Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam315
Toplam Ziyaret1682302

"11 yıldır temsil ettiği ideolojinin dışında kararlar almaya başladığından dolayı 05.02.2002 tarihinden beridir üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İli Çukurova İlçesi Parti üyeliğimden üzülerek istifa ediyorum"






İşte Çetinus'un Çukurova İlçe Seçim Kurulu'na gönderdiği istifa dilekçesi:

     "YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SİYASİ PARTİLER BÜROSUNA

Sunulmak Üzere

ÇUKUROVA İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINA

                                                                                                                                                                                                                                                      ADANA                       

 

            Dershanelerin kapatılma kararı ile başlayan süreçte partimin göstermiş olduğu, tutum ve davranışlar beni derinden yaralamıştır. Bu süreçte sarfedilen ve sarfedilmeye devam edilen sözler partimin 11 yıldır bulunduğu çizginin dışına çıkmaya başladığının bir göstergesidir. 11 yıl boyunca toplumun her kesimini kucaklayan,  derdiyle dertlenen ve bu sorunlara çözüm üretmeye kendini adayan sayın Başbakanın da son yaşadığımız olaylarda takındığı tavır bunu göstermektedir. Son yıllarda  kendisine yakıştırılmaya çalışılan DİKTATÖR benzetmelerini,  kulağını topluma çevirerek ve konuyu ilgilendiren kesimlerin tepkilerini dikkate alarak bozan Sayın Başbakan, Aynı tutumu  Dershane ve hizmet gönüllülerine karşı başlatılan karalama kampanyalarına karşı gösterememiştir. Bu durum  kendisine yapılan benzetmeleri tekrardan gündeme getirmiştir.

            Güzel ülkemizin güzel insanlarının en önemli ve acil çözülmesi gereken sorunun dershaneler olmadığının farkında olmak gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle Dershaneler ve buna benzer yapılanmaları doğuran sebeplerin ortadan kaldırılması gerekirken, direkt olarak dershanelere yüklenilmesi ve dolaylı olarakta HİZMET GÖNÜLLÜLERİ hareketine zarar verilmeye çalışılması çok üzücüdür. Bunun yanında Hizmet Gönüllüleri hareketinin KCK, Çete, Örgüt gibi yapılanmalara benzetilmesi de bu hareketi temsil eden insanları ve bizleri derinden üzmüştür. Tüm bunlar olurken Sayın Başbakanın ve Parti yöneticilerinin sessizliğini korumaları da 11 yıldır partiye sahip çıkan bizlerin çabalarının yersizliğini ortaya koymuştur. Cümlelerimin  başında da belirttiğim gibi 11 yıldır temsil ettiği ideolojinin dışında kararlar almaya başladığından dolayı 05.02.2002 tarihinden beridir üyesi olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İli Çukurova İlçesi Parti üyeliğimden üzülerek istifa ediyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim."



819 kez okundu

Yorumlar

KANDIRILMIŞIZ.     20/12/2013 19:32

Benden aldığı vergileri tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen, bu ülkeye yararlı insanlar yetiştirmek için çabalayan insanları KCK ile bir tutan, AK ız diyerek bu aziz milletten oy isteyen, her konuşmada ALLAH peygamber diyen ve artık kararmaya, kokuşmaya başlayan bu zihniyeti önce ALLAH a sonra aziz millettin vicdanına havale ediyorum. Bir eski Ak partili olarak isyan ediyorum bizleri yıllarca kandırmışlar. Ama artık bizleri KCK ya ÇETEYE benzeten bu zihniyeti kınıyorum ve hakkımı helal etmiyorum.
Misafir - artık eski AKP li.

     20/12/2013 13:14

yaprak dökümü sürecektir.seçimlere kadar bu gemi de hiç kimse kalmayacaktır.
Misafir - İbrahim

     20/12/2013 12:33

AK PARTİ den isfita furyası başlayacaktır yakında göreceksiniz.İsfita olmasa da artık AK PARTİ liler kendi partilerine dahi oy vermeyeceklerdir.
Misafir - saadet partili

Dik Durus     20/12/2013 12:51

Allah in (cc) rizasinina tutunabilenlere selam olsun.
Misafir - kubra

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398