Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam539
Toplam Ziyaret1685972

Aslan, “Beni eski Belediye Başkanı ve mevcut Belediye Başkanı ile karıştırmayın. Ben, 30 Mart 2014’ten sonra sorumluyum. Ben zaten içinizden biriyim, içinizde büyüdüm” dedi.

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan, çıktığı köy gezilerinde, kendisine Hasan Hüseyin Kuşçu ver Babacan Durak’la ilgili gelen sorulara verdiği cevapta, “30 Marttan sonra Allah izin verirse hep beraber olacağız. Söylediğiniz sözleri unutmayın. Herhangi bir şey olursa yanıma geleceksiniz, söyleyeceksiniz. Bana hatırlatın, sizlere vebalimdir” dedi.

Aslan, “Doğruya doğru diyeceğiz. Adam kayırmacılık olmaz bizde. Bu milletin vebali var. 22 bin kişinin vebalini almayız” Şeklinde konuştu.

Aslan'nın bu sözleri seçmenler tarafından takdirle karşılandı.



854 kez okundu

Yorumlar

Atma Recebimin Devamı.     08/01/2014 21:42

Tayyip beyi bu adamlardan kurtarmaya çalışan uluslararası çete, cemaat ve paralel devlet diye bir yapı var. Allah bu çeteci ve cemaat çileri başımıza dan eksik etmesin yoksa soyulduğumuzu biz hiç öğrenemeyecektik. Tayip beyin hikayeleri ne(ekonomi şöyle iyi, milli gelir şu, merkez bankası şu kadar para var) inanmaya devam edecektik. Ama Türkiye nin dış borcunun son 11 yılda toplamda kaç kat artığını hiç öğrenmeden, IMF borcunu kapanması ile avunacaktık. Bu arada benzin fiyatı 5 TL.aştı dünya liderliğini kaptık ama kimse bunu konuşmuyor. Verginin de vergisinin 2014 yılın da zamlandığını pardon yeniden değerleme ile artırıldığını kimse konuşmuyor. Suriyede ki savaşın silah larının maalesef ülkemizden gittiğini nedense kimse konuşmuyor. Malesef orada ölen her insandan bizim yöneticilerimizde sorumlu bunu kimse konuşmuyor, konuşamıyor.
Misafir - Karaisalılı

Atma Recebim.     08/01/2014 21:38

Sadettin başkan geliyor Allah yar ve yardımcısı olsun. 30 mart inşallah HARAMZADEler için çöküşün başlangıcı olacaktır. Böyle bir şey varmı ya adamlar çeteci diye polis müdürünü görevden alıp yerine kendi adamı müdürü göreve getiriyor. Sonra bir operasyon oluyor İzmir deki gibi o atadığı müdürü tekrar görevden alıyor çok gülünç bir duruma düşüyor iktidar. Allah kimseyi Tayyip beyin durumuna düşürmesin adamın her tarafı kutucularla, dernekçilerle, hayır sever iş adamları ile çevrilmiş.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231