Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam884
Toplam Ziyaret1669270

Ünal Işık'a teşkilatın temayül yoklamasında aday olmamasına rağmen çok sayıda oy çıktığı öne sürülüyor

CHP ve MHP adaylarını belirledi, şimdi gözler AK Parti'ye çevrildi.
AK Parti kulislerinde her gün bir aday adayının adı, aday olarak lanse edilirken, son günlerde ismi en çok zikredilen kişi ise İlçe Başkanı Ünal Işık.

Işık'ın temayül yoklamasında, aday olmamasınra rağmen çok ay aldığı öne sürülüyor.

Konuyla ilgili olarak kulislerde  Ünal Işık'ın temeyülde oy kullanacak üyelere "Başbakanımızın emri, ilçe başkanlarını da yazın demişler" dediği konuşuluyor.

AK Parti'nin halk arasında yaptığı ankette ise KARSİAD Başkanı İsmail Demnirkeser'in birinci olduğu ifade ediliyor.

ADAYLAR BELİRLENDİ, SIRA AÇIKLANMASINDA 
Öte yandan AK Parti Genel Merkezindeki Komisyon çalaışmalarını tamamladı. Sıra adayların açıklanmasına geldi.

AK Parti'den Karaisalı Belediye Başkanlığına İlyas Karabulut, Hasan Hüseyin Kuşçu, İsmail Demirkeser, Yusuf İyi, Aziz Özcan, Ali Yücel,Dr. Kemal Işık, Müslüm Öveç, Ali Metin, Hacer Ceylan aday adayı olmuşlardı.





2253 kez okundu

Yorumlar

mustafa cevap ver.     19/12/2013 08:29

mustafa iyi güzel de peki babacan durak beyin ve ahmet şekercin yaptıkları hakkında bir ikii çift laf edersen senin için olumlu şeyler söyleyebilirimn.ama lafı evirip çevirmeden dürüstçe söyleyeceksin.Babacan DURAK ile Ahmet ŞKERCİ nin yaptıkları doğru mu?eti k mi?Ahlaki mi?hadi gülüm cevabını bekliyorum.
Misafir - çay bahçesi analizcisi

RAHMETLİK ERBAKAN HOCA DOĞRU SÖYLEMİŞ MEĞERSE.     18/12/2013 22:09

Pardon AKP diye bir partimi vardı diyeceğiz 30 Marttan sonra. Adamların yolsuzluk yapmayan bakan,milletvekilleri vs. kalmamışki ve hatta bu iş RTE beyin çoçuklarına kadar gidecek gibi duruyor. Hemen patırdadılar görevden almalar başladı ama ok mızraktan çıktı bir kere, takke düştü kel göründü bir kere. Rahmetli Erbakan hocanın ağzı ile söyleyeyim sizi gidi haram zadeler adamlar deveyi hamuduyla değil devenin hepsini götürüyorlarmışta haberimiz yokmuş. Bazen kızıyoruz ama iyiki bu medya varmış yoksa nereden öğrenecektik tüm bunları.
Misafir - Mustafa

     18/12/2013 18:26

Hacer Ceylan Belediye başkan adaylığın sonunda beli oldu ümütlüydün doğru biliyor muşsun hayırlı olsun tebrik ediyorum sonunda belediyeye bir kadın eli değecek seni kutluyorum
Misafir - Bilen biri

     18/12/2013 16:55

babacan durak ve ahmet şekerci ikilisinin yaptığı akıl almaz işlerin sorumlusu saadettin aslan olmamalı.evet br kez daha anlaşılmıştır ki ahmet şekerci mhp ye ve saadettin aslan abimize zarar vermiştir.saadetttin bey kendisine yanımdan uzaklaş seni istemiyorum diyemez haklı olarak.Lakin AHmet Şekerci beyin şu saatten sonra seçimlere kadar evinden çıkmaması lazım.Çünkü Saadetttin abimize zarar her geçen gün büyümektedir.Kendisinden rica ediyoruz.Kızıldaga babacan durakın villasına gitsin 3 ay ordan inmesin orda kalsın.Orda ne mi yiyecek diyorsun ya kardeşim Osman KURDAK giderken bir çuval un verir.Bol bol çektirme (çektirme ne deme saakın) yapsın patates sıkması ile yesin.
Misafir - aktaş lobisi üyesi.

     18/12/2013 16:27

yeter artık bu ünalı gündemde tutup yatmayın saten akpartiyi bitirdi yeter yeter görünmesin.......................
Misafir - akpartili

hayırlı olsun.     18/12/2013 15:48

emekçiler platformu ilçeye hayırlı ve uğurlu olsun.3 üyesinin kimler oldugunu biliyorum.kendilerine başarılar diliyorum.çok değerli üyeleri olduğunu biliyorum.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

artık sahnede bizde varız.     18/12/2013 14:30

beeyler tüm enerjimizi maaş alamadığı için kasap orhana borcunu ödeyemeyen,şahin ve zopcuk markete borcunu ödeyemeyen,manava borcunu ödeyemeyen işçi ve memur kardeşlerimize verelim.Bunlar bu lçenin çocukları bunlara azap ve eziyet vermenin manası yok.Evet gene aynı şeyleri söyleyeceksiniz.Para yok para yok.Peki ama kızmayınız lütfen madem para yok neden meclis üyesinin oğlunu belediyeye alıyorsunuz.Yaptıklarınızla söyledikleriniz ne olursunuz bir kez aynı doğrultuda olsun.Bundan böyle işçiler ve memurlar yalnız değillerdir.Onların hakkı bizlerin hakkıdır.Sosyal adeleti sağlamak ve sorunları dile getirmek üzere 10 kiş bir araya geldik bu platformu kurduk aramızda.
Misafir - emekçiler platformu

Öz itiraf      18/12/2013 13:56

Sayın dostlarım lütfen yeter artık ben kendi payıma Hasan Hüseyin KUŞÇU ve Günay YÜCE beylerden çok özür diliyorum.Kendileri hakkında bu halka 5 yıldır yalan bilgiler verildi. Belediye onların zamanında altın devrini yaşamıştı.Evet kabul ediyoruz Babacan DURAK ve ekibi 100 ylın en başarısız belediyecilik görevini yürütttüler.Ama Saadetttin ASLAN bey daha yolun başında sapla samanı sizlerde ayırt edin lütfen.Saadettin Beye bir kez şans verilmeli.O başarılı olacaktır emin olunuz.Belediyeye anca neşteri Saadettti Bey vurabilir.
Misafir - MHP li SEÇMEN

Öz itiraf      18/12/2013 13:51

Sayın dostlarım lütfen yeter artık ben kendi payıma Hasan Hüseyin KUŞÇU ve Günay YÜCE beylerden çok özür diliyorum.Kendileri hakkında bu halka 5 yıldır yalan bilgiler verildi. Belediye onların zamanında altın devrini yaşamıştı.Evet kabul ediyoruz Babacan DURAK ve ekibi 100 ylın en başarısız belediyecilik görevini yürütttüler.Ama Saadetttin ASLAN bey daha yolun başında sapla samanı sizlerde ayırt edin lütfen.Saadettin Beye bir kez şans verilmeli.O başarılı olacaktır emin olunuz.Belediyeye anca neşteri Saadettti Bey vurabilir.
Misafir - MHP li SEÇMEN

tekrar hatırlatmak istiyorum.     18/12/2013 13:03

Sayın MHP yöneticileri szlerin içişlerinize karışmak haddimize düşmez.Asla da karılmayız.Ama bir uyarı da da bulunmak istiyorum.AK PARTİ adayımız hala belli değil ve saha ya inmedik.Şayet sahaya indiğimizde yer yerinden oynayacak.Ona göre tedbirinizi şimdiden alınız.Yaptığımız her yorumnlar binlerce tıklanma rekoru kıracak.ÇÜnkü sizde Ahmet ŞEKERCİ ile Babacan DURAK ve Ayfer BEBEK olduğu sürece bizde malzeme bitmez.
Misafir - AK_SEÇMEN

Belediye Memurları gene zorda.     18/12/2013 12:37

İşçisinin memurunun maaşlarını 1 hafta önceden yatırılan Günay YÜCE zamanından işçisini ve memurunu maaş ödeyemediği için nerde ise camiye mendil serecek duruma getirenleri Allaha havale ediyoruz.
Misafir - emekçiler platformu (yeni kuruldu)

Şekerciyi acilen uzaklaştırmalı.     18/12/2013 11:20

Anlaşılıyor ki Saadettin ASLAN kardeşimiz yanından Ahmet Şekerci beyi uzaklaştırmadığı sürece gün yüzü göreyecek.Seçimelere kadar Ahmet Beyin ve Babacan beyin çok zararları olacaktır.En kısa zamanda kangren olan bu yarayı kesmesi gerekiyor.Ahmet Şekerciyi 1000 metre yakınına yaklaşmasını yasaklamalı.Aksi takdirde seçimi kazanması zora girmiştir.
Misafir - MHP seçmeni

nerde bu hükümet_nerde bu bakanlar.     18/12/2013 11:43

özel yetkili mahkemelerinde ilçemize gelip belediye başkanına neden maaşlar ödenmediği halde belediyeye son dakika golü atar gibi meclis üyelerinin çocuklarını dolduruyorsunuz diye sormasını bekleriz.
Misafir - AK_GENÇ

     18/12/2013 11:07

sayın başkanım babacan durak ve ahmet şekerci ne olursunuz belediyeye adam doldurmak yerineharcadığınız enerjiyi birazda biz emekçilerin ödemediğiniz maaşları için harcasanız nasıl olur.LÜtfen bizlere birisi mantıklı açıklama yapsın maaşlar ödenmiyor belediyeye adam dolduırmakla meşğülsünüz.
Misafir - belediye çalışanı

breh breh breh brehhhh     18/12/2013 10:36

bıugün sabah en çok hangi laf beni güldürdü biliyormusunuz?Ahmet Şekerci Ekoldur lafı.İçimden sadece breh breh breh dedim başka da bişe demedim.
Misafir - M.GENÇ

