Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam669
Toplam Ziyaret1668311

"Yeni yıl, barıs ve huzur getirsin"

- AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, Yeni Yılın Ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.Yeni Yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Gürkan, “İyi ve kötü hatıralarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ülkemiz adına çok önemli gelişmelerin yaşandığı, kısa zamanda çok büyük işlerin başarıldığı bir yılı tamamlarken, yine çalışmalarımıza büyük bir hızla devam edeceğimiz yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.


2013 yılında ülkemizde çok önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Gürkan, mesajında şunları kaydetti; “DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE”“2013 yılı, ülkemiz adına büyük demokratikleşme adımlarına, 30 yıldır akan kanın durmasına, ülkemize dev projelerin kazandırılmasına ve yenilerinin başlanmasına sahne oldu. Atılan bu büyük adımlar, daha büyük işler yapmak adına bizlere güç vermektedir. Her geçen yıl bir öncesine göre çok daha güçlü bir Türkiye’ye kavuşmaktayız. Her alanda yaşanan gelişmeler, ülkemizi dünya sahnesinde çok daha güçlü bir konuma yükseltmekte uluslararası arenada güçlü bir aktör haline getirmektedir.Ülke olarak bizim çok büyük hedeflerimiz var. Genç, dinamik bir ülke olarak ve tarih boyunca neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiş bir millet olarak, yapmamız gereken tek şey, kendimize güvenmemiz ve bu uğurda çok çalışmamızdır.Ülkemizin son yıllarda göstermiş olduğu gelişim sürecinin, bölgesindeki ve uzak coğrafyalardaki etkinliğinin, bazı çevreleri rahatsız etmesi doğal bir süreçtir. Çünkü ülkemiz şu anda dünyanın en hızla büyüyen 2.ekonomisine sahip olup, bankaları ve diğer kurumlarıyla da çok önemli başarılara imza atmıştır. Yine ülkemizde 30 yıldır devam eden Terör sorununun çözümüne ilişkin çok önemli adımlar atılmıştır. Dolayısıyla Türkiye bölgesinde ve dünyada önemli bir aktör haline gelmiştir. Ülkemizde yaşanan bu önemli gelişmelerden rahatsız olan çevreler, yıllar boyunca oluşturulmuş olan uluslararası denklemlere yeni bir gücün eklenmesine karşı çıkacaklar ve bu gelişimi engellemeye çalışacaklardır. Bu engellemeler uluslararası ilişkilerde yaşanabileceği gibi ülkemiz içinde de suni problemler çıkarılarak içimize kapanmamızı ve enerjimizi bu yönde harcamamızı amaçlayabilirler. Bizim yapmamız gereken ise bu girişimlere karşı hep uyanık ve hazırlıklı olmaktır. Bu ülke hepimizin, farklılıklarımızı bir zenginlik olarak değerlendirerek, birlik ve beraberlik içinde tek hedefe yönelerek, hayallerimizi gerçekleştireceğiz.Ülkemizde yaşanan gelişim ve ilerleme süreciyle beraber, ülkemizin elbette çözüm bekleyen birçok meselesi vardır. Hepsini samimiyetle, azimle ve elbirliğiyle aşacağız. Unutmayalım ki hep beraber yaşayacağımız tek bir ülkemiz var. Ülkemiz güçlü, istikrarlı, refah ve huzur içinde bir ülke olsa da zayıf, istikrarsız ve kaos içinde bir ülke olsa da biz burada hep beraber yaşayacağız. Bu sebeple milletçe, yarınlara bu günden daha güçlü bir ülke bırakmak hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bu duygularla, umut ve heyecanla karşıladığımız 2014 yılının, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye’ye ulaşmamıza vesile olmasını, milletimize ve tüm dünyaya barış, huzur, refah getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımızın Yeni Yılını tebrik ediyor ve saygılar sunuyorum.”

