Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam92
Toplam Ziyaret1684847

Başbakanın onayına sunulmadan açıklanmayacak



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "81 il için başkan adaylarımızı belirledik ve Başbakanımız ile takdimini yaptık. Şu an Başbakanımız ve Genel Başbakanımız'ın yoğunluğunda dolayı toplantılara katılamıyor ama çalışmalar devam ediyor. 806 ilçenin belediye başkan adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik" dedi."

SONA GELDİK
"Şahin, 806 ilçe belediye başkan adayını belirlediklerini açıkladı. Türkiye'nin artık 30 Mart yerel seçimlerinin havasına girdiğini anlatan Şahin, şöyle konuştu: "Tüm il belediye başkan adaylarımız genel merkezimiz tarafından belirlendi ve kamuoyuna takdim edildi. Seçim üst kurulumuz tarafından yerel seçimlerle ilgili aday belirleme noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın devlet işleri ve iş yoğunluğu nedeniyle toplantılarımıza tam katılamıyor. Benim riyasetimde yapılan çalışmalarda şuanda ilçe belediye başkanlarımızla ilgili tespit aşamasındayız ve sona geldik.

806 İLÇE TAMAM 113 İLÇE MASADA
200 saati aşkın çalışma yaparak 806 ilçemizin belediye başkan adayını tespit ederek genel başkanımızın onayına sunma noktasına geldik. 113 ilçemizle ilgili çalışmamız devam ediyor." İlçelerle ilgili karar vermekte zorlandıklarını anlatan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir anket yaptırdık. Bu anketler tatmin etmedi ve başka bir firmaya daha anket yaptırdık. Önümüzdeki hafta genel başkanımızın onayına sunarsak ilçe belediye başkanı adaylarımızı açıklarız. Gönlüm arzu ederdi ki, Karabük ilçe belediye başkanlarımız noktasında çalışmalarımızı tamamladık ama genel başkanımızın onayı olmadan açıklayamıyorum. Şuanda görevde bulunan mevcut ilçe Belediye Başkanlarımız açıklanmış gibi çalışmalarınıza devam edin. Yani bu görevi sizlere yeniden verilmiş gibi çalışmalarınızı yapın ve yakında açıklanacak zaten

818 kez okundu

Yorumlar

     30/12/2013 12:41

sevgili emekçiler platformu kardşeim çok haklıın belediye personelleri maaş alamıyorlar .lakin onun suçlusu başbakan ve bakanlar değil.devlet ilçeye her belediyeye gönderdiği paradan buraya da eşit şekilde gönderiyor.ama belediye başkanı iş bilmediği için ve ödenekleri emekli enişte ve yegenler ile ahmet şekercinin oğlunun cebine aktarırısa garibanlara maaş kalır mı kardeşim.hiç kimse ak partiyi suçlamasın maaşlar konusunda.konu tamamen başkanla ilgili.
Misafir - ak-genç üyesi

     30/12/2013 12:01

yahu madem ülkemiz o kadar zengin merkez bankasının kasaları para ile dolu.karaislaı belediyesinin personelleri neden aylardır maaş alamıyorlar.
Misafir - emekçiler platformu

AH TAYYEB DİN KARDEŞİYİZ ATMA FAZLACA.     30/12/2013 11:46

Geliyor MHP geliyor Adana ve tüm ilçelerde. AKP mi öyle bir parti varmıydı diyeceğiz 3-5 yıla kadar. Adamlar ayakkabı kutuları ile İmam hatip okulu yaptırma derdinde. Tek destekçileri KCK ve PKK lılar kaldı idi onlarda desteği çekiyorlar biz İmam hatip okulu falan istemiyoruz biz zaten zerdüş üz ne imamhatibi diyorlar. TAYYEB in son sallamaları ha bire atıyor yine şu kadar borç ödedim, milli gelir bu diyor, merkez bankasında bu kadar para diyor. Ama hiç iç ve dış borçtan bahsetmiyor dikkatinizi çektimi.
Misafir - İMAM HATİPLİ

     30/12/2013 10:19

Ufuk ve ALi ÇOPUROĞLU beylere işyeri açma ruhsatı verilmemesi ve Çalışan bir emekçinin iş yeri açması ve evine namusu ve şerefi ile ekmek götürmesi helal kazanç sağlaması da engellenmiştir.
Misafir - sögütlü kahve üyesi

     30/12/2013 10:23

Sami DİNÇER kardeşimize yapılanları unutmadık.Sami DİNÇER abimizin belediyeye borcu olabilier.Ama o borç yapılandırma yapılabilrdi.Çay bahçesi olarak bunun bir faturası olmayacak mı sizce?
Misafir - Çay bahçesi dostlugu

