Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam989
Toplam Ziyaret1669375

"BENİ DEĞİL, KENDİNİZİ AÇIĞA ALIN"

Başkan Durak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"SAYIN BAKAN, ŞİMDİ UTANMIYOR MUSUNUZ?

BENİ DEĞİL, KENDİNİZİAÇIĞA ALIN.  

OĞLUNUZUN EVİNDE KASALAR, PARALAR VAR.

BENDE İSE, 84MÜFETTİŞTEN SONRA TEK SUÇ YOK!

Oğlunuzun evinde 7 kasa, para sayma makinası, kaynağı belliolmayan milyon dolarlar çıktı. Oğlunuz, “rüşvet alıp vermeye aracılık etmekten”tutuklandı.

Siz, İNCELEMENİN SELAMETİ İÇİN görevden istifa etmiyorsunuz.

Beni ise, Bakanlığınz yaklaşık 4 yıl evvel, Belediyemdekibazı iddiaların incelenmesi için görevden uzaklaştırmıştı.

Üzerime sayıları 80’i aşan dalga dalga müfettiş saldınız.

Allah’a şükür yapılan inceleme ve araştırmalarda hesabıverilemeyecek bir bilgi ve bulguya ulaşamadınız.

Halen, ikişer aylık sürelerle 22.defa daha görevden almayıuzattınız.

Bu utanılacak hareketten dolayı vicdanınız sızlamıyor mu?

Halkın 5 defa güvenerek seçtiği bir Belediye Başkanınıyargı kararı olmadan açıkta tutmanın Cumhuriyet İlkeleriyle yönetilen hangidemokratik ülkede emsali vardır?

Beni, millet seçti. Keyfi olarak milli iradeyi yoksayıyorsunuz.

Bunun hesabını Adanalılar 3 ay sonra sandıkta elbette soracaktır.

Hakkımdaki bu utanç verici uygulamaya son verin. Benigörevime iade edin. Hiç değilse bu çifte standart uygulamanın sorumluluğundankendinizi biraz olsun kurtarın



1064 kez okundu

Yorumlar

ARTIK KANDIRAMAYAKSINIZ.     23/12/2013 19:09

RTE her seçimde olduğu gibi yine mağdur bu mağduriyet ne zaman bitecek bilmiyorum. Şunu anlamıyorum adamların evinden çıkan para kutularının, görüntüsü çekilmiş birtakım kişilerin ve dinlemelere takılmış konuşmaları uluslararası çetemi yaptı Allah aşkına. Bu kirli ilişkiler içinde olanın hiç suçu yok. Bu soruşturmayı açan savcı ve polis suçlu görülüp her türlü hakaret ve görevden almaya gidilmiş, bir gecede yönetmelik değiştirilmiş burada hak adalet nerede olmaz RTE bey senin yapman gereken o bakanları anında görevden alıp soruşturmanın sonucunda eğer aklanırsalar o zaman karşı savaş aç seni desteklerdik ama şuan tek yapılan o kişileri aklamak başka birşey değil. Uluslararası çete vs. hikaye artık bizleri kandıramazsın RTE bey seninde foyan ortaya çıktı. Unutmaki senin bir hesabın varsa bu milletin ve Allahında bir hesabı vardır. Eğer bu işin ucu sana dokunuyorsa bırak herkes hesabını versin. O zaman seni alkışlayalım. RTE bey bu sefer bizleri kandıramayacaksın.
Misafir - UYANDIK ARTIK

Allah korusun     23/12/2013 16:36

Desene Öküz öldü ortaklık bozuldu.Dışarıdan gazel okumak kolay elini taşın altına koyma hep ağzının içinden konuş.Ahhhh Başbakan ,efendi dediğiniz zevata Türkiyeye gel dedi cesaet edipde gelemedi,kaldıki bu olayları sahiplen medi bile demek ki sizin barnaklarınız uzun.Allah sizlerden Türk Milletinii korusun.
Misafir - ögeday

     23/12/2013 16:09

karailıdan fethullah hocaefendimize binlerce selamlar saygılar.Hocaefendimiz olmasaydı kirli işlerden haberimiz olmayacaktı.Bize yıllarca kendisi hakkında kötü şeyler söylenmişti.Şimi birkez daha görüyoruz ki Hocaefendimiz bu ülke için kendisini feda etmiş bir hizmet eridir.Onun sayesinde bakanların ve çocuklarının diz boyu yolsuzluklarını öğrendik.Birileri ise hala bu halkı kandırmaya çalışarak küresel güçleren bahsediyor.Ama bu halk artık bu basit numaraları yemeyecektir.
Misafir - Cemaatçi