ÖNÜNÜ kesmeyiniz.     18/12/2013 10:19

Yorum yapan saygıdeger insanlar hepinize saygım sonsuz.Ama burda Saadettin ASLAN beye haksız yere eleştiri yapıyorsunuz.EMEKLİ ENİŞTE ve YEGENLER ile MECLİS ÜYELERİ nin çocukları ile Saadetttin Beyin en ufak yakından uzaktan ilgiisi yoktur olamazda zaten.Kendisi hayatı boyunca Babacan durak beyin önüünde ne rğildi nede el etek öptü.Kendiisinin ÖNÜNÜ kesmeye çalışıyorsanız şayet zahmet etmeyiniz.Bu tür olaylarla ÖNÜNÜ kesemezsiniz.
Misafir - GENÇ_AKTAŞLILAR

     18/12/2013 10:49

AK SEÇMEN kardeşim açık açık söylemesende kimleri kastettiğini bizler anladık.
Misafir - saypınarlı

bir bilmecem var çocuklar     18/12/2013 10:37

Bazı insanlar vardır sadece menfatlerini ve kendi çocuklarını düşünür.Bazı insanlar vardır fakirin fukaranın çocukları umrunda bile değildir.Bazı meclis üyeleri vardır insanın yüreğini sıkar içinize daral gelir.Bazı insanlar vardır aynı partiden olmadığınız için ALLLAHA şükür edersiniz.Bazı insanlar vardır ilçe için umut olarak ortaya çıkarlar ama halkın hüsranı kabusu olurlar.Bazı insanlar vardır ki aynı ortamda nefes dahi almak istemezsiniz.İşte o insanların kim olduğunu siz tahmin ediniz.
Misafir - AK_SEÇMEN_

anladın mı yegenim     18/12/2013 10:40

sanırım bazı arkadaşlar sdapla samanı ayırt etmeyi öğrenemdi.Kardeşim hakıısnız rehabilitasyoı merkezine adam alındı.alınmadı değil.yalnız oraya adam alınması gerekşyordu gerekli yere alındı.maaşlarını da devlet ödüyor ödenek sıkıntısı yok.keşke 30 kişi daha alınsa kim alınırsa alınsın istersen de düşmanımızın oğlu kızı alınsın itiraz etmeyiz.Ammaaaaaaaa iş belediye olunca işin rengi değişir.Sen memurların işçilerin maaaşlarını ödeyemeyeceksin param yok diye yeri gögü inleteceksin.sonra da belediyede işçiye memura ihtiyaç yokke ve hazırları oturacak koltuk ve yapacak iş bulamazken EMEKLİ ENİŞTE VE YEGENLER şimdi de MECLİS ÜYESİ ÇOCUKLARI ile dolduracaksın.Üstelik Saadettin beye de zarar vereceksiniz.Meseleyi anladın mı yegenim.
Misafir - MR_KUŞÇU_ARAPLAR

     18/12/2013 09:18

babacan durak,ahmet şekerci ile meclis üyelerinin hasan hüseyin kuşçu ile günay yüce beylerden bir özür borcu dilemek oldugunu düşünüyorum.çünkü kendilerinin bor bıraktığı safsataları ile bu halk 5 yıldır uyutulmaya çalışıldı.oysaki söylenenlerin hepsinin hayal oldugu ortaya çıktı.
Misafir - MR_KUŞÇU

     18/12/2013 09:39

memurların ve işçilerin maaşlarını ödeyemeyen bir belediye başkanı ve encümen üyesi belediyeye meclis üyesinin çocuklarını dolduruyorsa bana dürüstlükten ve adil olmadan bahsedemezler.
Misafir - merkezboztahtalı hakkı

kırmızı kart     18/12/2013 09:11

söğütlü kahveden ahmet şekerci ile babacan durak beye kırmızı kart.çünkü etik ve ahlaki olmayan işlere imza atmışlardır.bu halkın gözünde kendi kredilerini bitirmişlerdir.
Misafir - sögütlü kahve vatandaşı

     18/12/2013 09:08

sayın başkıflı ahmet şekerci ekol ise günay yüce de belediyenin girişine heykeli dikilecek marka bir adamdır.
Misafir - güvençli

     18/12/2013 09:20

BUĞÜN 18 ARALIK 2013 HALA ARALIK AYI MAAŞI ÖDENMEDİ BİLENLER VARMI
Misafir - BELEDİYECİ

Bunlar eleştiri değil     18/12/2013 09:23

AK PARTİ daha sahaya inmedi.AK PARTİ sahaya indiğinde burda Ahmet Şekerci ile Babacan DURAK a yapılan eleştirileri mumla arayacaksınız.Hergün bu ilçede bomba etkisi yapacak yorumlara imza atacagız.Siz 2 gündür Ahmet ŞEKERCİ ile Babacan DURAK beylere yapılanlara eleştirii mi diyorsunuz?Bunlar devede kulak beyler.Ciddi ve öldürücü yorumlarımızı AK PARTİ sahaya indiği güne saklıyoruz.
Misafir - AK_SEÇMEN

     18/12/2013 08:12

psikopat bey kafayı yediğin için seni kaale almıyoruz.adı üstünde psikopatsın.
Misafir - hakan

     18/12/2013 08:18

yorumlar adil olsun diyen bey neden adını yazmıyorsun sen önce onu açıkla kardeş.yani söylediğinle yaptıgın uyuşsun kardeş.
Misafir - ibo

     18/12/2013 08:07

2 saat sizlerin başını boş bırakmaya gelmiyorsunuz ya.kalemini şekerciye ve babacan duraka satanlar hemen mesai yapmışlar gene.
Misafir - galalı

iftiracılara cevap     18/12/2013 07:32

bazı insanlar vardır uzaktadır, şehirler, saatler, yollar vardır aranızda. ama varlıkları öyle çok doldurur ki yüreğinizi, nefes aldıklarıni bilmek bile size umut olur, seslerine sarılır, aynı gökyüzünün altında olduğunuz için şükredersiniz. AHMET ŞEKERÇİ beyde böyle biridir...
Misafir - piskopat

     17/12/2013 23:48

Aytaç beyimiz hayırlı olsun. Kazandiginda duraklarin aleyhinde alanları göreceğiz.
Misafir - Guvencli Secmenler

     17/12/2013 22:06

ilçemizde tek Ahmet ŞEKERCİ'nin oglu işe girmiyor engelsiz yaşamda bi çok genç ekmek yemekte halkımız olarak halkımız olarak gurur duymalıyız ki ilçemizde ekmek verilen ve sebeb olanlara dua etmeliyiz bi kaç kişinin amborgo yaptıgı insanlar ne mhp yine sadettin aslana mal etmesin kişisel duygularınızla ilçemizde gerilim yapmayın aslanlar gibi herkez ekmegini yesin. Biz de halk olarak gurur duyalım karaisalı insanı bi yerlerde sebebleniyor diye
Misafir - Efendi Halk

vahit bey size..     17/12/2013 20:08

Lütfen insanlar hakkında atıp tutan kimin yazdığı belli olmayan fakat aynı klavyeden çıktığı besbelli olan yorumları yayınlamayın. Yayınlanan yorumlar gerçek üye yorumları olsun üyeliği de telefonla veya facebook hesabıyla falan doğrulayın.
Misafir - yorumlar adil olsun

yorum yazanlar aynı kişiler     17/12/2013 20:28

yok kızgın ülkücü, yok ülkücü gençlik,yok halkın içinden biri,yok çay bahçesi ahalisi yok mu işiniz gücünüz arkadaş.3-5 fesatın yazdığı yorumlar
Misafir - aynı kişiler

Ahmet Şekerci bir ekoldür     17/12/2013 20:58

Hazımsızlar ve çekemeyenlerin karalama kampanyası gerçekleri değiştirmez.Bu güne kadar yılmadan Karaisalı için koşturan insandır o.
Misafir - Başkıflı

zubuk     17/12/2013 20:52

zubuk     16/12/2013 18:25AKP nelere kadirsin toplumda yeri sandalyesi olamayacak kisileri nimetten saydirdin ya martta gorusuruz Siyasi hayatta da çok iyi yalaka yapma yarışına girmiş yüzlerce insan. Yalakalık, eğitimle eş değer değildir. Tamamen kişilikle alakalıdır ve ahlaki değerlerle ilgili bir durumdur. Onlar için yüz kızarması söz konusu olamaz. Yüzlerindeki deri kalındır. El öpmekle ağızları pislenmez. Bu tür kişileri görünce kızarsınız içinizden. Ne kadar eğiliyor böyle bu yalakalar, yalakalık yapacaklar diye, bir görseniz. Hayatlarını tamamen o kişiye endekslemişlerdir. Kimi zaman müdür, kimi zaman milletvekili, kimi zaman da bakan dır bu ve böyle sıralanır gider. Bunlar da her istediklerini yalakalarına yaptırırlar. Esasında yaptırmaları da gerekmez, zira yalakalar, amirlerinin hoşuna gitsin diye, kendiliğinden yaparlar bunları.Yalakalar için çıkar ve menfaat ön plandadır.
Misafir - zubukzade

menfaat     17/12/2013 19:21

adaylara bak.hepsi mengfaatçi .menfaat için ülkeyi satarlar
Misafir - menfaat

     17/12/2013 18:06

Arkadaşın dediği gibi Ünal Işık olmamalıdır bizce AKP ye Müslüm ÖVEÇ yakışır. İnşallah başbakan gerekeni yapacaktır. böyle düşünüyoruz..
Misafir - Söğütlü Kahve Lobisi

     17/12/2013 18:50

Karaisalı Akparti Belediye başkanı adayı İsmail demir kesere hayirlı olsun tam isabet olmuştur yakışanı da budur şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim
Misafir - Akpartili

     17/12/2013 17:34

karaisalı akparti adayı İlyas karabulut beye belediye başkanlığı hayırlı olsun
Misafir - karaisalı dan

İltimas yapanların yatacak yeri yok,çok ballı olsalar bile...     17/12/2013 17:07

Sevmediği,belediye işçilerininin üzerinden ağalık yapıp kendi adamlarına toz kondurmayan,üstüne kendi mahdumunu işe dıkan zihniyetin niyeti ve hedefi ne olursa olsun hoş karşılanamaz.MHP,AKP'yi beğenmiyor lakin bu dönemde belediye yaptığı(!) hizmetlerle ikmal sınavını bile geçememiştir.Atık şunu iyiyice öğrendik ki,bıyıkla,parmak işaretleriyle,Erciyes'te çadır nostaljisiyle bu işler olmuyor.Ulusalcılardan biraz ders almalı...
Misafir - Opal Kuyt

