Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam806
Toplam Ziyaret1669192

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, şeffaf belediyecilik yapacaklarını vurgulayarak“CHP bayrağı Çukurova’da dalgalanacak” dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut, Çukurova’da çoban ateşi yakacaklarını, bu ateşin de CHP iktidarının yolunu açacağını söyledi. Çukurova’ya yine CHP bayrağı dikeceklerini anlatan Ayhan Barut, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla Çukurova’yı şahlandıracaklarını vurguladı.

 “ÇÖZÜM İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Çukurova’nın göç ve düzensiz kentselleşmenin getirdiği sorunlarla mücadele ettiğini aktaran Ayhan Barut, şöyle devam etti:
“Bunların en başında yeşil alanın çok az olması geliyor. İnsan yaşamını  kolaylaştıracak temiz hava teneffüs edebileceği parklara ve yeşil alanlara ihtiyaç var. Yaşlı ve engelli yurttaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran olumlu yatırım az. Ayrıca kaldırımlar insanlar için değil, araçlar için yapılmış gibi. İlçemizin iri de otopark ve trafik sorunu var. Gençlerin günlük yaşamını kolaylaştıracak, kültürel beslenmesini sağlayacak, Gençlik Merkezlerinin olmaması büyük sorunların başında gelmektedir.  Bu ve benzeri sorunlarını gidermek için çözümlerimiz ve deneyimli kadrolarımızla birlikte yola çıktık.”
SORUNLARA DEĞİNDİ
Belediyeciliğin yalnızca yol, park, su ve çöpten ibaret olmadığına dikkat çeken Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Barut sözlerini şöyle sürdürdü:
“Belediyecilik artık yolunun olduğu, suyunun aktığı, çöplerin toplandığı bir yeri kurgulayarak yürütülecek bir şey değil. Bunlar zaten olması gerekenler. Artık bunların yanında insanlara dokunacak işler yapmanız gerek. Çukurova’da örneğin çalışan anneler için yeterli kreş yok. Mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Her mahallenin farklı sorunları var. O sorunlara yönelik mahalle komiteleri oluşturup bir mahalle meclisi oluşturmayı planlıyoruz. Benim ve arkadaşlarımın önceliği insandır.  Bir proje yapılırken o yörede yaşayanların da onayı alınmalı. Biz sosyal demokrat bir anlayıştan geliyoruz birilerine çıkar sağlamayı kabul etmeyiz.”

 "DALGA DALGA YAYILACAK"
Bir çivi gibi bir oyun ve desteğin çok şeyi değiştirebileceğini söyleyen Barut, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu sadece ‘Benim oyumla olur mu?’ demeyeceksiniz. Sizin oylarınız bir çivi gibi. Çünkü bir çivi bir nal kurtarır. Bir nal bir ayak kurtarıyor. Bir ayak bir at kurtarıyor. Bir  at bir yiğit kurtarıyor, bir yiğit Yüce önder Mustafa Kemal Atatürk gibi eşsiz bir vatan kurtarıyor. Adana’da dünya kadar fabrika gitti, limanlarımız gitti, devlet üretme çiftliklerimiz gitti, bankalarımız gitti, gitmeye de devam ediyor. Bu millet bunu hak etmedi. El ele vereceğiz. Bunu Çukurova’dan  çoban ateşi yakarak yapacağız. Bu çoban ateşi dalga dalga tüm Türkiye’ye dağılacak.”



789 kez okundu

Yorumlar

GÜNAY YÜCE.     11/12/2013 12:30

ÇUKUROVANIN SORUNLARINI BİLEN TEK ADAY GÜNAY YÜCE DİR.AMA O DA ADAY DEĞİLDİR.
Misafir - TOLGA

barut ve ateş     11/12/2013 12:55

Ateşle barut yanyana durmaz. Patlar
Misafir - suha

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339