Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam228
Toplam Ziyaret1667870

Abdullah Çalışkan Bey’i Seyhan için aday gösterecek olan MHP’ye karşı gerek kendi içinden gerekse lobicilerin dışarıdan kışkırtmasıyla bir kampanya başlatıldığını ne yazık ki izliyoruz.

Siyasi bir hamle gerçekleştiren ve ederi olan bir isim Sayın Abdullah Çalışkan Bey’i  Seyhan için aday gösterecek olan MHP’ye karşı gerek kendi içinden gerekse lobicilerin dışarıdan kışkırtmasıyla bir kampanya başlatıldığını ne yazık ki izliyoruz.

Adaylık sürecinde katkısı olanları öncelikle tebrik etmek isterim, teşekkür etmek isterim.  Seyhan için, Seyhan’lının temiz geleceği için güzel bir adaydır Sayın Çalışkan. Gerek siyasette, gerekse insani olarak bozulmamış, değerlerine sahip çıkan bir siyasetçidir.

Sayın Çalışkan’ın vakur duruşu Sayın Türkeş’i hatırlatır bana, azimli ve sebatkarlığı Sayın Erbakan’ı hatırlatır bana, iki günlük dünya çıkarının peşinde fırıldak olmayışı Sayın Yazıcıoğlunu harılatır bana, temiz siyasetin hamisi Sayın Bahçeli’yi hatırlatır bana ve son olarak halkı için kendinden vazgeçmesi Sayın Mandela’yı hatırları bana.

Sayın Çalışkanı tanıyan tanımayan kim varsa bana bunun aksini iddia edemez. Yaşantısı ve hayata bakışı ortada olan bir zat. Beni bu yazımdan dolayı yalakalıkla suçlayacaklara hemen cevap vereyim. Derdim çıkar olsa niye Çalışkan diyeyim.
 
Yatacak olan Azimlerden Çalışkan bir Aday daha iyidir.  Öncelikle MHP’ye ve devamında Seyhanlıya hayırlı olsun.  
 
Not: Ben şahsen Abdullah Çalışkan Bey’in siyasette ki sorunlar için gözyaşına şahit oldum ama timsah gözyaşlarını hiç duymadım bil


828 kez okundu

Yorumlar

helal olsun abdullah çalışkana     11/12/2013 13:40

abdullah çalışkan bey sögütlü kahve analizcisi yorumu okduktan sonra istifa ve aday olmama kararı almıştır bence.Bu ilçe adanaya yön veriyor.Şİmdi de sıra aytaç beyde onunda burdaki yorumlardan sonra aktif siyaseti bırkmasını ve gençlere yer açmasını bekliyoruz.
Misafir - sögütlü kahve analizcisi

en büyük siyasi yorumlar burda.     11/12/2013 13:28

Karaisalihaber.net. büyüklüğünü birkez daha ispatladı.Sağolsun Vahit Bey yorumlara engel koymaynca ve millet tüm yorumlarını hür iradesi ile sansüre uğramadan yayınlıyor.Ve burdaki yorumlarda da siyasiyele yön vermekte.Abdullah ÇALIŞKAN beyinde burdaki yorumlardan etkilendiği ve yorumlar neticesinde de aday olmama kararı aldıgını tahmin ediyoruz.Çok büyüksün Vahit Bey ve Karaisalıhaber.net.
Misafir - siyaset analizcisi

Saadetttin Beyin elini kaldırmalısın     11/12/2013 13:08

Abdullah ÇALIŞKAN aday olmadığını az önce açıkladı.Kendisini tebrik ediyoruz:kendisine yakışanı yapmıştır.Lakin şimdi yapması gereken son bir iş daha var.Kendisini bu zor ve sıkıntılı günlerde kapısını açan MHP ye borcunu ödemelidir.Ve MHP yi bu yerel seçimlerde desteklemelidir.İLçeye gelip Saadetttin ASLAN abimizin elini havaya kaldırmalıdır.Adayımız Saadettin ASLAN demelidir.Haydi ABdullah ÇALIŞKAN abi bun yap.BUnu yap ki ilçe de Adana da seni bağrına bassın.Bunu yapmalısın.Seni seviyoruz.
Misafir - gerçek ülkücüler

FLAŞ FLAŞ FLAŞŞŞŞŞŞ     11/12/2013 12:59

AZ ÖNCE ALDIĞIMIZ BİR HABERE GÖRE ABDULLAH ÇALIŞKAN AKTİF SİYASETE BİR SÜRE ARA VERDİĞİNİ VE HİÇBİR PARTİDEN ADAY OLMAYACAGINI AÇIKLAMIŞTIR.KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUZ.DOĞRUSUN YAPMIŞTIR.ŞİMDİ DE SIRA AYTAÇ DURAK ABİMİZDE AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORM DEMESİNİ BEKLİYORUZ.
Misafir - TAKİPÇİ

gitsinler bağımsız olsunlar.     11/12/2013 11:37

akper kardeşim sözümüz hem aytaç beye hemde çalışkan abimize.kendisinin tabanları olduğu sanıyorlarsa gitsinler bağımsız aday olsunlar.bizim isteğimiz kazansa da kaybetse de her parti kendi adayı ile seçime girmelidir.
Misafir - ilçe analizcisi

kalite kalmadı     11/12/2013 10:40

siyasette kalite iyice düştü gene.
Misafir - esnaf

     11/12/2013 10:44

Sn ali bey yazdıklarınızın tamamına katılıyorum Abdullah bey için az bile yazmışsınız o adana siyasetinde dik duran isimlerin başında gelir kendisini yakınan tanıyan biri olarak MHP ye çok faydalı olacak bir isim fakat MHP ve Abdullah çalışkandan korkanlar bir telaş içine düştüler o aday olmasın kim olursa olsun derdindeler Abdullah çalışkana başarılar diyorum alper
Misafir - alper

     11/12/2013 08:53

kardeşim aytaç durak beye ithal aday istemiyoruz tavrını abdullah çalışkan içinde koymak istiyoruz.BU adanada Aytaç beye de Abdullah Çalışkan beye de hiçkimse br tek laf edemez ettirmeyizde.Bizim tavırımız saha da aylardır çalışan insanlar var onlara haksızlık değil mi?yıllardır CHP nin MHP nin kapısndan girmeyenler nasıl aday olmaya kalkışırlar anlamakta zorlanıyorum.EEEEEEE diyorlar ki sadece onlarla seçimi kazanrız.Eğerki öyle ise de lanet olsun öyle seçim kazanmaya.Olmaz olsun öyle seçim kazanmaya.Her partide kazanır yada kaybeder zımba gibi genç insanlar var ve hepside şu an sahada halkın içinde çalışıyorlar.O insanlarla alay etmektir.Her parti kendi adayı ile yola devam etmelidir.Sİyaset dik durma sanatıdır.Adam gibi adam olma sanatıdır.
Misafir - Sögütlü Kahve Analizcisi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339