Ünal Işık Kim     17/12/2013 16:44

Ben koyu Mhpliyim ve aynı zamnda koyu karaisalı sevdalısıyım fakat Ünal Işık karaisalılara ne verdi şimdiye kadar bundan sonra versin.Bence Karaisalıya AkPartiden İSMAİL DEMİRKESER gelmelidir...Artık yeter hizmet gelsin
Misafir - Karaisalıkolik

     17/12/2013 16:25

Doğru olan nedir arkadaşlar ? İsimsiz yorum yapmak mı ? Herkes takma kullanıcı adıyla hesap sormaya çalışıyor. Gerçekten varsa sıkıntısı olan kod adı değil kendi ismiyle yorum yazsın burada yazılan her şey HÜKÜMSÜZDÜR..
Misafir - Pusat Yılam

NEYİN DİYETİ ÖDENİYOR.     17/12/2013 16:58

AHMET ŞEKERCİYE NEYİN DİYET BORCU ÖDENİYOR BUNU HALKA SÖYLEYİNDE BİLELİM.
Misafir - BELEDİYE ÇALIŞANI

Seçimler     17/12/2013 14:23

Karaisalılı arkadaşlar; Karaisalı Belediye Başkanlığında hiçbir karar yetkisi olmayan Aday Saadettin ASLAN'ın Meclis Üyesi Ahmet ŞEKERCİ'nin Belediye de işe alınmasına etkisi, dahli ve onayı olabilir mi? Yorumlarken bu hususa dikkat etmek lazım. Ama işe alma olayını da tasvip etmek mümkün değil. Eğer Karaisalı Belediyesinde birisi işe alınacaksa eşit şartlarda yapılan bir yarışma sınavından sonra hakedenin alınması gerekirdi. Yoksa Dayısı Belediye Başkanı, Babası Belediye Meclis Üyesi olanın değil. Bu işler vabal taşıyor dikkatli olmak lazım. Saygılar Gurbetçi
Misafir - Gurbetçi

     17/12/2013 14:16

babacan durak ve ahmet şekerci görevden alınmadığı sürece saadettinn aslan bey çok büyük darbe yemiş olur.
Misafir - M_KUŞÇU

Ne Verdiler Ne istiyorlar     17/12/2013 14:04

Dünden Beri Sadettin aslan üzerinden şekerci ve durakıı vurdunuz ama unuttunuğunuz bir nokta daha var ağar abi rıfat hoca da oğlunu büyükşehire aldı kadrolu,babacan durakda aldı yiğenini sizle ruyumaya devam.Sitemim sadece dursun sapmaza ne oğlu cumaliyi nede mahmutu belediyeye taşeron bile alamadı.uyumaya devam karaisalım.
Misafir - İNCE MUSALAR

baksen     17/12/2013 14:53

çok değerli başkanım tıklama rekoru kırdı karaisalı haberde ya allah ya bismillah.
Misafir - yaaaaaaa

     17/12/2013 13:00

çanlar saadetti aslan için çalıyor dünden beri.
Misafir - ufuk

zarar her gün büyüyor.     17/12/2013 13:18

Bu kadar şeytanın içinde Allah Saadettin ASLAN abimize yardım etsin.Kendisi çok temiz ama etrafı ona zarar vermekte.
Misafir - seçim analizcisi

emekler boşa gidecek.     17/12/2013 13:27

AHmet Şekerci meclis üyesinin belediyede ile alınmasından dolayı Sadettin ASLAN abimizin her ne kadar suçu günahı olmasa da faturayı Saadetttin ASLAN ödeyecektir.Bunca emekleri ve çabaları Ahmet ŞEKERCİ yi yanından kaldırıp atmadığı sürece boşa gidecektir.
Misafir - MHP li seçmen

Oylar AK PARTİ ye     17/12/2013 13:52

Sayın arkadşalar yemin ediyorum ki (müslüman olan inansın) hayatımda MHP den başka asla başka partiye oy vermemiştim,AK PARTİ ye ye ölürüm gene oy vermem demiştim.Lakin dün AHmet ŞEKERCİ beyin oğlunun belediyede işe alınmasından snra,babacan DURAK ın oğlununda 1.sıradan MHP meclis üyesi yapılacağını öğrendikten sonra gönül rahatlığı ile artık AK PARTİ ye oy vereceğim.
Misafir - eski MHP li_yeni AK PARTİ li

     17/12/2013 13:29

adama sormazlar mı?paran yok neden meclis üyelerinin çocuklarını belediyeye dolduruyorsun.madem paran var neden 5 yıldır hasan hüseyin kuşçu borç bırakmıış palavlaları ile bu haklı uyutmaya çalışıyorsun.madem hiçbişe yapamıyorsun o zaman o koltukta oturmaya hakkın var mı sence?bırak git.
Misafir - sebahatttin

MAAŞLAR HALA ÖDENMEDİ.     17/12/2013 13:20

SAYIN YORUMCULAR KİM İŞE GİRERSE GİRSİN BİZİ İLGİLENDİRMEZ.BİZLER ŞU SAAT OLDU HALA MAAŞLARIMIZI ALAMADIK.ESKİDEN GÜNAY YÜCE VARKENE MAAŞLARIMIZI ZAMANINDA TIKIR TIKIR ALIYORDUK.BAŞKA KENDİ KEYFİNDE SEFASINDA.VEKİL DESEN KENDİ OĞLU DERDİNDE.BİZ MEMURLARIN SORUNLARINI KİM ÇÖZECEK MERAK EDİYORUZ.KASAP ORHANA,MARKATLERE VE MANAVLARA BORCUMUZU ÖDEYEMİYORUZ.İLLAKİ AĞIR MI KONUŞMAMIZ LAZIM.LÜTFEN BİRİLERİ AÇIKLASIN MAAŞLARIMIZ NE ZAMAN ÖDENECEK.EVE EKMEK ALACAK PARAMIZ YOK CEBİMİZDE.
Misafir - BELEDİYE ÇALIŞANI

     17/12/2013 13:42

YILLARDIE EMEKLİ ENİŞTE VE YEGENLER DİYENLER ŞİMDİ DE MECLİS ÜYESİNİN OĞLU DİYECEKLER HAKLI OLARAK.MEMUR VE İŞÇİLERİN MAALLARI NE ZAMAN ÖDENECEK BİLEN VAR MI?
Misafir - mr_şahin

     17/12/2013 13:35

gerçekten de bütün bu olaylardan sonra babacan durak acilen görevden alınmalı diye düşünüyorum.
Misafir - B.SAPMAZ

     17/12/2013 13:04

AKP Aytaç Durakı suçsuz yere görevden aldı hiç sesiniz çıkmıyordu. Yarın adanalı olmayan bir başkan seçilirse karaisalılı işçi memur kalmayacak belediyede. Selahattn çolağı ne kadar çabuk unuttunuz. O zaman ah vah demeyin. biz anca birbirimizle uğraşalım. çok iyi olur. ayıp ya karaisalılı bu kadar birbirine zıt olmamalı.
Misafir - saydereli seçmen

     17/12/2013 12:24

Arkadaşlar çarşıyı geziyorsanız etrafınıza bakın ilçede herşeyde hasan hüseyin kuşçu ile günay yücenin imzası var.
Misafir - M.KUŞÇU

     17/12/2013 12:15

Hasan Hüseyin KUŞÇU,Mehmet GİLDİR ve Günay YĞCE beyin ismini agzına alacaklarlar lütfen önce bir abdest alınız.Çünkü bu üçlü ilçeye Babacan DURAK beyin yaptığı (pardon yapamadığı) hizmetin 10000 katını yapmışlardır.
Misafir - M.KUŞÇU

     17/12/2013 12:54

MHP adayımız Sadettin Bet helal kazandığı paralarını ite yedirmeyip şeytana da dua okutmayacaktır göreceksiniz.BUgün Babacan DURAKA hesap soracaktır.Sürece ve bana zarar vermeyi bırak diyecektir.gerekirse de fabrikandan seçimlere kadar çıkkma diyecektir göreceksiniz.
Misafir - ÜLKÜCÜ_GENÇ

     17/12/2013 12:27

süha2 kardeşim bak gör saadettin bey söylediklerini yapacaktır.akşama kadar bekle eleştiri yapma lütfen.
Misafir - ahmet

Saadetttine dost uyarısı     17/12/2013 12:32

Sayın degerli abimiz Saadettin ASLAN bey:sen şereflsin,asilsin geçmişinde v e özel yaşamında hiçbir şaibe yok.Yılladır Belediyeye de adım atıp kapısından içer girmediğini biliyoruz.Şayet davulunda tokmagında kendinde olduğunu ispatlamak istiyorsan önünde büyük bir fırsat var.hayatında ilkez beleidyeye çıkacaksın ve Babacan DURAKA diyeceksin ki(bunu ali metin bile yapamadı deme)başkan Ahmet ŞEKERCİ nin oğlunu giderayak işe alman ahlaki ve etik değil diyeceksin.yemin ediyorum k bu harerek size artı 5000 oy kazandırmazsa namerdim.İşte kendini ve rüştünü ispatlaman için büyük fırsat.Bunu yaparsan seçime gerek yok hayırlı olsun deriz.Yok ya o kadar cesaretim yok dersen de hadi sana geçmiş olsun.Boşuna para harcama derim.Çünkü o kazandığın helal paralara yazık olur.İt yer şeytan da duasını okur derim.son sözüm bu.
Misafir - SÜHA2

başkan derhal görevden alınmalı     17/12/2013 12:24

cabbar kardeşim çok haklıısn.zaten burdan söylediklerimizin hepsi gerçek çıkıyOR.VAHİT BEYİNDE HER SÖZÜ DOĞRU ÇIkıyor.BU belediye başkan acilen ve derhal görevden alınmalıdır.hemde saniye dahi geçmeden.BU ülkenin kaymakamı nerde?Milletvekilleri nerede?bu ilçe bu kadar mı sahipsiz kaldı.
Misafir - MR_HAKAN

yeminimiz var yanlışları haykıracagız.     17/12/2013 12:44

keştepe gülüşlü lobisi adına yazan bey nedemek ya babacan durak beyin her yaptığı doğrudur.doğru yaptıklarını her zaman alkışlarız ama ne dedik hata yapan babamızda olsa hatalısn yanlış yaptın deriz dedik.hiç bir zaman ruhumuzu ve de kalemini satanlardan olmadık olmayacagız da.gördügümüz yanlışlları babamızda olsa eleştrirmezsek ise namerdiz şerefisisiz.kim olursa olsun.dün itibari ile artk bu ilçede hçbir şey seçimlere kadar eskisi gibi olmayacak.bu millet uyandırılacak.bu halkın aptal yerine konduğu halka anlatılacak.amma öyle amma böyle.dara gacına da gitsen söylediklerimizi haykıracagız.yeminz var andımız var.
Misafir - süha2

