Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam664
Toplam Ziyaret1681749

POLAT: SEYHAN KAYBETTİĞİ YILLARI YENİDEN KAZANACAK


AK PARTİ ADANA’DA TARİH YAZACAK

 

AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat, yoğun geçirdiği haftasonu programının ardından, ziyaret ve sosyal aktivitelerini sürdürüyor. AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın ziyaretlerine katılan Sıtkı Polat, hem Seyhan, hem de Adana için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

TBMM çalışmalarının ardından 2 günlük Adana ziyareti gerçekleştiren AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat’la birlikte sabah kahvaltısına konuk oldu. İşadamları ve partililerin de davet edildiği kahvaltıda konuşan Gürkan, “Hükümetimizin güçlü olması konusunda, yapılan operasyonlara asla boyun eğmeyeceğimizi, bu anlamda hükümetimizin dik durarak görevinin başında olmaya devam edecektir. Biz de, AK Partililer ve Adana teşkilatı olarak, hem Büyükşehir’i, hem de 15 ilçe başkanlığını kazanarak, Başbakanımıza bu zaferi hediye edeceğiz. Alacağımız başarılı sonuçla, Başbakan’ımızın Türkiye’deki başarısını güçlendireceğiz” dedi.

Kahvaltı programının ardından Orman Bölge Müdürlüğü ve Adana Çimento Sanayi AŞ’nin ortaklaşa düzenlediği ağaç dikim törenine katılan Fatoş Gürkan ve Sıtkı Polat, Vali Hüseyin Avni Coş’un da katıldığı törende, ağaç dikerek, etkinliğe katkı koydular. Ağaç dikim alanında kurulan Yörük çadırını da ziyaret eden Vali Coş, Fatoş Gürkan ve Sıtkı Polat, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

SEYHAN VE BÜYÜKŞEHİR ÖNCELİĞİMİZ

Yerel seçimlerde, Seyhan sandıklarından çıkacak oyların Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması için de önemli olduğuna dikkat çeken Sıtkı Polat, “Aday adayı olduğumuz günden bu yana hem Seyhan’da, hem de Adana’nın çeşitli bölgelerinde seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnsanlarımız, yerel yönetimlerde de AK Parti iktidarını görmek istiyor. Bizler de, hem partimizi yerel iktidara taşımak, hem de göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz projeleri anlatarak, desteklerini istiyoruz. Yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız çalışmalarla, AK Parti bu seçimlerden 16-0 galip ayrılacak ve Adana talihsizliğini yenecek” diye konuştu.

SEYHAN DAHA DA GELİŞECEK

AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat’a ziyaretler sırasında eşlik eden Ensariler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erhan Erdoğan, Seyhan’ın nüfus yoğunluğu ve tarihi bakımından Türkiye’nin en büyük ve eski ilçelerinden olduğuna dikkat çekerek, şöyle devam etti:

“Seyhan’da değişim şart. AK Parti’nin Seyhan Belediyesi’ni kazanması ve Sıtkı Polat’ın projelerinin hayata geçmesiyle, hizmette yeni bir dönem başlayacağına inanıyorum. Seyhan’da bugüne kadar yapılmayanların, daha kısa bir zamanda yapılabileceğini, belediyecilik tecrübesi bulunan ve Adana’nın bağrından kopan Sıtkı Polat Bey’le birlikte yaşatacağız.”

 



1141 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704