     23/12/2013 15:00

samet aytaç durak ilkkez haklı bişe demiş değil mi samet?
Misafir - samet2

     23/12/2013 12:07

başkanım şurda seçime 3 ay kalmış hala görevine iade edilmekten bahsediyorsunuz.Sahi görevinize iade etseler dönecekmisiniz,o koltuğa oturacakmısınız?birazcık dik durun lütfen eğilmeyin lütfen.o koltuğa otursan ne yazar oturmasan ne yazar o kadar mı tatlı gerçekten o koltuk.taş yerinde agırdır derler.yapacağiınız tek şey bağımsız aday olup mücadele etmek.bağımsız aday ol tüm ilçe halkı olarak arkandayız.kazanırsın yada kaybedersin ama herşey yiğitçe olur.CHP istemiyor orda istenmiyorsun hala anlamadın mı?Adamlar gelirse biz gideriz diyorlar.Sen hala kapıdan kovuluyorsun bacadan girmeye çalışıyorsun.
Misafir - ilçeden dost uyarısı

Kılavuz.     23/12/2013 12:54

Buğün de İstiklal marşını ve Atatürkün Gençliğe hitabını tekrar tekrar okudum .M.Kemal Atatürk bugünleri gören vizyona sahip bir lider olarak Cumhuriyeti gençlere emanet ediyor. Mehmet Akif Ersoy Milli Şarimiz Mısıra gidiyor Vatan hasretine dayanamıyor yurduna geri dönüyür.Allah bu millete tekrar İstiklal Marşı Yazdırmayı nasip etmesin diyor.Biriside çıkmış ABD sahibi bellii Radyodan hizmet adına yayın yapıtığını zannediyor.Ama Türkiyeye zarar verdiğinin farkında değil.Gel Türkiyeye gel seninde ne olduğunu bu milllet yakından görsün hiç yakışırmı bir insana beddua etmek beddua duvara atılan bir topa benzer tekrar sana dönebilme ihtimali var.Kılavuzu garga olanın başı......
Misafir - martı

gördümmmm      23/12/2013 12:38

Allahım sen ne yücesin .Boşuna dememişler İşini Allah gödürecen diye.Biz onları ALLAHA ÇOKTAN HAVALE ETMİŞTİK.Gurban olduğum Ölmeden bana gerçek yüzlerini gösterdi ölsemde gam yemem.Türk Milletine yanlış yapan iflah olmaz.Karşılıksız İslam dinine hizmet eden tek millet Türk Milletidir.Bunu dünya el lalem biliyor.Beddua bizlere yakışmaz!!!!!!!
Misafir - öziş

ACİL     22/12/2013 20:36

Ayakkabı kutusu, bavul, sırt çantası olanlar acilen başbakanlık genel merkez binasına göndersin yarın bakanlar kurulu toplantısında RTE bakanlara dağıtacakmış. Çok acil ve gizlidir bu mesaj kırmızı hat üzerinden geldi bana sakın uluslararası çete ve uzantısı savcı, polisler duymasın yine bir komplo hazırlayıp RTE ve bakanları zor durumda kalabilir.!!!
Misafir - ULUSLARARASI ÇETE ÜYESİ

ISIK SONDU AMPUL PATLADI     22/12/2013 09:17

DEVLET MALININ YETIM MALINDAN FARKI YOKTUR.RUSVETIN VE YOLSUZLUGUN UZERNI KAPATIP POLISLERI SAVCILARI KIYAN ZIHNIYETI MARTA HAVALE EDIYORUZ.
Misafir - DURUDT

Hesap verin     22/12/2013 08:03

Bu milleti temiz duygularını sömürerek iktidar olan bu HARAMZADELER den hesap sorma zamanı geliyor. Bir daha bizleri kandıramayacaksınız. Yok uluslararası çete operesyon yapmışta, yok bilmem RTE bir AK PARTİ düşünülüyormuş bunlar hikaye bizleri doları, euroyu açıklayın, bu işin ucu gemicik sahiplerinede ulaşıyormu onu açıklayın siz bence. Bırakın ona buna çamur atmayı bu işin hesabını sorun. Sormaz iseniz 30 MARTTA biz size hesap soracağız.
Misafir - ESKİMİŞ AKP Lİ

Karaisali Disyasi     21/12/2013 19:32

Kim“Bu milletin zerre miktarı yetim hakkı ve malına el uzattıysa Allah onları her iki cihanda rezil ve sefih etsin.”Akp nin sonu aci oldu.
Misafir - Terazi

150.000 SURIYELININ KANI     21/12/2013 18:16

akp nereye gidiyor 180 adet grup esada karsi ama esad gitmiyor esat giderse bunlari kim toparliyacak ic savas dahadami artacak BUN SEBEBI KIM , SURIYEYI kim bu hale getirdi ?
Misafir - EL SURI EL TAYIB

7 DUVEL NAMI BILINEN ADAM     21/12/2013 14:40

AK PARTIYI HIZAYA GETIREN TEK KISI OLMANIZ KARAISALI LI OLARAK BIZE GURUR VERIYOR.Siyaseti kendi isminizle yapmaniz alkisa deger.Tayyip ruzgari ile birseyler oldun sanip kendini nimet sayanlara kqpak olsun.
Misafir - HAK'KI

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173