Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam872
Toplam Ziyaret1669258

AK Parti adayları güya basına sızdırıldı, ama içlerinde Karaisalı neden yok?

Resmi olmayan hiç bir şey doğru değildir.
Son duyumlara göre Adana'da bazı ilçeler basına sızdırılmış ama, içlerinde Karaisalı adayının olmaması ise, bu açıklama da balon olmaktan öteye bir anlam taşımadığını gösteriyor.

KARAİSALI HABER, resmi olmayan hiç bir açıklamaya itibar etmiyor.
İddiaya göre Adana'nın bazı adayları şöyle:

ADANA İLÇE ADAYLARI: 
Sarıçam:Ahmet Ünal 
Yüreğir:Ahmet Zenbilci 
Seyhan:Zafer Kara 
Çukurova:Ömer Topçu 
Kozan:Kazım Özgan 
Yumurtalık:Turgut Erişmen
- See more at: http://elit-haber.com/haber/6531-siyaset-ilce-belediye-baskan-aday-listesi-basina-sizdi.html#sthash.Ij6P5W5r.tkgsUUtC.dpuf

787 kez okundu

Yorumlar

KANDIRILMIŞIZ.     14/01/2014 22:43

Ayakkabı kutucuları dahamı gitmesin bizim aklımızla alay eden bu haramzade zihniyet artık bu duyguları temiz insanları kandırmayacaktır. Arkadaş herşey ortada paraları öyle yada böyle götürmüşler. Onu bunu hele o tertemiz insanları amaçları sadece bu ülkeye ve bu insanlara hizmet etmek olan insanlara iftira atmasınlar. Bu beğenmediği paralel devlet dediği insanlar bu ülkeye ve tüm dünyaya karşılıksız hizmet etmek için gece gündüz çalışmaktalar. AKP zihniyeti gibi ayakkabı kutusu doldurma veya oraya buraya İmam Hatip okulu yaptırma derdinde değiller. Hem milleti göz göre göre soyuyorlar sonra da yakalanınca İmam Hatip okulu yaptıracağız biz o paralarla diyorlar kim inanır bu yalana.
Misafir - UYANDIK ARTIK

Allahım sen çok büyüksün.     14/01/2014 15:28

sadettin bey gerçekten de 30 tonluk boldozer gibi maşallah.önüne kim gelirse silndir gibi ezip geçiyor.AK PARTİ liler de hala tvetlerle yolsuzluk operasyonlarını kapamak için mücadele ediyorlar.Hey Allahım sen ne kadar da büyüksün.DÜne kadar kahraman diye omuzlarına aldıkları savcılar ve polis şefleri ise vatan haini oldu.
Misafir - Cematçi Hoca

SAADETTİN UÇMUŞ GİTMİŞ.     14/01/2014 11:32

SAYIN SAADETTİN ASLAN ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ.ÜÇÜRGE ÇAYIN GEÇMİŞ,ÇAKIT ÇAYINI GEÇMİŞ,KÖRKÜN VE EĞLENCE ÇAYINI GEÇMİŞ SZLER HALA NEYDEN BAHSEDİYORSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM.ÇIKIN DEYİN Kİ BİZ SAADETTİN ASLANLA BAŞ EDEMEYECEĞİMİZ İÇİN BU SEÇİMDE ADAY ÇIKARTMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ DEYİN.EN İYİSİ BU SİZLER İÇİN.
Misafir - ÇUKUR ÇÖMELEKLİ SEÇMEN

MÜslüm ÖVEÇ ne diyecek acaba?     14/01/2014 11:37

Karaisalıların kökünü belediyeden kurutacağım diyen Dİyarbakırlı Abdullah TORUN beye Müslüm ÖVEÇ kardeşimiz ilçede ve köylerde nasıl oy isteyecek merak ediyorum.Çay bahçesine gelip sögütlü kahveye gelip bizlere ne söyleyecek inanın çok merak ediyorum.Yoksa ölümüne biazt edip biz Abdullah TORUN beyi seçtirmek için beyaz kefeni bile göze aldık mı diyecek.
Misafir - Sögütlü Kahve Gençliği

tek çare günay yücedir.     14/01/2014 11:53

kimse kırılmasın gücenmesin ama bir doğruyu söylemeden geçemeyeceğim.AK PARTİ nin tek şansı var o da GÜNAY YÜCE ye yalvarmalı ve ikna etmeli.Gel adayımız ol dmeli.Biliyorum Günay YÜCE CHP ye yaptığı gibi ben benim hizmet etmem için aday olmam şart değil diyecek.Gene ben halkımın zaten hizmetkarıyım diyecek.Ama bu kez iş ciddi .Çünkü diğer adaylarla seçimi kazanamazlar.Nasıl ikna ederler bilemem.Kİm yalvarır onu da bilemem.Ama K PARTİNİN TEK KURTULUŞU GÜNAY YÜCE kardeşimizdir.BU önerimi de birdaha dile getirmem.son önerimdir.saygılarımla.
Misafir - MR_N_GENÇ

     14/01/2014 11:20

AK PARTİ Karaisalıda Aday sıkıntısı çekiyormuş.Mevcut adayların hiçbirisi ile seçimi alamayacaklarını bildikleri için ne yapacaklaırnı şaşırmış durumdalar.
Misafir - O.IŞIK

Kürt asıllı Aday Araniyor Bence     14/01/2014 00:57

Akp de bu donem Kürt asıllı kişiler revasta bosuna yorukler kendinizi yormayin.
Misafir - Kürt Apo

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339