Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam773
Toplam Ziyaret1687282

Proje isteyen adaylara bir öneri de bizden

İlçemizin kurulduğu Hasan Dede Dağına bugüne kadar neden tùrbe yapılmadığını anlamış değiliz.
İnanç turizminin geliştirilmesi için, Hasan Dede'nin manevi huzurunda her perşembe günü yapılan duaların kabul olması için türbe yapılmasını öneriyoruz.
Ulaşımın gùçlukle yapıldığı dağa vatandaşlar çıkarak duasını yapıyor. Bazı vatandaşlar da Hasan Dedenin yaşadığı rivayet edilen mağara önundeki asırlık zeytin ağacına bez, çabut bağladıkları da görülüyor.
Buraya Hasan Dede'nin manevi huzurunda dua etmeye gelenlere yardımcı olmak ve ilçe ekonomisine katkıda bulunması için Karaisalı Orman İşletmesi ve Belediye Başkanlığını bu konuda göreve davet ediyoruz. .

1011 kez okundu

Yorumlar

Ne lobisi yahu     03/01/2014 22:59

Karaisalı'da lobi mobi yok.Kendileri adına güç gösterisi yapıp bir yerlerden dayanak almak isteyenler sözümona bazı kitleleri öne sürüp kibir gösterisi yapıyorlar.Karaisalı'da lobiler olsaydı hiç böyle kötü yönetilir miydi,hangi belediyeci oğluna kafasına göre işe dıkabilirdi,söyleyin bakalım?Lobiler sizi ancak Bedrettin DALAN bilir o da firarda.
Misafir - Melucan Turan

anca ağlıyorlar.     02/01/2014 13:11

Emekçiler Platformu kardeşim Belediye çalışanlarından da bir cacık ve salata olmaz.Anca ağlıyorlar icraat yok.Önüne gelenlere ağlıyorlar.Bir günde ne olursunuz elinizi sizlermasaya vurunuz.
Misafir - Keştepe LObisi

Artık biz yokuz.     02/01/2014 09:10

Tüm belediye çalışanlarının bu cuma namazından sonra Hasan Dedeye maaş duasına çıkması bu ilçede deprem etkisi yaratmaz mı?Herşeyi biz mi akıl edelim.Bir kez ses getirecek eylem yapsanız ne kaybedersiniz.Yorumların etkisi kalmadı artık.Tırnagınız varsa başınızı kaşıyın sayın belediye çalışanları.
Misafir - Emekçiler platformu

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382