya başladı artık.
Misafir - Başkıflı seçmen

     17/01/2014 08:25

AK PARTi yi adaletli ve doğru bir karar verdiği için tebrik ediyorum.İlçe için en iyi aday Yusuf İYİ beydi.Artık bu ilçenin gözü arkada kalmayacaktır.
Misafir - Merkez seçmeni

     17/01/2014 08:00

İLçe aydınlık günlerine Yusuf Beyle kavuşacaktır.Kendisine güveniyoruz.
Misafir - Selim

     17/01/2014 08:34

Yusuf İYİ kardeşime hayırlı uğurlu olsun.Yolu açık olsun.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     17/01/2014 00:49

karaisalı hemşerim ülkücün milliyetçinin eskisi olmaz ya ülkücdür ya ülkücüdür bop projesini benimsemiş açılım zırvasını özümsemiş ayakkabı kutusunu hazmetmiş ülkenin bölünme aşamasına geldiğini görmeyipte hala bir ikbal için akpde olan kişiyle ülkücülüğü bir araya lütfen getirmeyiniz biz artık eski ülkücü zırvasından bıktık
Misafir - murtcu01

akp THE END     16/01/2014 22:36

HIRSIZLARI TERORISTLERI SALIP YAKALIYANLARIN PESINE DUSEN BASKA ULKE VARMI
Misafir - KUTUCU

akp THE END     16/01/2014 22:44

Siyasetçi üslubunu keskinleştiriyorsa; toplumu kutuplaştırarak, birbirine düşman ederek girdiği badireden çıkmaya çalışıyorsa herkes dikkatli olmalı. Başbakan’ın Cemaat’e düşman olmaktan bir çıkarı olamaz. Önümüz seçim, tam tersine muhafazakâr toplumun güçlü kanaat önderleri ile iyi geçinmek ve sempati mesajları vermek işine daha çok gelmez mi? Demek seçimi ve alacağı oyu bile tali hale getirecek çapta başı çok fena dertte. O zaman insanları incitme ve yaralama sebebini başka yerde aramalı. Derdi Cemaat değil, yolsuzluk soruşturmasından sıyrılmaya çalışıyor. Dosyalar  “sağlam” olmasa, bu kadar “sağlam irade” ortaya çıkmaz. 
Misafir - Hashasiler

KABAK TADI     16/01/2014 22:53

Siyasetin birçok kişi için asıl cazip tarafı, devletin bu ekonomik gücünü kontrol etmek ve böylece özel çıkarlar sağlamaktır. Devlet iktidarını kullanarak, devlet marifetiyle oluşan bir ekonomik değer üzerinden para kazanma çabasına  “rant kollama” adı verilir. 
Misafir - KUTUCU

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     16/01/2014 22:06

Karaisalida ceneze kaldirma sirketi kurulsa iyi is yapar.
Misafir - Adalet ve ...

Bizde İmam Hatip isteriz.     16/01/2014 22:12

Yusuf hoca AKP için iyi bir seçim ama AKP artık ömrünü tamamlamış hava olduğu için işi oldukça zor. Büyükşehirde Diyarbakırlı APO var AKP adayı Karaisalı da bu aday için oy nasıl isteyecek buda soru işareti. AKP ayrıca Diyarbakırlı APO aday yaptığı için pişmanmış ama yerine Adana yı kazanacak bir aday bulabilseler değiştireceklermiş ama onuda bulamadıkları için kara kara düşünüyorlarmış. 30 Mart AKP için çöküşün başlangıcıdır. AKP son çırpınışlarını izliyoruz polisleri, savcıları, hakimleri görevden alsalarda millet gerçek yüzlerini görmüştür. Tayyip oğlunu devletin arabasına bindirip mezarlık ve cami gezdirsede karanlık işleri artık görülmüştür. Karaisalı AKP yönetimi Tayyip in oğlundan bir İmam Hatip okuluda siz isteyin para çok nasıl olsa artık bu paranın hesabını sorabilecek polis, savcıda yok artık. Bu işten Karaisalı da bir İmam Hatip okulu kazansın hiç olmazsa.
Misafir - Haşhaşileriz hepimiz!

