Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam578
Toplam Ziyaret1668964

Torun, Adana’nın en büyük ilçelerinden olan Yüreğir ilçesinin modern kentleşme açısından hak ettiği görünümde olmadığını, bu gerçekten hareketle Yüreğir için çok büyük hedef ve projeleri olduğunu ifade etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın da katılımıyla, Yüreğir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’ni dolduran coşkulu kalabalığa hitaben konuşan Abdullah Torun, bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nin imkan ve olanaklarından yararlanamayan ilçe belediyelerinin arzuladıkları hizmetleri tam olarak gerçekleştiremediklerine bir kez daha dikkat çekti.  Torun, “Kavgalardan, kısır çekişmelerden bıkan halkımız, artık hizmet bekliyor. Sizlerin ve tüm halkımızın desteğiyle, seçimler sonucunda ilçe belediyelerimiz ile birlikte inşallah Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda, Yüreğir’imiz ve diğer tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğimiz hizmetlerle, Adana’ya ve ilçelerimize çağ atlatacağız. Yapacağımız hizmetler ile halkımızın hayır dualarını almak en büyük arzumuz” dedi.

Yüreğir’de Çok Büyük Hedeflerimiz Var

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana’nın en büyük ilçelerinden olan Yüreğir ilçesinin modern kentleşme açısından hak ettiği görünümde olmadığını, bu gerçekten hareketle Yüreğir için çok büyük hedef ve projeleri olduğunu ifade etti. Abdullah Torun, ”Gittiğim her yerde söylüyorum. 31 Mart sabahında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Adana’nın tüm ilçelerini yatırımlarla buluşturacağız. Alt ve üst yapı eksikliklerini gidermek için, merkezi hükümetimizin de imkanlarından yararlanarak, gece gündüz çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren beş yıl boyunca yapacağımız çalışmalarla, halkımızın hayır duasını almak, en büyük arzumuz. Her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olarak, sorunları siz değerli halkımız ile birlikte çözeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Çelikcan; ”Yüreğir, Torun ile

Hak Ettiği Hizmetleri Alacak”  

İlçelerde hizmet üretebilmek için, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini almanın çok önemli ve gerekli olduğunu kaydeden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun’un, milletvekilliği döneminde Yüreğir’e toplu konut, okul, sağlık ocağı, hastane gibi önemli yatırımlar kazandırdığını, seçildiği takdirde Belediye Başkanlığı görevinde de Yüreğir’e ve tüm Adana’ya kalıcı hizmetler yapacağından ve emin olduğunu söyledi.



599 kez okundu

Yorumlar

sen biliyorsundur     13/01/2014 18:43

Karaisalilarin kokunu kaziyacagiz diyen kim...acep.
Misafir - Sehmuz

AYAKKABI KUTULARIM VAR.     10/01/2014 22:08

HARAMZADELER BOŞUNA HEVESLENMESİN GELİYOR BÜYÜKŞEHİRDE, KARAİSALI DA VE TÜM İLÇELERDE MHP GELİYOR. ARTIK MİLLET UYANDI. HARAMZEDELER BOŞUNA HEVESLENMESİN. BU MİLLLETİ KANDIRANLARDAN HESAP SORULACAK. BOŞUNA UUSLAR ARASI ÇETE, CEMAAT, PARALEL DEVLET FALAN DEMEYİN. BU HALKIN AKLIYLA ALAY ETMEYİN HERŞEY AP AÇIK ORTADA.
Misafir - AYAKKABICI.

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339