VAHİT BEYE TEBRİKLER     17/12/2013 11:14

Vahit Şahin beyi tebrik ediyorum. Bir ay önce yazdığı bir makalesinde -Belediye meclisi suskunlar kapısı olmuştur. Mezarlarda yatanlar belki daha hareketlidirler.Rüşvet almışlardır. Rüşvet sadece para almak değildir. İş, ihale almaktır yakınlarına. Öncelikle kendi çocukları başta olmak üzere yakınlarına belediyeye işçi veya memur olarak girdirmektir. Çocuğu Belediyede işe giren bir meclis üyesi başkanın hangi kararına karşı çıkabilir? Bunun adı rüşvet değil midir? Karşı çıktığı an çocuğu veya diğer yakını kapı dışarı edilecek korkusu ile susarlar. Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür" demişti. Bir kez daha haklı çıktı.
Misafir - cabbar

yazdıgına inan önce.     17/12/2013 11:45

sayın şakşakçı keştepe lobisi üyesi burdan isimsz yorum yapmak yanlış diyorsun.sen nedne adını yazmıyorsun.ya yazdıgına inan yada inanmadığını yazma.yada karnından hi konuşma kardeş.
Misafir - galalı

ali metine duyuru     17/12/2013 11:44

Ey ALİ METİN?nerdesin bu ilçede misin?hala yaşıyor musun? Dediğimiz halde yer yarıldı içine mi girdin be mubarek?Seni ne kadar da büyütmüşüz gözümüzde.Seni Babacan DURAK karşısında masaya elini yumruk yapar vurur diye ummuştuk.Bizleri hüsrana uğrattın.Yapamam diyet borcum var diyorsan Hakan ŞÜKÜR dahi Başbakana rest çekip istifa edebiliyorsa sen bunu dünden yapmalı idin.Kağıtttan kaplan olma ne olursun.İstersen hala yapabilirsin.Sende o yürek ve cesaret var.Başkan giderayak bu adam almalar neyin nesi hem etik değil hem de ahlaki değil diyebilirsin.Neden bunları Ahmet BİLİCİ den ,Rifat KÖROĞLU yada Dursun SAPMAZ dan değil de senden istiyoruz.Çünkü ALİ METİN bir markaydı ama sen bunu yerle bir etmek üzeresin.
Misafir - Merkez boztahtalı

     17/12/2013 11:10

br kez daha bir kez daha söylediklerimiz gerçek çıktı.BU halk 5 yıldır babacan durak tarafından yalanlarla kandırılmaya uyutulmaya çalışıldı.Bu halk hasan hüseyn kuşçu 3 trilyon borç bıraktı safsataları ile kandırılmaya çalışıldı.BU halk babacan durak ve ekibi tarafından ninnilerle uyutulmaya çalışıldı.BU halk aptal yerine konup ilçede taş taş üstüne koyamadıklarının acısını intikamını yalanlarla almaya çalıştılar.Ama bu yigit karaisalı halkı hçbir zaman bu yalanlara kanmadı.Şİmdi de borç var maaş ödeyemiyoruz diyorlar belediyeye adam dolduruyorlar.Oysa 2500 tl maaşla aldıkları adamların yerine 800 tl ye ilçede çalışacak yüzlerce işsiz genç var.bu halkın paralarını çar çur edenlere yazıklar olsun.haram olsun.
Misafir - Hal esnafından birisi

belediye kayyuma devredilmeli.     17/12/2013 10:55

bu ilçeden doğan milletvekilleri nerede?BU ilçenin kaymakamı nerede? BU ilin bakanı nerede?Bu ilçenin AK PARTİ ilçe yönetimi nerede?Şu saatte bile Babacan DURAK ve Ekibi 50 kere görevden alınmalıydıAdamlar gitmeden belediyeye adam dolduruyorlar.Bu belediye seçimlere kadar acilen ve derhal Kayyuma teslim edilmeli.Kayyum tarafından yönetilmeli.
Misafir - belediyeci yakını

     17/12/2013 10:08

bu belediye başkanlığı bu hal için çok önemli halk sadece iyi ve kötü diye oy verecektir.AK ile Karaya oy verecektir.dünden beri halkın içindeyim.çay bahçesinde sögütlü kahvede ve de hal binasında sohbet etmediğim kimse kalmadı.halkta AHmet ŞEKERCİ ile babacan DURAK a bitmek bilmeyen bir öfke seli var.Saadetttin ASLAN beyin bunu görmemesi imkansız.Milletin dediği şu davul Saadetttin de olacak Tokmak ise BabacaN dURAK İLE oğlunda olacak diyorlar.bu sabah çay içtiğimiz bir çok kişi öfke dolu sözler söylediler.
Misafir - halkın içinden birisi

     17/12/2013 09:54

hasan hüseyin kuşçunun belediyeye aldığı adamlara bir bakarmısınız?belediyenin bel kemiğini oluşturann insanlar.birde babacan durakın işe aldığı adamlara bakınız mesele ayfe bebek.sanki 2.başkan gibi.aradaki bu fark bile sizlere yeterli.hasan hüseyin kuşçu gariban ve fakir dostuydu alıdı adamlar belediyede kazma kürek çalışırlardı.Babacan durakın aldığı adamlar ya petrolde ayak ayak üstünde kahve içiyorlar.yada belediyede ali yağcı ile ayfer bebekin ara taksimi eşliğinde barak havası söylüyorlar.AK PARTİ gelmediği sürece bu işler bir 5 yıl daha sürecek.ilçe halkı bu son şansınızdır.iyi düşünüp karar veriniz.aldığımız haberlere göre de MUstafa DURAK MHP den 1.sıra meclis üyesi olacakmış.oh ne ala ne ala.al gülüm ver gülüm.
Misafir - AK_DELEGE

     17/12/2013 09:21

Biz Babacan baskanimizin arkasindayiz ne yaparsa doğrudur. Buradan isimsiz yorum yapmak çok ayıp.
Misafir - Kestepe Guluslu Lobisi

belediye sömürülmemeli.     17/12/2013 09:30

güzel mis kokulu ilçemde böylesine pis kokuların gelmesi bir seçmenn olarak beni derinden yaralamıştır.Bu ilçeye yazık edilmiştir.Bu ilçe birilerinin at koşturduğu meydan olmamalıdır.BU belediye birileri tarafından batırılmıştır.İşçi memurlar maaşları ödenemeyecek duruma getirilmiştir.Bu belediyenin imkanları birilerini zengin etmek için kullanılmamalıdır.
Misafir - saadet partili

     17/12/2013 09:54

Sayın Başbakanımızın ilçe halkın için gönderilen ilçe halkının refahı için harcanması için gönderdiği ödenekleri birileri ali cengiz oyunları ile MEKLİ ENİŞTE YEGENLER ve MECLİS ÜYELERİNİN OĞLUNUN cebine aktarılıyorsa bunun hesabı seçimlerden sonra yemin ederiz ki sorulacaktır.Burası çadır devleti olmadığı birilerine ispat edilecektir.Birileri hesap verecektir.Yterki AK PARTİ şemsiyesi altında topalanlım.yeterki AK PARTİ ilçede belediye bayragını diksin.BU yapılan yanlışlar Saadettin beyin boyunu ve kapasitesini aşmıştır artık.
Misafir - AK_SEÇMEN

     17/12/2013 09:30

BABACAN DURAKLA AHMET ŞEKERCİ İLE İLGİLİ BİR OLAYI NASIL OLURDA SAADETTİN ASLANA YAKIŞTIRMAYA ÇALIŞILIR SAADETTİN ASLAN BU EKİBE KENDİ PARTİSİNDEN OLMASINA RAĞMEN 5 YIL BOYUNCA ZATEN MESAFELİ DURDUĞUNU HERKES GÖRMÜŞTÜR BİLİYORDUR
Misafir - MURTCU

     17/12/2013 09:49

BU İLÇE 5 YILDIR İYİ VE ADALETLİ YÖNETİLMİYOR SÖZLERİMİZİN GERÇEK ÇIKMASI İNAN BİZLERİ ÜZMÜŞTĞR.KEŞKE SÖYLEDİKLERİMİZ YALAN OLSAYDI..AHMET ŞEKERCİ NİN OĞLUNUN BELEDİYEDE İŞE ALINMASI BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ.HALKIN HİZMETİ İÇİN GÖNDERİLEN PARALARIN KİMLERİN CEBİNE AKTARILDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTIR.BU ARADA EN BÜYÜK DARBEYİ DE SAADETTİTN ASLAN YEMİŞTİR.O KADAR EMEGİ VE MÜCALEDESİ BİR ANDA YOK OLMUŞTUR.
Misafir - B.YAĞCI

