Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret1685384

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat yatırımcılarla buluştu

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde yapımı süren Modern Sanayiciler Sitesi’nde, işyeri sahipleri ve işçilerle birlikte düzenlenen öğle yemeğine katılan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve partililer katıldı.

Efer Yapı tarafından yapımı devam eden ve 250 işyerine sahip Efer Sanayi Sitesi hakkında bilgi veren şirket yetkilileri Fatih Tarak ve Hüseyin Gökpınar, sanayi sitesinin yol ve altyapı sorunlarının çözümü için destek istedi.

“TÜRKİYE GERDANLIK ADANA PIRLANTA”

Adana’yı yeni bir belediyecilik anlayışıyla tanıştıracaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “Adana için çok yönlü projeler açıkladık. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde teker teker açıklayıp, halkımıza anlatacağız. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürüyerek, AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini kentimize getireceğiz. Bunu yaparken de, halkımızın ve teşkilatlarımızın desteğini arkamıza alacağız. Adana’nın, büyümedeki, sanayideki ve ekonomideki eski günlerini yeniden getireceğiz. Türkiye’yi bir gerdanlık olarak görürsek, Adana o gerdanlıktaki en nadide pırlantadır. İşte biz bu pırlantayı iyi işleyerek, kentimizi yaşanılabilir bir hale kavuşturacağız” dedi.

“YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ile Efer Sanayi Sitesi inşaatını inceleyen Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Sıtkı Polat ise “Öncelikle kendi imkanlarıyla oluşturdukları sanayi sitesi nedeniyle girişimcileri kutluyorum. 250 devasa işyerinin yapıldığı sitedeki eksikliklerin giderilmesi, kent ekonomisi ve istihdam için kaçınılmazdır. AK Parti belediyeciliğinin temelinde yer alan, yatırım ve istihdama yönelik adımlar, bu tür yatırımların da önünü açacaktır. Seyhan, tarihi ile bulunmaz bir ilçeyken, sanayi siteleri ve küçük esnafın yatırım yaptığı ve istihdama önemli katkısı bulunan bir yerleşim yeridir. Bize görev verildiğinde, bu yatırımların artması için katkı koyacağız. Bu site ve işyerleri sayısının artmasının, kent ekonomisi ve istihdamına katkısının farkındayız. Belediye olarak, bu girişimlere her zaman destek olup, yatırımcılarımızla el ele vereceğiz” diye konuştu.

Efer Yapı yetkilileri Hüseyin Gökpınar ve Fatih Tarak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.



828 kez okundu

Yorumlar

     19/12/2013 08:49

bu lafları öylesine çok duyduk ki artık bu tür vaatler bize ninni gibi geliyor.
Misafir - sebahattin

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231