Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam158
Toplam Ziyaret1667800

“Birbirinizi kırmayın, incitmeyin”

 

 



BİR KARAİSALI AŞIĞI OLAN NEVZAT ÖZGÜN, HASAN DAĞI'NDAN HEMŞERİLERİNE SESLENDİ (Fotoğraf:Vahit Şahin)



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 3 dönem il genel meclis üyeliğini yapan deneyimli siyasetçi Nevzat Özgün, Karaisalılılara ve siyasi partilerin adaylarına seslenerek, “Birbirimizi kırmadan, incitmeden, demokratik bir şekilde seçimi atlatmamız temennisi ile siz kıymetli hemşerilerimden özellikle istediğim şudur; A partili arkadaşım da B partili arkadaşım da biri birini incitecek, kıracak, gücendirecek,  herhangi bir söz söylememesidir” dedi.

  Özgün sitemiz aracılığıyla Karaisalılılara seslenerek, “Saygıdeğer hemşerilerim, 1.3.1950 tarihinde Karaisalı Aktaş köyünde doğdum. Askerlikten sonra Kızılay’da 25 yıl 4ay çalıştıktan sonra 1996 yılında emekli oldum. İlçeme geri döndüm. Daha sonra MHP ilçe başkanlığına seçildim.1999 yerel seçimlerinde il genel meclis üyeliğine seçildim. 2004 yılında tekrar seçildim. 2009 yılında 3.kez seçildim ve halen il genel meclisi üyesi olarak görev yapmaktayım” dedi.

“Bu görevlere siz kıymetli hemşerilerimin o onurlu şerefli oyları ile geldim” diyen Özgün şunları söyledi:

“ Ve sizlerin o mümtaz güvenine layık olmaya çalıştım. Ve siz hemşerilerimin her temsil noktasında en iyi şekilde temsil ettim. Ve temsil etmek için her fedakârlığı yapmaya çalıştım. Çünkü bir gün bir haksız adaletsiz iş yaparsam sizlerin bir oy’una zarar getirirsem bu dünyada ve öbür dünyada hesabını veremeyeceğime inandığım için bu vebali kaldıramam.

 

TECRÜBE SAHİBİ OLARAK

Bunca uzun sure aktif siyaset yapıp da tecrübe sahibi olmamak mümkün değil. Bu tecrübemden yararlanarak siz kıymetli hemşerilerimle bugünlerde paylaşmak istediğim, bazı konular olduğuna inandığım için sizlerle paylaşmak istedim.

BİR ARADA YAŞAYACAĞIZ

Kıymetli hemşerilerim, 30 Mart 2014 tarihinde kısmet olursa hayırlısı ile bir yerel seçim geçireceğiz. Bu seçimlerde şu günlerde aday belirleme dönemini yaşamaktayız, tabi ki aday konusunda olsun partilerdeki gelişmeler herkesi memnun etmeyebilir. Bunlar normal şeyler. Allah ömür verirse 3 ay sonra secim bitmiş olacak ve biz yine bir arada yaşıyor olacağız.

 

BİRBİRİMİZİ İNCİTMEYELİM:

Kıymetli hemşerilerim, kısaca demek istediğim su, bu geçici ve 5 yıl sonra böyle bir hakkımız daha olduğunu unutmadan birbirimizi kırmadan, incitmeden, demokratik bir şekilde seçimi atlatmamız temennisi ile siz kıymetli hemşerilerimden özellikle istediğim şudur; A partili arkadaşım da B partili arkadaşım da biri birini incitecek, kıracak, gücendirecek,  herhangi bir söz söylememesidir. Çünkü sonuca baktığımız zaman, hepsi bu ilçenin insanı. Bu ilçede beraber bir arada yaşamak zorunda olduğumuzu, bir seçim hevesi uğruna yarın birbirimizin yüzüne bakamayacak veya baktığımızda yüzümüz kızaracak bir hal olmamasına dikkat edelim.

 

SİYASET KİMSEYE BAKİ DEĞİL

Geçmişe baktığımızda bu dünyadan ne insanlar, ne siyasetçiler gelip geçti, hiç bir şeyin baki olmadığı gibi, siyaset de baki değil ve sonu vardır ve de hesabi vardır.

 

Saygıdeğer kardeşlerim,

4 yıl  ilce başkanı 15 yıl da il genel meclisi üyeliği görevi verdiğiniz  kardeşiniz Nevzat Özgün olarak sizlere saygı ve hürmetlerimi sunar seçim havasına girdiğimiz şu günlerde çevremizdeki insanlarla ilişkilerimizde daha dikkatli olmamız gerektiğine inanıyor, siz hemşerilerimden özellikle istiyorum. 

 

DUALARIM SİZİNLE

Saygıdeğer hemşerilerim, kıymetli kardeşlerim sizlere ve tüm Türk- İslam alemine hayırlı ve uzun günler dilerim. Yolunuz bahtınız acık olsun, gönlüm, dualarım, siz kıymetli kardeşlerimle.”

 



1915 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339