     17/12/2013 09:27

ben on bunu bilmem.hele siyaseti ise hiç mi hiç bilmem.lakin bildğim bir şey varsa babacan durakın gider ayak bir daha hayatında bırakın belediye başkanlığını muhtar bile olamayacagını bildiği için ahmet şekerci nin oğlunu işe alması ahlaki vede etik değildir.söylenecek tek kelime var işçiler ve memurların maaşlarını ödeyemiyorsun yazıklar olsun.yazıklar olsun.bu halkın oyları ve emekleri size haram zehir zıkkım olsun.bu halk bunları haketmiyordu.
Misafir - MR_ÜZÜN

bizde yalan olmaz     17/12/2013 08:06

Peki Hasan Hüseyin KUŞÇU beyin köylümüz olduğu halde hiç mi hatası yok dersen?evet birçok hataları oldu.Bunu da yiğitçe söyleriz.Etrafında 3-5 zibidii vardı onları temizleyemedi.Ve onlarda seçimi kaybettirdi.Burası gerçeklerin söylendiği tek sitedir.Ama hasan Hüseyin KUŞÇU ve Mehmet GİLDİR zamanında bu ilçe yeniden imar edildi.Babacan DURAK bu ilçeye çivi dahi çakamadı.lay lay lomla günlerini geçirdi.Eskiden bu ilçeye her gün 10 kamyon demir çimento tuğla gelirdi.Şİmdi ise belediye İbrahim ŞEN'in eşliğinde Ali YAĞCI ile Ayfer BEBEK beyin ara taksimi eşliğinde barak j-havası söylenen yer oldu.SOn gelinen nokta bu.
Misafir - MR_Hacıaraplar_Seçmeni

     17/12/2013 08:55

Hasan Hüseyin KUşçu kendi adamlarını beleidyeye doldurdu diye yalan söyleyen yalancılar.hasan Hüseyin KUŞÇU zamanında keştepeli galalı ve gildirliden adamlar beleidyeye alındı.Peki ama Hasan Hüseyin KUŞÇU araplar köyünden.Gene faka bastınız.Hasan Hüseyin KUŞÇU ayrım gözetmeden tüm köylerden işçi olarak adamlar aldı belediyeye.Bir tane yakını ve bolşa adam almadı belediyeye.Gene baltayı taşa vurdunuz.Üstelik Hasan HÜSEYİN KUŞÇU ve Günay YÜCE ikilisi tüm işçi maaaşlarını 1 hafta önceden hesaplara aktarıyordu.Birde üstelik ilçenin imarını yapıyordu.Şimdi ne var belediyede söyleyim mi?üçün biri var.Gelenn tüm ödenekler EMEKLİ ENİŞTE ve YEGENLERE şimdi de Meclis Üyelerinin çocuklarına dağıtılıyor.Sapla samanı iyice aytırt etmeyi ögrenin artık.Yanlışa yanlış deyin.
Misafir - MR_hacıraplar_seçmeni

     17/12/2013 08:25

Dürüstlük konusunda GÜNAY YÜCE nin belediyenin girişine heykeli asılması iddiasını yeniliyoruz.Ve seçime kadar da bunu dile getireceğiz.Babacan DURAK ve AHmet ŞEKERCİ beyin yaptıklarını gördükten sonra sözlerimizin gerçek olduğu bir kez daha ispatlanmış olmaktadır.
Misafir - Anti Günaycı Gençlik

     17/12/2013 08:32

Babacan DURAK ve oğlunun MHP den b eleidye encümen üyesi olacağı gerçekten doğru muj?Şayet doğru ise ilçede seçime gerek bile yok MHP baştan kaybetti demektir.Saadetttin ASLAN beyde boşuna para harcayıp emek sarfetmesin.AK PARTİ: açık ara kimi koyarsa koysun fark atar.MHP nin alacağı oy oranı ise %16-18 arasında gidip gelir.AK PARTİ %60-65 arası oy alır.Talika bir arabam var onu iddia olarak ortaya koyabilirim.İddaya giren varsa şayet.BU halk yeni bir DURAK faciasını kaldıramaz.İsmail DEMİRKESER tüm opyları silip süpürecektir.
Misafir - GALA seçmeniyim.

     17/12/2013 08:14

ah be saadetttin ah be gülüm neden alavere dalavere işlere girersin.Ne işi var Babacan DURAK ın oğlu MUstafa DURAK'ın senin yanında.Yıllarca bu halka dedik ki davulda kendisinde tokmakta kendisinde kendisinde başkan arıyruz dedik.Şİmdi görüyoruz ki gizli bir el var o el seni sarmış sarmalamış.Davul sende tokmak Babacan DURAK ve oğlunda olacaksa bzim senle ne işimiz olabilir.Tokmağın biri Babacan DURAK ile oğlunda Bir diğeri ise de Ahmet ŞEKERCİ beyin elinde olacaksa sana ne gerek var.Yıllardır biz neyin mücadelesini veriyoruz.Hala anlamadın mı?
Misafir - Çakallı gençlik üyesi

KARAİSALI DEVAMI     17/12/2013 01:43

Bir çoğumuzun beğenmediği Aytaç DURAĞIN kıymetini o zaman anlayacağız. Unutmayalımki Büyükşehirde bu kadar KARAİSALILI çalışıyorsa Aytaç DURAĞIN Karaisalılı olması nedeniyledir. Bizim tartıştığımız konuya bakın Karaisalı Belediyesine bir kişi işe girmiş tamam KARAİSALILI MI evet neyi tartışıyoruz anlamadım. Kardeşim bir değil keşke 10 kişi işe alınsa. Biz KARAİSALILARIN hastalığı bu işte birbirimizle uğraşmak, hep bibirimizi kötülemek yükselene, ayağa kalkana hep engel olmak, ama yabancılarıda hep severiz, yabancı bir memur, müdür geldiğinde ona hep yaranmaya çalışırız.Kendi hemşerimiz olsa bırak ona yaranmaya çalışmayı nasıl açığını bulurumda buradan göndertirim der başarabilirsekte onunla bir marifet gibi övünürüz malasef biz KARAİSALILAR olarak bu hastalığı bir türlü atlatamadık arkadaşlar kimse kusura bakmasın.
Misafir - KARAİSALILI

KARAİSALI     17/12/2013 01:12

arkadaşlar boşuna Sadettin başkanın çalışma hevesini kırmaya çalişmayın adaylar içersinde Karaisalımıza en iyi hizmeti edecek olan kişi Sadettin başkandır. İşe alınan kişi Karaisalıdan değilmi kardeşim Karaisalıdan mesele kalmadı. Siz dua edİn Büyükşhiri AKP almasın. AKP alır ise Büyükşehirde ne kadar KARAİSALILI var ise çıkartabileceklerini çıkartacaklar, kadrolu olanlarında vay haline, yerinede önce Adanada ne kadar DİYARBAKIRLI varsa alınacak yetmez ise takviye DİYARBAKIRDAN gelecek. Sizler, bizler, kısacası KARAİSALILAR olarak biz şuan bunu düşünüp şuan ve 30 Marta kadar bunları konuşmalıyız.
Misafir - KARAİSALILI

     16/12/2013 22:40

Adamlar kaç yıldır çalmadı çırpmadı. yemedi yedirmedi. aksini idda eden varsa söylesin allah var yukarıda. böyle dürüst adamların çocukları belediyede çalışırsa ne mutlu karaisalıya. kimse çekememezlik yapmasın.
Misafir - Mantıklı bir vatandaş

KIRMIZI NOKTALI     16/12/2013 21:07

NE GÜZEL DÜNYA ARTIK KARAİSALIDA HOLYWOOD FİLM PLATOLARI KURULUR, BAŞ ROL OYUNCULARINIDA SİZ SEÇİN BİZDE KIRMIZI NOKTALI FİLM İZLERİZ ARTIK…………
Misafir - GENÇ YÖNETMEN

BİRDESTAN DAHA     16/12/2013 21:43

BİRDE YURTDIŞINA ÇIKIP MALUM KADINLARLA MALUM FİLM ÇEKTİRENLERİNDE ORTALIKTA DOLAŞTIĞINI DUYUYORUZ…..
Misafir - KARAİSALLI GENÇ

KARAİSALI DESTANI     16/12/2013 21:46

SON ALDIĞIM FISILT GAZETESİ HABERİNE GÖRE KARAİSALIYA İTHAL SİYASETCİ GETİRİLİYORMUŞ, SANKİ BURADAİNSAN TÜKENDİ GİBİ. BUNLARDAN BİRİ ÇAVUŞOĞLU DİYE BİR BAYAN: YILLARCA AYTAÇ DURAĞIN KOLUNUN ALTINDA BÜYÜDÜ, EMELCİK KÖYÜ ORMANLARINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, DOYMAMIŞ Kİ ŞİMDİDE KARAİSALIYA AKPARTİYE ADAY OLARAK GELİYORMUŞ, BU MİLLETE GERÇEKTEN YAZIK OLUYOR. SİZ ŞİMDİYE KADAR KARAİSALININ YOLUNU BİLMEZDİNİZ NEOLDU ŞİMDİ, KAÇ KİŞİYİ TANIYORSUNUZKİ SİYASİ ARENADA BOY GÖSTERİYORSUNUZ, BU MİLLET ENAYİ DEĞİL HİÇ KUSURA BAKMAYIN…………BU MİLLET ARTIK BU ALYIN SEMERİ TAŞIMAYACAK………BU MİLLET ARTIK BU ALTIN SEMERİ TAŞIMAYACAK……….
Misafir - KARAİSALILI GENÇ

BELEDİYE     16/12/2013 21:38

HASAN HÜSEYİN SÜLALESİNİ DOLDURRURKEN BELEDİYEYE KİMSEDEN SES ÇIKMIYORDU NE OLDU ŞİMDİ. ARKADAŞLAR MALESEF BU ÜLKENİN HER YERİNDE HER KURUMUNDA İŞLER BÖYLE YÜRÜYOR. KARAİSALIMIZ KÜÇÜK OLUNCA GÖZE BATIYOR. ŞUAN KONUŞAN ARKADAŞLARIN HANGİSİ GELİRSE GELSİN AKP-CHP-MHP YAPACAĞI İLK İŞ KENDİ ADAMLARINI İŞE YERLEŞTİRMEK OLACAKTIR. SONRA HİZMET ETMEYE ÇALIŞACAKTIR. YANİ BUNUN AKP LİSİ MHP LİSİ ÜLKÜCÜSÜ TARİKATÇISI YOK.
Misafir - Karaisalılı