Yusuf İYİ İYİDE,Şansı kötü deil yok.     16/01/2014 20:05

Saadettin bey , bu seçimi açık ara alacak... Sayın Yusuf İYİ ben bir AK Partiliyim Ama Boş yere masrafa girme... Belediyeyide unut bu seçimde Oyum Saadettin ASLAN Beye. Hiç Değilse oyum Boşa gitmesin.
Misafir - ADSIZZZ

BÜYÜK MÜDÜR     16/01/2014 20:47

BÜYÜK MÜDÜRÜM.. BUNDAN SONRA SANA BÜYÜK BAŞKAN DEMEK YAKIŞANI BUDUR.. HAYIRLI OLSUN MÜDÜRÜM
Misafir - KOCAVELİLİDEN ..

YAKIŞAN BAŞKAN     16/01/2014 20:48

TEBRİKLER VE BAŞARILAR SAYIN MÜDÜRÜM.. KARAİSALI SENİNLE YENİ BİR ÇEHRE KAZANACAK..
Misafir - BUCAKLILAR

TEBRİKLER     16/01/2014 20:09

SONUNA KADAR YANINDAYIZ MÜDÜRÜM.. KARAİSALI EN SONUNDA KALİTELİ BAŞKANA SAHİP OLACAK.. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
Misafir - AHMET .. EĞLENCEDEN

     16/01/2014 19:24

vatan sagolsun
Misafir - yabancı

     16/01/2014 19:07

bu ilçeyi ancak yusuf iyi yönetirdi oda olacak inşallah
Misafir - ak gençlik

Tayyiban Örgütü!     16/01/2014 19:33

Tayyeban örgütü iyice çıldırdı polisten sonra sıra hakim ve savcılara geldi. Allah sonumuzu hayır eylesin. Şunuda Tayyiban örgütü unutmasın kendilerininde hesap vereceği gün mutlaka bir gün gelecek. O gün milletin aklıyla alay etmek neymiş göreceğiz.
Misafir - Haşhaşileriz hepimiz!

İŞİ ZOR.     16/01/2014 18:12

Hayırlı olsun kendisi eski bir ülkücü olması nedeniyle sevilen çalışkan, dürüst bir insan. İyi bir Karaisalı milliyetçisidir. Ama kendisi yanlış bir partiden aday. Şansı Sadettin başkanın karşısında çok az. AKP olabilecek en iyi adayı seçmiş ancak işi zor. Karaisalımızda iyi bir seçim yarışı olması dileğiyle.
Misafir - Karaisalılı

Yusuf İyi,Haber iyi değil...     16/01/2014 18:29

Bu haberden gördük ve anlıyoruz ki Karaisalı'da Sadettin Aslan Bey, bitkisel solunumda olan Karaisalı'nın yeni belediye başkanı olmayı nerdeyse garantiledi. AKP'liler Selam'dan güneşin batışını izleyecekler gene...
Misafir - Sadettin TANTAN

     16/01/2014 18:01

a .adayları içerisinde bu görevi en dürüst yapabilecek şahıs yusuf bey di.karaisalı için en hayırlısı yusuf iyi yolun açık bahtın açık olsun . desteklerimiz yusuf beye . hayırlı uğurlu olsun inşallah
Misafir - ak kadın

başkanlık     16/01/2014 18:28

HAYIRLI UĞURLU OLSUN SAYIN HOCAM.. ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK VE DAİM ETSİN..
Misafir - MURAT

     16/01/2014 17:09

saadettin aslana hayırlı olsun
Misafir - MURTCU

TEBRİK VE BAŞARI     16/01/2014 17:08

SAYIN HOCAM.. YAKIŞAN OLDU.. ALLAH YOLUNU VE BAHTINI AÇIK ETSİN HOCAM.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
Misafir - sefa

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398