920 kez okundu

Yorumlar

abdullah küçük yücele cevap     31/12/2013 22:53

sayın abdullah bey başka adam yok muydu aynı işi yapacak da neden AHMET ŞEKERCİ NİN oğlu. başkasına ok diyerek neden kendilerine peş keş çekiyorlar bu belediyey yi ondan daha yüksek kapasitede çok genç var.
Misafir - işsiz bir genç

     31/12/2013 17:09

sende adini yazsssan babo
Misafir - cemker

     31/12/2013 16:07

Ah sizi gidiler sizi birde delikanlı olup adınızı yazsanız ne var salla babam salla. Vahit bey en azından mail yazsalar o da olur.
Misafir - İSME NE GEREK

anca barak havası dinlersiniz     31/12/2013 15:20

sayın hasan hüseyin günay yüce beyin devrinde 150 işçi ve memurlart bir hafta önceden maaşlarını alıyordu.sapla samanı gene karıştırma.maaşlardan öte birde bu ilçeye yatırım yapılıyordu.ilçe şantiye gibiydi.sizler ne yaptınız büyükşehire el açmaktan başka ne yaptınız.birde karapınara bina diktiniz 10 yıldır çivi dahi çakamadınz yaptığınz binaya.para pğara demeyin herşey para değildir.sizlere 5 yıldır para gerektirmeyen karaisalı yolunun güvençe kadar olan kısmına ağaç dikin diye buna para da gerekmez.ona bile kulaklarınızı tıkadınız.yani sizlerden bir icraat olmaz olmaz olmaz.anca ibrahim şen beyin sesinden ali yağcı ile ayfer bebekin de ara taksimi eşliğinde barak havası dinlersniz o kadar.
Misafir - sögütlü kahve gençliği

anca barak havası dinlersiniz     31/12/2013 15:19

sayın hasan hüseyin günay yüce beyin devrinde 150 işçi ve memurlart bir hafta önceden maaşlarını alıyordu.sapla samanı gene karıştırma.maaşlardan öte birde bu ilçeye yatırım yapılıyordu.ilçe şantiye gibiydi.sizler ne yaptınız büyükşehire el açmaktan başka ne yaptınız.birde karapınara bina diktiniz 10 yıldır çivi dahi çakamadınz yaptığınz binaya.para pğara demeyin herşey para değildir.sizlere 5 yıldır para gerektirmeyen karaisalı yolunun güvençe kadar olan kısmına ağaç dikin diye buna para da gerekmez.ona bile kulaklarınızı tıkadınız.yani sizlerden bir icraat olmaz olmaz olmaz.anca ibrahim şen beyin sesinden ali yağcı ile ayfer bebekin de ara taksimi eşliğinde barak havası dinlersniz o kadar.
Misafir - sögütlü kahve gençliği

Sadettin hepinizi seviyor.     31/12/2013 13:08

işçi ve memur dostlarımız sizler bizim için çok değerlisiniz.sizlerin sorununu Saadettin ASLAN abimiz biliyor ve çok üzülüyor.Biraz daha sabretsinler diyor.Belediyeye ilk girdiğim an yapacağım tek şey işçi ve memurların alacaklarını ödemeden koltuğa oturmamm diyor.Beni Babacan DURAKla karşılaştırmayın diyor.ben farklıyım diyor.Onların alın terine saygım var diyor.Sizlerden hem destek bekliyoruz.Hmde biraz sabırlı olmanızı bekliyoruz.Saadettin ASLAN ile belediye çok farklı olacak emin olunuz.Bize güvenin desteğinizi eksik etmeyin.Hepinzi seviyoruz.
Misafir - MHP_DELEGESİ