DİKKAT-DİKKAT     16/12/2013 19:06

SAYIN YORUMCULAR ANLAŞILIYORKİ SİZLERİN DAHA HİÇ BİR ŞEYDEN HABERİNİZ YOK.EĞERKİ KAZARA M.H.P SEÇİM KAZANIRSA BELEDİYEYİ VELİAHTLAR YÖNETECEK. BABACAN DURAK IN OĞLU MUSTAFA DURAK BİRİNCİ SIRADA MECLİS ÜYESİ HABERİNİZ OLA..........
Misafir - Ali ÇOPUROĞLU

zubuk     16/12/2013 18:25

AKP nelere kadirsin toplumda yeri sandalyesi olamayacak kisileri nimetten saydirdin ya martta gorusuruz Siyasi hayatta da çok iyi yalaka yapma yarışına girmiş yüzlerce insan. Yalakalık, eğitimle eş değer değildir. Tamamen kişilikle alakalıdır ve ahlaki değerlerle ilgili bir durumdur. Onlar için yüz kızarması söz konusu olamaz. Yüzlerindeki deri kalındır. El öpmekle ağızları pislenmez. Bu tür kişileri görünce kızarsınız içinizden. Ne kadar eğiliyor böyle bu yalakalar, yalakalık yapacaklar diye, bir görseniz. Hayatlarını tamamen o kişiye endekslemişlerdir. Kimi zaman müdür, kimi zaman milletvekili, kimi zaman da bakan dır bu ve böyle sıralanır gider. Bunlar da her istediklerini yalakalarına yaptırırlar. Esasında yaptırmaları da gerekmez, zira yalakalar, amirlerinin hoşuna gitsin diye, kendiliğinden yaparlar bunları.Yalakalar için çıkar ve menfaat ön plandadır.
Misafir - akyalaka

     16/12/2013 16:24

BABACAN DURAK BUNU YAPARAK KENDİSİ ZATEN HALKIN GÖZÜNDE BİTTİ.LAKİN SAADETTTİN ASLANA DARBE VURDU.OLAN GENÇ GECE GÜNDÜZ ÇABALAYAN SADETTTİN ASLAN BEYE OLDU.
Misafir - M_YAKAN

     16/12/2013 16:31

Belediyeye Karaisalı li bir memur alındığı için memnun oldum. Çalışsın tabi ne var bunda.
Misafir - İlce sakini

     16/12/2013 15:48

Sadetttin ASLAN beyin adaylığı açıklanalı şurda 10 gün bile olmadı.Adayın hevesini ve şevkini kıracak yorumlarda bulunmayın lütfen.Tüm parti adaylarına başarılar dlemek en güzeli.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Biraz insaflı olun     16/12/2013 15:37

Sayın yorumcular Sadettin ASLAN beyi eleştirirken lütfen belden aşağı da vurmayınız.Çünkü adam hayatında bir kez dahi belediyeye çıkmadım,belediyeden hiçbr şey istemedim diyor.Sadetti ASLAN beyi eleştirirken biraz da insaflı olun yeter.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Hala maaş alamadık.     16/12/2013 15:43

ben bir belediye çalışanıyım gün geçtikçe daha iyi anlıyorum ki bu ilçeye ve beleidyeye GÜNAY YÜCE lazım.Onun zamanında maaşlarımnızı zamanında alıyuorduk.Kendisine ne kadar çalışanlar olarak tşk etsek azdır.Allah bin kerer Günay YÜCE müdürümüzden razı olsun.Şİmdikiler Günay YÜCE nin binde biri etmezler.Gerçekten belediyenin girişine Heykeli diklse yeri.
Misafir - belediye çalışanı.

     16/12/2013 15:25

belediye bu kadar mı sahipsz?kim bu vurgunlara dur diyecek?
Misafir - sami

ali metin nerede?     16/12/2013 15:05

bu ilçede ali metini gören varsa bana bildirsin ne olursunuz.Yerini bildirene ve belediyede ne iş yaptığını bilene kasap orhandan 2 kilo pirzola ısmarlayacam.(kemiksiz.avcarlanmış )
Misafir - MR_HAKAN

sizi gidi son dakika vurguncuları sizi.     16/12/2013 15:01

sevgili saadettin aslan hala mı ahmet şekerci yanınızda ?sakın evet deme.Son dakika vurguncularını kadlrıp atmalısın yanından.
Misafir - dürüst seçmen hakan

     16/12/2013 14:17

ahmet şekerci mhp de olduğu sürece mhp hayatında seçimi kazanamaz.olan saadetttin aslan beye olur.ayağına kadar gelen fırsat bir hata yüzünden kaybedilmiş olur.
Misafir - halkın içinden birisi

saadettin beye      16/12/2013 14:30

artık bu halk herşeyin farkında.bu halk asla aptal değil.bu halk bu seçimde bunların hesabını mutlaka soracak.ama olan saadetttin aslan abimize olacak.ilçede ve köylerde o kadar rüzgar vardı ki arkasında.şimdi kendisinden beklenen babacan duraka ve de ahmet şekerciye hesap sormasını beklyoruz.hayatında belediyenin kapısından giripte başkandan bişe istemedi biliyoruz.her zaman dik durdu.dürüstlüpünden taviz de vermedi bikliyoruz.lakin ilkkez başkanın makamına gelmeli ve bu yapılanlar ahlaki ne etik değil demelidir.bunu yaptığı an yemin ediyoruyz ki halkın yanındaki deger bir kat daha artacaktır.
Misafir - m.genç

     16/12/2013 14:56

sabahtann beri kimseye ulaşamadım.vahit bey gerçekten yazılanlar doğrumu size inanıyoruz.lütfen siz bir açıklama yapınız.
Misafir - kuyucudan hakkı

ETRAFINI TEMİZLE SAADETTTİN ASLAN ABİ.     16/12/2013 14:36

BENİM BİLDİĞİM SAADETTTİNN ASLAN BU SAATTEN SONRA AHMET ŞEKERCİYİ YANINA YAKLAŞTIRMAZ.ÖNEMLİ OLAN DİK DURMAKTIR.YILLARDIR HİÇ BİR ŞAİBEYE ADI KARIŞMAMIŞ KENDİ İLİNİ GÜCÜNÜ YAPMAKTAN VE HALKIN HİZMETİNDE OLAN SAADETTİN ASLAN BEY KARİZMASINI AHMET ŞEKERCİ İLE ÇİZDİREMEZ.ÇİZDİRMEMELİ DE.BABACXANN DURAK VE AHMET ŞEKERCİ DE ZATEN KARİZMA KALMAMIŞ.KENDİ KENDİLERİNİ BİTİRMİŞLER.SAADETTTİN ASLAN BU İNSANLARIN SENİ KULLANMASINA İZİN VERME.SENİN İY NİYETİNİ SUİSTİMAL ETMESİNLER.SEN HALA BU HALKIN GÖNLÜNDE BİR MARKASIN.BAŞKANLIK BİR ADIM YAKININDA İKEN ELİNDEN UÇUP GİTMESİNE İZİN VERME.SON DAKİKADA AHLAKİ VE ETİK OLMAYAN İŞ YAPANLARI YANNDAN ATMALISIN.
Misafir - KEŞTEPE-GALA LOBİSİ

GÜNAYHIN ÇEKETİ BİLE KAZANIR.     16/12/2013 14:37

AHMET ŞEKERCİ BEYİN OĞLUNUN İŞE ALINMASINDAN DOLAYI AK PARTİ İLÇEDE GÜNAY YÜCE NİN ÇEKETİNİ DAHİ KOYSA MHP YE FARK ATAR.SAĞOLSUN BABACAN DURAK SAĞOLSUN AHMET ŞEKERCİ VE OĞLU.
Misafir - GÜVENÇLİ GENÇLİK

seçim sonucu eşitlendi 3-3 oldu.     16/12/2013 14:48

sevgili saadetttin aslan seçim yarışına 3-0 önce başlamıştınız lakin şimdi görüyoruz ki AK PARTİ nin adayı dahiş ortalarda yok iken durum Sağolsun AHmet ŞEKERCİ nin oğlu sayewsinde eşitlendi.AK PARTİ nin ilçede çalışmasına bile gerek yok.babacan DURAK ve Ekibinin yaptıkları zaten AK PARTİye seçimi kazandırmaya yeterli.
Misafir - saypınarlı hoca

böyle milliyetçilik olmaz olsun     16/12/2013 14:04

milliyetçilik ve ülkücülük son anda beleidiyeye en yüksek maaşla meclür üyelerinin oğlunu belediyeye almak ise Başbakanın dediği gibi böyle milliyetçilik olmaz olsun.Böyle ülkücülük zaten olamaz.Kendilerini ilçenin en dürüstü olarak görenler şayet dürüstlük bu ise böyle dürüstlük olmaz olmaz olsun yerin dibine girsin.Sayın Saadettin ASLAN bu tür alaverelerde sizin günahnız yok ama seçim çalışmalarında her saniye bu olay karşınıza çıkacak.Her dakika bunu dile getireceğiz.ya bu sözlere katlanacaksınız ya da yanınızdakileri kaldırıp atacaksınız.karar sizin.EEEE kaybederim felan deme.200 oy giderse emin ol ki 1000 oy gelir size yemin ederim.halk 5 yıldır sizin gibi dürüst insanlara hasret .Ama şekercinin oğlu bu imaja gölge düşürdü söylemedi deme.
Misafir - milliyetçiliğinden utanan seçmen

kapı dışarı etmelisin     16/12/2013 14:17

saadetttin abi tüm karizmanı yerle bir etmek üzeresin.ahmet şekerciyi kapı dışarı etmelsin.yapamam deme.tayyip erdoğan nasıl yaptı aytaç durakı kapı dışarı etti kendisi kazandı.dev let bahçeli nasıl yaptı aytaç beye kapıyı gösterdi bir daha bu kapıdan içeri adımı atmayacaksın dedi.devlet bahçeli kazandı.babacan durak aday yapılmadı ilçede sen kazandın.şimdi tekrar kazanmak istiyorsan şekerciye kapıyı göstermelisin.yok yapamam dersen de kaybeden sen olursun söylemedi deme.çünkü yapılan iş etik değil ahlaki değil benden uyarması.
Misafir - hal esnafı bir esnaf

     16/12/2013 14:26

böylesine cingözlüğü tarihler daha yazmamıştır.son dakikada adam almalar dürüst siyasetçilerin yapacağı işler değil.
Misafir - ibo

yalan söyleyen namerttir.     16/12/2013 13:08

yalan söyleyen namerttit şerefsizdir yedi göbekten ailece ülkücüyüz şu güne kadar AK PARTİ ye oy vermedim.Eğerki bu olaydan sonra Sadettin ASLANIN yanında AHmet Şekerciyi göreyim AK PARTİ ye oy vermezsem istersen cumaliyi koysunlar şerefszim.
Misafir - ÖZ_ÜLKÜCÜ

