Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam642
Toplam Ziyaret1669028

OĞUZ ADEM SELÇUK, YÖRÜK ŞİVESIYLE "HADİ GARİ"DEDİ

Oğuz Adem Selçuk, Facebooktaki sayfasından yayınladığı mesajında şunları söyledi:

"Seni seviyoruz:Bir Türkmen Beyi olduğun için,Dürüst ve şaibesiz olduğunuz için,Türk Devlet yapısını ve geleneğini bildiğin için,Vali Bey ile giriştiğin düelloda hakemin taraf tutması nedeniyle kaybettiğin ve haksızlığa uğradığın için,Seni Seviyoruz…Bunca zaman beklediğin yeter.Üzerin birileri tarafından çizildi.Artık orada beklemenin faydası yok.İdris Bal gitti,Hakan Şükür gitti,İdris Naim Şahin gitti,Erdoğan Baayraktar gitti,Ertuğrul Günay gitti,Haluk Özdalga gitti…Hadi Gari Siz de …"


891 kez okundu

Yorumlar

HIRSIZ TUTTU BIRAKMIYOR     28/12/2013 20:19

HIRSIZLIK VAR ! YILSUZLUK VAR ! BIRDE ARSIZLIK VAR !!!
Misafir - DAVA ADAMI

Ayrılık gayrılık yok     28/12/2013 10:17

Adem bey Karaisalı için yaptığınız çalışmalar için teşekür ederim.Karaisalılar içinde Devlet memuluğu yaptınız emekli olduktan sonra mahalli yöneticilik yaptınız dernek kurdunuz Karaisalı için çalışmalarınız devam ediyor sağ olun.Anlayamadıığım Karaisalılı olarak bir türlü bir araya gelipte sorunlarımıza cözüm aramaktan neden imtina ederiz.Amaç Karaisalı ise neden herkes ayrı baş çekilsin.Üzülerek söylüyorum herkesin baş olduğu yerde hekes ayak olur.Birleri bizi parçalara ayırır sonra kolayca idare eder .
Misafir - öziş

YAKISMADI USTA     27/12/2013 23:43

USTA Halk isli camdan bakiyoruz ama martta karsilasicagiz diyorlar.
Misafir - HASANDAGLI

Hadi Ya!     27/12/2013 22:04

CHP yolsuzlukla partiden attığı adamı İstanbul'da aday yapıyor,gıkınız çıkmıyor hocam.Ak Parti bunun da altından güçlenerek çıkacak inşallah.
Misafir - Yunus

adem     27/12/2013 22:45

adem hoca adem hoca avucunu çukur tut.ali küçükaydına hadi gari diyene kadar onu oraya getiren millete git.al boyunun ölçüsünü
Misafir - aladaglı

Gaz yedik cop yedik RUSVET YEMEDIK     27/12/2013 21:08

ilahi iktidar Bir zamanlar ne diyordu İsmet Paşa “düşmanlar”dan söz ederken?“Padişah düşmanınızdır. Yedi düvel düşmanınızdır. Bana bakın, kimse işitmesin, millet düşmanınızdır.”*Az kaldı...Galiba bu iş, İsmet Paşa’nın dediği noktaya kadar varacak.
Misafir - cakit

adı üstünde     27/12/2013 20:03

Sayın Hocam. Ali KÜÇÜKAYDIN hangi Karaisalı'lıya Ankara'ya gittiğinde sahip çıkmış söylermisiniz? Okuyorsa kendisi cevap versin desin ki şu geldi, şu işi düştü, şunu hallettim bu yazıyı okuyan herkesten özür dileyeceğim. Bırakın lütfen bu hasbelkader vekil olmuşlara seslenmeyi. gittik, işimiz düştü, bize ilgileneceğim dedi ama arkamızdan akkurtları arayıp bozkurtlar gelmiş bu işleri varmış salladım gitti dedi. bunuda aradığı akkurtlar söyledi. Türkmenbeyi! imiş, Dürüstmüş, geçiniz, ben çok şükür Türkmen'im, o benim beylerimden olamaz, bunu bilir bunu derim. T.T.K.
Misafir - Karaisalılılı

Ne Vermiş Ne isyorsunuz???     27/12/2013 16:36

Evet Mhp li Seçmene katılıyorum Karaisalıyı sorsan ora nere der.taş üstüne taş koymamış ki değil vali isterse ak partiyi karşısına alsın.Genede Allah Razı Olsun Fatoş Hanım Birşeyler Yaptı Ama Bizim Karaisalıya herşey müstehak.ne değerlerine nede vekiline sahip çıkmıyor.Yıllardan beri dedi kodu dedi kodu.Yada Birileirnin ekseni Etrafında Dolaşmışlar.Hele Şu belediyeyi mhp alırsa yakında salbaşa bağlanırız.Ekmeğinde olan sami dinçere bile yanlış yapan babacan durak ve buna itaat eden zihniyetler olduğu sürece bu ilçeden bir cacık olmaz.Yazık Günah Sadettin aslana da uyamadı demedi demesinler.eğer durakın oğlu meclis üyesi olacaksa lütfen boş vaatler verme yeterince karaisalı doydu durak ve kuşçuya.sen akıllı adamsın zeki adamsın duydum şekerciyi yazmayacakmışsın çok sevindim bir sevindirici haber daha bekliyoruz.hadi sadettin hadi.yoksa millet yüzüne güler darbeyi kötü vurur.bura karaisalı biliyosun.
Misafir - Değerine Sahip Çıkmayanlar

     27/12/2013 15:41

ya bu saatten sonra istifa etse ne yazar istifa etmese ne yazar..ali küçükaydının kime ne faydası olmuş ki.araislaının yolunu bile bilmez.salbaşa getirsen burası karaisalı desen karaisalı gerçekten de çok büyümüş der.
Misafir - mhp li seçmen

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339