Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam769
Toplam Ziyaret1682756

AK PARTI KARAİSALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BU HAFTA AÇIKLANIYOR,ACABA İPİ KİM GÖĞÜSLEDİ?

Ak Partı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Alı Şahin'in ifadelerine göre, Ak Parti ilçe başkan adayları büyük oranda belirlenmiş, ve Genel Başkanın onayından sonra bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Buna göre Ak Parti Belediye başkan adayları Dr. Kemal Işık, Müslüm Öveç, Hasan Hüseyin Kuşçu, Yusuf İyi ve Hacer Ceylan arasında bir kişinin açıklanması bekleniyor.

Tüm Karaisalıların da merakla beklediği adayın ise işinin çok zor olacağı ifade ediliyor.

Öte yandan, eski başkanların görevlerine aynen devam edeceğini açıklayan Mehmet Ali Şahin'in ifadesine göre, Seyhan, Yüreğir ve Şarıçam Belediye Başkanları Azim Özturk, Mahmut Çelikcan veAhmet Zenbilcı yerlerini korumuş oluyor.

Başta bu üç aday olmak uzere tùm aday adayları sessizliğe büründüler. Çünkü aday  adaylarına açıklama yapılana kadar sessiz kalmaları istendiği kaydediliyor.
  i

953 kez okundu

Yorumlar

İYİSİ OLMALI     31/12/2013 20:33

SOYGUNCU BİRİ GELMESİN AMA BU İŞLERİ DE ÇEVİREBİLECEK BİRİSİ OLMALI. KİMİN NE OLDUĞU AÇIKÇA BELLİ ZATEN. YÖNETİMDE DE EĞİTİMLİ BİRİLERİ OLMALI Kİ BU MEMLEKETE FAYDALI OLSUNLAR. ŞAİBELİ KİŞİLERE PİRİM VERİLMEMELİDİR.
Misafir - MURTÇUGENÇLİK

     31/12/2013 19:15

KARAİSALI ŞEÇİMİ MÜSLÜM BEYLE ALIR MHP MAL TOPLAYACAK KONUŞMAYI ,OTURMAYI BİLMEYEN SAADETTİNLEMİ KAZANACAK DUYRULUR
Misafir - ADANALI

yukardaki fotoğrafların hiç biri bu içeye yakışmaz.En iyisi Kurt başkan Sadettin Aslan     31/12/2013 17:46

AKP, bu seçimde gene kaybedecek.Demedi demeyin.Şu anki MHP belediye başkanı bir tarafa Sadettin Bey,AKP'nin tüm adaylarından daha mutedil,sosyal,girişken,şaibesiz ve denenmemiş olmasıyla ve de dinamikliğiyle zirveye oturacak ve ara taksim eşliğinde Karaisalı'ya bayram ettirecektir;Devlet Bahçeli'nin tüm pısırık ve korkak muhalefetine rağmen.
Misafir - FERAGAT ÇERİ

çil yavrusu gibi dagılırlar.     31/12/2013 12:04

İLçe AK PARTİ adaylarının hepsi de aday oduklarına pişman oldukları söyleniyor.Her şey zamanında diyorlar diye duydum.BU saatten sonra hevesimiz de iştahımızda kalmadı diyorlarmış.Haklılar hani nerde İsmail DEMİRKESER?Nerde diğer adaylar neden sahaya inip çalışmıyorlar.Dedikya bunlardan birisi aday olsun diğer adaylar ya ilçeye uğramazlar yada güneşin batışını izlerler.Hiçbirisi birbirine çalışmazlar.Hele elini hiç biri diğeri için cebine bile atmaz.KÖylerde içilen çayların parasını kim verir bilemem artık.Muhtarlar mı verir meclis üyesi adaylar mı verir.
Misafir - genç AKTAŞLILAR LObisi

     31/12/2013 12:31

İl başkanı olacaksa Hasan Hüseyin KUŞÇU olsun demiş.Genel merkezin kafası karışmış düşünüyormuş.EN son çare bu akşam yılbaşı tombalası gibi topbala çekeceklermiş.Kim çıkarsa tombaladan onu aday yapacaklarmış.Genel Merkezin ise tüm torbadaki kağıtlara YUSUF İYİ yazalım diyorlarmış.Yoksa başka türlü hır gür çıkar diyorlarmış.
Misafir - Emelcikli Musa dayının oğlu

Müslüm Öveç kesin.     31/12/2013 11:16

İLçeye en çok emeği geçen en zor yıllarda gemiyi terketmeyen Müslüm ÖVEÇ beyi bizzat başbakan iistemiş.Olacaksa Müslüm ÖVEÇ olsun demiş.
Misafir - kulagı kesik birisi

Dr.Kemal Bey     31/12/2013 10:53

Doktor Kemal IŞIK kesinleşmiş.Diğerleri asparagas haber.
Misafir - Nalan Hemşire

Maaşları ödesin yeter.     31/12/2013 10:10

Belediye başkanı olacak insan kim oursa olsun şimdiden başarılar diliyoruz.Lakin ne olursunuz belediye işçi ve memurlarını Babacan DURAK gibi zor durumda bırakmasın.Bu emekçi kardeşlerimizin maaşlarını Günay YÜCE beyin zamanında olduğu gibi maaşlar ödensin yeter.
Misafir - Emekçiler Platformu

Maçın sonucu     31/12/2013 10:04

AK PARTİ Genel Merkezi MHP nin adayı çok genç çok çalışıyor ne yapacağız diye kara kara düşünüyor dediler.Acaba aday çıkartmasak mı diyorlarmış.Çünkü maça 2-0 önde başlamıştı Saadettin ASLAN.Maçın 90,dakikası dolmak üzere acaba neyapsak maçı alsak diyorlarmış.SOn çare MHP den 6 kişiye birden kırmızı kart göstersek ve dünya spor tarihinde de ilkez olmak üzere tek seferde 3 penaltı birden vermeyi düşünmüşler.Ve üstelik atılmayan penaltılarda sayılmayacakmış böylelikle de 3-2 maçı alırız diyorlarmış.
Misafir - Karaisalıspor oyuncusu

Müslüm ÖVEÇ açıklanacak.     31/12/2013 08:51

Müslüm ÖVEÇ abimiz kesinleşmiş Ama Genel Merkez biz açıklayacağız sizler susun demiş.
Misafir - Genç Galalı

     31/12/2013 08:28

genel merkez bu kez ilçeye kadın eli değsin ve ilçe güzelleşsin diye hacer ceylan hanımefendiyi aday yapacakmış.aldığımız son bilgiler bu yönde.her an hacer ceylan ablamız açıklanabilir genel merkez tarafından.
Misafir - istihbarattan

müslümm     30/12/2013 23:44

Sayın eski ilçe başkanımız aynı savaştan bitkin düşmüş asker gibi olmuşsun...
Misafir - AK Gençlik

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398