şekerciy boztahtaya istemiyoruz.     16/12/2013 13:14

sevgili saadetttin aslan bu yazıyı merkez bozhtadan yazıyorum.bu aldığımız haberler doğrumu bilemiyoruz.şayet ahmet şekercinin oğlu 2500 tl maaşla işe alındı ise.köymüze gelirken ne olursunuz yalvarırız.ahmet şekerciyi getirmeyiniz.senden rica ediyoruz.
Misafir - merkez boztahtalı

benimde hakkım haram olsun.     16/12/2013 13:04

ben bir belediye çalışanıyım.şu saat oldu maaş yok.cepte para yok.böyle başkan n mı olur ya*sabahtan akşama kadar lak lak çay kahve çay kahve.yapılan hiçbir icraaat yok.üstelik maaş ödeyemiyorsun neden şekercinin oğlunu işe alıyorsun.gelen paralar nereye gidiyor.yazıklar olsun.benimde hakkım haram zehir olsun.çarşıya esnafa borçlar birikti.esnafın yüzüe bakamıyoruz.birileri hala keyfinde sefasında.yazıklar olsun.
Misafir - belediye çalışanı

UNUTULMAYAN ALTIN SÖZLER     16/12/2013 13:42

BU HALKIN UNUTMADIĞI BAZI SÖZLER VARDIR.BUNLAR:1-BABACAN DURAKIN B EN BU KIZLDAĞ GÜREŞLERİNİ YAPTIRTMAM BİR KURUŞ PARA DA VERMEM İŞÇİM MEMURUMU DA VERMEM.2- GÜNAY YÜCE NİN CHP DEN GELEN ADAYLIK TEKLİFİNİ ELİNİN TERSİ İLE İTEREK BU HALKA HZMET İÇİN BAŞKAN OLMAK ŞART DEĞİL HALKIMIN HİZMETKARIYM SÖZÜ.3- AHMET ŞEKERCİNİN İSE BU OĞLUM BELEDİYEYE YA GİRECEK YA GİRECEK SÖZÜ.KARAR HALKINDIR.
Misafir - KEŞTEPE LOBİ ÜYESİ

ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.     16/12/2013 13:14

ömründe bir daha selam pınara muhtar azası dahi olamayacaklar,bir daha halkın karşısına çıkıp oy istemeye yüzleri olmayanlar,belediyede son günlerini sayan ABBBAS YOLCULAR şimdi de belediyeye yakınlarını çocuklarını doldurma peşindeler.Yazıklar olsun.BU milletin kör kuruşuna göz dikenleri ALLAH bildiği gibi yapsın.
Misafir - İLÇE SEÇMENİ

bana birisi açıklasın.     16/12/2013 13:43

Bu lçede Mehmet ŞAHİN para yedi diye gögü inletenler adam mahkemeleri kazandı haberiniz var mı?.Hadi diyelim ki adfam açık açık para yedi.Peki açık olmadan para yiyenler ne olacak.El altında kılıfıı uydurulartak gelen ödenekleri brilerinin cebine aktarmak ve en yüksek maaşla işe almak ne kadar ahlaki?ne kadar yasal?Birisi açıoktan para yemiş.Bir dğeri ise kılıfını uykdurmuş aradaki farkı bana bbirisi açıklasın?
Misafir - m.genç

GÜNAY YÜCENİN HEYKELİ DİKİLMELİ.     16/12/2013 13:32

İnadına inadına aday olsun veya olmasın inadına 100-120 Günay YĞCE beye gönül vermiş gençlik olarak GÜNAY YÜCE nin belediyenin girişine DÜRÜST ADAM diye heykeli dikilmeli.BUnlar GÜNAY YÜCE ye dahi papuçunu tersten giydirmeye başladılar.BU kadar dalavere ilçede Babacan DURAK ile AHmet ŞEKERCİ den başkasının aklına gelmez.Gitmeden önce belediyeyi batrırmak için elleirnden ne geliyorsa yapıyorlar.
Misafir - ANTİ GÜNAYCI GENÇLİK

     16/12/2013 13:14

Sayın Ünal IŞIK;bu halkın gönlündeki yerinizi pekiştirmek istiyorsanız bu haberleri kudugunuzu biliyoruz acilen bir açıklama yapmak ve halkın gönlüne su serpmelisiniz.Şayet başkan olursam son bir yıldır belediyeye haksız olarak işe alınanalara son vereceğim demelisiniz.BUnu sizden acilen bekliyoruz.BU halkı birileri aptal yerne koymasın artık.
Misafir - AK_SEÇMEN

     16/12/2013 13:59

sözleşmeli ile alınma yasaklanmadı idi.ne oldu.en son emekli eniştenin yegeni sözleşmeli alınmıştı ve memur kadrosuna alınmıştı.şimdi de başımıza ahmet şekercinin oğlu mu çıktı.helal olsun.bu belediyye vuran vurana.kapanın elinde kalıyor.bana hilç kimse şu saattten sonra dürüstlükten bahsetmesin.hiç kimse Alah kitaptan ve hacca gittimden bahsetmesin.
Misafir - süha2

Saadettin beyin dikkatine.     16/12/2013 13:05

Arkadaşlar sabah çay bahçesine geldiğimizde tüm rüzgarlar Saadettn ASLAN beyden yana idi.Lakin son AHmet ŞEKERCİ olayından sonra şu saat itibari ile AHmet ŞEKERCİ olduğu sürece Saadetttin ASLAN ne yaparsa yapsın alacağı oy oranı%15 geçemez.Çay bahçesi demek tüm ilçe demek.Burda görülmemiş bir öfke seli var.Görülmemiş bir kızgınlık var babacan DURAK İle Ahmet ŞEKERCİ ye.BU ikili kime destek verise yeminle söylüyoruz ki onlar kaybetmeye mahkumdurlar.
Misafir - çay bahçesi eşrafından.

neden hala görevden alınmıyor?ne bekleniyor     16/12/2013 13:15

seçimlere kadar daha ne kadar vurgun yapılacak bu ilçede.Sayın milletvekilim sayın AK PARTİ yöneticileri derhal Babacan DURAK ve ekibi görevden alınmalı.BU ülkede ATAÇ DURAKI görevden alanlar nerde?.BU ülkede devlet nerde?bu ülkede İçişleri Bakanı yok mu?Nerde Bu ilçenin kaymakamı ?Neden hala görevden alınmıyor başkan?Daha hangi son vurgunların yapılması bekleniytor?hangi ödeneklerin kimlerin cebine aktarılması bekleniyor?
Misafir - belediye emeklisi.

gemiden her an ineriz.     16/12/2013 12:26

Sevgili SAADETTİN ASLAN kazanırsın yada kaybdersin önemli değil.lakin şu saatten itibaren Ahmet ŞEKERCİ yi yanından 1000 metre uzaklaştırmalısın.Yemin ediyoruyz ki size oy yok.Oy olmadığı gibi AK PARTİ ye çalışırız.BUnu sakın aklından çıkarma.Arkanda ilçe halkı var.Sen halka güven Ahmet ŞEKERCİ ye güvenme.Oğlunu son dakikada 2500 tl maaşla işe aldırtan yarın seçimi kazanırsanız sendne neler istemez ki.Senin hiçkimsenin desteğine ihtiyacın yok.Halka güven.Lakin Şekerci şu saattte bile yanından uzaklaştırmadın ise kaybeden sen olursun.Size saat 17,000 ye kadar süre.AÇıklamanı bekliyoruz.
Misafir - Bir grup ülkücü gençlik.

haram olsun     16/12/2013 11:13

belediyeden alacaklarımızı alamadık hala adam alınıyor belediyeye.bizlerde çalışanlar olarak hakkımızın milimini dahi helal etmiyoruz başkana ve ekibine.
Misafir - belediye çalışanı

     16/12/2013 11:37

vahit bey yorumlar yayınlanmaycak ise siteyi kapatın daha iyi bence.
Misafir - ilçe seçmeni

son vurgunlar da yapılıyor.     16/12/2013 11:15

belediyede yapılan bu son vurgunlara kim dur diyecek?Brileri ABBAS YOLCU.Yalnız ABBASLAR son vurgunları da yapmadan belediyeden gitmeyecekler.
Misafir - galalı

2500 tl maaşla adam alınıyor ses yok.     16/12/2013 11:09

seçimlerde ahmet şekerci ve babacan duraka oy vermiştim.Şİmdi se Yüce ALLAHIMA sesleniyorum.Bir gram hakkım var ise haram zehir zıkkım olsun.Hakkım yoksa zaten bedduam tutmaz.İLçede o kadar asgari ücretle çalışacak genç zımba gibi gençler varken birilerinin oğlu tepeden 2.500- tl maaşla işe alınıyorsa sanırım hakkım vardır dimi.
Misafir - saadet partili

ahmet şekerci.     16/12/2013 11:00

sırf bunun yüzünden ak partiye oy vereceğim.hayatımda asla ak partiye oy vermedim.ahmet şekerci gece yataga girince bu ilçede o kadar garip öksüz kimsesizlerin çocukları varken benim oğlum nasıl işe alında diye kendi kendine soracakmısın.
Misafir - kimsesiz bir seçmen

BELEİYE KAYYUMA TESLİM EDİLMELİ.     16/12/2013 11:26

BU BELEDİYE ACİLEN KAYYMUA TESLİM EDİLMELİ.ÇÜNKÜ BABACAN DURAK BİRDAHA ADAY OLMAYACAĞI İÇİN GİTMEDEN ELİNDEN GELEN NE VARSA YAPACAKTIR.ACİLEN KAYYMUM ATANMALI VE BABACAN DURAK BELEDİYEDEN UZAKLAŞTIRILMALI.SEÇİME KADAR DA BELEDİYEYE GİRİŞİ YASAKLANMALI BENCE.
Misafir - BELEDİYE YAKINI

SAADETTİN İŞİ BİTİYOR.KIRMIZI KART.     16/12/2013 10:03

BUGÜN SABAHA KADAR SAADETTGTİN ASLAN EVET KAZANIR DİYORDUM LAKİN BU SABAH ALDIGIMIZ BİR HABER SAADETTİN ASLANI İLÇEDE SKINTIYA SOKTU.AHMET ŞEKERCİYİ YANINDAN UZAKLAŞTIRMADIĞI SÜRECE SAADETTTİN ASLAN İLÇEDE AGZIYLA KUŞ KAPSA DA SEÇİMİ ALAMAZ.BİZ ÜLKÜCÜLER ASLA KENDİSİNE OY VERMEYİZ.İLÇEDE YÜZLERCE GENÇ ÜLKÜCÜ İŞSİZ GEZERKEN OĞLU BUGÜN İŞE ALINIYOR.BİLERDEN ŞİMDİLİK KIRMIZI KART
Misafir - KAPIKAYA SEÇMENİ ALİ.