     30/12/2013 10:44

saadet partili hoca efendi çok haklı.Bu ilçede birileri fatura ödeyecek.Ama asıl faturay ödemesi gerekneler değil de faturayı başkaları ödeyecek.OLan Saadettin ASLAN beye olacak.Kendisi buna bir çare bulmalı.Babacan DURAK ve ekibi ile arasına mesafe koymalı.
Misafir - 3-5 MHP li adına

BU fatura ödenecek mutlaka.     30/12/2013 10:48

AK PARTİ ilçede şu ana kadar aday göstermediği halde Sadettin ASLAN bey tek başına sırtlamış götürüyor gibi görünse de unutmamaka gerekir ki bu rüzgar tersine dönebilir aniden.ÇÜnkü MHP ilçe belediyesi çalışanlarına aylardır maaş ödeyemiyor.BU halkın gözünden kaçmıyor.Üstelik Babacan DURAK ve ekibi ilçeye 5 yıldr taş taş üstüne koymadılar.Halkın arasına girip halkın gerçek sorunlarına eğilmediler.Hep Büyükşehiri suçladılar.Oysa bu ilçenin elinde Günay YÜCE gibi bir altın bilezik ve deger vardı kıymetini bilemediler.Üstelik memurların aylardır maaşları ödenmediği halde Babacan DURAK ahmet Şekerci nin oğlunun lafı kurtumadan Beleidyeye işçi almaya çalışıyormuş kendisini şirin göstermek için.Bütün bunlar halkın hafızalarında ve büunlar Saadetin ASLAN beye fatura edilecektir.Yemeği Babacan DURAK ve ekibi yerken faturayı da Saadettin ASLAN abimiz ödeyebilir.Hemde çok pahalıya patlamak üzere.uyarmadı demeyiniz.
Misafir - Saadet partili hoca

maaşlar hala ödenmeyecek mi?     30/12/2013 09:15

sayın şekerci babacan durak beyden umudumuzu kestik tek umudumuz sizsiniz ne olursunuz maaşlar ne zama ödenecek.
Misafir - emekçi bir belediyeci

     30/12/2013 09:40

vahit bey ne olursunuz maaş alamadık bizleri de dile getir.bizi babacan durakın eline bırakma.çok zor durumdayız.
Misafir - belediye çalışanı

     30/12/2013 08:12

AK PARTİ ilçede kimle yola çıkarsak çıkalım Sadettin ASLAN beyi yıkmamız kolay değil diyormuş.Adam 2-0 önde ve maçın 85.dakikası diyormuş ve maçın hakemini değiştirmek için çabalıyormuş.Sadettin ASLANn 6 oyuncusuna yürüyüşlerini beğenmediği için kırmızı kart gösterip üstü üste de dünya tarihinde ilkkez olmak üzere tek seferde 3 penaltı verecekmiş ve atılamayan penaltılarda yenilenecekmiş.böylelikle de 3-2 AK PARTİ kazanmak istiyormuş.
Misafir - Merkez Fifa Kokartlı Hakem.

     30/12/2013 08:01

Vahit bey izi eleştirmek istemezdim ama beni bağışlayın özür diliyorum sizden.İLçe beleidye çalışanlarının sorunlarına fransız kaldınız.
Misafir - Cemaatçİ hoca

Maaşlar ödenecek mi?YOksa bor yemeye devam mı?     30/12/2013 08:17

arkadaşlar bütün bunlar bizim sorunumuz değil kim aday olursa olsun biz emekçilerin hiç mi hiç ilgisini çekmiyor.bizi ilgilendiren bu hafta belediye biz emekçilerin maaşlarını ödeyecek mi?Sami DİNÇER de sağdan soldan borç harç bulmuş parasını yatırmış.Bir bakın bakalım daha böyle kimlerin borcu var belediyeye.Toplansın paralar.parası olmayanlar da borç bulsunlar tarlasını takımını satsınlar borçlarını ödesinler.Emekçilerin maaşları yatırılsın.Yoksa geçen cuma camiye mendil sermediler bu cuma ise sermeyecekler diyemeyiz.
Misafir - Emekçiler platformu

     30/12/2013 08:58

adana kaybedildi.şayet aynı adaylarla seçime girilirse seyhan ve yüreğirde kaybedilir.karaisalıyı zaten yusuf iyiden başka kimi koyarsanız koyun kaybedersiniz.eeeeeee geriye ne kaldı.çukurovayı zaten hayatta alamazsınız.
Misafir - merkez ilçeden

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231