Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam864
Toplam Ziyaret1669250

Torun, seçim çalışmaları kapsamında Barış, Fevzipaşa, Aydınlar, Yeşilevler, Bahçelievler, Demetevler, 100.Yıl ve Belediye Evleri Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, seçim çalışmaları kapsamında Barış, Fevzipaşa, Aydınlar, Yeşilevler, Bahçelievler, Demetevler, 100.Yıl ve Belediye Evleri Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede coşkulu kalabalıklara hitabeden Torun, “Halka hizmet yolunda verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimden, kimsenin kuşkusu olmasın” dedi ve ekledi;

“Projelerimizle, Adana’nın

Çehresini Değiştireceğiz”

 

Ziyaret ve temaslarında, vatandaşların alkışlar ve sloganlarla karşıladığı Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Adana’ya hizmet” yolunda halkın gösterdiği ilgi ve teveccühün, “Adana’nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağının müjdecisi” olduğunu söyledi. Torun, “Seçimlerin hemen ertesi gününden itibaren gerçekleştireceğimiz hizmetlerle, bu sevinci perçinleyeceğiz. Misyonu ve vizyonu ile belediye hizmetlerinde dünyaya örnek olan Partimiz, Büyükşehir Belediyesi’nde de iktidar olduğunda, ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Hazırladığımız projelerimizi bir bir yaşama geçireceğiz.  Adanalı tüm vatandaşlarımızı özledikleri hizmetlere kavuşturmaya kararlıyız” dedi.

“Bu Kent; Yatırım, İstihdam,

Refah ve Hizmet Bekliyor”

Konuşmasını, vatandaşların coşkulu alkışları arasında sürdüren Abdullah Torun, seçim gününün ertesinde Adana’nın kabuğunu kıracağını ve geleceğe güvenle bakan bir kent olacağını ifade etti. Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Başta TOKİ olmak üzere, Adana’ya büyük hizmetleri getireceğimiz kurumlarla temaslarımızı yaptık. Adana’da, yeşil alanları, çocuk alanları, okulu, ibadethanesi,  spor alanları ve sosyal donatıları ile kentin çehresini değiştirecek kentsel dönüşümler yapacağız. Merkezi hükümetimiz ile uyumlu, ilçe belediyelerimiz ile uyumlu, çalışkan, halka hizmet için gecesini gündüzüne katan  bir büyükşehir belediyesi ile, Adana’nın çilesine son vereceğiz. Çünkü bu kent, yatırım bekliyor, istihdam bekliyor, refah ve hizmet bekliyor” diye konuştu. 

 



665 kez okundu

Yorumlar

Hangi Abdullah sizce.     07/01/2014 19:56

Ayakkabı kurucuları çok bekler bizden oy almak için. Benim hemşerim dururken Diyarbakırlı APO tercih eden bu haramzadeleri önce Allah a sonra tüm Karaisalı lı hemşerimize havale ediyorum. Büyükşehiri daha önce bir dönem Diyarbakır lı APO gillerden biri yönetimişti Karaisalı ların başına neler gelmişti iyi düşünelim arkadaşlar. Bizim Abdullah Seyhan da canı gönülden destekleyelim. Hiç olmazsa Diyarbakır lılar değil Karaisalı lılar işe girer.
Misafir - Karaisalılı

tabi tabi     07/01/2014 11:03

tabi tabi diyarbakırlı işsiz gençler belediyeye girebilmek için bekliyorlar.
Misafir - adanalı seçmen

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339