     31/12/2013 13:54

babacan durakın yapacagı tek şey vardı.onu yapsaydı işte heykeli dikilecek adam derdik.bu işler bana göre değilmiş günay yüce kadar da başarılı olamadım deyip zamanında istifa etseydi heykeli dikilsin derdik.ama yapmadı yapamadı.ONun yerine ne yaptı ALi ve Ufuk ÇOPUROĞLU ile ve Sami DİNÇER le uğraştı.Belediye memurlarını hiç mi hiç düşünmedi.Kendisini de bitirdi işçi ve memuru da bitirdi en sonunda.
Misafir - sögütlü kahve gençliği

     31/12/2013 13:05

AH HASAN HÜSEYİN AH AH Kİ HEMDE NE AH KARDEŞİM.SENİN BEYNİN NERDE YIKANIYOR BİLMEK İSTERİM.ADAMA SORMAZLAR MI O ZAMAN PARAN YOK MAAŞ ÖDEYEMİYORSUN NEDEN İŞÇİ ALMAYA KALKYORSUN GİDERAYAK DİMİ?HASAN HÜSEYİN BORÇLARIA GELİNCE BU HİKAYEYİ 5 YILDIR DİNLEMEKTEN BIKTIK ARTIK.İNANDIRCI DEĞİLSİNİZ.BAŞARISIZLIGINIZI KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞMAYIN.HALK YEMİYOR BU BASİT NUMARALARI.TEK KELİME EDİN ŞAPKA ÇIKARTALIM.BAŞKAN İŞ BİLMEDİĞİ İÇİN BAŞARISIZ OLDU DEYİN ELİNİ ÖPMEZSEM NAMERDİM.ÇÜNKÜ GERÇEK BU.DEVLET SİZE AGLAYIN DEMİYOR,AKŞAMA KADAR ÇAY DA İÇİN DEMİYOR.SICAK KLTUKLARINIZDAN KALKIN HALKIN ARASINA GİRİN.SAMİ DİNÇER O PARAYI YA GETİRECEK YA GETİRECEK DEMEKLE DE OLMUYOR BU İŞLER.
Misafir - ÇAY BAHÇESİ ÜYESİ

işe girene sevinirz     31/12/2013 13:43

Sayın yorumcular Ahmet ŞEKERCİ beyin oğlunu bu işlere karıştırmasanız daha iyi olmaz mı?İLçede işe giren kim olursa sevinmemiz lazım.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

borclar     31/12/2013 13:16

Dışarıdan gazel okumak güzel. Babacan Durak ne gapsın? Gelen paralar vergi, ssk ve iller bankası borclarına kesiliyor. Gerek adaşım Kuşcu ve gerekse kendi döneminde biriken borçları ödemekten memur ve işçiye maaş verilemrz hale grldi. Yeni ba§kan kim olursa olsun bu borçları odemek zorunda kalacak. Çunkü paralar belefiye hesabına aktarilmadan otamatik olarak kaynağında kesiliyor. Bunlara birdd piyaxa borClarıca eklenincd, elinkz kolunjz bağlı makamda otururm gelene giddne çay ısmarlarsınız. Lütfe gerçekçi olun. Maalesef durum böyle. Bunda Ba acanın suçu yok. Bu işin başına Günay Yucddd olsa değismez.
Misafir - hasan hüseyin

neden para yollasın ki.     31/12/2013 13:16

Hasan Hüseyin kardeşim haklısın.Milletvekilimiz değil 2 trilyon ilçeye istese şimdi 10 trilyonu 10 saniyede gene gönderir.Ama ilçeye gelen paralar nedense memur ve işçilerin cebine gitmez ki.Milletvekilimiz babacan DURAK ve ekibine göndermediği için karışmıyor.5 yıldır gele ödenekler EMEKLİ ENİŞTE v e YEGENLER ile şimdi de Ahmet ŞEKERCİ beyin oğluna maaş adı altında aktarılıyor.İLçede birde 5 yıldır taş taş üstüne konmadı gelen ödeneklerin nereye harcandığı bilnmiyor.Borç desen heryer borç.İlçedeki tüm esnaflar belediye araçlarının bakımını dahi yapmıyorlar ya da yapmak istemiyorlar.Te kelime ile bu belediye bitirilmiş.Son darbeyi de işçi almak süretiyle vurmak istiyorlar.Memurlar maaş alamamışlar birde işçi almaya kalkıyorlar.Milletvekilimiz neden yollasın ki söylermiisniz.
Misafir - AK_GENÇ

