Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam248
Toplam Ziyaret1681333

Gazete MHP İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz ve Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan için "muhteşem ikili" seklinde manşet attı



909 kez okundu

Yorumlar

sadetttin hesap soracaktır.     31/12/2013 08:09

abuzer sadetttin naslan hesabı ahmet şekercie soracaktır.giderayak oğlunu işe aldın bana zarar verdin diyecektir.sadettin aslan babacan duraka hesap soracaktır.bir zamanlar günay yüce muhasebede iken işçi ve memurların maaşlarını tıkır tıkır ödüyordu ne oldu da memur ve işçilerin maaşlarını ödeyemez oldun diye hesap soracaktır.işçinin memurunu ödeyemiyorsun işçi almaya kalkıyorsun beni zorda bırakıyorsun diye hesap soracaktır.saadettin aslan hesapçıdır.bütün bunların hesabını soracaktır.ali ve ufuk çopuroğlunu yılllarca mağdur ettiniz bunlar bu ilçenin çocukları değil mi diye hesap soracaktır.sami dinçere neden borcunu akşama kadar öde diye posta koyuyorsun yazık değil mi diye hesap soracaktır.bu ilçeye neden 5 yıldır taş taş üstüne koymadınız yan gelip yattınız diye hesap soracaktır.halkın saadettin beklentisi çok büyük.
Misafir - Çay bahçesi Üyesi

ABUZERRRR     30/12/2013 23:22

Saadettin ASLAN,hesap soracam diye nerede söylemiş,senin bir sıkıntınmı var yoksa ABUZERRR Efendi...
Misafir - Ülkücü Genç

..     30/12/2013 21:14

Sadettin ARSLAN kime hesap soracak anlamadım... o soracaksa kendinden önce gelmiş olan partidaşlarına sorsun şayet kazanırsa... ha AKP hükümetine sormaksa kastın sadettin aslanın cürmü ne sanırsın 7 bin nufuslu karaisalıya değilde 75 milyon nufuslu türkiye belediye başkanı olacak :) azıcık reaite lütfen
Misafir - abuzerrr

bekliyoruz gelsinler.     30/12/2013 08:03

Benim en çok merak ettiğim bu seçimde Müslüm ÖVEÇ,Ali METİN,Gaffar ÖZDEMİR,Durdane ÇOPUROĞLU ve diğer AK Yöneticiler halkın karşsına çıokıpta nasıl oy isteyecekler.Yemin ederim ki bu seçimde en çok merak ettiğim tek şey bu.Yoksa Ahmet Mehmet kazanmış önemli değil.Yapılan yolsuzluklardan dolayı halkın karşısına nasıl çıkacaklar.Çay bahçesinde kendilerini bekliyor olacagız.Bizleri nasıl ikna edecekler merak ediyorum.
Misafir - Çay bahçesi analizcisi

İLÇEMİZEDE İMAMHATİP İSTİYORUZ.     29/12/2013 22:43

Arkadaşlar ayakkabı kutularının markasını hiç merak eden olmadı. Kutudan çıkan para kadar kutularda önemli. Türk malımı, Amerikan malımı, Avrupa malımı yoksa Çin malımı bence buda önemli bu işin arkasındaki ülkeyi göstermesi açısından araştırılmalı bence. Birde ilçemiz AKP yönetimine bir çağrım olacak. Bu ilçe AKP o kadar destek verdi, madem Liderinizin oğlu ve yakın arkadaşları sağa sola Imamhatip okulu yaptırmak için dernek kuruyor, birtakım ihalelerden buralara para akıtılıyor bağış adı altında, sizde ilçemizde bir imamhatip okulu yapılması için yardım isteyin, ilçemizin bir kazancı olsun bu işten sizde bu ilçeye faydalı bir iş yapmış olursunuz. Bu iş öyle yada böyle kapatılacağa benziyor, tıpkı deniz feneri olayında olduğu gibi sonunda bu işi başlatan savcı ve polisler suçlu, paraları götüren zatlar masum olacak gibi duruyor. İlçemize Imamhatip yapılacağını ve ilgili dernek ve yönetiminide basın toplantısı ile duyurunda sesinizi duyalım. Karaisalı da AKP İlçe yönetimide varmış diyelim.
Misafir - İMAM HATİPLİ

YOLUN SONU GORUNUYOR     29/12/2013 13:53

Yolun sonuna gelindi. Yaprak yaprak açılması muhtemel dosyaların altında tek başına kalmayacağını ilan etti Bayraktar. Dibi görünmeyen kuyunun derinliklerine doğru kayarken paçasından tuttu Başbakan’ın ve dedi ki: ‘‘Dere tepe düz gittik, beraber yürüdük biz bu yollarda, bundan sonra giderken de bırakmam seni hayatta’’. 
Misafir - HESAPCI

Ayakkabı kutusu getirene ayakkabı boyası bedava...     29/12/2013 12:04

Sadettin Aslan kişiliği ve birleştiriciliğiyle şu ana kadar temayüz eden,koltuğu hak eden yeğane namzettir.Birileri daha ayakkabı kutusuna sahip çıkamazken Sadettin Bey'in daha şimdiden adım atmadık yer bırakmadı Maşalllah...Kendisine başarılar diliyoruz.Artık devran döndü...
Misafir - Apokalipso

itibar     29/12/2013 11:05

Once Askeri sonra memuru sonra Turk olmayi sonra polisini sonra helal kazanci, hukuku,adaleti itibarsizlastiran Kutu Doldurma Araklama Partisini KINIYORUZ.
Misafir - istiklal

KUTUDAN PARA CIKTIMI CIKMADI MI ?     29/12/2013 10:05

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın “Oğlum üzerinden bana geleceklerdi” sözleriyle gözlerin çevrildiği oğul Bilal Erdoğan, AKP iktidarı döneminde kuyumculuktan yemeğe, sabunculuktan kozmetiğe kadar pek çok alanda “atılım” yaptı.
Misafir - KUL

EDEP HUKUK     29/12/2013 10:11

Ey Hukumet ; EDEPSIZ OLAN EDEPTEN,HUKUKSUZ OLAN HUKUTAN KORKAR...Saadettin Arslan Edep ve Hukuk icin geliyor.
Misafir - SORGU KUTUSU

KARAISALIYI BASIBOSLAR DEGIL GERCEK EVLADI HIZMET EDECEK     29/12/2013 09:36

Yüreğe, irâdeye, rûha hasret gittiğimiz şu günlerde, şimdiye kadar yolları elli defa gidip pusuya takılmış yığınlar, bir yenisine takılabilecekleri vehmiyle köşeye sıkışmış ve ümitsizliklerini hârika günler ve hârika şahıslarla giderebileceklerini düşlüyor.Hâsılı, bu koskoca Ulkemiz başıboşların elinde ve bir baştan bir başa hirsizlikla yolsuzlukla kıvrım kıvrım...SAADETTIN ASLAN  LİDER, SEVİLEN, SAYILAN BİR İNSANDIR...degisimin yeni yuzu olacaktir.
Misafir - GENCLIK

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398