     16/12/2013 10:01

Ey ALİ METİN?nerdesin bu ilçede misin?hala yaşıyor musun? İlçe belediyesinde dönen dolaplara dur demen için 5 yıldır nerde ise ayağını öpeceğiz.lakin sende bu halka yabancısın.Senden de görüyoruz ki bir halt olmazmış.5 yıldır babacan DURAK beyin masasına vur dedik,bu yanlışlara ortak olma dedik,lakin gördük ki senin belediyede dönen dolaplara ya ortaksın ya da seni de ayakta uyutup otele para vermiyorlar.Emekli enişteler olayında ses vermedin,yegenler olayında ses vermedin,artık iyice emin oldum ki AHMET ŞEKERCİ beyin oğlunun işe alınmasına da ses çıkartmayacaksın.Helal olsun hepinize.şapka çıkartıyorum hepinize.Belediyenin önüne Günay YÜCE nin değil asıl sizlerin heykeli dikilmeli bence.
Misafir - sögütlü kahveden bir vatandaş

     16/12/2013 10:09

takke düştü ve kel göründü.İlçe halkına 5 yıldır borç var borç var para yok para yok diyenlerin geldiği son nokta ise ortada.Maaşlarını ödeyemeyen bir belediye ve 2500,00-tl maaşla işe alınan Meclis üyesinin çocukları.
Misafir - ufuk

     16/12/2013 10:06

5 yıldır ne dedik.Belediyenin ödeneklerini birilerinin cebine aktaran babamda olsa anamda olsa haram olsun dedik.Ne dedik beleidyeye EMEKLİ ENİŞTESİNİ yada YEGENLERİNİ dolduran babamda olsa amcamda olsa ALLAH bildiği gibi yapsın dedik.BU halkın paralarını halkın yararıa harcamayanları bu halk affetmesin hakkını haram etsin dedik.
Misafir - MR_HAKAN

YOk mu bir babağit?     16/12/2013 10:16

Sevgili SAADETTİN ASLAN sen o kadar temiz bir insansın ki o kadar iyiniyetlisin ki bu seçimde de seni kullanacaklar şimdiden söylemedi deme.Arkanda görülmemiş rüzgar olduğuunu gören ŞEKERCİ bey rüyasında bile seni görüyordur.babacan DURAK ise diyet borcunu ödemek için oğlunu işe alıyor.nasılsa SAADETTİN kazanır oğluma bişe olmaz diyor.Yani anlayacagın seni şimdiden kullanmaya başladılar bile.Kazanamasan da farketmez 24 saat içinde fırıldak gibi Ünal IŞIK ve AK PARTİ nin saflarınde yer alırlar.Ya bu ilçeye milletini seven hiç mi dürüst bir ALLAHın kulu gelmeyecek.Hep gelen giden belediyenin parasına vuracak mı?halkın parası hep mi birilerin cebine aktarılacak.Bunun hesabını soracak bir babayiğit yok mu?
Misafir - B.DURMAZ

Yeri değil mi?     16/12/2013 10:08

ilçe halkına 5 yıldır hasan hüseyin kuşçu borç bırakmış hikayeleri anlatıldı.Peki öyle ise buğün Aralık 15 memuyrların maaşları ödenmediği halde Ahmet ŞEKERCİ'nin oğlu 2500,00-tl maaşla işe alınıyorsa ne dememi bekliyorsunuz?babacan DURAK bir daha hayalinde dahi göremeyeceği belediye başkanlığından gitmeden son vurgunları mı yapmak istiyor desek ayıp olmaz dimi?bu halkın hakkı size haram olsun desek yeri değil mi?Bu halk için gönderilen paraları birilerin cebine atanları Cenabı ALLAH bildiği yapsın desek yeri değil mi?
Misafir - çay bahçesi ahalisinden.

HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM OLSUNNN.ZEHİR OLSUN     16/12/2013 09:13

Sayın SAADETTİN ASLAN arkanızda son 10 gündür görüşmemiş bir rüzgar vardı.Lakin bu bünden itibaren arkanızda bırakın rüzgarı yerl dahi bulamazsınız.AHmet ŞEKERCİ beyin oğlu bugün MHP li başkan tarafından en yüksek maaşla işe alınıyor Ve AHMET ŞEKERCİ de szin yanı başınızda.Bunu sögütlü kahvede çay bahçesnde bizlere nasıl açıklayacaksınız merak ediyoruz.Göz göre göre bu halkın parası iç ediliyor.BU halk hizmet alamıyor.ANkaran ın gönderdiği paralar EMEKLİ ENİŞTE YEGENLER ve de AHMET ŞEKERCİ nin oğlunun hesabına akratılyor.Yazıklar olsun.BU halkın parası zehir olsun.HARAM OLSUN HARAM OLSUNNNNNNN.
Misafir - GALA LOBİSİ ÜYESİ

FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ     16/12/2013 09:35

EY KARAİSALI HALKI BURDAN 5 YILDIR BABACAN DURAK VE EKİBİ TARAFINDAN BU BELEDİYE SOYULUYOR DEDİK.GELEN ÖDENEKLER SİZLERİN YARARINA DEĞİL DE EMEKLİ ENİŞTE VE YEĞENLERE AKTARILYOR DEDİK.ŞİMDİ İSE AHMET ŞEKERCİNİN OĞLU BELEDİYEDE EN YÜKSEK MAAŞLA İŞE ALINIYOR.BU NE PERHZ BU NE LAHANA TURŞUSU.BELEDİYEDEN GİTMEDEN SON VURGUNLAR YAPILIYOR.
Misafir - ADIMI BOŞVER GERÇEĞE BAK

belediye soygun yeri değil.     16/12/2013 09:34

Karaisalı Karaisalı olalı böylesine soyulmadı böylesine vurgun görülmedi.Yıllarca Beleidye EMEKLİ ENİŞTE ve yegenleri tarafından soyuldu yüksek yüksek maaşlarla hiçbir iş yapmadan işe alındılar buğün ise memurların ve işçlerin para yok diyerek maaşları ödenmediği halde AHmet Şkerci beyin oğlu en yüksek maaşla işe alınıyor.Sayın Saadetttin ASLAN sen şimdiden kaybettitn.Derhal açıklama yapmalısın.Yoksa bu halk size asla ve asla oy vermez.Kazandığım gün Ahmet ŞEKERCİ beyin oğlunın işine son verecem demeliisn.YOksa burdan en sert eleştirileri yapmazsak namerdiz şerefisisiz.BU belediye vrgun yeri değil.Maaş adı altında soygun yeri değildir.
Misafir - ÜLKÜCÜ GENÇLİK

     16/12/2013 09:33

arkadaşlar belediyede neler oluyor.vahit bey ne olursunuz şimdi eleştirmeyipte ne zaman eleştirteceksiniz.Babacan DURAK 5 yıldır para yok para yok safsatalarını bu halka yedirmeye çalışıyor.BU halk asla bu yalanları yemiyor.Memurlar işçiler maaş alamıyor bugün ise Ahmet ŞEKERCİ beyin oğlu 2.500, tl maaşla belediyede işe başlamışır.Sayın Babacan DURAK bu işçilerin ve memurların hakları sizelere zehir olsun.Bu halkı artık aptal yerine koymayı bırakınız.Düne kadar MHP diyordum.BU saatren sonra bunların hakkından sadece ve sadece AK PARTİ geleceği için AK PARTİ diyorum.Böyle ülkücülük böyle milliyetçilik batsın yerin dibine girsin.Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.
Misafir - kızgın Ülkücü.

     16/12/2013 09:23

BABACAN DURAK VE SÖZDE A TGAKIMI BU İLÇEYİ VE HALKI BİR KEZ DAHA HÜSRANA UĞRATMIŞTIR.BİR DAHA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI HAYATIN DA GÖREMEYECEK OLANLAR GİTMEDEN BELEDİYEYE NE VURURSAK KAR DİYORLAR.AHMET ŞEKERCİNİN OĞLU BUĞÜN 2,500-TL MAAŞLA BELEİDYEDE İŞE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTADIR.YAZIKLAR OLSUN.HARAM ZEHİR ZIKKIIIM OLSUN BU İLÇE HALKININ HAKKI SİZE.BOĞAZNIZDA KALIR İNŞALLAH.
Misafir - İLÇE SEVDALILARI GRUBU

     16/12/2013 08:53

haberiniz olsun AHMET ŞEKERCİ nin oğlu bugün belediyeye sözleşmeli olarak işe alıdı haberiniz olsun belediye işçi ve memur maaşlarını alamıyor şekercinin oğlu 2.500.00.tl maaşla işe başladı bile
Misafir - m.şahin

     16/12/2013 08:12

TEMEYÜL YOKLAMASINDA YUSUF İYİNİN TIKLANMA REKORLARI KIRDIĞINI BU İLÇEDE YEDİDEN YETMİŞE HERKES BİLİYOR.
Misafir - O.ŞAHİN

     16/12/2013 08:18

rahmetli anam nerden öğrendiyle bilmiyorum.yıllar önce birşey olduğunda aspurgus (asparagas)haberlere inanma oğlum derdi hep.
Misafir - öksüz genç

     15/12/2013 23:59

İsmail demirkesen genç dinamik girişimci Aziz hoca ile beraber haraket ettiğini duyduk bence neden olmasın bıktık hep aynı isimlerin Karaisalı ya aday olmasından
Misafir - Murtçu

     15/12/2013 18:48

KİM OLURSA OLSUN SAADETTİN ASLANIN KARŞISINDA DİRENEMEZ
Misafir - murtcu

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339