AKPLI OLSAYDI, GÖNDERIRLERDİ     31/12/2013 13:49

Belexiye akpnk elinde olsaydı 2 ddğil10 trilyon gondefirdi, bunlar bu kadar partizan ve gözu dönmüştùr. Ama yemezler,ac gezer benim belefkye işçim yinedd bunlara avu açmaz.
Misafir - hasan hüseyin

HAKSIZ MIYIM?     31/12/2013 13:00

DÜNYANIN EN BÜYÜK 2.EKONOMİSNE SAHİP OLDUĞUGUNUZU VE BİR SÜRÜ ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ DOĞRU YADA YANLIŞ BİŞE DİYEMEM.O ZAMAN BELEDİYEYE 2 TRİLYON PARA YOLLAYIN DA AYLARDIR MAAŞ ALAMAYAN İŞÇİLER VE MEMURLAR ŞU YILBAŞINI PARASIZ GEÇİRMESİNLER.O GARİBAN EMEKÇİLERİNDE CEBİNE HAK ETTİKLERİ MAAŞLAR GİRSİN.HAKSIZ MIYIM?
Misafir - İLÇEDEN BİR GRUP ESNAF ADINA

Bız de yedik     31/12/2013 11:30

Fatoş gürkan yine ninniler soyedi, biz de uyuduk.Savaşsız,sömürüsüz,soygunsuz,yolsuzluk olmayan,rüşvetsiz bir dünya dileseydi, eyvallahderdik, ama o ninnileri ile bizi uyutmaya çalıştı, bizde yedik.
Misafir - cuk

Bız de yedik     31/12/2013 10:27

Fatoş hanım yine ninniler soyledi her zamanki gibi. Bisde yedik ve uyuduk. Soygunsuz,rüşvetsiz, sömrüsuz yeni bir yıl dileseydiniz, sizi alnınızdan öper,Karaisalı caddelerinde omuzlarımıza alırdık ağam(!)
Misafir - cuk

Sİzi çok seviyoruz.     31/12/2013 10:48

Sayın Vekilim sizinde yeni yılınız kutlu olsun.Ne olursunuz belediye emekçilerinin sorununa bir el atsanız memurlar aylardır maaş alamıyorlar ve çok zor durumdalar.İlçede ALLAH korusun birisi cinnet geçirip intihar ederse bunun vebali çok büyük olur.babacan DURAK her zaman ki gibi Hasan Hüseyin KUŞÇU giderken 3 trilyon borç bıraktı hikayelerini uzun uzun okur işin içinden çıkabilir.Ama halkın milletvekili neden bu sorunu çözmedi diyebilirler.Sizi çokı seviyoruz milletvekilim.Bu sorunu ne oluırsunuz çözün.
Misafir - Emekçiler Platformu

Sİzi çok seviyoruz.     31/12/2013 10:42

Sayın Vekilim sizinde yeni yılınız kutlu olsun.Ne olursunuz belediye emekçilerinin sorununa bir el atsanız memurlar aylardır maaş alamıyorlar ve çok zor durumdalar.İlçede ALLAH korusun birisi cinnet geçirip intihar ederse bunun vebali çok büyük olur.babacan DURAK her zaman ki gibi Hasan Hüseyin KUŞÇU giderken 3 trilyon borç bıraktı hikayelerini uzun uzun okur işin içinden çıkabilir.Ama halkın milletvekili neden bu sorunu çözmedi diyebilirler.Sizi çokı seviyoruz milletvekilim.Bu sorunu ne oluırsunuz çözün.
Misafir - Emekçiler Platformu

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339