Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam653
Toplam Ziyaret1669039

Abdullah Torun, ziyaret ettiği TÜMSİAD Üyeleri aracılığıyla, kente kazandırılacak yeni yatırımlar konusunda sanayicilere ve tüm iş dünyasına her türlü imkanı sağlayacaklarını vurguladı

Seçim çalışmaları kapsamında, meslek kuruluşları, odalar, dernekler ve sivil toplum örgütlerini periyodik olarak ziyaret eden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD) Başkanı Deniz Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile dernek binasında bir araya gelerek, iş dünyasının yerel yönetimlerden beklentilerini ve taleplerini dinledi.

Yerel Yönetimler, Girişimcilere

Her Türlü İmkanı Sağlamalı  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Başkanı Deniz Köse’nin, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler vermesi ve KOBİ’ler olarak beklentilerini dile getirmesinin ardından yönetim kurulu üyelerine hitabeden Abdullah Torun,  kentlerin gelişip kalkınmasında, yeni yatırımlar ve istihdam alanları oluşturulmasında,  iş dünyasının büyük bir misyon üstlendiğine dikkat çekti. Yerel yönetimlerin, kente yatırım yapmak isteyen girişimcilere her konuda destek olması gerektiğini ifade eden Abdullah Torun, “Bir dönem Türkiye’nin 4. Büyük kenti olan Adana’nın, bu sıralamada gerilere düşmesi, müteşebbislerin yeterince desteklenmemesinden ve yeni yatırım alanlarının oluşturulmamasından kaynaklanıyor. Halkımızın teveccühüyle inşallah göreve geldiğimizde, belediyelere güveni yeniden tesis etmeye, hiç kimseyi, hiçbir yatırımcıyı bu kente küstürmemeye, bu kente çivi çakacak tüm girişimcileri her konuda desteklemeye  kararlıyız. Sizlerin nezdinde bir kez daha vurguluyorum ki, yeni yatırımlara her açıdan vereceğimiz destek konusunda, iş dünyamızın değerli  temsilcilerinin gönlü rahat olsun” diye konuştu.

Adana’nın, Adanalıların Derdi,

Yönetenlerin de Derdi Olmalı

Tüm sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaretinde, dernek üyelerinin, “Seçildiği takdirde Adana’nın geleceğine ilişkin projelerine” ilişkin sorularını da yanıtlayan Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Adana’nın, doğal, kültürel,  ekonomik, sosyal, kültürel alandaki zengin potansiyelinin, bugüne kadar layıkıyla değerlendirilemediğine dikkat çekti. Her şeye rağmen, Adana’nın önünün açık ve geleceğinin parlak olduğunu ifade eden Abdullah Torun, “Kentimiz, uluslararası petrol hatlarının odak noktası konumunda. Yılda 30 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Bölgesel Havaalanımız kısa bir sürede hizmete girecek. Bu kentin saklı zenginlikleri olan, yatırıma susamış kilometrelerce uzunluktaki sahilleri var. Adana’nın, sahip olduğu potansiyeli saymakla anlatamayız. İşte bu zengin potansiyeli değerlendirmek, kenti daha yaşanabilir kılmak, yeni yatırım alanlarıyla istihdamı arttırmak lazım. Bunu yapmak için de, yerel yöneticilerin, kentin derdini dert edinmesi lazım. Biz, milletvekilliği dönemimizde olduğu gibi, Adana’nın dertlerini kendimize dert edindiğimiz için bu yola çıktık. Kendimize dert edindiğimiz sorunların çözümü için hizmete talibiz. Uzman ekibimizle, modern şehircilik anlayışını tesis edecek projelerimizle, en önemlisi dürüst, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışımız ile halkımızın da desteğiyle, Adana’da hizmetlerin en güzeline imza atacağız” görüşlerine yer verdi.

 

 

 

 

 



572 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339